- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.761
Her yerde farklı bi grafik dönüyor galiba. Rabbim korusun hepimizi.Canım Allah’a emanet ama en fazla İstanbul sonra Antalya ve Zonguldak geliyor. Yine de tedbir bizden taktir Allah’tan
Eki Görüntüle 2611002
Yan etkisi olduğu için ben onu fitil olarak kullandım hep.Kızlar progestan hap içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Bende fitil olarak kullanıyorum hiç hap olarak almadım yan etki yapıyorsa doktoruna sorup fitil olarak kullanabilirsin sendeKızlar progestan hap içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı? Normal mi acaba?
canım benimkide öyle geliyor. bazen sadece krem rengi gibi geliyor, bazen de dediğin gibi yeşilimsi, kahve,sarı her türlü renkte geliyor.normalmiş buKızlar bu Crinone jeli günde iki kez kullanıyorum. Genelde de geri geliyor ama hep sarı yeşil kahve renginde katılaşmış bir şekilde geliyor acaba içerde hafif kanama mi oluyor da renk değişiyor sürekli böyle yani hep yeşilimsi kahve olarak geliyor
Yan etkisi olduğu için ben onu fitil olarak kullandım hep.
Sağolun kızlarBende fitil olarak kullanıyorum hiç hap olarak almadım yan etki yapıyorsa doktoruna sorup fitil olarak kullanabilirsin sende
Ben yaptıracağım şuan araştırıyorum siz yaptırdınız mıAranizda nifty test yaptiran yokmu
Ya ben de hiç olmadı desem yeridir ama şu son bir haftadır sadece ekmek peynir yemek istiyorum yemekler çok ağır geliyor yemek istemiyorum peynir ekmek bile midemi kötü yapıyorKızlAr benim gibi olan var mi hala yemek yiyemiyorum hala tiksintim devam ediyor
Yaptirdim. Sonuc bekliyorum. 2 haftada cikiyor dedilerBen yaptıracağım şuan araştırıyorum siz yaptırdınız mı
İkiz gebeliklerde çok fazla yaşanıyormuş canım bu durum ben kendimde ikizim annem hep anlatır tabi bilmiyormuş ikiz olduğumuzu o zamanlar herşeyden tiksiniyordum hiç birşey yiyemezdim halının rengi bile midemi bulandırırdı der ama bu aydan itibaren rahatlarsın artıkKızlAr benim gibi olan var mi hala yemek yiyemiyorum hala tiksintim devam ediyor
Var kuzum öğürmekten kasiklarim ağrıyo diye kendimi tutuyorum bana simit iyi geliyo bide açık çay yanınaKızlAr benim gibi olan var mi hala yemek yiyemiyorum hala tiksintim devam ediyor
KızlAr benim gibi olan var mi hala yemek yiyemiyorum hala tiksintim devam ediyor
Bulantılar bitti ama hala tiksinme ve iştahsızlık devam ediyor bendede cnm aceba bizimkiler ikiz diyemi böyle hala ?KızlAr benim gibi olan var mi hala yemek yiyemiyorum hala tiksintim devam ediyor
canım bende tiksinme çok yok ama hiç birşeyi canım isteyerek yemiyorum.zorla yiyor gibiyim resmen.çok sevdiğim peyniri bile zorla yiyorum.hiç bir şey tat vermiyor.sanki herşey tatsız tuzsuz gibiKızlAr benim gibi olan var mi hala yemek yiyemiyorum hala tiksintim devam ediyor
bende ara ara bel ağrısı oluyor canım.karnımda özellikle sabahları uyandığımda yataktan kalkmadan önce ağrıyor.sağıma soluma dönerken de ağrı oluyor bazenKızlar benim gibi karın ağrısı bel ağrısı yaşayan var mı? Hep tuvaletim varmış gibi bi ağrı oluyor ama yok. Belimde ağrıyor belli belirsiz.
Evet galiba ikiz olmasından çok doğru diyor annen inan bazen evde ki battaniyeden tiksiniyorum dolap kapağını açamıyorum öyle geliyor ki hiç yemek yiyemiyorum çok korkuyorum ben bebekleri besleyemiyorum diyeİkiz gebeliklerde çok fazla yaşanıyormuş canım bu durum ben kendimde ikizim annem hep anlatır tabi bilmiyormuş ikiz olduğumuzu o zamanlar herşeyden tiksiniyordum hiç birşey yiyemezdim halının rengi bile midemi bulandırırdı der ama bu aydan itibaren rahatlarsın artık
Evet bugğn bende çıkarınca belim ağrıdı resmenVar kuzum öğürmekten kasiklarim ağrıyo diye kendimi tutuyorum bana simit iyi geliyo bide açık çay yanına
Çok şükür canım bende varya hiçBen daha iyiyim. Bulantım sabahları biraz oluyor. Tiksinmem azaldı, ama canım bişey yemek istemiyor. Kraker ve meyveyle bütün günümü geçirebilirim neredeyse.
Belim benimde ağrıyor bazen canım eğer azıcık ayakta durursam hemen Ağrı Giriyor korkmaKızlar benim gibi karın ağrısı bel ağrısı yaşayan var mı? Hep tuvaletim varmış gibi bi ağrı oluyor ama yok. Belimde ağrıyor belli belirsiz.
Galiba ondan canım bulantım da var da tiksintim o kadar fazla ki tiksinti hemen bulantıya çeviriyor bendeBulantılar bitti ama hala tiksinme ve iştahsızlık devam ediyor bendede cnm aceba bizimkiler ikiz diyemi böyle hala ?
İnan bugğn peynir yedim çıkardım kendime sinir oldum yiyemiyorum diye süt içtim bi bardak artık napimcanım bende tiksinme çok yok ama hiç birşeyi canım isteyerek yemiyorum.zorla yiyor gibiyim resmen.çok sevdiğim peyniri bile zorla yiyorum.hiç bir şey tat vermiyor.sanki herşey tatsız tuzsuz gibi
Yemekler bana da ağır geliyor işte sulu yemek beni tiksindiriyor mesela hep kuru birşeyler yiyeyim istiyorum krakerden bile tiksindimYa ben de hiç olmadı desem yeridir ama şu son bir haftadır sadece ekmek peynir yemek istiyorum yemekler çok ağır geliyor yemek istemiyorum peynir ekmek bile midemi kötü yapıyor
bende ara ara bel ağrısı oluyor canım.karnımda özellikle sabahları uyandığımda yataktan kalkmadan önce ağrıyor.sağıma soluma dönerken de ağrı oluyor bazen
Çok şükür canım bende varya hiç
Yemek yemesem iyi yani
Hiç acıktım demem
Belim benimde ağrıyor bazen canım eğer azıcık ayakta durursam hemen Ağrı Giriyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?