2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kontrolden geldim kızlar. Kan ve idrar tahlili istedi, enfeksiyon var biraz dedi. Tek seferlik bi ilaç verdi suda eriyen şaselerden. Magnezyum verdi birde.
Evet bende kullandım çok etkili ben ondan sonra baya rahatladım canım bebiş nasıl büyümüş mü
Sepet beşikler kullanışlı mi acaba benim oğlumda mobilya beşik vardi hiç kullanisli değildi verdim.simdi de bakıyorum öyle..
Benim arkadaşım kullandı çok memnun kaldı yani benim için yerde önemli ilk zamanlar yatak odasında duracağı için ikisi de sepet beşik bana uygun geliyor bi de görünüşü çok hoşuma gidiyor

Bizim doğuma kadar su korona belası biter mi acaba o kadar şeye heves etmiştim.simdi evden çıkamıyoruz.
Valla inşallah biter tek temennimiz o ama kışın gelmesiyle birlikte yeni bir dalga daha gelicek diyorlar o zamana kadar bir aşı bir ilaç bulunur diye umut ediyorum ama umarım mutasyona uğramış haliyle gelmez bu gidişle bebişlere bişeyde alamıcaz

Sepet beşik nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Evet bende kullandım çok etkili ben ondan sonra baya rahatladım canım bebiş nasıl büyümüş mü

1 haftada çok değişmez dedi ölçümlerini yapmadı. Akıntı için vajinal muayene etti. Ama bebek gayet iyi dedi kalp atışlarını dinletti. Plesentasına baktı. Olması gereken yerde dedi. Ağrı için bebekle alakalı bi sebep yok dedi.

Erkek olduğuda kesinleşti diyebiliriz. Tam açmıştı bacaklarını.
bebeğinin iyi olmasına sevindim canım.diğer sıkıntılarda hallolur zaten.oğluş geliyor yani kesin sağlıkla gelsin inşallah bende çok merak ediyorum ama benim kontrole 2 haftam var daha

bebeğinin iyi olmasına sevindim canım.diğer sıkıntılarda hallolur zaten.oğluş geliyor yani kesin sağlıkla gelsin inşallah bende çok merak ediyorum ama benim kontrole 2 haftam var daha
Teşekkür ederim canım. Çok ciddi bi enfeksiyon değil zaten dedi. Artık bol kıyafetler giy pantolon, dar tayt giyme dedi. Hep erkek hissediyorduk, özellikle eşim. Bugün çok net gösterdi minikomda. Sende öğrenirsin 2 hafta sonra hayırlısıyla. İç sesin ne diyor?

oyy maşallah o miniğe ya ben ilk başlarda hiç birşey hissetmiyordum ama son iki haftadır kız gibi hissediyorum.inşallah benimkide gösterir 2 hafta sonra 4 aylık olacak.belli olur heralde.yaa bende dün internetten tayt pantolon falan baktım.kot giyiyorum ama işyerinde otururken çok rahatsız oluyorum üst düğmeyi açıyorum.demekki ne kadar hala olsada rahatsız ediyor artık

Bende başlarda hiç bişey hissetmiyordum eşim öğrendiğimiz andan itibaren kesin erkek diyordu. Bende ikili tarama için gittiğimde fotoğrafına bakınca erkek gibi hissetmeye başlamıştım. 15 haftalıktı işte geçen hafta, %80 erkek demişti doktor, seninde belli olur gidince. Pantolon giyme dedi banada bugün, zaten daha hiç giymedim hamile kaldığımdan beri. Karnım şişiyor zaten benim, göbek vardı bende ama şimdi şiş oluyor sertleşiyor öğlene doğru, sabah kalkıyorum normal. Sende rahat şeyler giy.

benimde etrafımda kız diyen çok artık onlardanmı etkilendim bilmiyorum.eşiminde bi tahmini yok.bakalım hayırlısı.aynen sabah benimde karnımda hiç bişey yok gibi oluyor.sonra rahimde hafif bi şişlik oluyor.zaten benim karnım biraz çıksın 6 aylık gibi dururum çünkü benim midem çok dışarda duruyor.mideyle birleşince koca bi karın olacak bundan sonra rahat şeyler giyeceğim bende

Evet çok güzel bende bundan düşünüyorum ama sepet beşik olduğunu bilmiodum kullanışlı mı acaba ne dersin
Arkadaşım kullandı baya rahat ettiğini söylüyor canım aşağı yukarı doğru oynuyor da sabitleyebiliyorsun da bi de sallanıyor zaten e tamam ben yaşına gelince baza alacağım odalarına alışsınlar

Ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum dediğin gibi yaşına girince anca oda yaparım zaten hangi arkadaşım oda yaptıysa hiç biri kullanamadı odaları bebişler yanımzdan ayrılamadığı için yatak odasına bi anne yanı beşik alıp salona da bu tarz bişi ya da ana kucağı beşikler var ya onlardan mı alsam acaba diyorum da kararsızım bakalım o zamana kadar daha çok fikir değişitiririm

Ben ilk pozitif aldığımda dedim ki kız kesin ben öyle hissediyorum neyse sonra eşimin ailesi benim ailem arkadaşlarım falan hep oğlan oğlan diyip durdular ay bana da bi oğlan mı acaba falan oldu gittik öğrendik kız diyince ufaktan bi şaşırmadım değil yani o kadar etkilemişler ki kız olması ufak bir şok etkisi yarattı hiç farketmez gerçi kız erkek hayırlı sağlıklı bir evlat olsun da hepimizin ki inşallah

benim yumurtalarımdan 3 tanesi döllenmişti.ama ikisi gelişeme devam etti diğerinde sorunlar olmuş onu sonlandırmışlardı.iki yumurta transfer edildi.transferin ikinci günü rüyamda 3 tane çocuk evlat edinmişim.bir tanesi ufak bir erkek çocuğu diğer ikisi biraz daha büyük iki kız.kızlar tam cadaloz hiç ipe sapa gelmiyorlar,ufak oğlanında hiç sesi çıkmıyor bir köşede.sabah anneme dedimki heralde o iki kız bana transfer edilenler diğer ufak çocukta imha edilen yumurtam diye yorumladım.o zamanda heralde kız dedim ama belki o ufak sessiz oğlan benim tutan yumurtamdı dediğin gibi hayırlısı olsun onca emekle geldi miniklerimiz.kız erkek hiç farketmez .sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

benim bebeğin odasını kayınbabam alacak sağolsun o yüzden hazır olacak odası.hatta yaz sonuna doğru evin badana boya işini yaptırcaz. cinsiyete göre boyatacağız odasını.ama bende emzirdiğim süre boyunca yanımda yatırabileceğim basit ucuz bir beşik istiyorum.benim ablam iki yaşına kadar emzirdi.benimde sütüm olursa 2 yaşına kadar emziririm o yüzde 2 yaşına kadar yanımda yatacağı bir beşik olmalı.tabi o zaman durum neyi gösterir fikirler değişir mi bakacağız

Evet bende değişik düşünceler içindeyim ama iki tane olacağı için kullanışlı taşınabilir sığabilir şeyler arıyorum daha çok

Babam da saolsun ben alıcam odasını dedi ama ben istemedim hayırlısıyla bi yaşına girsin de sonra odaya karar vericem artık bide ev alma durumumuz var o yüzden alıp da taşınırken mahvolmasın eşya dediğin gibi zaten uzun bir süre bizimle olacakları için eşlerimize birer yatak alsak bence daha iyi olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…