- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.181
Ah arkadaşım senin durumun daha karışık valla allah şimdiden kolaylıklar versin sana hamileliğin tadını en çok sen çıkarEvet bende değişik düşünceler içindeyim ama iki tane olacağı için kullanışlı taşınabilir sığabilir şeyler arıyorum daha çok
Amin amin arkadaşımAh arkadaşım senin durumun daha karışık valla allah şimdiden kolaylıklar versin sana hamileliğin tadını en çok sen çıkar
benimde etrafımda kız diyen çok artık onlardanmı etkilendim bilmiyorum.eşiminde bi tahmini yok.bakalım hayırlısı.aynen sabah benimde karnımda hiç bişey yok gibi oluyor.sonra rahimde hafif bi şişlik oluyor.zaten benim karnım biraz çıksın 6 aylık gibi dururum çünkü benim midem çok dışarda duruyor.mideyle birleşince koca bi karın olacakbundan sonra rahat şeyler giyeceğim bende
taşınma durumu varsa dediğin gibi hiç gerek yok şimdi sana.bizim evimiz kendimizin ama 2+1 kutu gibi bir evim var.ev ufak olunca fazla eşya alıp doldurmadık zaten bir oda çocuk odası olur ilerde diye.o odada sadece iki berjer var.zaten boş duruyor.o yüzden hazırlarız odasını nasipse.yaaa ben bunu niye düşünmedim bencede eşi yataktan yollamak daha mantıklıBabam da saolsun ben alıcam odasını dedi ama ben istemedim hayırlısıyla bi yaşına girsin de sonra odaya karar vericem artık bide ev alma durumumuz var o yüzden alıp da taşınırken mahvolmasın eşya dediğin gibi zaten uzun bir süre bizimle olacakları için eşlerimize birer yatak alsak bence daha iyi olcak
aminn canım inşallahKız erkek farketmez sonuçta canım, sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah. En güzeli rahat giymek hem biz hem bebişler rahat eder.
İnşallah bebişler doğmadan biter.aminn canım inşallahkesinlikle hiç ama hiç farketmez kız olsun erkek olsun,evlat işte ötesi yok ❤ aynen ben normalde de rahatıma düşkünüm kıyafette.biz rahat,bebişler rahat ohhh bide şu virüs belası gitseydi hayırlısıyla
bizim erkek olursa belli Ali Emre olacak.ama kız konusunda hala düşünüyoruz ben buluyorum eşim beğenmiyor onun bulduğu benim hoşuma gitmiyorBebişlere isim düşündünüz mü kızlar fikir olsun paylaşalım
Bizim de oğlan olsaydı Yasin Eren olucaktı ama minik kızımın hala net bir ismi yokbizim erkek olursa belli Ali Emre olacak.ama kız konusunda hala düşünüyoruz ben buluyorum eşim beğenmiyor onun bulduğu benim hoşuma gitmiyor
ben kız ismi olarak nişanlıyken hep Masal olarak düşündüm.annemlerin komşusunun kızınında kızı oldu ve ismini Masal Su koyduBizim de oğlan olsaydı Yasin Eren olucaktı ama minik kızımın hala net bir ismi yokBade düşünüyorum ama bakalım fikirlere de açığım
E olsun nolcak içinden geliyorsa koy gitsin:) sen ne zaman öğreniceksin şimdi cinsiyetiben kız ismi olarak nişanlıyken hep Masal olarak düşündüm.annemlerin komşusunun kızınında kızı oldu ve ismini Masal Su koyduöyle olunca benim hevesim kırıldı.herkes olsun yanyanamı geleceksiniz ne olacak sende Masal koyarsın diyorlar ama bilmiyorum
E olsun nolcak içinden geliyorsa koy gitsin:) sen ne zaman öğreniceksin şimdi cinsiyetiben kız ismi olarak nişanlıyken hep Masal olarak düşündüm.annemlerin komşusunun kızınında kızı oldu ve ismini Masal Su koyduöyle olunca benim hevesim kırıldı.herkes olsun yanyanamı geleceksiniz ne olacak sende Masal koyarsın diyorlar ama bilmiyorum
bilmiyorum ya içime sinen başka bir isim bulamazsam koyabilirimE olsun nolcak içinden geliyorsa koy gitsin:) sen ne zaman öğreniceksin şimdi cinsiyeti
Kilo aldın mı canım
aynen bu ara Masal bende çok duyuyorum.bakalım cinsiyeti bi öğrenelimde.Mevsim,Alin, Cemre ve İrem gibi isimlerde var aklımdaIsim olarak nefes düşünüyorum. Ya da derya, derin, hira, arven, ada, lina, mira güzel isimler. Masal da güzel ama çok koyuluyor bence koyma.
Bebişlere isim düşündünüz mü kızlar fikir olsun paylaşalım
erkek için düşündüğümüz isimler benzermişBen kız olsa kesinlikle Bade koyacaktım.. Erkek konusunda çok kararsızız. Ali Eren olsun istiyorum ben, eşim Ezel diyor. Kızda ne kadarda nettik.
Bencede Ezel yerine Ali Eren. Ali ismini bende çok severim. Ali Eren de çok hoş oluyor. Ali Emreyi görünce bende dedim isimler benzermiş diye. Eşim tutturdu Ezel diye. Ben değiştiricem fikrini.erkek için düşündüğümüz isimler benzermişAli Emre düşünüyoruz bizde.ben Ali ismini çok severim.eşimde Alı Emre koyarmıyız dediğinde hiç itiraz etmedim.bence sizinki içinde Ezeldense Ali Eren güzel bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?