2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende değişik düşünceler içindeyim ama iki tane olacağı için kullanışlı taşınabilir sığabilir şeyler arıyorum daha çok
Ah arkadaşım senin durumun daha karışık valla allah şimdiden kolaylıklar versin sana hamileliğin tadını en çok sen çıkar

Ah arkadaşım senin durumun daha karışık valla allah şimdiden kolaylıklar versin sana hamileliğin tadını en çok sen çıkar
Amin amin arkadaşım olsun çok bekledim çok istedim Rabbim sağlıkla versin her türlü zorluğuna razıyım ben çok şükür şimdi mide bulantıları tiksintiler geçti gerçekten tadını çıkaracağımız döneme geldik galiba

Kız erkek farketmez sonuçta canım, sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah. En güzeli rahat giymek hem biz hem bebişler rahat eder.

taşınma durumu varsa dediğin gibi hiç gerek yok şimdi sana.bizim evimiz kendimizin ama 2+1 kutu gibi bir evim var.ev ufak olunca fazla eşya alıp doldurmadık zaten bir oda çocuk odası olur ilerde diye.o odada sadece iki berjer var.zaten boş duruyor.o yüzden hazırlarız odasını nasipse.yaaa ben bunu niye düşünmedim bencede eşi yataktan yollamak daha mantıklı zaten bacı kardeş olduk

Kız erkek farketmez sonuçta canım, sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah. En güzeli rahat giymek hem biz hem bebişler rahat eder.
aminn canım inşallah kesinlikle hiç ama hiç farketmez kız olsun erkek olsun,evlat işte ötesi yok ❤ aynen ben normalde de rahatıma düşkünüm kıyafette.biz rahat,bebişler rahat ohhh bide şu virüs belası gitseydi hayırlısıyla

İnşallah bebişler doğmadan biter.

bizim erkek olursa belli Ali Emre olacak.ama kız konusunda hala düşünüyoruz ben buluyorum eşim beğenmiyor onun bulduğu benim hoşuma gitmiyor
Bizim de oğlan olsaydı Yasin Eren olucaktı ama minik kızımın hala net bir ismi yok Bade düşünüyorum ama bakalım fikirlere de açığım

Bizim de oğlan olsaydı Yasin Eren olucaktı ama minik kızımın hala net bir ismi yok Bade düşünüyorum ama bakalım fikirlere de açığım
ben kız ismi olarak nişanlıyken hep Masal olarak düşündüm.annemlerin komşusunun kızınında kızı oldu ve ismini Masal Su koydu öyle olunca benim hevesim kırıldı.herkes olsun yanyanamı geleceksiniz ne olacak sende Masal koyarsın diyorlar ama bilmiyorum

E olsun nolcak içinden geliyorsa koy gitsin:) sen ne zaman öğreniceksin şimdi cinsiyeti

E olsun nolcak içinden geliyorsa koy gitsin:) sen ne zaman öğreniceksin şimdi cinsiyeti

bilmiyorum ya içime sinen başka bir isim bulamazsam koyabilirim eşimde sevmişti bu ismi.o da diyor bizde koyalım ne olacak diye.kontrolüm bi aksilik olmasa mayısın 3 ünde.o zaman 16 haftayı geçmiş olacağız.kısmet olursa minikte gösterirse öğreniriz inşallah

Kilo aldın mı canım

Yok almadım hiç baştan beridir aynıyım. Ama bundan sonra alırım heralde çünkü iştah geldi gibi... Gerçi hala bol meyve yiyorum :)

Ne muhabet dönmüş kaçırmışım valla... bence de eşe yatak mantıklı sepet beşik ben de bakayım... oda konusunda kararsızım ben de çok. Bakalım:)

Bu sepet beşikten arkadaşım bana hediye veriyor beyaz renk. O baya gider. Ilk etapta bir de sallanan puset gibi bişey var çocuk otursun diye salonda orda burda onun dışında bir kaç şey daha verecek. Kızı 1,5 yaşında. O dedi ki bir çok şeyi çok kısa süre Kullanıyorsun, o yüzden almaya gerek yok dedi tutumlu anne diye bi site varmış internette o oradan almış birçok şeyi.

Isim olarak nefes düşünüyorum. Ya da derya, derin, hira, arven, ada, lina, mira güzel isimler. Masal da güzel ama çok koyuluyor bence koyma.
aynen bu ara Masal bende çok duyuyorum.bakalım cinsiyeti bi öğrenelimde.Mevsim,Alin, Cemre ve İrem gibi isimlerde var aklımda

Ben kız olsa kesinlikle Bade koyacaktım.. Erkek konusunda çok kararsızız. Ali Eren olsun istiyorum ben, eşim Ezel diyor. Kızda ne kadarda nettik.
erkek için düşündüğümüz isimler benzermiş Ali Emre düşünüyoruz bizde.ben Ali ismini çok severim.eşimde Alı Emre koyarmıyız dediğinde hiç itiraz etmedim.bence sizinki içinde Ezeldense Ali Eren güzel bir isim

Bencede Ezel yerine Ali Eren. Ali ismini bende çok severim. Ali Eren de çok hoş oluyor. Ali Emreyi görünce bende dedim isimler benzermiş diye. Eşim tutturdu Ezel diye. Ben değiştiricem fikrini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…