2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hamilelikle başladı. O kadarda çok su içerim ki. Çok severim zaten. Gaz değil ama hazımsızlık şişkinlik çok oluyor bende. Sindirimi etkiliyor işte hamilelik.
aynen etkiliyormuş.bende bugün biraz okudumda bebek büyüdükçe daha çok etkiliyormuş.kabızlık oluyormuş.belki hamilelik ilerledikçe bende de olur.ne güzel ya suyu severek içmen.ben transferden beri normalden fazla içiyorum ama bi alışamadım içmeye.iki gündür de nerdeyse hiç içemiyorum.nasıl olacak böyle bilmiyorum

Telefonuna alarm koy canım saat başı bir bardak su iç belki böyle böyle daha fazla içmeye başlayabilirsin

Yanına su şişesi al otururken. Hep yanında durursa içersin.

kızlar selam gene bir soruyla geldim benim üste giydiğim kıyafetlerde darlaşma var,göğüsler büyüdüğü için ve belimde kalınlaşma olduğundan.böyle olunca ben pantalonlarım olmaz diye tayt giyiyordum.bayadırda evdeydim bugün işe gelirken önceki kotlarımdan birini giydim. yeni yıkanmış olduğu halde gayet rahat giydim.zaten hiç kiloda almadım henüz.karnımda sertlikte olmadı.herşey yolundadır bi sıkıntı yoktur demi

Canım rahatsız olmadiysan sıkıntı yoktur bence ben üç kilo aldım senle aynıyız masallah sen almamisiin.Benim de sürekli karnım acikiyor hiç yemekle aram olmayan biriydim herkes şaşırıyor 55le başladım 58 oldum hiç hoşuma gitmiyor pantolonlar olmuyor karnımı sıkıyor

ben almadım ya.transferden sonra 1,5 kilo verdim.öylede kaldım.gram yükselmiyor.her hafta sonu tartılıp yazıyorum kaç kilo aldığımı bileyim diye ama 3 aydır aynıyım.ya bide senin iştahın açılmış.ben açlık çeksemde hiç birşey yiyesim yok.zorla yiyorum.bende hiç kilo almadığım için ve karnımda hiç bi değişiklik olmadığından tedirgin oldum açıkçası

Evet canım iştahım açıldı bir de benim bulantım falan da pek olmadı .ilk hamileligimde ilk dört ay hiç almamıştım bunda baya sisman olacağım galiba

Evet canım iştahım açıldı bir de benim bulantım falan da pek olmadı .ilk hamileligimde ilk dört ay hiç almamıştım bunda baya sisman olacağım galiba
benim bulantımda oldu.ekmek bile yerken bi tuhaf oluyordum.verirsin kiloyu canım bişey olmaz.bide sende iki çocuk olacak.koşturmaktan emzirmekten kilon kalmaz.boşver takılma hiç bunlara

benim bulantımda oldu.ekmek bile yerken bi tuhaf oluyordum.verirsin kiloyu canım bişey olmaz.bide sende iki çocuk olacak.koşturmaktan emzirmekten kilon kalmaz.boşver takılma hiç bunlara
Aynen canım sağlıklı olsunlar da kilo gider hemen ilk kızımda 13 kilo aldım 8 kilo doğumda gitti pek umursamıyorum . Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Bir de şu icebilsek bende hiç içemiyorum zorla belki 1.5 litre

Aynı şey bende de oluyor canım bazen bana çok sert geliyor sonra yumuşuyor gibi olunca tedirgin oluyorum bu arada bende transferden sonra 1.5 kilo verdim. Ama hala hiç kilo almadım. Normal bence ya abimin eşi gebeliği boyunca iki kilo aldı.

aminnn inşallah canım..kiloyu vermek bizim irademizde. benim ablamda çok kilo almıştı.doğumda 10 kilosu gitmişti.sonra bebek 6 aylık olunca yediğine içtiğine bi dikkat etmeye başladı hamilelikten önceki halinden bile zayıf oldu.bebeğinide 2 yaşına kadar emzirdi su olayı biraz sıkıntı.bende aynı eb fazla 1,5 litre şu an.havalar ısındıkça belki daha çok içeriz.sağlık olsun

aynen yaa hele sabahları rahimdeki şişlikte inmiş oluyor benim.gün içinde geri şişkin oluyor.neyyy 2 kilomu aldı nasıl becerdi onu bebek kaç kilo doğdu peki ya.

Kızlar karın ağrısı rahimde ağrı çeken var mı? Benim rahmimde ağrı oluyor. Bel ağrım oluyor çok şiddetli olmasada. Karnımdada gaz ağrısı mı bebekle alakalı mı bilemediğim bi ağrı var.

Karın ağrısı oluyor ama belim çok ağrıyor sordum doktoruma normal dedi

Kızlar belki sizlerde biliyorsunuzdur telefonuma elika diye bir uygulama indirdim çok güzel bir uygulama bilmiyen arkadaşlar varsa diye yazıyorum hamileler için aklınıza takılan herşeyi sorabiliyorsun tavsiye ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…