2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yarına randevu aldım. Karın ağrım var ve geçmedi bugünde. Ara ara kasık batması oluyor, dün gece hapşırdım bıçak saplanmış gibi oldu. İnşallah yolundadır herşey.

Kızlar yarına randevu aldım. Karın ağrım var ve geçmedi bugünde. Ara ara kasık batması oluyor, dün gece hapşırdım bıçak saplanmış gibi oldu. İnşallah yolundadır herşey.
canım bence her şey yolundadır.biz henüz hissetmesekte artık daha çok hareket ediyorlar ve büyüyorlar.bu ağrılarda normaldir diye düşünüyorum.ama tabi için rahat etmez biliyorum.gidip iyi olduğunu gör bebeğinin

Bende mantar vardı, belki enfeksiyon ağrı yapıyor bilmiyorum ama korktum. Yarın gidicem güzel geçer inşallah.

Canım hapşırınca bende hep oluyor hatta az önce oldu enfeksiyonda kasık ağrısı yapıyor bende vardı geçen ay her gün kasığım ağlıyordu antibiyotiksiz de geçmedi mecburen kullanmıştım sonra da akıntı oldu işte antibiyotik mantar yaptı bu sefer de fitil kullandım baya rahatladım çok şükür

Yarın gidicem bende. Ara ara kasık ağrısı oluyor ama karnım 2 gündür ağrıyor.

Ben de 55'le başladım ama şu an yemeye başladım iştahım baya düzeldi. covid olayı gelmeden internetten iki tane pantolon bir tane şort istemiştim hamile giyimden.

Bende de ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama acaba sıkı mı giyiyorsun rahat şeyler giy üşümemeye çalış bu arada ben korkumdan hiç ilişkiye filan girmiyorum belki o da enfeksiyonu artırır zaten sarı akıntım var ona da dikkat etmek lazım ondan da olabilir.

Merhaba kızlar bebek için bir şeyler almaya başladınız mi?Ben park yatak dusundum ama markalar arasında çok fiyat farkı var?
Ben daha birşey almadım canım son zamana bırakıyorum zaten ortalıkta alınacak gibi değil ama sepet beşik düşünüyorum iki tane olcak malum hem yer kaplamaz hem de güzel duruyor. Sonra da 1 yaşına gelince baza alacağım ikisine de korumalı kenarlık yaptıracağım

Merhaba kızlar bebek için bir şeyler almaya başladınız mi?Ben park yatak dusundum ama markalar arasında çok fiyat farkı var?
Bende almadım hiç birşey 6. aydan sonra düşünüyorum rabbim nasip ederse ama sürekli bebek eşyalarına bakıyorum sepet yataklardan düşünüyorum bende bizim abiden kalma karyolamız var sonrada onu kullanırız

Sepet beşikler kullanışlı mi acaba benim oğlumda mobilya beşik vardi hiç kullanisli değildi verdim.simdi de bakıyorum öyle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…