- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.141
İnşallah canım iyidir bebeklerimizValla yarında olursa randevu alıp gideyim diyorum bakalım. Herşey yolundadır inşallah.
Hep bi evham modundayım zaten ben.İnşallah canım iyidir bebeklerimiz
Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyordum burayı bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz hepinize hayırlı olsun.hani eylül-ekim anneleri topigine gecmiyor musunuz?
canım bence her şey yolundadır.biz henüz hissetmesekte artık daha çok hareket ediyorlar ve büyüyorlar.bu ağrılarda normaldir diye düşünüyorum.ama tabi için rahat etmez biliyorum.gidip iyi olduğunu gör bebeğininKızlar yarına randevu aldım. Karın ağrım var ve geçmedi bugünde. Ara ara kasık batması oluyor, dün gece hapşırdım bıçak saplanmış gibi oldu. İnşallah yolundadır herşey.
Bende mantar vardı, belki enfeksiyon ağrı yapıyor bilmiyorum ama korktum. Yarın gidicem güzel geçer inşallah.canım bence her şey yolundadır.biz henüz hissetmesekte artık daha çok hareket ediyorlar ve büyüyorlar.bu ağrılarda normaldir diye düşünüyorum.ama tabi için rahat etmez biliyorum.gidip iyi olduğunu gör bebeğinin
inşallah hiç bir sorun yoktur için rahatlamış olarak dönersinBende mantar vardı, belki enfeksiyon ağrı yapıyor bilmiyorum ama korktum. Yarın gidicem güzel geçer inşallah.
İnşallah canım.inşallah hiç bir sorun yoktur için rahatlamış olarak dönersin
Canım hapşırınca bende hep oluyor hatta az önce olduKızlar yarına randevu aldım. Karın ağrım var ve geçmedi bugünde. Ara ara kasık batması oluyor, dün gece hapşırdım bıçak saplanmış gibi oldu. İnşallah yolundadır herşey.
Yarın gidicem bende. Ara ara kasık ağrısı oluyor ama karnım 2 gündür ağrıyor.Canım hapşırınca bende hep oluyor hatta az önce olduenfeksiyonda kasık ağrısı yapıyor bende vardı geçen ay her gün kasığım ağlıyordu antibiyotiksiz de geçmedi mecburen kullanmıştım sonra da akıntı oldu işte antibiyotik mantar yaptı bu sefer de fitil kullandım baya rahatladım çok şükür
Canım rahatsız olmadiysan sıkıntı yoktur bence ben üç kilo aldım senle aynıyız masallah sen almamisiin.Benim de sürekli karnım acikiyor hiç yemekle aram olmayan biriydim herkes şaşırıyor 55le başladım 58 oldum hiç hoşuma gitmiyor pantolonlar olmuyor karnımı sıkıyor
Kızlar karın ağrısı rahimde ağrı çeken var mı? Benim rahmimde ağrı oluyor. Bel ağrım oluyor çok şiddetli olmasada. Karnımdada gaz ağrısı mı bebekle alakalı mı bilemediğim bi ağrı var.
Kilo aldın mı canımBen de 55'le başladım ama şu an yemeye başladım iştahım baya düzeldi. covid olayı gelmeden internetten iki tane pantolon bir tane şort istemiştim hamile giyimden.
Ben daha birşey almadım canım son zamana bırakıyorum zaten ortalıkta alınacak gibi değilMerhaba kızlar bebek için bir şeyler almaya başladınız mi?Ben park yatak dusundum ama markalar arasında çok fiyat farkı var?
Bende almadım hiç birşey 6. aydan sonra düşünüyorum rabbim nasip ederse ama sürekli bebek eşyalarına bakıyorum sepet yataklardan düşünüyorum bende bizim abiden kalma karyolamız var sonrada onu kullanırızMerhaba kızlar bebek için bir şeyler almaya başladınız mi?Ben park yatak dusundum ama markalar arasında çok fiyat farkı var?
Sepet beşikler kullanışlı mi acaba benim oğlumda mobilya beşik vardi hiç kullanisli değildi verdim.simdi de bakıyorum öyle..Ben daha birşey almadım canım son zamana bırakıyorum zaten ortalıkta alınacak gibi değilama sepet beşik düşünüyorum iki tane olcak malum hem yer kaplamaz hem de güzel duruyor. Sonra da 1 yaşına gelince baza alacağım ikisine de korumalı kenarlık yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?