- 6 Eylül 2019
- 422
- 361
- 53
- 40
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.221
oo baya kiloda vermişsin öncesinde çok iyi olmuş.hani derler ya karın içi darsa daha çok çatlak oluşuyor diye.inşallah bizlerin karın içi zarlarımız geniştir1 haftadır badem yağı aldım kullanmaya başladım da başka fikri olan varsa onu da değerlendireyim dedim.
Ya ben gebelikten önce 11 kilo verdim ondan kalan mı yeni mi oldu anlayamadım. Ama ara ara karnımın Farklı yerleri kaşınıyor . Keşke bende de hiç çatlak olmasaama bebişimin canı sağ olsun 15+2 oldum. Badem yağı kullanmaya başladım da inşaallah faydası olur.
bilmiyorum ki artık tedbir amaçlı galiba almıyorlar.doktorun yanına bir kişi çıkabilir demişlerdi.bakalım bu gittiğimde nasıl olacakNiye almıyorlar ki. Benim gittiğim klinikte herkes eşiyle giriyor.
bilmiyorum ki artık tedbir amaçlı galiba almıyorlar.doktorun yanına bir kişi çıkabilir demişlerdi.bakalım bu gittiğimde nasıl olacak
aynen virüsten dolayı almıyorlar zaten.benimki öyle ultrasonda görse kesin ağlarVirüsten dolayı olabilir. Eşim hiç görmemişti benim geçen perşembeye kadar. Çok benimsedi ultrasondan sonra. Hele 3 boyutlu çok güzelmiş.
Ben ilk gebeligimde normal nemlendirici krem sürmüştü her gece uyumadan önce ve hiç catlak oluşmadı.1 haftadır badem yağı aldım kullanmaya başladım da başka fikri olan varsa onu da değerlendireyim dedim.
Ya ben gebelikten önce 11 kilo verdim ondan kalan mı yeni mi oldu anlayamadım. Ama ara ara karnımın Farklı yerleri kaşınıyor . Keşke bende de hiç çatlak olmasaama bebişimin canı sağ olsun 15+2 oldum. Badem yağı kullanmaya başladım da inşaallah faydası olur.
aynen virüsten dolayı almıyorlar zaten.benimki öyle ultrasonda görse kesin ağlar
tatlı olmaz olurlarmıÇok tatlı oluyorlar o minicik hallerinde bile. Sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallah.
Ben direk anne yanı beşikler var ya onlardan alıcam kesin park yatak biraz büyük oluyor ya koyacak yerim yok onukızlar ben yatağın yanına koyacağım beşikte karar kıldım.basit ama kullanışlı birşey arıyordum odada hazırlayacağım için.ve park beşikte karar kıldım.ara katı var.o şekilde yatak olarak kullanılıyor.sonra o kat çıkınca oyun beşiği oluyor.
anne yani beşikte baktımda onlarda boy olarak ufak geldi.bunu sonrası içinde içine oyun oynasın diye bırakabilirim diye düşündüm.yoksa anne yani beşikşerde kullanışlıBen direk anne yanı beşikler var ya onlardan alıcam kesin park yatak biraz büyük oluyor ya koyacak yerim yok onubide ana kucağı alıcam sanırım
Şu virüs hayırlısıyla bi bitsin de sonra o bebek mağazası senin bu bebek mobilyacısı benim gezer dururuz artıkanne yani beşikte baktımda onlarda boy olarak ufak geldi.bunu sonrası içinde içine oyun oynasın diye bırakabilirim diye düşündüm.yoksa anne yani beşikşerde kullanışlı
Proestani birakir birakmaz bendende leke geliyor. Birakamiyorum bi turlukızlar biraz önce peçete sildikçe tam kırmızı olmasada kırmızı yakın bir leke oldu peçetede ama çok az bişey.tabirim için özür dilerim direk kan olarak değilde sümüksü parlak bişey olarak geldi.bu arada 2 gün oldu crinone jeli bırakalı.elimdeki bitiyordu doktoru aradım alayım mı diye.elindekileri bitir yeter.artık kullanmana gerek yok dedi
ben napayım şimdi.takip edeyim çoğalır yada gelmeye devam ederse doktoru arayıp sorayım olmazsa demi.Proestani birakir birakmaz bendende leke geliyor. Birakamiyorum bi turlu
Vallah canim bilemiyorum ben doktora gidecektim. Doktor gelme dedi. Yani ben biraz panikim giderdim icimi rahatlatmak icin... korona yuzunden gelme dediler.. rabbim esirgesin cumlemizinkiniben napayım şimdi.takip edeyim çoğalır yada gelmeye devam ederse doktoru arayıp sorayım olmazsa demi.
amin canım.iki gün evdeyim zaten.yatıp dinlenirim.takipte kalırım.inşallah bir daha olmaz devamı falan gelmezVallah canim bilemiyorum ben doktora gidecektim. Doktor gelme dedi. Yani ben biraz panikim giderdim icimi rahatlatmak icin... korona yuzunden gelme dediler.. rabbim esirgesin cumlemizinkini
Insaallah cnm. Rabbim yardimcimiz olsun insaallahamin canım.iki gün evdeyim zaten.yatıp dinlenirim.takipte kalırım.inşallah bir daha olmaz devamı falan gelmez
Canım Progestan azalınca hemen leke oluyor bende hap a dönmüştüm leke geldi geçen hafta iğneye tekrar devam ediyorumkızlar biraz önce peçete sildikçe tam kırmızı olmasada kırmızı yakın bir leke oldu peçetede ama çok az bişey.tabirim için özür dilerim direk kan olarak değilde sümüksü parlak bişey olarak geldi.bu arada 2 gün oldu crinone jeli bırakalı.elimdeki bitiyordu doktoru aradım alayım mı diye.elindekileri bitir yeter.artık kullanmana gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?