2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yatağın ayak kısmına koyarım beşiği diyorum. Sadece benim tarafımda olmasın, hayat müşterek, ağladıkça babasıda kalksın.
keşke kalkacağından emin olsam benimkinin uykuya çok düşkün.o yüzden ondan çok bir ümidim yok.ben kendim için yanımda olsun istiyorum.çünkü pinpirikliyim ben kalkar kalkar bakarım

Keşke erkekler için de doğum izni olsaydı.
keşke ama benimki için bir şey farkedeceğini sanmam ama ev işleri konusunda yardım eder.hele bu ara evdeyiz ya benden beter oldu dip köşe temizliyor hamile kaldığımdan beri ev işi hiç yapmadım desem yeridir

Kan sulandırıcı yı bende kullanıyorum canım 6000 lik. Bu da progesteron icin prolutex kullanıyorum. Kan sulandiriciyi da diger prolutex iğnemi de göbekten yapıyorum canım.
Aaapardon canım ben onu kan sulandırıcı sandım progesteron olduğunu anlamadım göbekten yapılan progesteronu devlet karşılamıyor herhalde değil mi burda öyle okumuştum. Eğer leke gelmezse hapa geri döneriz demişti doktorum da korkuyorum valla.
görümcem hemşire atanamadı çalışmıyorda bende kalıyor iğnemi yapmak için Allahtan dışarı çıkmıyorum hergün yoksa bende seninki gibi alırdım.

Merhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydi
Benim de 3. Gündü en belirgin belirtim kuyruk sokumu ağrısı ve gece terlemesiydi ama kişiden kişiye değişiyor çok takılma bende olmadı falan diye 11. Gün erken testle öğrenmiştim bende

keşke ama benimki için bir şey farkedeceğini sanmam ama ev işleri konusunda yardım eder.hele bu ara evdeyiz ya benden beter oldu dip köşe temizliyor hamile kaldığımdan beri ev işi hiç yapmadım desem yeridir

Ne güzel ne şanslısın. Temizlik yapan erkek bulmaz zordur valla. Benimki mutfakta usta ben de yemek yapmam genellikle o yapar. Bir de yapı ve tamirat işlerinde iyidir :) Mükemmel koca ancak filmlerde olur. Şükredelim halimize.

Kızlar regenesis isimli multivitamindan kullanan var mı ben başlıyorum bugün ve içinde demir var rengi de kahverengi kabızlığı artırır diye çok korkuyorum ama mecbur alıcam. Hiç alasım yok iyiydim böyle sıfır ilaç ve vitaminle ya.

Yok canım devlet karşılamıyor. Ben transferden beri bu iğneyi kullanıyorum. Dışarı cikmamana sevindim valla. Suan çıkılacak gibi değil Bu arada tetanoz aşısı için aradılar mı seni ? Bana dr um şuan yaptirma dedi . 24 haftaya geldiğinde yaptir suan ortam çok riskli dedi

keşke kalkacağından emin olsam benimkinin uykuya çok düşkün.o yüzden ondan çok bir ümidim yok.ben kendim için yanımda olsun istiyorum.çünkü pinpirikliyim ben kalkar kalkar bakarım

Benimkinin uykusu çok hafiftir. Bazen gece kalkar oturur sabaha kadar. Çocuk doğuncada aynı performansı bekliyorum senden diyorum.

Keşke erkekler için de doğum izni olsaydı.

Benim eşim bi kuruma yada bi iş yerine bağlı değil, kendi yerinde olduğu için ben ona yaptırıcam doğum izni. Kalsın yardım etsin bana biraz.

Bizde genelde birlikte yapıyoruz. Virüsten dolayı gitmiyor işe. Zaten ben artık çabuk yoruluyorum.

Ben magnezyum kullanıyorum. Birde folidays kullanıyorum hem vitamin hem folik asit.

Bu arada zalain fitil işe yaradı bende sarı akıntım geçti biraz geç etkisini gördüm ama tedavi etmesine çok sevindim :)

Merhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydi
Benim 5.gün embriyosuydu. 3.gün akşam sağ kasığımda batma oldu. 6.gün öğlen ucuz kaset testlerden birini deneyim dedim ve çift çizgi gördüm. Gece terlemesi oluyordu. Baş dönmeside çok yaşadım ben ilk günler bile, estrofem yapıyor sanıyordum. Estrofemi 9.haftada bıraktım hala baş dönmem var, meğer o da hamileliktenmiş.

Benimkinin uykusu çok hafiftir. Bazen gece kalkar oturur sabaha kadar. Çocuk doğuncada aynı performansı bekliyorum senden diyorum.

Benimkinin uykusu dev ağırdır bildiğin ayının kış uykusuna yatmış halidir boş vakitlerini uyuyarak geçirir ama gerektiğinde çok uzun saatler uykusuz da durabilir açlığa da dayanıklıdır. Bakalım performansını göreceğiz babalıkta

bencede filmlerde olur hepimiz bir yönden şanslıyız işte en azından.benimkide mutfağı sever ama tek girince mutfak savaş alanı gibi oluyor.birlikte girersek sıkıntı yok.o yaparken ben topluyorum arkasından

Benimkide gündüz uykusuna bayılır. Gece baykuş gibi gezer evde. İnşallah bebekler doğunca yardımcı olurlar bize.

benimkinin uykusu ağır ya.bilmiyorum bebek olunca nasıl olur.mesala kalkar tuvalete gider gelir kafayı koyduğu gibi geri horlar gözün kapalımı gidip geliyorsun ne yapiyosun diyorum.çünkü ben tuvalet için kalkayım tekrar uykuya dalmam yarim saati buluyor.bide bizim sultan papağanımız var.çocuk sesi duyunca delirmiş gibi ötüyor.dışardaki çocuk seslerini bile duyuyor.tv de duysa gene bağırıyor.bazen denemek için internetten açıp dinletiyoruz ortalığı yıkıyor bebek gelince onlada işim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…