- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.261
keşke kalkacağından emin olsam benimkininBende yatağın ayak kısmına koyarım beşiği diyorum. Sadece benim tarafımda olmasın, hayat müşterek, ağladıkça babasıda kalksın.
keşke kalkacağından emin olsam benimkininuykuya çok düşkün.o yüzden ondan çok bir ümidim yok.ben kendim için yanımda olsun istiyorum.çünkü pinpirikliyim ben kalkar kalkar bakarım
keşke ama benimki için bir şey farkedeceğini sanmamKeşke erkekler için de doğum izni olsaydı.
Aaapardon canım ben onu kan sulandırıcı sandım progesteron olduğunu anlamadımKan sulandırıcı yı bende kullanıyorum canım 6000 lik. Bu da progesteron icin prolutex kullanıyorum. Kan sulandiriciyi da diger prolutex iğnemi de göbekten yapıyorum canım.
Bakti. Birsey goremedi. Yavastan ilaci birak artik dedu.Plesentaya rahim uzunluğuna baktılar mı? Kanama alanı var mı diye kontrol ettirseydin.
Vallah canim pek belirtim oldugu soylenemez.Merhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydi
canım öncelikle inşallah sunucunuz pozitif olurMerhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydi
Benim de 3. Gündü en belirgin belirtim kuyruk sokumu ağrısı ve gece terlemesiydi ama kişiden kişiye değişiyor çok takılma bende olmadı falan diye 11. Gün erken testle öğrenmiştim bendeMerhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydi
keşke ama benimki için bir şey farkedeceğini sanmamama ev işleri konusunda yardım eder.hele bu ara evdeyiz ya benden beter oldu dip köşe temizliyor hamile kaldığımdan beri ev işi hiç yapmadım desem yeridir
Aaapardon canım ben onu kan sulandırıcı sandım progesteron olduğunu anlamadımgöbekten yapılan progesteronu devlet karşılamıyor herhalde değil mi burda öyle okumuştum. Eğer leke gelmezse hapa geri döneriz demişti doktorum da korkuyorum valla.
görümcem hemşire atanamadı çalışmıyorda bende kalıyor iğnemi yapmak için Allahtan dışarı çıkmıyorum hergün yoksa bende seninki gibi alırdım.
keşke kalkacağından emin olsam benimkininuykuya çok düşkün.o yüzden ondan çok bir ümidim yok.ben kendim için yanımda olsun istiyorum.çünkü pinpirikliyim ben kalkar kalkar bakarım
Bakti. Birsey goremedi. Yavastan ilaci birak artik dedu.
Keşke erkekler için de doğum izni olsaydı.
keşke ama benimki için bir şey farkedeceğini sanmamama ev işleri konusunda yardım eder.hele bu ara evdeyiz ya benden beter oldu dip köşe temizliyor hamile kaldığımdan beri ev işi hiç yapmadım desem yeridir
Kızlar regenesis isimli multivitamindan kullanan var mı ben başlıyorum bugün ve içinde demir var rengi de kahverengi kabızlığı artırır diye çok korkuyorum ama mecbur alıcam. Hiç alasım yok iyiydim böyle sıfır ilaç ve vitaminle ya.
Benim 5.gün embriyosuydu. 3.gün akşam sağ kasığımda batma oldu. 6.gün öğlen ucuz kaset testlerden birini deneyim dedim ve çift çizgi gördüm. Gece terlemesi oluyordu. Baş dönmeside çok yaşadım ben ilk günler bile, estrofem yapıyor sanıyordum. Estrofemi 9.haftada bıraktım hala baş dönmem var, meğer o da hamileliktenmiş.Merhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydi
Benimkinin uykusu çok hafiftir. Bazen gece kalkar oturur sabaha kadar. Çocuk doğuncada aynı performansı bekliyorum senden diyorum.
bencede filmlerde olurNe güzel ne şanslısın. Temizlik yapan erkek bulmaz zordur valla. Benimki mutfakta ustaben de yemek yapmam genellikle o yapar. Bir de yapı ve tamirat işlerinde iyidir :) Mükemmel koca ancak filmlerde olur. Şükredelim halimize.
Benimkinin uykusu dev ağırdır bildiğin ayının kış uykusuna yatmış halidir boş vakitlerini uyuyarak geçirir ama gerektiğinde çok uzun saatler uykusuz da durabilir açlığa da dayanıklıdır. Bakalım performansını göreceğiz babalıkta
benimkinin uykusu ağır ya.bilmiyorum bebek olunca nasıl olur.mesala kalkar tuvalete gider gelir kafayı koyduğu gibi geri horlarBenimkinin uykusu çok hafiftir. Bazen gece kalkar oturur sabaha kadar. Çocuk doğuncada aynı performansı bekliyorum senden diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?