- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.241
şu an ayağımı yükseğe koyup uzandım.eğer devam ederse ya doktoru ararım yada evde progestron iğnem var kayınvalideme yaptırırım.ağrım falanda yokCanım Progestan azalınca hemen leke oluyor bende hap a dönmüştüm leke geldi geçen hafta iğneye tekrar devam ediyorum
kızlar ben yatağın yanına koyacağım beşikte karar kıldım.basit ama kullanışlı birşey arıyordum odada hazırlayacağım için.ve park beşikte karar kıldım.ara katı var.o şekilde yatak olarak kullanılıyor.sonra o kat çıkınca oyun beşiği oluyor.
kızlar biraz önce peçete sildikçe tam kırmızı olmasada kırmızı yakın bir leke oldu peçetede ama çok az bişey.tabirim için özür dilerim direk kan olarak değilde sümüksü parlak bişey olarak geldi.bu arada 2 gün oldu crinone jeli bırakalı.elimdeki bitiyordu doktoru aradım alayım mı diye.elindekileri bitir yeter.artık kullanmana gerek yok dedi
bende şu an sepet beşik düşünüyorum vallahi.eğer ortalık düzelirse gidip bakarız öyle karar veririz.Bende sepet beşik alayım diyorum.
Jeli bıraktığın için mi oldu acaba? Ben hiç kullanmadım o jelden. Fitil kullandım hep.
pardon ben park beşik düşünüyorum karıştırdımBende sepet beşik alayım diyorum.
Jeli bıraktığın için mi oldu acaba? Ben hiç kullanmadım o jelden. Fitil kullandım hep.
Canım benim arkadaşımın da tüp bebekle ikizleri var o 12. Haftaya kadar progestan iğneyi hergun kullandı 12. Haftadan doğuma kadar haftada bir yapildi. Bende şuan öyle yapıyorum doktoruma söyledim sen bilirsin dedi zararı olmaz hafta da bir devam edelim dediCanım Progestan azalınca hemen leke oluyor bende hap a dönmüştüm leke geldi geçen hafta iğneye tekrar devam ediyorum
Sem biraktinmi progesteronu?Bende sepet beşik alayım diyorum.
Evet benim doktorum da fazlasının zararı olmaz ama azının zararı var dedi. Bende şimdi pazartesi kontrole gideceğim devam derse devam edeceğim eğer bitti derse hapla devam edeceğim. Ama bu destek ben bile devam etsin istiyorum sanki içim rahat ediyorCanım benim arkadaşımın da tüp bebekle ikizleri var o 12. Haftaya kadar progestan iğneyi hergun kullandı 12. Haftadan doğuma kadar haftada bir yapildi. Bende şuan öyle yapıyorum doktoruma söyledim sen bilirsin dedi zararı olmaz hafta da bir devam edelim dedi
Evet benim doktorum da fazlasının zararı olmaz ama azının zararı var dedi. Bende şimdi pazartesi kontrole gideceğim devam derse devam edeceğim eğer bitti derse hapla devam edeceğim. Ama bu destek ben bile devam etsin istiyorum sanki içim rahat ediyor
bende şu an sepet beşik düşünüyorum vallahi.eğer ortalık düzelirse gidip bakarız öyle karar veririz.
heralde ondan oldu canım ya.doktorada instagramdan yazdım eğer kırmızı değilse korkmayın devam eder tekrarlarsa pazartesi gelin muayene edelim dedi.ama şükür daha gelmedi bişey yok
pardon ben park beşik düşünüyorum karıştırdım
1 ay olacak ben bırakalı. 12+6da bıraktım canım.Sem biraktinmi progesteronu?
Ben doğuma kadar devam edeceğim kan sulandırıcı canım öyle dedi doktorum. Göbektenmi yapıyorsun kola geçtin miCanim dr bana da şimdi progestan fitili gunde 2 ye indirdi . Bir de ben hâlâ prolutex yapmaya devam ediyorum
Maşaallah. Peki birakinca lekelenme yaşamadin mi bana birak dediler leke geldi. Bugun dayanamadm acile gittim. Fazla progestan bebege zarar dedi ne kadar dogruysa. 3ten 2ye dusur dedi1 ay olacak ben bırakalı. 12+6da bıraktım canım.
Ben doğuma kadar devam edeceğim kan sulandırıcı canım öyle dedi doktorum. Göbektenmi yapıyorsun kola geçtin mi
Yok canım, çok korktum bırakırken. İlk 1 hafta hep panikle geçti, ama şükürler olsun hiç lekelenme filan olmadı. Progestanı 12 haftada bırakmak lazım demişlerdi zaten, gerek yoksa kullanmamak lazımmış. Senin leke tek seferlik mi geldi?Maşaallah. Peki birakinca lekelenme yaşamadin mi bana birak dediler leke geldi. Bugun dayanamadm acile gittim. Fazla progestan bebege zarar dedi ne kadar dogruysa. 3ten 2ye dusur dedi
Masaallah ne guzel. 2ye dusur demisti persembe gunu. Dun ve bgn lekelenme oldu. Kahverengi turuncu seklinde. Geri korkup 3 yaptim. Bgnde acil 2ye dusur dediYok canım, çok korktum bırakırken. İlk 1 hafta hep panikle geçti, ama şükürler olsun hiç lekelenme filan olmadı. Progestanı 12 haftada bırakmak lazım demişlerdi zaten, gerek yoksa kullanmamak lazımmış. Senin leke tek seferlik mi geldi?
Masaallah ne guzel. 2ye dusur demisti persembe gunu. Dun ve bgn lekelenme oldu. Kahverengi turuncu seklinde. Geri korkup 3 yaptim. Bgnde acil 2ye dusur dedi
Merhaba benim 3.gun dondurulmus embiyom bugun 9.gunum sizin belirtilriniz oldumu olduysa neydiMasaallah ne guzel. 2ye dusur demisti persembe gunu. Dun ve bgn lekelenme oldu. Kahverengi turuncu seklinde. Geri korkup 3 yaptim. Bgnde acil 2ye dusur dedi
benim odada yanımda da,yatağın ayak kısmındada yer var ama yanımda olsun istiyorum.o araya sığacak bişey olsa yeter.dediğin gibi şu virüs bi kalksın gezip bakarız ona göre alırızBen sepet beşik alayım diyorum, yatak odası takımım zaten büyük, epey yer kaplıyor. Odaya sığsın istiyorum.
Bende yatağın ayak kısmına koyarım beşiği diyorum. Sadece benim tarafımda olmasın, hayat müşterek, ağladıkça babasıda kalksın.benim odada yanımda da,yatağın ayak kısmındada yer var ama yanımda olsun istiyorum.o araya sığacak bişey olsa yeter.dediğin gibi şu virüs bi kalksın gezip bakarız ona göre alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?