2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım Progestan azalınca hemen leke oluyor bende hap a dönmüştüm leke geldi geçen hafta iğneye tekrar devam ediyorum
şu an ayağımı yükseğe koyup uzandım.eğer devam ederse ya doktoru ararım yada evde progestron iğnem var kayınvalideme yaptırırım.ağrım falanda yok

Bende sepet beşik alayım diyorum.

Jeli bıraktığın için mi oldu acaba? Ben hiç kullanmadım o jelden. Fitil kullandım hep.

Bende sepet beşik alayım diyorum.

Jeli bıraktığın için mi oldu acaba? Ben hiç kullanmadım o jelden. Fitil kullandım hep.
bende şu an sepet beşik düşünüyorum vallahi.eğer ortalık düzelirse gidip bakarız öyle karar veririz.

heralde ondan oldu canım ya.doktorada instagramdan yazdım eğer kırmızı değilse korkmayın devam eder tekrarlarsa pazartesi gelin muayene edelim dedi.ama şükür daha gelmedi bişey yok

Canım Progestan azalınca hemen leke oluyor bende hap a dönmüştüm leke geldi geçen hafta iğneye tekrar devam ediyorum
Canım benim arkadaşımın da tüp bebekle ikizleri var o 12. Haftaya kadar progestan iğneyi hergun kullandı 12. Haftadan doğuma kadar haftada bir yapildi. Bende şuan öyle yapıyorum doktoruma söyledim sen bilirsin dedi zararı olmaz hafta da bir devam edelim dedi

Evet benim doktorum da fazlasının zararı olmaz ama azının zararı var dedi. Bende şimdi pazartesi kontrole gideceğim devam derse devam edeceğim eğer bitti derse hapla devam edeceğim. Ama bu destek ben bile devam etsin istiyorum sanki içim rahat ediyor

Canim dr bana da şimdi progestan fitili gunde 2 ye indirdi . Bir de ben hâlâ prolutex yapmaya devam ediyorum

Korkma canım. Yolundadır herşey. Şu virüs geçerse bende gidip bakıcam.

Ben doğuma kadar devam edeceğim kan sulandırıcı canım öyle dedi doktorum. Göbektenmi yapıyorsun kola geçtin mi

Kan sulandırıcı yı bende kullanıyorum canım 6000 lik. Bu da progesteron icin prolutex kullanıyorum. Kan sulandiriciyi da diger prolutex iğnemi de göbekten yapıyorum canım.

Maşaallah. Peki birakinca lekelenme yaşamadin mi bana birak dediler leke geldi. Bugun dayanamadm acile gittim. Fazla progestan bebege zarar dedi ne kadar dogruysa. 3ten 2ye dusur dedi
Yok canım, çok korktum bırakırken. İlk 1 hafta hep panikle geçti, ama şükürler olsun hiç lekelenme filan olmadı. Progestanı 12 haftada bırakmak lazım demişlerdi zaten, gerek yoksa kullanmamak lazımmış. Senin leke tek seferlik mi geldi?

Masaallah ne guzel. 2ye dusur demisti persembe gunu. Dun ve bgn lekelenme oldu. Kahverengi turuncu seklinde. Geri korkup 3 yaptim. Bgnde acil 2ye dusur dedi

Ben sepet beşik alayım diyorum, yatak odası takımım zaten büyük, epey yer kaplıyor. Odaya sığsın istiyorum.
benim odada yanımda da,yatağın ayak kısmındada yer var ama yanımda olsun istiyorum.o araya sığacak bişey olsa yeter.dediğin gibi şu virüs bi kalksın gezip bakarız ona göre alırız

benim odada yanımda da,yatağın ayak kısmındada yer var ama yanımda olsun istiyorum.o araya sığacak bişey olsa yeter.dediğin gibi şu virüs bi kalksın gezip bakarız ona göre alırız
Bende yatağın ayak kısmına koyarım beşiği diyorum. Sadece benim tarafımda olmasın, hayat müşterek, ağladıkça babasıda kalksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…