- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.281
benimkinin uykusu ağır ya.bilmiyorum bebek olunca nasıl olur.mesala kalkar tuvalete gider gelir kafayı koyduğu gibi geri horlargözün kapalımı gidip geliyorsun ne yapiyosun diyorum.çünkü ben tuvalet için kalkayım tekrar uykuya dalmam yarim saati buluyor.bide bizim sultan papağanımız var.çocuk sesi duyunca delirmiş gibi ötüyor.dışardaki çocuk seslerini bile duyuyor.tv de duysa gene bağırıyor.bazen denemek için internetten açıp dinletiyoruz ortalığı yıkıyor bebek gelince onlada işim var
benimkinin uykusu ağır ya.bilmiyorum bebek olunca nasıl olur.mesala kalkar tuvalete gider gelir kafayı koyduğu gibi geri horlargözün kapalımı gidip geliyorsun ne yapiyosun diyorum.çünkü ben tuvalet için kalkayım tekrar uykuya dalmam yarim saati buluyor.bide bizim sultan papağanımız var.çocuk sesi duyunca delirmiş gibi ötüyor.dışardaki çocuk seslerini bile duyuyor.tv de duysa gene bağırıyor.bazen denemek için internetten açıp dinletiyoruz ortalığı yıkıyor bebek gelince onlada işim var
zamanla alışırlar heralde birbirlerine ya.herkes gönder gitsin diyor da eşimde bende çok seviyoruz onu.40 günlükken aldık.şimdi 2 yaşına girecek.birlikte büyür giderlerBen kedimle ne yapacağım bilmiyorum. Bana çok düşkün her gün kucağımda. Bebek gelince tepkisi ne olacak merak ediyorum.
alışır diye umuyorum bende canım.yani alışmak zorundaBizdede ben çabuk dalarım uykuya. Eşim ne ara uyuyorsun anlamıyorum der. Senin işin zormuş cidden papağanla, alışır belki zamanla.
Ben kullanıyorum canım bnde bi etkisi olmadı kabızlık falan şimdi de Demir hapına başladım 15. Hafta başla demişti bi de hala folidays alıyorumKızlar regenesis isimli multivitamindan kullanan var mı ben başlıyorum bugün ve içinde demir var rengi de kahverengi kabızlığı artırır diye çok korkuyorum ama mecbur alıcam. Hiç alasım yok iyiydim böyle sıfır ilaç ve vitaminle ya.
Benim sadece ilk gunden beri adet sancisi gibo sancim.varBenim 5.gün embriyosuydu. 3.gün akşam sağ kasığımda batma oldu. 6.gün öğlen ucuz kaset testlerden birini deneyim dedim ve çift çizgi gördüm. Gece terlemesi oluyordu. Baş dönmeside çok yaşadım ben ilk günler bile, estrofem yapıyor sanıyordum. Estrofemi 9.haftada bıraktım hala baş dönmem var, meğer o da hamileliktenmiş.
Benim 5.gün bıçak saplanması gibi bi ağrı oldu rahmimde. Adet ağrısı hemen hemen hepimizde oldu.Benim sadece ilk gunden beri adet sancisi gibo sancim.var
Benim doktorum da kanıtlanmamış da olsa zararlı olduğuna dair araştırmalar var demişti. Gerçi ben hala kullanıyorum kanama alanım geçmedi maalesefMaşaallah. Peki birakinca lekelenme yaşamadin mi bana birak dediler leke geldi. Bugun dayanamadm acile gittim. Fazla progestan bebege zarar dedi ne kadar dogruysa. 3ten 2ye dusur dedi
Canım bence yanına koy ya bu bebeler geceleri tıkanabiliyolar ne kadar yakınında o kadar iyi :) zaten ağlarsa her türlü uyanır babası da o seseBende yatağın ayak kısmına koyarım beşiği diyorum. Sadece benim tarafımda olmasın, hayat müşterek, ağladıkça babasıda kalksın.
Benimki sukur gecmis ama kan geldi ve suhpeye girdim pecete kaymis olabilir diye dusundum. Affedersiniz basurumda kaniyor benim. O yuzden suan hala 3 fitil kulaniyorum. Haftaya azaltcam insaallah sorun olmaz...Benim doktorum da kanıtlanmamış da olsa zararlı olduğuna dair araştırmalar var demişti. Gerçi ben hala kullanıyorum kanama alanım geçmedi maalesef
Canım bence yanına koy ya bu bebeler geceleri tıkanabiliyolar ne kadar yakınında o kadar iyi :) zaten ağlarsa her türlü uyanır babası da o sese
Ben kullanıyorum canim bir aydır elevit iciyordum balık yiyemedigim için Regenesis max verdi doktorum çok şükür bende kabızlık yapmadı herhangi bir yan etki olmadi yani içeriği çok güzel herşey var ihtiyacımız olanKızlar regenesis isimli multivitamindan kullanan var mı ben başlıyorum bugün ve içinde demir var rengi de kahverengi kabızlığı artırır diye çok korkuyorum ama mecbur alıcam. Hiç alasım yok iyiydim böyle sıfır ilaç ve vitaminle ya.
Semizotunun da balıktan sonra ki en iyi omega3 kaynağı olduğu söyleniyor balık yiyemiyorsan semizotu tüketebilirsinBen kullanıyorum canim bir aydır elevit iciyordum balık yiyemedigim için Regenesis max verdi doktorum çok şükür bende kabızlık yapmadı herhangi bir yan etki olmadi yani içeriği çok güzel herşey var ihtiyacımız olan
Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyleBenimki sukur gecmis ama kan geldi ve suhpeye girdim pecete kaymis olabilir diye dusundum. Affedersiniz basurumda kaniyor benim. O yuzden suan hala 3 fitil kulaniyorum. Haftaya azaltcam insaallah sorun olmaz...
Evde tıkılıp kaldık valla yıllardır hamileymişim gibi geliyo banaZaten daha çok fikir değiştiririz 5 ayda. Zamanda geçmiyor.
Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle
Evde tıkılıp kaldık valla yıllardır hamileymişim gibi geliyo bana
Evet hiç değil gerçekten doktora bile giderken korkuyorum savaşa gider gibi gidiyorumYok canım devlet karşılamıyor. Ben transferden beri bu iğneyi kullanıyorum. Dışarı cikmamana sevindim valla. Suan çıkılacak gibi değilBu arada tetanoz aşısı için aradılar mı seni ? Bana dr um şuan yaptirma dedi . 24 haftaya geldiğinde yaptir suan ortam çok riskli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?