- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.941
yok canım yaa.bende ne ağrı ne de şişlik var.seninki niye öyle oldu ki.hemşire bana ağrın olursa kıyafetinin üzerinde soğuk kompleks yapabilirsin demişti.buz falan koydun muhilallll canım iğne yerinde şişlik ağrı var mı? Benim kolum şişti, ağrım var. İlk gün hiç bişey yoktu dün biraz ağrıdı, bugün daha fazla ağrıyor.
banada başka bir multivitamin daha verdiler aile hekimliğinden.ben doktorumun verdiğini kullanıyorum zaten dedim.ilacın ismini söyledim içerikleri aynı.elimde kalmaz biterse bundanda kullanabilirsin dedi ama ben gene kendi kullandığımdan alırımKızlar bu arada bana monovit d3 diye bi damla verdiler aile hekimliğinden kullanmam için, ben tereddütteyim. Kullanan var mı?
yok canım yaa.bende ne ağrı ne de şişlik var.seninki niye öyle oldu ki.hemşire bana ağrın olursa kıyafetinin üzerinde soğuk kompleks yapabilirsin demişti.buz falan koydun mu
banada başka bir multivitamin daha verdiler aile hekimliğinden.ben doktorumun verdiğini kullanıyorum zaten dedim.ilacın ismini söyledim içerikleri aynı.elimde kalmaz biterse bundanda kullanabilirsin dedi ama ben gene kendi kullandığımdan alırım
Canım bende dün yaptırdım . Hafif sızı ve kolumda ağırlık oldu. Bu gün biraz daha iyi gece üzerine uyuyamadım ama hemen ağrı oluyordu o tarafa döndüğümde .hilallll canım iğne yerinde şişlik ağrı var mı? Benim kolum şişti, ağrım var. İlk gün hiç bişey yoktu dün biraz ağrıdı, bugün daha fazla ağrıyor.
Ben perşembe yaptırdım. Perşembe çok hafifti. Dün ve özellikle bugün çok belirgin bi ağrı var.Canım bende dün yaptırdım . Hafif sızı ve kolumda ağırlık oldu. Bu gün biraz daha iyi gece üzerine uyuyamadım ama hemen ağrı oluyordu o tarafa döndüğümde .
Canım bende dün yaptırdım . Hafif sızı ve kolumda ağırlık oldu. Bu gün biraz daha iyi gece üzerine uyuyamadım ama hemen ağrı oluyordu o tarafa döndüğümde .
geçmiş olsun kızlar ya.valla ben çok rahat geçirdim.ilk vurulduğum gün sadece iğnenin yeri az bişey ağrıdı.başkada bişey olmadı.kıyafetinizin üzerinden buz koyun bence.bana hemşire ağrın olursa koyabilirsin demiştiBen perşembe yaptırdım. Perşembe çok hafifti. Dün ve özellikle bugün çok belirgin bi ağrı var.
Sağol canım. Bende kolay geçti demiştim ilk gün sonradan çıktı acısı.geçmiş olsun kızlar ya.valla ben çok rahat geçirdim.ilk vurulduğum gün sadece iğnenin yeri az bişey ağrıdı.başkada bişey olmadı.kıyafetinizin üzerinden buz koyun bence.bana hemşire ağrın olursa koyabilirsin demişti
zaten internette ne kadar okuduysam herkes ağrı oldu yazmış.bende bi tuhaflık var heraldeSağol canım. Bende kolay geçti demiştim ilk gün sonradan çıktı acısı.
zaten internette ne kadar okuduysam herkes ağrı oldu yazmış.bende bi tuhaflık var heraldebide acaba doz farkımı var ki.hemşire vurmadan önce şey dedi.eskiden 5 doz vuruyorduk 3 doza düşürüldü şimdi 3 doz yapcam dedi.benim doz düşüktü belki
O ağrı bende de var.neden acaba normal mi ki?Haydaaa ne gerek var 3 doza ya sanki bağda bahçede inşaatta çalışıyoruz ne gerek var ki zaten bir yere gidemiyoruz bende de bugün alt bölgede biraz ağrı var kasık ağrısı sanki salı günü 5. Ay bitiyor inanmak zor.
Kasık ağrısı bendede oluyor ama rahim büyüdükçe oluyor dedi doktor ayı nasıl hesaplıyorsunuz 21 hafta bitince 5 oluyor diyorlar 26 bitince 6 ay diyorlarHaydaaa ne gerek var 3 doza ya sanki bağda bahçede inşaatta çalışıyoruz ne gerek var ki zaten bir yere gidemiyoruz bende de bugün alt bölgede biraz ağrı var kasık ağrısı sanki salı günü 5. Ay bitiyor inanmak zor.
Senin hesaplaman dogru 21 bitince 5nci aya giriyosunKasık ağrısı bendede oluyor ama rahim büyüdükçe oluyor dedi doktor ayı nasıl hesaplıyorsunuz 21 hafta bitince 5 oluyor diyorlar 26 bitince 6 ay diyorlar
Alt karın da ağrı gibi birşeyler bende de var belli belirsiz ama var yani normal olabilir benceO ağrı bende de var.neden acaba normal mi ki?
benimde genelde sabahları uyandığımda karnımda ağrı oluyor.sağımdan soluma dönerken ağrıyor sabahları.biden benim karnım birden büyüdü sanki.belli oluyor artık.erken çıktı gibi.Alt karın da ağrı gibi birşeyler bende de var belli belirsiz ama var yani normal olabilir bence
Canım bahsettiğin vajinanı üst kısmındada oluyor mu batma, ağrı gibi çekiliyormuş gibi yani değişik birşey tam adlandırmadım bende de var 2 gündürHaydaaa ne gerek var 3 doza ya sanki bağda bahçede inşaatta çalışıyoruz ne gerek var ki zaten bir yere gidemiyoruz bende de bugün alt bölgede biraz ağrı var kasık ağrısı sanki salı günü 5. Ay bitiyor inanmak zor.
Canım bahsettiğin vajinanı üst kısmındada oluyor mu batma, ağrı gibi çekiliyormuş gibi yani değişik birşey tam adlandırmadım bende de var 2 gündürrahmin sol tarafıyla bacağın birleştiği yer gibi yani
Senin hesaplaman dogru 21 bitince 5nci aya giriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?