2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hilallll canım iğne yerinde şişlik ağrı var mı? Benim kolum şişti, ağrım var. İlk gün hiç bişey yoktu dün biraz ağrıdı, bugün daha fazla ağrıyor.
yok canım yaa.bende ne ağrı ne de şişlik var.seninki niye öyle oldu ki.hemşire bana ağrın olursa kıyafetinin üzerinde soğuk kompleks yapabilirsin demişti.buz falan koydun mu

Kızlar bu arada bana monovit d3 diye bi damla verdiler aile hekimliğinden kullanmam için, ben tereddütteyim. Kullanan var mı?
banada başka bir multivitamin daha verdiler aile hekimliğinden.ben doktorumun verdiğini kullanıyorum zaten dedim.ilacın ismini söyledim içerikleri aynı.elimde kalmaz biterse bundanda kullanabilirsin dedi ama ben gene kendi kullandığımdan alırım

yok canım yaa.bende ne ağrı ne de şişlik var.seninki niye öyle oldu ki.hemşire bana ağrın olursa kıyafetinin üzerinde soğuk kompleks yapabilirsin demişti.buz falan koydun mu

Bilmiyorum valla ama baya zorlayıcı bi ağrı oldu. Buz filan demediler koymadım bende.

Bende dedim kullanıyorum diye verdiler yinede. D3 var zaten benim içtiğim Omega 3 içinde.

hilallll canım iğne yerinde şişlik ağrı var mı? Benim kolum şişti, ağrım var. İlk gün hiç bişey yoktu dün biraz ağrıdı, bugün daha fazla ağrıyor.
Canım bende dün yaptırdım . Hafif sızı ve kolumda ağırlık oldu. Bu gün biraz daha iyi gece üzerine uyuyamadım ama hemen ağrı oluyordu o tarafa döndüğümde .

Canım bende dün yaptırdım . Hafif sızı ve kolumda ağırlık oldu. Bu gün biraz daha iyi gece üzerine uyuyamadım ama hemen ağrı oluyordu o tarafa döndüğümde .
Ben perşembe yaptırdım. Perşembe çok hafifti. Dün ve özellikle bugün çok belirgin bi ağrı var.

Ben perşembe yaptırdım. Perşembe çok hafifti. Dün ve özellikle bugün çok belirgin bi ağrı var.
geçmiş olsun kızlar ya.valla ben çok rahat geçirdim.ilk vurulduğum gün sadece iğnenin yeri az bişey ağrıdı.başkada bişey olmadı.kıyafetinizin üzerinden buz koyun bence.bana hemşire ağrın olursa koyabilirsin demişti

Sağol canım. Bende kolay geçti demiştim ilk gün sonradan çıktı acısı.

Sağol canım. Bende kolay geçti demiştim ilk gün sonradan çıktı acısı.
zaten internette ne kadar okuduysam herkes ağrı oldu yazmış.bende bi tuhaflık var heralde bide acaba doz farkımı var ki.hemşire vurmadan önce şey dedi.eskiden 5 doz vuruyorduk 3 doza düşürüldü şimdi 3 doz yapcam dedi.benim doz düşüktü belki

3 doz dediği 3 kere yapacaklar ya o canım. 28. haftada 2.doz için çağırdılar beni.

Haydaaa ne gerek var 3 doza ya sanki bağda bahçede inşaatta çalışıyoruz ne gerek var ki zaten bir yere gidemiyoruz bende de bugün alt bölgede biraz ağrı var kasık ağrısı sanki salı günü 5. Ay bitiyor inanmak zor.

Kasık ağrısı bendede oluyor ama rahim büyüdükçe oluyor dedi doktor ayı nasıl hesaplıyorsunuz 21 hafta bitince 5 oluyor diyorlar 26 bitince 6 ay diyorlar

Alt karın da ağrı gibi birşeyler bende de var belli belirsiz ama var yani normal olabilir bence
benimde genelde sabahları uyandığımda karnımda ağrı oluyor.sağımdan soluma dönerken ağrıyor sabahları.biden benim karnım birden büyüdü sanki.belli oluyor artık.erken çıktı gibi.

Canım bahsettiğin vajinanı üst kısmındada oluyor mu batma, ağrı gibi çekiliyormuş gibi yani değişik birşey tam adlandırmadım bende de var 2 gündür rahmin sol tarafıyla bacağın birleştiği yer gibi yani

evet öyle adet ağrısı ya da ameliyattan çıkmış gibi bir ağrı vardı ama yürüyüş yaptım biraz geçti herhalde büyüyor ondan.

Benim de karnım çıktı biraz çok değil ama bombeleşti yani. Bu hesabı bana da anlatın nolur. Ona göre doğumu hesaplayalım. 38. haftada alırlar herhalde bekletmekten taraf değilim ne de olsa kıymetli bebek. Normal doğum riskini ve stresini alabileceğimi sanmıyorum. Ona göre hesaplayayım. Salı günü 20+0 oluyorym.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…