2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde cuma günü 20+0 oluyor hemşire 4 ay 20 günlük olucak dedi ana neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum bende sizin gibi düşünüyorum 38 hatta gelişimi iyi olursa 37 bile olabilir hayırlısınla sağlıkla gelsin kuzularımız

Neden 20:4=5 ama yani 20. hafta bitince 5 ay bitmiş olmaz mı ?
Tipta oyle hesaplamiyorlar canim.5nci aya daha girmedin hesaplamalara gore.
Ama tabi 5aylik hamileyim diyebilirsin ama bitti demek yanlis olur ozaman 6 aylik olmus oluyosun cunki

Eklentiler

• Screenshot_20200518-002017_Google.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 28
Sali gunu 4 aylik ve 20 gunluk oluyosun

Canım sanırım son adet Bitiminden hesaplama yapıp aslında döllenmeden önceki süreyi de hafra olarak içine aldıklarından öyle oluyor mesela transfer olduğumuzda hepimiz 5 haftalık gebeydik poZitif aldığımız da yani bundan kaynaklı diye biliyorum bir hafta sonrası doğru oluyor 5 aylık gebelik demek için 21. Haftaya girmiş olmak lazım

kızlar bende önceden 20 haftalık olunca 5 aylık oluyor diye biliyordum ama 21.haftada 5 ay oluyor.yani biz 1ay 4 hafta.4×5 =20 diye hesaplıyoruz ama hamilelikte 1 ay 30 gün olarak baz alınıyor.30×5 =150.yani 150 günlük olunca 5 aylık hamile oluyoruz oda 21 haftaya denk geliyor

Bendede ara ara kasık ağrısı oluyor. Hatta bende ayak şişmeleride başladı. Eşime dün akşam çok erken değil mi derken eşimin 5 ay bitecek artık normal demesiyle idrak ettim durumu.

benimde genelde sabahları uyandığımda karnımda ağrı oluyor.sağımdan soluma dönerken ağrıyor sabahları.biden benim karnım birden büyüdü sanki.belli oluyor artık.erken çıktı gibi.

Benimde akşam olunca karnım iyice sertleşiyor, tam bi hamile göbeği oluyor.

Neden 20:4=5 ama yani 20. hafta bitince 5 ay bitmiş olmaz mı ?

21.hafta bitince 5 ay dolmuş oluyor. Bende instagramda bi hamile sayfasında görmüştüm. Ben yarın tam 21 oluyorum. 21+1e girince 22 haftalık sayılıyor zaten. Haftalara göre kaçıncı ayda olduğumuzun bi tablosu vardı bulursam atarım buraya.

akşamları aynen benimde öyle oluyor.bide normalde su içmiyordum ya.doktor bebeğin suyu sınırda dediğinden beri aksatmadan 2-2,5 litre su içiyorum.oda iyice şişiriyor göbeğimi su içmenin faydasını gördüm bebeğin suyu normal şimdi arkadaşlarımda normal diyor.5.aya gireceksin artık çıkar göbek diyorlar

Ben artık akşamları minnak tekmeler hissediyorum.
Su çok önemli diye en başından beri söylemişti zaten doktorum.

Kızlar akşamları minik minik tekmeler hissediyorum artık. Gündüz hiç bişey hissettiğim yok. Sizlerde durum nasıl?

Yarın ayrıntılı ultrasonum var dua edin bana.
ben daha çok fazla bişey hissedemiyorum.çok ara ara bişeyler oluyor.bu sabah yatakta yatarken bi kıpırdanma oldu..hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel canım minik kuşu daha fazla seyretme şansında olacak bu ultrasonda

Kızlar akşamları minik minik tekmeler hissediyorum artık. Gündüz hiç bişey hissettiğim yok. Sizlerde durum nasıl?

Yarın ayrıntılı ultrasonum var dua edin bana.

Ben günduz de hissediyorum ama gunden güne değişiyor az once ve şu anda çok hareketli bugün ama dün pek yoktu

Benimde yeni yeni başladı. İlk anneler gününde hissetmiştim. Evet daha uzun süre görücez, eşimde çok heyecanlı günler geçmek bilmedi. İnşallah sağlıklıdır, güzel haberler alırız.

Bendede ara ara kasık ağrısı oluyor. Hatta bende ayak şişmeleride başladı. Eşime dün akşam çok erken değil mi derken eşimin 5 ay bitecek artık normal demesiyle idrak ettim durumu.
Benim hem ellerim hem ayaklarım şişiyor sanırım ben biraz tuzlu da yiyorum Artık tuzu azaltıyorum ama sabah uyandığım da hissediyorum ellerim ve ayaklarım şiş Bana da annem dedi tamam artık normal zaten diye ama erken gibi geldi sanki bu şişmeler bilemedim.. bu arada ayrıntılı yarındı senin canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Benim tansiyonum hep düşüyor hamile kaldım kalalı, tuzu severim ama aşırıya kaçmıyorum, dikkat ediyorum. Yinede şişiyor ayaklarım, ayak bileklerim.. Ellerimde şişiyor ama ayaklarım kadar rahatsız edici şekilde değil.
Sağol canım güzel geçer inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…