- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.961
Benimde geçti şimdilik herhalde bende öyle düşündümevet öyle adet ağrısı ya da ameliyattan çıkmış gibi bir ağrı vardı ama yürüyüş yaptım biraz geçti herhalde büyüyor ondan.
Bende öyle biliyordum 20 bitince 5 aylık oluyor diye hemşireye sordum o söyledi 21 hafta bitince dedi anlattı aslında neden öyle olduğunu ama ben çok anlamadımNeden 20:4=5 ama yani 20. hafta bitince 5 ay bitmiş olmaz mı ?
Benimde cuma günü 20+0 oluyor hemşire 4 ay 20 günlük olucak dedi ana neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum bende sizin gibi düşünüyorum 38 hatta gelişimi iyi olursa 37 bile olabilir hayırlısınla sağlıkla gelsin kuzularımızBenim de karnım çıktı biraz çok değil ama bombeleşti yani. Bu hesabı bana da anlatın nolur. Ona göre doğumu hesaplayalım. 38. haftada alırlar herhalde bekletmekten taraf değilim ne de olsa kıymetli bebek. Normal doğum riskini ve stresini alabileceğimi sanmıyorum. Ona göre hesaplayayım. Salı günü 20+0 oluyorym.
Tipta oyle hesaplamiyorlar canim.5nci aya daha girmedin hesaplamalara gore.Neden 20:4=5 ama yani 20. hafta bitince 5 ay bitmiş olmaz mı ?
Sali gunu 4 aylik ve 20 gunluk oluyosunBenim de karnım çıktı biraz çok değil ama bombeleşti yani. Bu hesabı bana da anlatın nolur. Ona göre doğumu hesaplayalım. 38. haftada alırlar herhalde bekletmekten taraf değilim ne de olsa kıymetli bebek. Normal doğum riskini ve stresini alabileceğimi sanmıyorum. Ona göre hesaplayayım. Salı günü 20+0 oluyorym.
Canım sanırım son adet Bitiminden hesaplama yapıp aslında döllenmeden önceki süreyi de hafra olarak içine aldıklarından öyle oluyor mesela transfer olduğumuzda hepimiz 5 haftalık gebeydik poZitif aldığımız da yani bundan kaynaklı diye biliyorum bir hafta sonrası doğru oluyor 5 aylık gebelik demek için 21. Haftaya girmiş olmak lazımBenim de karnım çıktı biraz çok değil ama bombeleşti yani. Bu hesabı bana da anlatın nolur. Ona göre doğumu hesaplayalım. 38. haftada alırlar herhalde bekletmekten taraf değilim ne de olsa kıymetli bebek. Normal doğum riskini ve stresini alabileceğimi sanmıyorum. Ona göre hesaplayayım. Salı günü 20+0 oluyorym.
Haydaaa ne gerek var 3 doza ya sanki bağda bahçede inşaatta çalışıyoruz ne gerek var ki zaten bir yere gidemiyoruz bende de bugün alt bölgede biraz ağrı var kasık ağrısı sanki salı günü 5. Ay bitiyor inanmak zor.
benimde genelde sabahları uyandığımda karnımda ağrı oluyor.sağımdan soluma dönerken ağrıyor sabahları.biden benim karnım birden büyüdü sanki.belli oluyor artık.erken çıktı gibi.
Neden 20:4=5 ama yani 20. hafta bitince 5 ay bitmiş olmaz mı ?
akşamları aynen benimde öyle oluyor.bide normalde su içmiyordum ya.doktor bebeğin suyu sınırda dediğinden beri aksatmadan 2-2,5 litre su içiyorum.oda iyice şişiriyor göbeğimiBenimde akşam olunca karnım iyice sertleşiyor, tam bi hamile göbeği oluyor.
21.hafta bitince 5 ay dolmuş oluyor. Bende instagramda bi hamile sayfasında görmüştüm. Ben yarın tam 21 oluyorum. 21+1e girince 22 haftalık sayılıyor zaten. Haftalara göre kaçıncı ayda olduğumuzun bi tablosu vardı bulursam atarım buraya.
akşamları aynen benimde öyle oluyor.bide normalde su içmiyordum ya.doktor bebeğin suyu sınırda dediğinden beri aksatmadan 2-2,5 litre su içiyorum.oda iyice şişiriyor göbeğimisu içmenin faydasını gördüm bebeğin suyu normal şimdi arkadaşlarımda normal diyor.5.aya gireceksin artık çıkar göbek diyorlar
ben daha çok fazla bişey hissedemiyorum.çok ara ara bişeyler oluyor.bu sabah yatakta yatarken bi kıpırdanma oldu..hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel canımKızlar akşamları minik minik tekmeler hissediyorum artık. Gündüz hiç bişey hissettiğim yok. Sizlerde durum nasıl?
Yarın ayrıntılı ultrasonum var dua edin bana.❤
Tipta oyle hesaplamiyorlar canim.5nci aya daha girmedin hesaplamalara gore.
Ama tabi 5aylik hamileyim diyebilirsin ama bitti demek yanlis olur ozaman 6 aylik olmus oluyosun cunki
Kızlar akşamları minik minik tekmeler hissediyorum artık. Gündüz hiç bişey hissettiğim yok. Sizlerde durum nasıl?
Yarın ayrıntılı ultrasonum var dua edin bana.❤
ben daha çok fazla bişey hissedemiyorum.çok ara ara bişeyler oluyor.bu sabah yatakta yatarken bi kıpırdanma oldu..hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel canımminik kuşu daha fazla seyretme şansında olacak bu ultrasonda
Merhaba ben de izmirdeyim .si kimde yaptirdiniz tup bebek ve memnunmusunuz?Bu arada kızlar 20 gün sonraya detaylı için randevu aldım. 20+2 olmuş olucaz , 450 lira da fiyat verildi bana da
Benim hem ellerim hem ayaklarım şişiyorBendede ara ara kasık ağrısı oluyor. Hatta bende ayak şişmeleride başladı. Eşime dün akşam çok erken değil mi derken eşimin 5 ay bitecek artık normal demesiyle idrak ettim durumu.
Benim hem ellerim hem ayaklarım şişiyorsanırım ben biraz tuzlu da yiyorum Artık tuzu azaltıyorum ama sabah uyandığım da hissediyorum ellerim ve ayaklarım şiş ☹ Bana da annem dedi tamam artık normal zaten diye ama erken gibi geldi sanki bu şişmeler bilemedim.. bu arada ayrıntılı yarındı senin canım hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?