2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimde ilki hiç ağramamıştı ikincisi çok ağrı yapmıştı ama bir gün ağrıdı ertesi gün ağrısı olmadı

İlk dozda ağrı yapmıştı, ikinci dozu için pazartesi gidicem bende bakalım.

Olsun sen sor gene de yaptırmak İstiyorum de en iyisini doktorun bilir. Belki ölçüyordur sana söylenmemiştir
18. Hafta da gittiğimde olcmesini istedim gerek yok ki dedi senin gecmiste boyle bir öykün yok dediben yine de ölçeyim senin için dedi 36 mm cıktı gayet iyi dedi bir dahaki gidislerimde de ölçmedi yani

maşallah minik erkeğe yaa sağlığı herşeyi iyi olsunda önden gitsin sen yavaş yavaş bence bişeyler almaya başla annesi ❤bak önden gidiyormuş minik kuş abur cubur bisküvi,çikolata arada yiyorum ama abartmadan.ama iş yerinde dışardan yemek söylemek zorundayım oda hep ekmek arası yada lavaş oluyor haliyle.onlardan korkuyorum bende.inşallah şu şeker yükleme sonucum normal gelir.

Ben yaptırmak istemiyorum 7 Temmuzda yaptırmam gerekiyor ama hiç istemiyorum.

2 hafta sonra alışverişe çıkıp alıcam herşeyini canım. 40 haftalık doğsa bile 21 Eylül gösteriyor doğum tarihi. Erken alırlarsa Eylül başı gibi gelir Allahın izniyle. Bende meyve ve çikolataya fena düştüm nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah güzel çıkar canım yaz bizede.

18. Hafta da gittiğimde olcmesini istedim gerek yok ki dedi senin gecmiste boyle bir öykün yok dediben yine de ölçeyim senin için dedi 36 mm cıktı gayet iyi dedi bir dahaki gidislerimde de ölçmedi yani
Anladım canım yani geçmişte öykü olmasa bile tedbir amaçlı bakması gerekirdi sen istersen ölçmesini iste zor birşey değil ki hemen her kontrol de ölçüyoruz biz 38 falan çıkıyor benim de eğer kasılma Ağrı kanama vs yaşamadıysan korkma aynıdır

Ay maşallah miniğe Sağlıkla gelsin inşallah Çok şükür canım.
Çikolata evet tehlikeli meyve de şeker yükseltiyor bende meyveyi abarttım kesmem lazım

Ay maşallah miniğe ❤ Sağlıkla gelsin inşallah Çok şükür canım.
Çikolata evet tehlikeli meyve de şeker yükseltiyor bende meyveyi abarttım kesmem lazım

Çikolata minik bi parça bitter ye canın istediğinde dedi. Meyveyi de az az ye her çeşitten aynı gün yeme dedi. Ama ben kiraz aşerdim aylarca, oturup bi tabak yiyodum azaltıcam mecbur, direkt zararı var şekerin bebeğe dedi.

aynen sen hazırlığını tamamla iyice ağırlaşmadan.bende ilerisini düşünerek şimdiden alayım diyorum.çalışınca gidip bakmaya vakitte olmuyor.gitsekte çabuk yoruluyorum şimdiden.işte bir iki haftaya bizde beşikti odasıydı onlar için bi çıkacağız.sende hazır iyice karnın büyümeden hallet işlerini.sıcaklarda dahada zor oluyor maskeyle falan.yarın sabah öğrenirim heralde sonucu.yazarım sizede

Zaten sıcaklar fena bastırdı, hemende yoruluyorum. 2 hafta sonra liste yapıcam gidip alıcaz hepsini. Odasını hazırlarım kalan zamandada. Bi müddet yanımızda yatacak zaten, Allahın izniyle hepimiz güzel günler görelim inşallah.

bende aynı şimdiden böyleysek son aylarda nasıl olacağız acaba.sıcaktanda çabuk yoruluyoruz galiba.bize biraz zor olacak ama bebişler için iyi olacak.onlar bu sıcağı çekmeyecek Allah şimdiden kolaylık versin sana canım.güzel keyifli bir alışveriş olacağı kesin

Bana çikolata tamamen yasak ama sebebi farklı tabi canım rahim kasılmasını engellemek için kasılmalar erken doğuma sebep olmasın diye 7 aydır hiç yemedim desem kola asitli içecek maden suyu hiç içmedim sigarayı transferden önce bırakmıştım zaten makyajda bile fondöten vs kullanmadım tek onlara zarar gelmesin ilerde zararlı birşeyle karşılaşmasın diye. Çünkü sağlıklı doğabilir ama ilerleyen zamanlarda başka bir sorun olmasın
Tek faZla yediğim şey karpuz Onu da aşeriyorum

Evet onlar ne sıcakta doğuyor ne soğukta. Kışa kadar toparlarlar kendilerini. Evet hayatımın en güzel alışverişi olacak eminim.

Sigara kullanmıyordum zaten, eşimle haftada 1 içerdik biz yılbaşında alkol aldım en son, sonra bıraktım. Çikolata bu sıra çok abarttım hergün yedim, artık dikkat edicem. Kola hamile kaldım kalalı 3 4 kez içtim galiba, maden suyu içiyorum ona yasak demediler içilebilir dediler.

Yasak demedi bana da canım ama içmesen daha iyi dedi çünkü bir Şişe maden suyu içerisinde bir avuç tuz var dedi tansiyon da ikiz gebelikte bizim için çok önemli dedi bende hiç içmedim. Ama her gün bir tane içen gebeler var. Çikolata ve meyveye dikkat et sen bence maden suyu doktor demediği ve tansiyon olmadığı sürece sıkıntı yok

benim bu kız akşam olunca çıldırmış gibi hareket ediyor öyle bir vuruyor ki karnımı sallıyor resmen.bazen diyorum iyi mi acaba niye böyle vuruyor sizinkiler de böyle kuvvetlimi vuruyor kızlar

benim bu kız akşam olunca çıldırmış gibi hareket ediyor öyle bir vuruyor ki karnımı sallıyor resmen.bazen diyorum iyi mi acaba niye böyle vuruyor sizinkiler de böyle kuvvetlimi vuruyor kızlar
Can resmen ağrıtıyor benim kızda gündüz hep hareket halindeyiz ya çok hissetmiyoruz sen bir de çalışıyorsun akşam oturunca yada yatınca çok hissediyoruz aman hareketli olması iyi benim doktorum ultrason da bakarken de dedi maşallah ne hareketli kız bebek diye ablası da böyleydi hala duramaz yerinde hiç sende hazır ol

Çikolataya dikkat edicem artık, meyveyi de azaltıcam epey. Tansiyonum başlarda hep düşüyordu, bugün 11/7 çıktı evde, hastanede ayaklarım şişiyor dedim tekrar ölçüldü 12/7 çıktı. Artık bizim bu şişmeler normal bence.

Benimkide karnımı sallıyor, hatta göğsümün alt kısmında karnımın en üstüne vuruyor doktor yok o bebek değildir oraya kadar vuramaz daha dedi, ama resmen dışardan görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…