2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım banada şeker yüklemesi için gittiğimde aç olmaz deyip yemek yedirdi kan alan kadın, üstüne şekerli su içtim 142 çıktı, çok sınırda çıkmış dediler yemek üstüne olduğunu söyleyince yemeğin üstüne normal çıkmış aslında sana bi açlık tokluk şekeri bakalım dediler. Açlık 94 tokluk 106 çıkmıştı sanırım. Çok normal sınırlarda olduğu için gitmedim bi daha. Yarın özel hastaneden randevu aldım oradaki doktoruma söylerim sonuçları.

Bende meyveyi çok abarttım bu sıra. Kirazlar, üzümler, karpuzlar. Tamda dönemine denk geldik.
Maşallah miniğede. Artık iyice hareketlendiler.

Kızlar yarın A101'e fisher price anne bebek bakım çantası geliyor 60 tl'ye. İnternette en ucuz 69 TL aynı marka +kargoda var tabi. Erken gidebilirsem ve beğenirsem almayı düşünüyorum.

Kızlar yarın A101'e fisher price anne bebek bakım çantası geliyor 60 tl'ye. İnternette en ucuz 69 TL aynı marka +kargoda var tabi. Erken gidebilirsem ve beğenirsem almayı düşünüyorum.

Ay ben geçen A101'den aldım onu ama Weigo diye bir marka. Anne bebek bakım çantası diyordu 30 TL idi. Bir tane kalmıştı işime yarar diye aldım ama öyle çok kaliteli filan bir şey değil. Üzerinde great moms happy babies yazıyordu hoşuma gitti o yüzden ... pazarlamacıların direk hedefiyim yani

Bu fisher price canım. İnternette baktım aynısı 69 liradan başlıyor, 79 89 diye ilerliyor. Videosu vardı, standart anne bebek çantası gibi duruyordu, yarın bulabilirsem bi bakıcam iş görür bişeyse alıcam. Bebek arabasına asma aparatı filanda varmış.

@canimmkendimm

Sende sorun yokmuş işte demek ki... Ben çok su içiyorum mesela ve bu bir diyabet belirtisiymiş kağan kocatepe videolarına baktım öyle diyor.

Sürekli tatlı bişey yeme isteğinde varmı? Eşimde tip 1 diyabet. O da gece kalkar su içer mesela, bende çok su içerim ama şekerim hep düşük çıkar. Zaten gebelikte çıktıysa bu hastalık doğum sonrası geçiyormuş yüksek ihtimal.

Canım çok endişelenme bendede çıktı endokrine gönderdi endokrinde kendi şeker ölçüm aleti verdi hatta doğum yaptıktan sonra geri getirirsin dedi çünkü devletin yazdıklarında değilmiş ayriyetten diyetisyene gönderdi şimdi ikisi bir takip ediyorlar hergün açlık ve tokluk her öğünde ölçüyorum çok şükür şimdilik iyi gidiyor sakın sitres yapma oda çıkartıyor şekeri iki gün önce tekrar gittim kontrole sakin sitres yapma tetikler dedi

Birde meyve inanılmaz yükseltiyor benim günde 3 kez meyve yeme hakkım var 1 porsiyon ama nefis bazen kaçırıyorum sanki baklava yemiş gibi yükseliyor zaten pirinç beyaz unla yapılan herşey mısır patates hepsi yasak

Merhaba arkadaşlar bende haziran da tüp bebek tedavisine başladım 22 hazıranda opu oldum. Opudan kaç gün sonra adet oldunuz. Adet olunca transfer hazırlığına başlıcam hayirlisi ile

Ben şu ana kadar hiç şekerimi ölçtürmemiştim. Sürekli tatlı yeme isteğim de olmaz genelde eskiden beridir çok fazla tatlıya düşkünlüğüm de yok... Sadece troid hastasıyım onu biliyorum. Gece kalkıp su içmem ama uyanır uyanmaz yarım litre içerim kahvaltıdan sonra çok fazla içerim. Genelde suyu çok içerim. Umarım 100gr'lık yüklemede çıkmaz. Gebelikteki tip 2 oluyormuş sanırım evet doğum sonrası geçer de ben bebek için endişelendim ya çok kilo alırsa diye..

Merhaba arkadaşlar bende haziran da tüp bebek tedavisine başladım 22 hazıranda opu oldum. Opudan kaç gün sonra adet oldunuz. Adet olunca transfer hazırlığına başlıcam hayirlisi ile
tedaviniz hayırlı olsun.inşallah pozitif haberle dönersiniz bende hiç beklenilmedi. yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra transferim yapıldı

tedaviniz hayırlı olsun.inşallah pozitif haberle dönersiniz bende hiç beklenilmedi. yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra transferim yapıldı
Tesekkuler 41 yumurta toplandı bazı rahatsızlıklarım olduğu için tranferim son anda ertelendi adet olmayı bekliyorum

Tesekkuler 41 yumurta toplandı bazı rahatsızlıklarım olduğu için tranferim son anda ertelendi adet olmayı bekliyorum
Maşallah Sizde benim gibi pco sunuz sanırım benimd e 31 toplanmıştı :) rahim dinlendirme yapacak muhtemelen doktorunuz ben opudan sonra ki 5. Gün olmuştum en fazla bir hafta sonra olmuş olursunuz merak etmeyin inşallah sağlıklı güzel embriyolarnız olsun

Benim opu olalı bugün 9.gunum bir belirtide yok doktorum opudan iki hafta sonra olursun dedi ama umarım gecikmz sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alın insallah

Benim opu olalı bugün 9.gunum bir belirtide yok doktorum opudan iki hafta sonra olursun dedi ama umarım gecikmz sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alın insallah
Bünyeden bünyeye fark ediyor olursun muhtemelen bi kaç güne teşekkür ederim sağolun inşallah Rabbim size de nasip etsin

İnşallah bol bol da kaliteli embriyon olur ben yumurta toplamadan 8 gün sonra adet olmuşum şimdi baktım takvimede. Ama benim ilki tutmamıştı ikinciyi de 3 sene sonra yaptırdık elhamdülillah bunda tuttu

Merak etme annesi, bi problem yaşamazsınız inşallah.. Suyu önemli fazla mı suyu? Benimki önden gidiyor ama suyu normal olduğu için sorun yok diyorlar.

Benim İlki taze transferdi. Opudan sonra 5.gün transfer yapıldı. 11.gün kan testi sonucu 0 çıkınca ilaçları bıraktım ilaçları bıraktıktan 10 gün sonra filan adet oldum sanırım. Bende taze transfer olduğu için ilaçlar gecikme yapmıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…