2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay deme ya bugün biraz iyi gibiydim düne nazaran ama bakalım inşallah geçer geçsin yani geçmeli çünkü çok moralim bozuluyor keyfim kaçıyor resmen ağrıdan
Ağrıların nasıl canım benim sızlayıp duruyor vajina girişinden yukarı doğru olan yer sağ sol bazen

ya bu fitili yapmak ne zormuş yok arkadaş gitmiyor içeri.dün resmen terledim yapacağım diye zorla itekledim içeri.önünde duvar var gibi iteklemeye çalıştıkça canım yandı.sabahta bir iki parça top şeklinde geldi.artık eridimi koyarken ben mi parçaladım bilmiyorum resmen işkence.bugün alt tarafımın ağrısı daha fazla.zaten ağrım vardı magnezyumun ağrılarımı hafifletmesini beklerken dün kendimi zorlamaktan iyice ağrım çoğaldı

Canım sen doktorunla görüşte değiştirsin bende yapamadım o fitili çünkü çok haklısın hiç zorlama kendini derim

Canım sen doktorunla görüşte değiştirsin bende yapamadım o fitili çünkü çok haklısın hiç zorlama kendini derim
vallahi bilmiyorum nasıl olacak.bugün tahlil sonucu için arayacağım.aradığımda bi söyleyim bakalım ne diyecek.zaten sıkıntılıyız neden böyle kup kuru bi fitili hamilelere veriyorlarki.

Kızlar bebekler hareket ediyor ama sanki eskisinden daha az ya korkmam lazım mı normalmidir yerleri mi daraldı dersiniz
canım büyüdükçe hareket alanları kısıtlanıyor,uyudukları sürede artıyor diyorlar ya bence ondandır.azda olsa hareket ediyorlarsa sıkıntı yoktur bence.hiç etmezlerse korkmak lazım.

vallahi bilmiyorum nasıl olacak.bugün tahlil sonucu için arayacağım.aradığımda bi söyleyim bakalım ne diyecek.zaten sıkıntılıyız neden böyle kup kuru bi fitili hamilelere veriyorlarki.
Donaxyl diye bi fitil kullandım bende kocaman hap gibi kupkuru koyuyordum ertesi gün aynı şekil çıkıp geliyordu geriye itiyordum çok sinir bozucu

Donaxyl diye bi fitil kullandım bende kocaman hap gibi kupkuru koyuyordum ertesi gün aynı şekil çıkıp geliyordu geriye itiyordum çok sinir bozucu
hah bende o ilacı kullanıyorum canım ,daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.çok sinir bozucu bir ilaç

Ağrıların nasıl canım benim sızlayıp duruyor vajina girişinden yukarı doğru olan yer sağ sol bazen
Canım ağrım var ama böyle sanki idrar torbamın üstün de bişi var ve inanılmaz derece baskı yapıyor gibi bir ağrı değişik bi ağrı tuvalte gidiyorum o baskı geçmiyor ama dünde bugün de baya iyiyim

Ay evet bende söylenmiştim gerçekten de öyle başka sanki kullanılacak fitil yok mu anlamıyorum ben bir daha kullanamam zaten sende söyle doktoruna canım zorlama kendini
canım büyüdükçe hareket alanları kısıtlanıyor,uyudukları sürede artıyor diyorlar ya bence ondandır.azda olsa hareket ediyorlarsa sıkıntı yoktur bence.hiç etmezlerse korkmak lazım.
Ediyorlar Allah’a şükür hatta görünecek kadar ediyorlar da sanki iki gün önce falan daha böyle tepiş tepişlerdi bana yetmiyor
Benimde arada öyle oluyor canım geçen gün hiç hissetmedim çok derinden geldi hareketler korktum ertesi gün düzeldi
Belki de pozisyon değiştiriyorlar arkalarını dönmüşlerdir diyip sakinleşmek gerek

doğru söylüyorsun yapacam diye kendimi kastım durdum boştan yere.inşallah başka bir ilaç ismi verirde onu alırım...benimkide bazen hiç uyumuyor heralde bu dedirtecek kadar hareket ediyor.mesela her sabah uyandığımda hareketini hissederdim sabah etmedi.sırt üstü yattım 5 sn sürmedi başladı.eminim gıcık oluyor sırt üstü yatmama

Kızlar bebekler hareket ediyor ama sanki eskisinden daha az ya korkmam lazım mı normalmidir yerleri mi daraldı dersiniz

Benimki perşembe günü o kadar az hareket etti ki, korkuttu beni. Şeker yüklemesi yapılmıştı o gün, bişey oldu kesin diye çok korktum. Ama dünde bu sabahta çok hareketliydi maşallah. Hergün aynı şekilde hareket etmiyorlar canım, takma kafanı.

Ay yerim Onu ben ya sıpalar nasıl korkutuyorlar insanı aç karnına azıcık etti benim kİler kahvaltıdan sonra da etti az önc e gene ettiler ama ben daha böyle güçlü güçlü alışmışım az gibi geldi
Maşallah canım evet Bir de sanırım benim çocukların yeri daraldı diye düşünüyorum ben kilo aldılarsa ki İnşallah almışlardır dert üstüne dert ekleniyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…