- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.761
İç iç canım olsun ne yapalım bu da geçerBende 4 litre içiyorum günde aile hekimim bol su iç dedi dün bende günde 4 litre içiyorum dedim de şaşırdı kadıntransferden beri böyle içiyorum ama kaçamadım enfeksiyondan antibiyotikten kaçmaya çalıştım ama yakalandım neyse rabbim başka dert vermesin bunu da atlatırız napalım
Canım benim sertleşmem olduğu için normal de de sudan mı bilmiyorum ama bana doktorum suyun rahimi rahatlatıp kasılmayı önlediğini söylediKızlar sizde suyu içince karında böyle sertleşme oluyor mu?
Bende 4 litre içiyorum günde aile hekimim bol su iç dedi dün bende günde 4 litre içiyorum dedim de şaşırdı kadıntransferden beri böyle içiyorum ama kaçamadım enfeksiyondan antibiyotikten kaçmaya çalıştım ama yakalandım neyse rabbim başka dert vermesin bunu da atlatırız napalım
Evet canım çok sinir etmişti benide canımı yakıyordu ıslatıp koyuyordum gene aynı ertesi güne erimiyorduhah bende o ilacı kullanıyorum canım ,daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.çok sinir bozucu bir ilaç
Bende de oluyor baskı canım ya enfeksiyonda yapıyormuş onu.. kaç çıkmıştı lökosit biliyormusunCanım ağrım var ama böyle sanki idrar torbamın üstün de bişi var ve inanılmaz derece baskı yapıyor gibi bir ağrı değişik bi ağrı tuvalte gidiyorum o baskı geçmiyor ama dünde bugün de baya iyiyim
Evet bende öyle diyorum hep yoksa kafayı yiyicezAy evet bende söylenmiştim gerçekten de öyle başka sanki kullanılacak fitil yok mu anlamıyorum ben bir daha kullanamam zaten sende söyle doktoruna canım zorlama kendini
Ediyorlar Allah’a şükür hatta görünecek kadar ediyorlar da sanki iki gün önce falan daha böyle tepiş tepişlerdi bana yetmiyor
Belki de pozisyon değiştiriyorlar arkalarını dönmüşlerdir diyip sakinleşmek gerek
Valla ben yemek üzereyim bi de devamlı yatıyorum uğraşacak başka şeyim yok tekme attı mı hareket etti mi etmediler saat kaç oldu 3 saattir yok saçmaladım iyiceEvet bende öyle diyorum hep yoksa kafayı yiyicez
Yok cnm bilmiyorum vallaBende de oluyor baskı canım ya enfeksiyonda yapıyormuş onu.. kaç çıkmıştı lökosit biliyormusun
Canım kum dökmede lökosit değerin çıktımı enfeksiyon olarak mı göründü bende sağlık ocağı doktoruyla konuştum enfeksiyonla ilgili belki kum döküyorsundur dedi de sende kaç çıktı enfeksiyonhadi inşallah güzel hayırlı haberler alırsın kuzumçarşambayada bişey kalmadı zaten inşallah böyle uslu uslu beklemeye devam eder minikler suyu zaten kumdan dolayıda çok içmem gerek.bide kum dökme çıktı başıma
Hayır bide acaba bu kadar su içmesek ne olucak halimiz ben onu merak etmeye başladımBanada geçen aile hekimi biraz az su içiyorsun galiba dedi tahlillere bakarak, günde 3 litre içiyorumdur dedim.Ama gel gelelim kaşıntı desen bende ödem desen bende.
Benim hiç olmadı cnm sudan ama işte şu enfeksiyondan dolayı acayip derecede karnımda şişlik ve sertleşme vardıKızlar sizde suyu içince karında böyle sertleşme oluyor mu?
Kiloya göre mi içiliyormuş hiç bilmiyordum sen kaç kilosun canım1 şişe çok azzzz T Translokasyon1521 doktorum bana en az 4 olacak ki enfeksiyon olmayacaksın ve terle attığın suyu geri alacaksın dedi bir de tabi rahim kasılmasını engellermiş ben ondan da çok içiyorumalıştım çok içmeye azaltınca başım ağrıyor
Valla ben yemek üzereyim bi de devamlı yatıyorum uğraşacak başka şeyim yok tekme attı mı hareket etti mi etmediler saat kaç oldu 3 saattir yok saçmaladım iyicehuzur verip uyutmuyorum çocukları
Enfeksiyon da yapıyor muymuşBenim hiç olmadı cnm sudan ama işte şu enfeksiyondan dolayı acayip derecede karnımda şişlik ve sertleşme vardı
Bende işte öyleyim zor elde ettiğimizden de kaynaklanıyor sanırım biraz rabbim sağlıkla aldırdın Kucağımızaevet yaaaa bende öyleyim gece uyku tutmuyor hareket etmezse dürtüyorum karnımı uyan diyorum bide derinden gelince hareket napıyo bu çocuk diyorum taka taka bi hal oluyoz yaaa
Kiloya gore iciliyor degil aslinda. Normal insan gebe veya gebe olmasin. En az 2 litre icilecek. Ama fazla suda insani zehirleyebilirmis. Fazla oldugunu anlayabilmek icin. Her 20 kiloya 1 litre uygun gorulmus. 60 kiloysa 3 litre zehirlemiyor yani ama 4 iyi dgl meselaKiloya göre mi içiliyormuş hiç bilmiyordum sen kaç kilosun canım
Evet cnm doktoruma sordum bende şişkinlik ve sertlik var dedim hatta sanki kasılma gibi bi o tarafta bi diğer tarafta toplanıyor dedim o da kasılma ya da sancı birden olacak ve birden hissedilecek bir şey değil enfeksiyondan kaynaklı şişme sertlik var dedi işte üç gündür antibiyotik içiyorum geçti şişkinlik ve sertliğimEnfeksiyon da yapıyor muymuşbenim idrar tahlilim lökosit +2 pozitif çıkmış ama idrar kültürüm temiz
Bende işte öyleyim zor elde ettiğimizden de kaynaklanıyor sanırım biraz rabbim sağlıkla aldırdın Kucağımıza
geçen hafta kanda verdim idrarda hepsi temiz çıkmıştı canım.ama bu hafta kanama şikayetiyle gidince tekrar idrar testi idrar kültürü istedi.idrarda yoğun kum var dedi.tlfanda bilgi aldım.önemli olan idrar kültürü dedi,oda pazartesi belli olacak işte.sonuçları ben görmedim henüz.Canım kum dökmede lökosit değerin çıktımı enfeksiyon olarak mı göründü bende sağlık ocağı doktoruyla konuştum enfeksiyonla ilgili belki kum döküyorsundur dedi de sende kaç çıktı enfeksiyon
valla kafam öyle çorbaki anlatamam.bunalıma gircem az kaldı.zübeyde hanımda tek güvencem tanıdık hemşire olması.ablamda çok yardımcı olmuştu.yakını diye sorun sıkıntı yaşamadan geçmişti herşey ama genede içime sinmeyen şeyler var .sami ulustada kafama en çok takılan o zaten.hadi boş yatak tok derlerse o halde ordan oraya mı gitcez.ben o haldeyken hastaneden geri çevirseler eşimi düşünemiyorum ortalığı yıkar.çok çabuk parlar çünkü.ta oralara kadar düşünüyorum artık.ben eşimle bi daha konuşayım şehir hastanesini söyleyim.senin bu son gittiğin doktorun adı neydi canım ?Evet canım. Hatta sanada tavsiye ederim. Sami Ulus için küçük hastane doğum olacağı gün yerimiz yok deyip başka yere gönderebilirler deniyor. Şehir hastanesine aldığın randevu iptal olsa bile sorun değil, gittiğinde muayene olabiliyorsun, temizlik olarak gerçekten çok iyi, her köşede dezenfektan var, lavabolar tuvaletler temiz, sabun, kağut havlu, tuvalet kağıdı sürekli yenileniyor. İnsan başladığı yerde devam etmek istiyor ama şu dönemde o kalabalık çok riskli ben göze alamıyorum. Gata zübeyde hanıma göre daha sakin diyor herkes yinede gitmek istemiyorum gataya. Birde mesela benim ultrasonumu doktor yapıyor asistan bilgileri giriyor, içeri alırken bile birsürü soru sorup ona göre alıyorlar.
Bende de bazen sertlik oluyor suyu fazla içersem arka arkaya , o zaman karnım taş gibi oluyorBenim hiç olmadı cnm sudan ama işte şu enfeksiyondan dolayı acayip derecede karnımda şişlik ve sertleşme vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?