2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de bazen sertlik oluyor suyu fazla içersem arka arkaya , o zaman karnım taş gibi oluyor
Suyu çok içince olan sertlik gibi değil işte cnm böyle sinir bozucu bir sertlik sanki bebek bi kenarda durmuş da ayaklarını karnına dayamış gibi

Kesinlikle öyle canım zor olduğu için çok paniğiz hala inananmıyoruz sanki rüyada gibiyiz korkuyoruz hep Allah korusun yavrularımızı

Ben şuan 60 oldum zaten 3 içebiliyom en fazla 3buçuk enfeksiyon var diye arttırdım tuvaletten çıkamıom

Anladım canım ya inşAllah temiz çıkar benimde kültür temiz çıktı haftaya bida vercem enfeksiyon tek başına takılıyor resmen geçmiyor

Kesinlikle öyle canım zor olduğu için çok paniğiz hala inananmıyoruz sanki rüyada gibiyiz korkuyoruz hep Allah korusun yavrularımızı
Amin canım
Bazen unutuyorum canım bu defa arka arkaya içiyorum. O zaman da böyle oluyor
Baş ucumda duruyor benim Öyle alıştım ki doktora giderken bile önce suyum diyorum elime alıyorum

Ne güzel canım . Bu arada dr a giderken sen de idrara sıkışık gidiyor musun
Yok hayır canım hiç öyle gitmedim hatta doktorun yanına girmeden önce nst giriyorum ben 20 dk kadar baskıdan gelmiş oluyor tuvaletim önce WC gidip ordan doktorun odasına giriyorum Öyle bişey hiç istemedi doktorum benim

Bana her defasında sıkışık gel diyor canım 1 göremiyor mu napıyor anlamadım

Kum dökme nedir canım ya ben kaçırdım muhabbeti... O neden?? Bu arada ben de kilo almıyorum. Toplam hala 3 kg aldım. Çünkü yiyemiyorum. Biraz yesem şişiyorum ve mümkün değil istediğim çok şeyi yiyemiyorum. Kabızlık sorunum tatil yerine geldim burda hava ve su degisiminden ötürü nüksetti tekrar ve bu yüzden multivitamin zaten kullanmıyorum. Beslenmem iyi değil bence bilmiyorum ne yapcam.

Son düzenleme:
valla bende bilmiyorum neden oldu.perşembe sabah kanama ile uyandım.doktora gittik herşey yolunda çıktı.idrar tahlili verdim,yoğun kum görülmüş,kum döküyorsun dedi doktor.kanamada ondan dolayı olmuş ama sen yiyemiyormuşsun ki normal kilo almaman.ben yiyorum sıkıntı yok.salıdan beri dikkat ediyorum sadece şeker yüzünden..bebeğinin gelişimi normalse çok takma kafana .o zaten senden alacağını alıyordur.kabızlık olayı gerçekten sıkıntı.bir kaç kez oldu bana oda ayrı bir sıkıntı.umarım düzelir bir an önce

Sürekli yatmaktan kuyruk sokumum ve belim Ağrıyor artık ayağa kalkıp WC giderken iki büklüm gidiyorum ya ne yapacağım böyle bilmem otururken de artık sola dönük oturmaya çalışıyorum ama yok yani ağrıyor tutulma ağrısı gibi.
Allahım yatağa bağlı kalan hastalara şifa ver onlarında acılarını azalt zor gerçekten kızlar

Aminnncanım Allah yardımcın olsun.ben öyle biraz uzun süre yatsam kuyruk sokumum uyuşuyor resmen.o yüzden tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu.inşallah çarşamba günü hayırlı haberler alırsında en azından sürekli yatma zorunluluğun kalkar ortadan

Bizim çok yakınımızda pursaklar devlet hastanesi var ama doğuma başka yere gönderiyorlarmış saçmalığın dibi.. Sami ulusu biraz araştırdım, yorumlarda pis olduğunu söyleyen çok vardı, birde o yatak bulamama olayı var asıl mesele o.. Zübeyde Hanım, gata pandemiden dolayı elendi benim için. Göknur Şahin Aksu doktor, 2 kez gittim güzel ilgilendi, devlet hastanesinde olan o hadi işin bitti hemen çık hali yoktu, soru sordum cevap aldım. Kendisi ilgilendi sorular sordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…