- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.781
Canım benim sertleşmem olduğu için normal de de sudan mı bilmiyorum ama bana doktorum suyun rahimi rahatlatıp kasılmayı önlediğini söyledi
Suyu çok içince olan sertlik gibi değil işte cnm böyle sinir bozucu bir sertlikBende de bazen sertlik oluyor suyu fazla içersem arka arkaya , o zaman karnım taş gibi oluyor
Öyle canım mecburBende suyu içince oluyor canım arka arkaya içtiğimdenapalım içmeye devam
Kesinlikle öyle canım zor olduğu için çok paniğiz hala inananmıyoruz sanki rüyada gibiyiz korkuyoruz hep Allah korusun yavrularımızıEnfeksiyon da yapıyor muymuşbenim idrar tahlilim lökosit +2 pozitif çıkmış ama idrar kültürüm temiz
Bende işte öyleyim zor elde ettiğimizden de kaynaklanıyor sanırım biraz rabbim sağlıkla aldırdın Kucağımıza
Ben şuan 60 oldum zaten 3 içebiliyom en fazla 3buçuk enfeksiyon var diye arttırdım tuvaletten çıkamıomKiloya gore iciliyor degil aslinda. Normal insan gebe veya gebe olmasin. En az 2 litre icilecek. Ama fazla suda insani zehirleyebilirmis. Fazla oldugunu anlayabilmek icin. Her 20 kiloya 1 litre uygun gorulmus. 60 kiloysa 3 litre zehirlemiyor yani ama 4 iyi dgl mesela
Anladım canım ya inşAllah temiz çıkar benimde kültür temiz çıktı haftaya bida vercem enfeksiyon tek başına takılıyor resmen geçmiyorgeçen hafta kanda verdim idrarda hepsi temiz çıkmıştı canım.ama bu hafta kanama şikayetiyle gidince tekrar idrar testi idrar kültürü istedi.idrarda yoğun kum var dedi.tlfanda bilgi aldım.önemli olan idrar kültürü dedi,oda pazartesi belli olacak işte.sonuçları ben görmedim henüz.
Suyu çok içince olan sertlik gibi değil işte cnm böyle sinir bozucu bir sertliksanki bebek bi kenarda durmuş da ayaklarını karnına dayamış gibi
Öyle canım mecburama arka arkaya içme gün içerisine yaymaya çalış istersen
Amin canımKesinlikle öyle canım zor olduğu için çok paniğiz hala inananmıyoruz sanki rüyada gibiyiz korkuyoruz hep Allah korusun yavrularımızı❤
Baş ucumda duruyor benim Öyle alıştım ki doktora giderken bile önce suyum diyorum elime alıyorumBazen unutuyorum canım bu defa arka arkaya içiyorum. O zaman da böyle oluyor
inşallah temiz çıkar canım. ufak tefek sıkıntılar bitmiyor işte napalim.tek dertlerimiz bunlar olsunAnladım canım ya inşAllah temiz çıkar benimde kültür temiz çıktı haftaya bida vercem enfeksiyon tek başına takılıyor resmen geçmiyor
Amin canım ❤
Baş ucumda duruyor benim Öyle alıştım ki doktora giderken bile önce suyum diyorum elime alıyorum
Yok hayır canım hiç öyle gitmedim hatta doktorun yanına girmeden önce nst giriyorum ben 20 dk kadar baskıdan gelmiş oluyor tuvaletim önce WC gidip ordan doktorun odasına giriyorumNe güzel canım . Bu arada dr a giderken sen de idrara sıkışık gidiyor musun
Sızlama oluyor mu vajinanın girişinde yukarı doğru sağ yada sol
Yok hayır canım hiç öyle gitmedim hatta doktorun yanına girmeden önce nst giriyorum ben 20 dk kadar baskıdan gelmiş oluyor tuvaletim önce WC gidip ordan doktorun odasına giriyorumÖyle bişey hiç istemedi doktorum benim
Belki de canım daha gerideyse bebişlerden birisi görmek için istiyordurBana her defasında sıkışık gel diyor canım 1göremiyor mu napıyor anlamadım
hadi inşallah güzel hayırlı haberler alırsın kuzumçarşambayada bişey kalmadı zaten inşallah böyle uslu uslu beklemeye devam eder minikler suyu zaten kumdan dolayıda çok içmem gerek.bide kum dökme çıktı başıma
valla bende bilmiyorum neden oldu.perşembe sabah kanama ile uyandım.doktora gittik herşey yolunda çıktı.idrar tahlili verdim,yoğun kum görülmüş,kum döküyorsun dedi doktor.kanamada ondan dolayı olmuşKum dökme nedir canım ya ben kaçırdım muhabbeti... O neden?? Bu arada ben de kilo almıyorum. Toplam hala 3 kg aldım. Çünkü yiyemiyorum. Biraz yesem şişiyorum ve mümkün değil istediğim çok şeyi yiyemiyorum. Kabızlık sorunum tatil yerine geldim burda hava ve su degisiminden ötürü nüksetti tekrar ve bu yüzden multivitamin zaten kullanmıyorum. Beslenmem iyi değil bence bilmiyorum ne yapcam.
AminnnSürekli yatmaktan kuyruk sokumum ve belim Ağrıyor artık ayağa kalkıp WC giderken iki büklüm gidiyorum yane yapacağım böyle bilmem otururken de artık sola dönük oturmaya çalışıyorum ama yok yani ağrıyor tutulma ağrısı gibi.
Allahım yatağa bağlı kalan hastalara şifa ver onlarında acılarını azalt zor gerçekten kızlar
valla kafam öyle çorbaki anlatamam.bunalıma gircem az kaldı.zübeyde hanımda tek güvencem tanıdık hemşire olması.ablamda çok yardımcı olmuştu.yakını diye sorun sıkıntı yaşamadan geçmişti herşey ama genede içime sinmeyen şeyler var .sami ulustada kafama en çok takılan o zaten.hadi boş yatak tok derlerse o halde ordan oraya mı gitcez.ben o haldeyken hastaneden geri çevirseler eşimi düşünemiyorum ortalığı yıkar.çok çabuk parlar çünkü.ta oralara kadar düşünüyorum artık.ben eşimle bi daha konuşayım şehir hastanesini söyleyim.senin bu son gittiğin doktorun adı neydi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?