2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba,sanırım aslında sanmam bence baya baya meme reddi ile savaşıyorum Ankara’da emzirme danışmanlığı alan oldu mu?Olduysa kimden aldınız?2 hafta öncesine kadar hep eds ile devam ettim bir iki kez lansinoh biberon verdim ve artık sadece biberon istiyor

Biz kombi yakmaya başladık. Özellikle geceleri çok soğuk oluyor
Kizlar bebekleriniz için vücut losyonumu kullaniyorsunuz bebek bakim yağ mı kullaniyorsunuz hangisi daha sağlıklı
Saf zeytinyağı sürüyorum. Yüzüne de anne sütü sürüyorum
Göz muayenesini 6. aya kadar yaptırın dediler.
Kalça ultrasonu sonucunu göstermek için tekrar doktora randevu almak gerekiyor mu yoksa kendileri söylüyor mu?

Merhaba sonuç hemen çıkıyor mu
henüz yaptırmadık randevu aldık bekliyoruz
Biz ozelde 30gunlukkem yaptik...45-90 arasi demedi kimse bize...1aylikken cekilmiuormuydu ultrason
bize çam sakura hastanesindeki doktor böyle dedi aile hekimliğindeki ebe de 2 ay olunca çektir demişti. yarın özele gideceğim gaz problemimiz için bunu da sorarım

Bebeğini uyurken yüz üstü yatıran varmi. Benim bebeğim uyurken öyle yatmayi çok seviyor öğlenleri öyle yatiriyorum fakat geceleri korkuyorum

Yok gerekmiyo zaten verdikleri raporda yazıyo doktora göstermeye bile gerek yok ama biz yinede doktorun yanına randevu almadan uğradık sonuç için

Merhaba uzun zamandır giremiyorum 2 çocuklu hayat çok zor ve yoğun gerçekten. Kızlar sizin bebeklerde de uyurken garip sesler çıkarıyorlar mı boğaz temizleme gibi inleme gibi değişik sesler birde benm kIz geceleri uyumuyor gündüzde uyumuyor gibi ana kucağında sallarsam yada meme de uyuyo bırakınca kalkıyor. Bugün 1 aylık aşısını kendi elimle yaptım ağladı kuzucuk

Bebeğini uyurken yüz üstü yatıran varmi. Benim bebeğim uyurken öyle yatmayi çok seviyor öğlenleri öyle yatiriyorum fakat geceleri korkuyorum
Benim bebeğim de yüzüstü yatmayı cok seviyor sırtüstü yatırdığımda asla uykuya dalamıyor hemen uyanıyor ama yüzüstü yatırınca derin derin uuıuor. Gazdan dolayı rahat ediyorlar sanırım öyle. Ben yüzüstü yatırıp uykuya tam dalınca ceviriyorum geceleri bende korkuyorum çünkü

Aynı benim bebeğim de öyle sanki boğazında rahatsız eden birşeyler var da onları temizliyor gibi ses cıkarıyor. Uyumamasının sebebi gazdan olabilir benimki de öyleydi yüzüstü yatırmaya dene derim uykuya dalınca cevirirsin. Benimki de uyumuyordu yatagına koyduktan 5 dk sonra açıyordu gösleri yüzüstü yatırmakta careyi buldum.

Kızlar sol göğüsumun alt kısmı baya sertleşmiş ovaladim ettim ama geçmiyor ne yapmam gerek orda tıkanıklık mi oluşmuş. Elleyince ağrıyor emzirirkende agri yapiyor

Merhaba, geçen hafta benim de sağ göğsüm Mastit olmuştu. Ters emzirme yöntemi ile hemen geçti çok şükür. Siz de deneyin ilk emzirmede bile hemen yumuşuyor

Merhabalar az önce başka bir arkadaşa da yazdım. Geçen haffa benim de oldu Mastit sağ göğsümde ters emzirme yöntemi ile geçirdim.
Şu şekilde yani ;

kızlar ben emzirmeyle birlşkte mama takvşyesi ile devam ediyorum bebegimde alerji oldugu için maması ayrı . en başta da normal mamalardan beni emsin diye az takviye ile gitmiştim ama şuan hiç emmiyor gibi mama veriyorumkilo alması için,
beni de emiyor ama verimli bir emiş oluyormu bilmiyorum.

mamayı aventin anne memesine yakın denen biberonu ile veriyordum. bu arada benim gögüs uclarımda büyük daha dogrusu biberonun ucu kadar var.meme reddi olmaması için kaşık biberon aldım. ama beceremedik daha dogrusu kasık kısmını agzına tuttugum zaman emmek istiyr. daha öncesinde eds ve enjetörle verdim ama cok zor olmasının yanında genzine kacıyor ve bazen damagına geliyor .

şuan için biberondan dolayı meme reddi ihtimalim var mı ya da bineron kullanıp bu durumumyaşayanlar var mı? daha bu olayla karsılaşmafan önlem almak istiyorım

Merhaba ağzında pamukçuk olmuş olabilir mi?

Benim kızım da öyle ama sanırım benim sütüm az olduğunda sürekli emmek istemesi sık sık emse de istediğim gibi artmıyor maalesef
Prima kullanıp 2 numara beze geçen var mı? Bebeişiniz kaç kg
Biz bir hafta oldu geçeli 4.5 kiloda başladım

Benim de cok seviyor...ama uzerimde kurbaga gibi yatmayi seviyo..emzirdikten sonra gazi cksin diye oyle yatiriyom ama sonra yerine birakiyom yarim saat-bir saat sonra

Selamlar biz 51 günlük olduk Bebeği benimkiyle gün olarak yakın olan anneler gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz bebişlerinizin?

Arkadaslar bebegimin. İshal oldugunu nasil anlayabilirim...bu aksam 3-4,kez ust uste sivi ,akiskan ve gurultulu kaka yaptibir gunde bu kaniya varamam.degil mi?yani panik oldum..sadece anne sutuyle besleniyor yavrum okudugum kadariyla nqne sutuyle beslenen bebeklerde kakandaha akiskan olurmus ama bilemedim sanki bu aksam biraz daha akiskandi

Ben yasamistim philips aventin anne memesine yakin biberonunu kullandigimda sonraki gun bebegim mememi istemedi bir gun vermistim halbuki ama meger alismis kolay sut agzina almaya...bi daha tovbe ettim derken arkadasima anlatmistim o bana dr browns marka biberonu onerdi ve aldim..simdi sutumu sagip gecleyin kolay oluyor diye o biberonla veriyorum gunduz de full emziriyorum sukir bir sikintimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…