2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim oğlanda kundakla uyumuo gerine gerine uyumayı sevio oyüzden kundaklayıp yatırdığım an ilk gerinmek istemesinde gözler pat açılıo ve çığlık çığlığa bağırıo
Alışturmamişsin cnm o yuzden ben dogdugundan beri kundakliyorum kundaklamayinca agliyor kundakladigimda rahatliyor uyuyor

Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum hatta bizim ki tüp bebekti 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var ama bu sene imha etmelerini isteyeceğiz galiba. Çok şükür bir tane nasip etti Allah olmayanlara da versin.

Ben varım 3.haftalıktan beri doymadı herhalde düşüncesi olmadan emzirdiğim tek bir haftam yoktur sütümü sağıyorum artıyor çok iyi oluyor en fazla 3.gün yine yusyumuşak oluyor göğüslerim neden oluyor anlamıyorum böyle?!

Kızlar yeme ataklarınız oluyor mu ben iki gündür kendimi durduramıyorum. Sürekli bi şeyler yemek istiyorum özellikle tatlı ve hamur işi çekiyor canım
Malesef bende öyleyim canım ozellikle emzirdikten sonra hemen mutfağa koşuyorum aşırı bir acıkma hissi oluyor bende ,hamikeyken tiksindiğim özellikle tatlı kurabiye pastaya muhtaç oldum o yuzden sürekli elimin altında tatlı birşeyler bulunduruyorum da malesef kilp olarak dönüyor 6.aydan sonra diyetisyen e gitmeyi düşünüyorum kuzum hem emzirip hem zayıflama istiyorum sütü etkilemeden.yoksa bu iştahla çok kilo alacağım

Süt arttırıcılar kullanıyorum ben de yine de akşam 5 ten sonra azalmış oluyor. Doluyken tek göğüsten bile 200 cc geliyor akşam 50 cc ancak çıkıyor ikisinden. Doymuyor haliyle bebek. Ne yapacağımı bilemedim. Bir de benim bebek 4 saate bir değlde saat başı emmek istiyor memeyi boşaltıyor dolana kadar tekrar emmek istiyor böyle bir silsile şeklinde devam ediyor.
Bebeğiniz boşaltamıyor mu acaba ya da neden böyle oluyor acaba ya? Süt mü üretmiyor vücut

Benim bebegim gün icinde huysuzlandiysa nerdeyse saat basi emmek istiyor o gunlerde benim de sutum yetmiyor aksamlari gogsum yumusacik oluyor o zaman ben de mama veriyorum ama genelde mama kabinda haftasina gore yazan miktar yetiyor bize. Huysuzluk yapmayip 3 4 saatte bir emdiginde sütüm yetiyor mamaya gerek olmuyor.

Merhaba siz süt arttırıcı ne kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Benim de sizin dediğiniz gibi oluyor sabahları su içmeye fırsatım olmuyor susasam da anca öğleden sonra içmeye başlıyorum o da akşam sütünü kesiyor

Sabahları ocean mumy kullanıyorum. Kahvaltı yapmaya çalışıyorum mümkünse. Humana içiyorum bir bardak. Bestlak süt arttırıcı damla var elimde. Günde 3 kez 10 ar damla içeceğim suya damlatıyorum. Öğlende meyve hurma ve kayısı yiyorum. Solgar brewers yeast sipariş verdim onu da deneyeceğim Faydasını görürsem yazarım muhakkak

Geçen gün çok iyiydi sanırım kızım göğsümü boşaltamayınca geriliyor süt sağım yapınca iyi geliyor bana siz de deneyin derim power pump yapıyorum ben sağımı bırakınca bir gün sonra azalıyor
Ben doğdu doğalı hiç uyanıkken 3 saat bekleyemedim iki saati doldurursam bile kafi ama biz sürekli memedeyiz sarılık olduğunda göğsümden indirmedim sanırım biraz da ondan uyursa oluyor 3 saat ama uyanıkken beni istiyor hep geceleri sağım yapıyorum yatmadan akşam yetmediğini hissedersen kendi sütümü veriyorum

Bugün ikinci ay aşılarımızı ve rotavirüs aşımızı olduk halsiz gibi kızım canlı canlı emmiyor bu saatler uyumazdı gözünü açmıyor sizlerde oldu mu böyle? Bir de rotavirüs aşısını ağızdan mı verdiler iğne şeklinde mi?

Evet canım merak etme benim oğlumda sabah 11 gibi olmuştu aşılarını bütğn gün uyudu. O gece çok ateşlendi ve huzursuzdu uyuyamadı. Rotavirüs daha vurdurmadık ama ağızdan bir aşı diye biliyorum

Evet benim oğlumda ilk gün çok halsizdİ ağlamaya bile hali yoktu yavrumun. Bir kaç gün enerjisi düşüktü sonra düzeldi evet ağızdan rotavirüs

Ayy aynı ben. Gündüz asla uyumuyor bu saat oldu yeni uyuttum bakalm kaç dk uyucak. Kucağımda veya ayağımda uyuyor yerine koyunca 5 dk sonra açıyor gözleri. Ne yapıcağımı bilmiyorum gede uyandığında da tekrar cok zor dalıyor uykuya uyumayan cocuk en zoru yaa. Buna çare bulan var mı acaba sizler nasıl uyutuyorsunuz kızlar belki bize de faydası olur

Benim de aynı. Birileri bana göğsünde bir mendil taşı uyurken onu yanına koy senin kokuna belki uyur dedi daha denemedim ama denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…