2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim bilgiler için. Dikkate alıcam mutlaka dediklerini

Bence senin makine çıkarmıyor sütünü eğer sütün olmasa o kadar bez nereden gelsin. Hem emzirme sonrası sağıyormuşsun demekki tamamen boşaltabiliyor memeyi maşallah. Uyku değişebilir bebekten bebeğe.Her çişte değiştiriyor musun yoksa dolmasını mı bekliyorsun iyice? Ben prima premium care kullanıyorum çizgi tamamen mavi olduğunda da değiştirmiyorum bazen; anca 4 bez yapıyor

Son düzenleme:

Ben de premium care kullanıyorum. bez önden de arkadan da parmağım içine batacak kadar dolu olursa değiştiriyorum. Yoksa baş edemem çok pahalı.

Benim bir göğsüm öyle sağ göğsümde yok diğeri iyi. Emzirmeden sağınca 6 ml çıktı sütüm çok az orda. Yine de tamamen boşlen emzirince bile bebek çekiyor bir şekilde. Bence sağma makineleri gerçeği yansıtmıyor. Psikolojiyi iyi tutmak lazım. Sğt yoksa da varmış gibi emzirmeye devam etmeli. Tabii bebeğin kilo alımı ayda 600-700 gramı buluyorsa en az.

Arkadaslar.merhaba...dogumdan beri benim nohut buyuklugunde hemoroidim disa sarkmisti ve bazenn kayboluyordu veya kabizken disari cikiyordu...simdi de cok afedersiniz buyuk tuvaletimden sonra kanama oluyor...basina gelen varmi?muhtemelen catlak olmus....bebegim daha kucuk ve salgin var diye acikcasi doktora da simdilik gidemiyirum benzer durum yasayan varsa ne onerebilir?

Merhaba procto glyvenol sürüyorum sabah akşam çatlağın üstüne. Çok rahatlatıyor kanamayı da kesiyor.

Kızlar 3 aylık bebeğim maalesef kovid pozitif çok üzgünüm çok telaşlı.. çok ateşli ve çok huysuz dua edin bir an önce toparlasin ne olur
Cnm merhaba nasılsınız bebeğin nasıl oldu umarım toparlamışsınızdır. Bende grip oldum virüs mü grip mi henüz bilmiyorum.

Kızlar emzirme aralıklarınız nasıl? Benim bebe saat başı emmek istiyor, çişli bez sayımızda 4-5 45 günde de 1.2 kilo anca almış normal mi acaba bıktım valla göğüslerim de boş zaten. Doktor normal diyor ama böyle de saat başı istemesi normal mi

Benimkisi de öyle yarım saatte bir 1 saatte bir emmek istiyor. Ayda 1 kilo -1300 gram arasında değişiyor aldığı kilo. 600 700 gram alsa bile yeterli besleniyor demekmiş. Onlara yetiyor demek ki ama uzun süre emse uzun süre uyusa bizim için daha iyi olur. 3 saatte 1 emzirenlere özeniyorum.

Aynen canım ya her iş yarım yamalak valla gün içinde işimi hallettim hadi uzanayim yok. Bi de aile büyükleri bu çocuk doymuyor doymuyor dedikçe iyice sinirim bozuluyor saat başı meme istemesi ona işaretmiş sözde. Bazen yemek yiyecek fırsat bulamiyorum şu emzirme sıklığından. Hem emsin istiyorum hem biraz daha bana zaman tanisin istiyorum ama olmuyo sanırım

Biz yeni atlattik hiriltinin nerden geldigi onemli eger burundan geliyosa sorun degil de cigerden geliyorsa duruma gore nebulizatörle hava vermek gerekiyor biz 3 tane ilac verdik havayla. 10 gunde ancak iyilesti. Son çare antibiyotikti gerek kalmadi sukur. Gecmis olsun

Merhaba sağım yapan anneler makinenin temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Yıkasam bi dahaki sağıma kadar kurumuyor dolaba koysam bu sefer soğuk oluyor

Kızlar rota aşısıdan sonra bebeğinin uyku düzeni bozulan var mı?
Birkaç gündür uykuyu banda haram etti kendinede valla gözlerimden uyku akıyor geceleri zırt pirt uyanıyor huzursuz sürekli yatakta debeleniyorGece mamadan sonra mışıl mışıl uyurdu şimdi uyumuyor ne kadar sürecek bu durum acaba hayır bide 5.ay 2.doz var.

Sütün gayet iyi canım artık çok almayacaklar zaten çiş kaka varsa sütün iyi demektir göğüslerin boş değil artık memelerimiz terbiye oluyor zaten çektikçe geliyor biraz emseler yeter. Bu senin bebeğinin sık sık emme durumundan ben de muzdaribim iki hafta sonra çalışmaya başlayacağım ve üç saatte bir gibi bi düzenimiz yok canı ne zaman isterse alıyorum memeye bi düzen kuramadım bide benim oğlan memede uyumak istiyor hep gece uykumuz yok çünkü fark ediyor ki beşikte uyanıp meme istiyo ağzına alıyor öyle uyuyor

Merhaba sağım yapan anneler makinenin temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Yıkasam bi dahaki sağıma kadar kurumuyor dolaba koysam bu sefer soğuk oluyor
Ben makine basligini yani biberon ve vakum yapilan kismi yikiyorum biberon deterjaniyla sonra da kaynar suda ys bekletiyorum vrya tencerede 5dakika kaynattiktan sobra suzuyorum ve kagit havlu ile kurutuyorumyoksa kurumasini beklemek cok zaman alir

Ah canım işte kıyamadık hiç her istediklerinde memeye dayadık ondan oldu bunlar bence ben şu an çalışmıyorum evdeyim ama seni anlıyorum özellikle uykunun ortasinda tekrar dalmak için ille de meme araması zor oluyo. bir de şöyle düşün belki evden ayrılman onun için de alışkanlıklarını değiştirmesi açısından faydalı olacaktır, bir süre sonra mecburen kendi kendien dalmayı ögrenecek. İlk zamanlar ayrılık anksiytesi denen durumu yaşayıp hırçınlaşır belki ama memede uyuma durumunu bırakabilir.Uyku eğitimine başlamak lazim ama başlayacak motivasyon hiç yok bende

Rota ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 4. Aya yaklaşıyoruz uyku gerilemesi olabiliyormuş. Benim oğlum da 3 gündür saat başı uyandı uyumadı dalamadı falan dün gece düzeldi hatta rota ilk dozu dün aldı bazen algıları fazla açılıyor rahatsız oluyolar dalamıyolar destek arıyolar diye düşünüyorum ben.. birkaç güne toparlar umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…