- 8 Mayıs 2021
- 164
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.361
Allah acil şifalar versin inşaAllah yavruya (AminCnm merhaba nasılsınız bebeğin nasıl oldu umarım toparlamışsınızdır. Bende grip oldum virüs mü grip mi henüz bilmiyorum.
Xclear burun damlası iyi geliyor.Burun damlası iyigeliyor mu ?hangi damlayı kullanıyorsunuz?
Atak haftası olabilir mi? Bizimki de sanırım atak haftasına girdi 2 gündür, gündüz uykusunda sorun yok gece gözünden uyku akıyor ama bir türlü dalamiyor, geçen atakta da böyle olmuştu, rota aşısı yaptırmadık henüz cuma yaptıracağız, o da etkiliyorsa korktum şimdi.Kızlar rota aşısıdan sonra bebeğinin uyku düzeni bozulan var mı?
Birkaç gündür uykuyu banda haram etti kendinede valla gözlerimden uyku akıyor geceleri zırt pirt uyanıyor huzursuz sürekli yatakta debeleniyorGece mamadan sonra mışıl mışıl uyurdu şimdi uyumuyor ne kadar sürecek bu durum acaba hayır bide 5.ay 2.doz var.
Yaa forumda eski konularda rota aşısının da huzursuzluk ve uyku bozukluğu yaptığını okudumacaba ondan mı dedim ee birde atak haftası durumu var tabi belki ikiside üst üste gelmiştir ama birkaç gündür uyumuyor yani sürekli uyanıyor debeleniyor dalamiyor.Emip anında uyuyakalirdi memede yatirirdim yerine şimdi ayiliyor bıraktığım gibi yada uyanıyor kısa sürede.Atak haftası olabilir mi? Bizimki de sanırım atak haftasına girdi 2 gündür, gündüz uykusunda sorun yok gece gözünden uyku akıyor ama bir türlü dalamiyor, geçen atakta da böyle olmuştu, rota aşısı yaptırmadık henüz cuma yaptıracağız, o da etkiliyorsa korktum şimdi.
Maasallah kilosuda boyunda çok iyiKız bebeklerinizin 3 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadar çıktı kızlar, yarın 3 aylık olacağız ama doktor izinde olacagi için bizi 4. Ay kontrolüne çağırdı, 3. Ay kontrolüne gitmeyeceğiz, az önce sağlık ocağında ölçtürdük ,kilo 5900 boy da 66cm çıktı, kilo normal de boy için üst sınırı 65 cm diye okudum, hemşire anormal bisey var falan demedi.
Maşallah paşayaMaasallah kilosuda boyunda çok iyibizi erkek kilosu 6700.3ayi 1 hafta geçmişken ki kilosu.
Canım sağma makinesi +30cc düşüneceksinBen de premium care kullanıyorum. bez önden de arkadan da parmağım içine batacak kadar dolu olursa değiştiriyorum. Yoksa baş edemem çok pahalı.
Benim bir göğsüm öyle sağ göğsümde yok diğeri iyi. Emzirmeden sağınca 6 ml çıktı sütüm çok az orda. Yine de tamamen boşlen emzirince bile bebek çekiyor bir şekilde. Bence sağma makineleri gerçeği yansıtmıyor. Psikolojiyi iyi tutmak lazım. Sğt yoksa da varmış gibi emzirmeye devam etmeli. Tabii bebeğin kilo alımı ayda 600-700 gramı buluyorsa en az.
Bi türlü bebek yazamamışım benek benek olmuş kusura bakmayınCanım sağma makinesi +30cc düşüneceksin
Ben emzirmeden sağarsam 150
Emzirip sağarsam 60 çıkıyor
Yani benek ort 90 içiyor keza biberonla da öyle
Ama sağma işlemi benek kadar başarılı olamadığı için hesap üzerine 30 koyacaksın
10 çıktıysa 40 gibi
Hemen emzirip sağ bi de emzirmeden sağ bebiş hepsini bitirmiş olabilir çünkü
Ben de premium care kullanıyorum. bez önden de arkadan da parmağım içine batacak kadar dolu olursa değiştiriyorum. Yoksa baş edemem çok pahalı.
Benim bir göğsüm öyle sağ göğsümde yok diğeri iyi. Emzirmeden sağınca 6 ml çıktı sütüm çok az orda. Yine de tamamen boşlen emzirince bile bebek çekiyor bir şekilde. Bence sağma makineleri gerçeği yansıtmıyor. Psikolojiyi iyi tutmak lazım. Sğt yoksa da varmış gibi emzirmeye devam etmeli. Tabii bebeğin kilo alımı ayda 600-700 gramı buluyorsa en az.
Canım sağma makinesi +30cc düşüneceksin
Ben emzirmeden sağarsam 150
Emzirip sağarsam 60 çıkıyor
Yani benek ort 90 içiyor keza biberonla da öyle
Ama sağma işlemi benek kadar başarılı olamadığı için hesap üzerine 30 koyacaksın
10 çıktıysa 40 gibi
Hemen emzirip sağ bi de emzirmeden sağ bebiş hepsini bitirmiş olabilir çünkü
Bi türlü bebek yazamamışım benek benek olmuş kusura bakmayın
Biz dun olduk menenjit ve rota asisi. Sadece asi yeri biraz agridigi icin huysuzlandi. Ama uykusu vs iyiydi gece bir sorun olmadi simdiye kadar. Bugun gun icindevde epey uyuduKızlar rota aşısıdan sonra bebeğinin uyku düzeni bozulan var mı?
Birkaç gündür uykuyu banda haram etti kendinede valla gözlerimden uyku akıyor geceleri zırt pirt uyanıyor huzursuz sürekli yatakta debeleniyorGece mamadan sonra mışıl mışıl uyurdu şimdi uyumuyor ne kadar sürecek bu durum acaba hayır bide 5.ay 2.doz var.
Biz tek aşı olduk rota.Bilmiyorum ki belki kızların dediği gibi uyku gerilemesi fln yaşıyoruz 3.ay atak dönemiBiz dun olduk menenjit ve rota asisi. Sadece asi yeri biraz agridigi icin huysuzlandi. Ama uykusu vs iyiydi gece bir sorun olmadi simdiye kadar. Bugun gun icindevde epey uyudu
Belki eşinizle size cekmemiştirMaşallah paşaya6700 çok çok iyi, iyi beslemiş annesi ben de öyle araştırırken 3 aylık kız bebek boyunda üst sınır 65 cm görünce pimpiriklendim biraz, çünkü bizimki 66cm çıktı, ama anormal bir durum olsaydı hemşire bisey derdi heralde, eşimde ben de uzun boylu sayılmayız
Bizim yeme düzenimiz genelde 3 saatte bir..Kızlar emzirme aralıklarınız nasıl? Benim bebe saat başı emmek istiyor, çişli bez sayımızda 4-5 45 günde de 1.2 kilo anca almış normal mi acaba bıktım valla göğüslerim de boş zaten. Doktor normal diyor ama böyle de saat başı istemesi normal mi
Oyy maşallah annesi manken gibi olacak kızınızKız bebeklerinizin 3 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadar çıktı kızlar, yarın 3 aylık olacağız ama doktor izinde olacagi için bizi 4. Ay kontrolüne çağırdı, 3. Ay kontrolüne gitmeyeceğiz, az önce sağlık ocağında ölçtürdük ,kilo 5900 boy da 66cm çıktı, kilo normal de boy için üst sınırı 65 cm diye okudum, hemşire anormal bisey var falan demedi.
Yarıyormuş kullananlar öyle söylüyorHanimlar bebegimin kafasinin arkasi duzlesti. Duz kafa yastigi aldim ama ise yariyor mu bilgisi olan var mi?
Anne sütü yaramış kuzuya maşallahOyy maşallah annesi manken gibi olacak kızınızbizimde 3 aylikken 7100 gr boyu 61 cm çıktı kilomuz fazlaymış ama anne sutu alınca sadece sıkıntı etmedi doktor
Evet o da olabilir, halası uzun belki ona çekmiştirBelki eşinizle size cekmemiştirailede varsa uzun boylu başka.Ama boyuda iyi maasallah birde kız bebek sizin ki.Benimkinin boyu 60 çıktı ama doktor tam ölçemedi sanki biraz eğreti oldu birde duraksayak söyledi boyu evde ben ölçtüğümde benimkide 66-67 çıkmıştı ama ne kadar doğru bilemem belki doktorun dediği doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?