2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Atak haftası olabilir mi? Bizimki de sanırım atak haftasına girdi 2 gündür, gündüz uykusunda sorun yok gece gözünden uyku akıyor ama bir türlü dalamiyor, geçen atakta da böyle olmuştu, rota aşısı yaptırmadık henüz cuma yaptıracağız, o da etkiliyorsa korktum şimdi.

Kız bebeklerinizin 3 aylık kontrolünde boy kilosu ne kadar çıktı kızlar, yarın 3 aylık olacağız ama doktor izinde olacagi için bizi 4. Ay kontrolüne çağırdı, 3. Ay kontrolüne gitmeyeceğiz, az önce sağlık ocağında ölçtürdük ,kilo 5900 boy da 66cm çıktı, kilo normal de boy için üst sınırı 65 cm diye okudum, hemşire anormal bisey var falan demedi.

Yaa forumda eski konularda rota aşısının da huzursuzluk ve uyku bozukluğu yaptığını okudumacaba ondan mı dedim ee birde atak haftası durumu var tabi belki ikiside üst üste gelmiştir ama birkaç gündür uyumuyor yani sürekli uyanıyor debeleniyor dalamiyor.Emip anında uyuyakalirdi memede yatirirdim yerine şimdi ayiliyor bıraktığım gibi yada uyanıyor kısa sürede.

Maasallah kilosuda boyunda çok iyi bizi erkek kilosu 6700.3ayi 1 hafta geçmişken ki kilosu.

Kızlar 4 numara bebek bezi 7-14 kilo kullanabilir ya 14 kiloya bebekler ne zaman ulaşır 1 yaşında 14 kilo olurlarmi? Biz şuan 3 numaradayiz Indirime girmişti aldim 4 numarayi keske 3 paket alsaydim. 4 numarayi baya kullacaktir demi 14 kilo olana kadar

Maasallah kilosuda boyunda çok iyi bizi erkek kilosu 6700.3ayi 1 hafta geçmişken ki kilosu.
Maşallah paşaya 6700 çok çok iyi, iyi beslemiş annesi ben de öyle araştırırken 3 aylık kız bebek boyunda üst sınır 65 cm görünce pimpiriklendim biraz, çünkü bizimki 66cm çıktı, ama anormal bir durum olsaydı hemşire bisey derdi heralde, eşimde ben de uzun boylu sayılmayız

Canım sağma makinesi +30cc düşüneceksin
Ben emzirmeden sağarsam 150
Emzirip sağarsam 60 çıkıyor
Yani benek ort 90 içiyor keza biberonla da öyle
Ama sağma işlemi benek kadar başarılı olamadığı için hesap üzerine 30 koyacaksın
10 çıktıysa 40 gibi
Hemen emzirip sağ bi de emzirmeden sağ bebiş hepsini bitirmiş olabilir çünkü

Bi türlü bebek yazamamışım benek benek olmuş kusura bakmayın

Bi türlü bebek yazamamışım benek benek olmuş kusura bakmayın

Biz dun olduk menenjit ve rota asisi. Sadece asi yeri biraz agridigi icin huysuzlandi. Ama uykusu vs iyiydi gece bir sorun olmadi simdiye kadar. Bugun gun icindevde epey uyudu

Biz dun olduk menenjit ve rota asisi. Sadece asi yeri biraz agridigi icin huysuzlandi. Ama uykusu vs iyiydi gece bir sorun olmadi simdiye kadar. Bugun gun icindevde epey uyudu
Biz tek aşı olduk rota.Bilmiyorum ki belki kızların dediği gibi uyku gerilemesi fln yaşıyoruz 3.ay atak dönemi

Belki eşinizle size cekmemiştir ailede varsa uzun boylu başka.Ama boyuda iyi maasallah birde kız bebek sizin ki.Benimkinin boyu 60 çıktı ama doktor tam ölçemedi sanki biraz eğreti oldu birde duraksayak söyledi boyu evde ben ölçtüğümde benimkide 66-67 çıkmıştı ama ne kadar doğru bilemembelki doktorun dediği doğrudur.

Bizim yeme düzenimiz genelde 3 saatte bir..
Cisli bez sayısı günde 6-7 çiş.. aylık kilo alımı 1000-1300 arası bgun kontrolümüz vardı 1100 almış şuan 3 ay 10 günlük 6900 kilosu normal ayına göre iyi dendi

Oyy maşallah annesi manken gibi olacak kızınız bizimde 3 aylikken 7100 gr boyu 61 cm çıktı kilomuz fazlaymış ama anne sutu alınca sadece sıkıntı etmedi doktor

Hanimlar bebegimin kafasinin arkasi duzlesti. Duz kafa yastigi aldim ama ise yariyor mu bilgisi olan var mi?
Yarıyormuş kullananlar öyle söylüyor
Ama bizde de tam tersi durum ve hep yan yattığı için arkası yumurta gibi kaldı istesede düz durmuyor devriliyor benimde düzleştirmem lazım

Oyy maşallah annesi manken gibi olacak kızınız bizimde 3 aylikken 7100 gr boyu 61 cm çıktı kilomuz fazlaymış ama anne sutu alınca sadece sıkıntı etmedi doktor
Anne sütü yaramış kuzuya maşallah kiloları az olmasın da fazla olmasının sıkıntısı yok zaten yakında hareketlenecekler gidecek o fazlalıkları, bir de bebek dediğin tombiş tombiş olacak ki mıncık mıncık seveceksin

Evet o da olabilir, halası uzun belki ona çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…