2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Demesi kolay ama ben olsam gitmem sağlam cıngar çıkarırım o kekin hiç var olmamasını diler

Biz eşimle aynı fikirdeyiz o da kızıyor. Ben bu sebepten bir kez bile kayinvalideme bırakmadım çocuğu gözümün önünden ayırmıyorum. Eşim de kızdı. Alerjisi varsa ne olacak vs diye bayağı çıkıştı.

Benim başıma geldi. Odanın nem derecesini yükseltirseniz işe yarayabilir. Şimdi kalorifer yakılmaya başlandığı için nem derecesi 30’lara hatta altına düşüyor gün içinde. Nemi 40-50’ye yükseltmezsem bebeğimin burnu tıkanıyor gece, uyuyamıyor

Evet biz yaşadık burun spreyi ile birlikte bize serum suyu ile buhar yapın dedi 3-4gün geçmezse tekrar getirin dedi ama geçti çok şükür. Burnunu sık sık temizleyin ciğere inmesin de dedi.
Ya bende serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörü ile sürekli temizliyorum ama etki etmiyor. Yattığı odada ketıl kaynatıyorum doktor öyle söyledi. En iyi buhar yapıcı dedi. Ama sürekli de olmaz buhar aleti almak istiyorum bakalm araştırmadayım

Bende serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörü ile temizliyorum burnunu fayda etmiyor hiç. Cocugum zor nefes alıyor ya geceleri hep tıkanık burnu. Doktora götürdük nazal nem burun damlası verdi bugün kullandık ama fayda etmedi. O dediğin burun yıkamasını da yapmayı denedim ama beceremedim hiç o videodaki gibi olmadı sıktığım serum fizyolojik cıktı geri sadece balgam vs atmadı hiç yada ben beceremedim

Evet evet bizdeki de ya çok teşekkür ederim uzun zamandır kullanmıyordum serum suyu koyup deneyelim kızıma,kizimda 2 3 haftadır geçmeyen hırıltı balgam var inşallah işe yarar
Bnmkinde de öyle hırıltı balgam burun tıkanıklığı bide öksürüyor. Doktor ketıl kaynat odasında dedi buhar yapsın dedi az önce de soğanı ikiye bölüp karanfil batırdım üzerine yattığı odaya koydum inşallah işe yarar

Nemi alsın diye ketıl kaynatıyorum ama ketılla olcak gibi değil iyi bi buhar makinesi almam lazım. Odasındaki nem derecesini nasıl anlayacam peki? Bizim evde çok sıcak ağustosta doğum yaptım eylülden beri doğalgazı yakıyoruz bebeği üşütmeyelim diye.

Aklını kaçırmış, asla ama asla yalnız bırakmayın hatta mümkünse yanına dahi yaklaştırmayin. Bunu yapanların ben akıl sağlıklarının yerinde olduğunu hiç sanmıyorum yada kasıt ararım. Küçük bebeğe değil kek süt sıvı dışında asla birşey verilmez. Yutamaz boğulur evlerimizden ırak olsun. Okuyunca bile sinirlerim attı benim oğluma yapılsa kim olsa yıkarım ortalığı isteyen alınsın gücensin direk öldürmeye mi çalışıyorsunuz derim, bunu yapan kim olursa iyi niyetle yapmaz.

Cuma gecesi burun tıkanıklığı, akıntısı, hırıltı, öksürük, iştahsızlık gibi şikayetlerle doktora gittik doktor ciğerlerini dinleyip zamanında gelmişsiniz dedi.. Evde okula giden abisinden bulaştığını söyleyince rsv virüsü olabilir test yapalım denildi ve rsv pozitif çıktı.. Bu virüs şuan okula giden çocuklar arasında çok yayginmis ve damlacık yoluyla bulasiyormus.. O gece acilde burnu temizlenip hava verildi evde nebulizatorumuz olduğu için evde bizim verilen ilaçlarla uygulama yapmamız tavsiye edildi.. Şuan ateş nöbetindeyim siz de dikkat edin kızlar..

Peteklerin üzerine her gece havlu ıslatıp koyuyorum. Çok işe yarıyor. Suluklar zaten asılı ama yeterli olmuyor. Buhar makinasını sürekli çalıştıramıyorum odanın sıcaklığını düşünüyor.

Sütümün rengi çok açılmış. Sulandırılmış süt gibi geliyo artık bir besleyiciliği var mıdır acaba böyle
Sütüzün rengi ile besleyiciliği arasında bir bağ yok. Anne sütü kimi zaman açık kimi zaman daha koyu renkte gelebilir. Yine de besleyiciliği artırmak istiyorsanız solgar ın beer yeast tabletlerinden kullanabilirsiniz ben kullanıyorum

Kızlar ben gibi hala regli olmayan var mı. Randevu aldım doktora gideceğim de adet söktürücü talep etmeli miyim
Bende olmadım ve Dr normal olduğunu bazı kadınların sütten kesildikten sonra bile bir süre regl olmadığını söyledi. Güzel bir şey aslında rahatlık. Yine de korunmanız gerekiyor.

Kızlar içinizde danışmanlık alıp sütünü arttıran var mı sütüm çok azaldı iki saat bekledim 50ml çıktı ya max 100ml çıkarabiliyorum delircem mamaya başlarsam tamamen gidecek biliyorum biri yardım etsin bana çok üzgünüm ya

Kızlar selam adet olanlarınızın adet zamanında sütlerinde azalma oldu mu ?
Benim resmen kesildi sütüm ben hem sağıp hem emziriyorum hiç mama kullanmadık
Dün regl oldum ve 2 gündür bomboş göğüslerim
Sağınca 150 Cc çıkardı 40 ancak çıkıyor
Dolapta ki sütlerden veriyorum allahtan stok yapıyordum yoksa mecbur mama verecektim
Mama tabiki verilir de dönemsel bir şeyse başlamak istemem sonuçta inşallah bitince geri gelir sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…