2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yarıyormuş kullananlar öyle söylüyor
Ama bizde de tam tersi durum ve hep yan yattığı için arkası yumurta gibi kaldı istesede düz durmuyor devriliyor benimde düzleştirmem lazım
Bizde de aynı sorun var sürekli düz yatırmaya çalışıyorum ama hemen yan dönüyor ne yapmalıyız düzelir mi acaba kendiliğinden

Benim de bir gün öyle oldu sınava gidecektim emzirdikten sonra sağayım dedim hiç süt çıkmadı ama bebek emerken hüP hüp emiyor. Makineden daha fazla daha farklı çekiyorlar demek ki .
Zekâ kartlarına çok ilgi gösteriyor benim ikizler. Hatta agliyorlarsa ile onları gösterince susuyorlar, uzun uzun inceliyorlar herbirini. Öneririm size de.
Kızlar robot süpürge alacağım kullanıp memnun olduğunuz bir model var mıdır?
Ixomi vacuum mop pro var bende 1 ay oldu alalı aşırı memnunum .evim hiç bu kadar temiz olmamisti çok güzel bisey.
Bizde de aynı sorun var sürekli düz yatırmaya çalışıyorum ama hemen yan dönüyor ne yapmalıyız düzelir mi acaba kendiliğinden
Benim kızım da sürekli saga yatıyor şimdi şimdi engellemeye başladım, altına müslin katlayıp koyuyorum sol tarafına. Bugün doktor kont. Verdi bir fizik doktoruna görünün dedi, o size farklı hareketler önerir düzelir dedi. Normalde bisey yokmuş kontrolde iyi cıktı.

Bizim yarın rotarix zamanı 3 aya bir gün kala ölçümleri de yapılacak tabi ama bizim ebe hep kilosundan 200 250 gr düşüyor elbiseleri varmış yazın tek çıt çıtli atletle götürdüğüm de bile 200 gr düştü şimdi ki kıyafetlerle herhalde 500 gr düşer benim için 1 gr bile değerli kendi doktorumuz bile düşmüyor neyse onu söylüyor bir de ebe bezi ne zaman değişti diye soruyor ev yakın olduğu için değişip te gidiyoruz bezimizi 10 dk falan yani 1 saat desem oradanda düşecek kasıtlı mı yapıyor anlamadım..sizde de öylemi elbiselerden bezden gram düşüyor mu ebeniz veya dotorunuz?

Ebe 200 gram düşerek hesaplıyo bana da alt tarafı doktor da beze kadar çıkarttırıyor ama şöyle ben geçen kıyafetler ile tarttım bebegi 6.700 çıktı, ertesi gün doktorda tamamen çıplak 6500 çıktı yani 200 gr eksiltmek doğru bi yaklaşım olabilir

200 300 gr düşürüyor her seferinde söylerken bizimki de ben de sinir oluyorum. Telefonumda kilo takibi yapıyorum, ben de inadına tartının gösterdiğini yazıyorum hemşirenin söylediğini değil

Kizlar ben halen adet olmayanlardanim...bebekle ugrasirken bazen hraret basiyo aniden sicakliyorum...oyle olan var mi...adet olmadigindan mi acab

Merhaba benimkide 18n inde 3 ay olacak. Ben oyun halısını ilk aldıgımda hiç ilgilenmedi ama 2 hafta gecti şimdi baya egleniyor tekbaşına

Benim de bu ara başladı acıyıp ağrıyor sızlıyor, normal bir durumdur belki belki de havalar soğuyunca üşüdüğümü farketmiyor olabilirim. Menopozlu gibi ter üstüne ter atıyorum
Bu terleme ve sicak basmasi bende de var halen adet olmadim acab aondan mi veya sezeryan yeri iyilesiyor ondan mi bilemiyorum

3. Ay civari ellerini agzina goturmesi beklenen bir hareketmis. Dis cikarmayla ilgisi yokmus. Ayni soruyu gecen gun kontrolumuzde dr. Ben sordum ve bu yaniti verdi.
Distem once o disleri tutmasi icin damak sertlesmesi olurmus...damak sertlesme evresindeyken de kasinirmis...ellerini agzina o yuzden goturuyor demisti doktorumuz..hatta biE ellerinizi iyice yikayip bi parmaginizda damagini soz kasiyin demosti arada

Cnm merhaba nasılsınız bebeğin nasıl oldu umarım toparlamışsınızdır. Bende grip oldum virüs mü grip mi henüz bilmiyorum.
Selam canım, çok sukur toparladik. 3-4 gün ateş yaptı bize 39-40 derece idi hep inim inim inliyordu ama 4 gün sonra ateş ve huzursuzluk bitti lakin iştahsızlık hiç bitmedi.. hastalık dönemine göre yine toparladi diyebilirim ama eski performansina donmedi henüz doktorumuz.zamanla düzelecek dedi.. umarım bir an önce toparlar yeme düzeni.
Dikkat et canım ben çok dikkat ettim çift katlı maske ile girdim çıktım çok kucağıma almadım ellerimi her 10 dkda bir yıkadım ama maalesef kaptı ..

3 ay 10 günlük bnm kızım bugün gittik bizde 6900 kilosu 61 cm boyu şuan

Bizimde hep 200 gram düşük söylüyorlar.. bugün mesela kızımın 3 ay kontrolu vardı 7100 cikti ama 6900 yazıldı

3 ay 10 günlük bnm kızım bugün gittik bizde 6900 kilosu 61 cm boyu şuan
kilosu fazla dedi mi doktor? bizim de 3 ay 10 günlük 6900 çıktı üzerinde sadece atlet zıbın vardı. Doktorumuz fazla dedi mama verme dedi ama mama vermeyince uyumuyor sütüm bebeğe doygunluk hissi verecek kadar çok değil

Kizlar ben halen adet olmayanlardanim...bebekle ugrasirken bazen hraret basiyo aniden sicakliyorum...oyle olan var mi...adet olmadigindan mi acab
bende olmadım halen adet emzirirken ya da ilgilenirken falan hararet basıyor ben emzirmek etkiliyor diye düşünmüştüm de mantıklı geldi şu anda adet olmayınva vücut tepki veriyordur bu sıcak basmaları ile

Ya hırıltı burundan gelmiyor içinden geliyor gibi. Ctesi doktora götürdük dinledi ciğerlerini fln sıkıntı yok dedi ama ondan sonra daha bir arttı zaten öksürük hırıltı. Bakalım gecmezse yarın öbürgün bir daha götürücez. Şimdi de ben grip oldum cok fenayım grip miyim virüs mü onu da bilmiyorum.

Bizde tam 3 aylıktı gittiğimizde 6900 cıktı kilosu. Tamamen soyup tartıyor bizim doktor. Kilosu cok iyi dedi maşallah.

Ay çok geçmiş olsun çok şükür öyle böyle atlatmışsınız biz önemli değil de cocuklara hele de bebeklere insan cok üzülüyor. Zaten kızım hastaydı öksürüyor hırıltısı var vs dün de ben grip oldum ama bayağı kötüyüm kafam kalkmıyor. Virüs müyüm grip miyim onu da bilmiyorum yarın teste gidicem. Babası calısıyor mecburen ben bebekle bütün gün temas halindeyim zaten hep kucak istiyor. Emziriyorum burnunu cekiyorm maske de takamıyorum haliyle. İnş virüs değilimdir yoksa yüzde yüz geçmiştir bebeğime de.

Hayır demedi , ben mama vermiyorum bazen değişiklik olsun diye günde 1 kere verirsem anca öyle sadece anne sütü alıyor. Kilosu çok iyi dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…