2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizdeki durumda aynı nasıl olacak bilmiyorum böyle ultrasonda bizde de bişe çıkmsdı. Bazen oluyor 1 kez kusuyor bazen 8-20 dan fazla. Bende sütüm yetsin diye neler neler yapıyorum ziyan oluyor kusunca Ek gıdaya geçince de devam ederse vah benim halime

Ben de 1 aralıkta başlıyorum işe ben de düşünüyorum bu çocuğu nasıl uyutup nasıl susturacaklar diye aynı durumdaymışız… zorlanacaklar ama alışacaklar ben artık öyle bi raddedeyim ki sütüm kesilsin diye yalvarıyorum beni salar belki memelerim yorgun bedenim yorgun zihnim yorgun. Kilosu da var bizimkinin BU ÇOCUK AÇ OLABİLİR Mİ diye soran oldu mu fıttırıyorum yahu günde kaç kaka çiş yapıyor kilo alıyor bu yüzden ağlamıyor diye diye dilimde tüy bitti. Uykudan ya gaz ile ya da meme arayışıyla uyanıyor diyorum meme bitse birkaç aya da gaz geçse belki rahat ederim. Merak etme kvalidene birkaç gün zor gelicek çocuk da alışacak artık hiç düşünme sen yokken naparlarsa yapsınlar işimize konsantre olmak zorundayız. Müzik açsınlar dans etsinler hoplatsınlar bi yolunu bulurlar

Ben iki haftadır emziren anne diyeti yapıyorum sütü etkilemiyor aslında ama canımın çektiği şeyler oldu dün ilk defa yemedim bol su içip takviye vitamin alıyorum önümüzdeki hafta tartılmaya götürücem bakalım kilo alımı nasıl eğer iyiyse diyete devamişe başlıcam valla bıktım tombiklikten 3 kiloya yakın verdim ki hep boza boza yapmama rağmen yine de bırakasım yok inceltti beni hemen fos kilolar gidiyor haftaya yazarım size

Aptamil kullanıyorduk bıraktırdı ve bebelac lf diye bir mama verdi. Laktozsuz olduğu için gazında baya azalma oldu. Kusması da azaldı.
Ben 1 aralıkta başlıyorum süt sağıp bırakıcam işyerinde de odamda sağım yapıp mini buzdolabı var ona koymayı düşünüyorum ama yine de doymama ihtimaline karşı 1 kutu mama alacaktım başlamadan önerdiğin çok çok iyi oldu onu alayım Çok teşekkür ederim

Rica ederim canım. Umarım iyi gelir size de.

Bebeğin zekası anne sütünden ziyade annenin zekasıyla ilgili. Mamayla beslenen bebekler zeka olarak geride gibi bir durum yok yani Ben de mamayla besliyorum diye üzülüyorum ama sadece bağışıklığını yeterince destekleyemiyorum diye. Benim 2 kardeşim hiç anne sütü almadılar ikisi de fen lisesi ve odtü mezunu derece ile ve maşallah çok sağlıklılar Ben 6 ay sadece anne sütü almışım ama ne böyle başarılarım oldu ne de başım hastalıktan kurtuldu O yüzden çok da takmıyorum kafama, annelik uzun bir maraton, siz de çok üzülmeyin

Katılıyorum zeka ile falan alakası yok aradaki tek fark antikor. Ben de mamayla beslendim gayet iyi bi üniversitenin iyi bi bölümünden mezunum. Çok takılmaya gerek yok

Ben de anne sütü almamışım bir problemim yok şükür ama bana hastaneden verilen brosurde anne sütü zekayı arttırdığı yazıyordu, arama motorundan da aratinca evet böyle bir sonuç çıktı, ben doktorların yalancısıyım belki sosyal zekadan bahsediliyor da olabilir, gün içinde defalarca ten tene temas

Beyin gelişimi 18 yaşına kadar devam eden bir süreç; belki anne sütü ile beslenme dönemi baz alınarak yapılan bir araştırma sonucu olabilir

Bizim ana kucağımız var ona oturunca çok güzel çıkarıyor. Hem kakasını hem de gazını

Emzirirken kilo veren var mı peki Nispet yapmak gibi olmasın da ben de çok kilo verdim 69dan 55e düştüm sabahları 54 bile oluyor. Ama sağlıksız geliypr gözüme eskiden de kilo verirdim de hani süzüldüm böyle. Normal de yiyorum eskisi gibi, porsiyonlarım da büyük. Ama yine de kilo alamiyorum 58e falan gelmek istiyorum ideal kilom. Var mı benim gibi olan siz neler yapiyorsunuz? Emzirme bitince mi alınır acaba

Bende kilo vermek istiyorum canim adet olunca göbekteki şişlik gitti de bacaklarim dan kilo almışım kendimi hic sevmiyorum böyle. gorumcemi istemeye gelecekler gitmek bile istemiyorum kıyafetlerim yakışmıyor. 69 doğuma girerken ki kilon mu

Allahımmmm beni de 54 kiloya düşür nolur nolur 68 kiloda kaldım ben gram erime yok. Ama su içsem yarıyo maşallah montum bile düdük gibi duruyo üzerimde

Ben 51 le hamile kaldım 52 ile doğuma gittim hamileyken zayıflamıştım. Doğumdan sonra 47 kiloydum ve şu an 53 kiloyum. Hayatım boyunca 53 e çıkmamıştım. Sürekli emziriyorum ve sürekli acıkıyorum. Tatlı kilo aldırıyor. Akşamları 2 tane suffle yemeden uyuyamıyorum. Hamilelikte ağzıma tatlı sürmedim bulantı yapıyordu, doğumdan sonra canım sırf tatlı istiyor böyle kilo alıyorum. İnşallah daha da almam ideal kilomdayım şu an.

Evet canım 59 ile hamile kalmıştım 10 kilo aldim 13 kilo gitti anlamadım. Hastalık geçirdim idrar enfeksiyon üzerine grip o ara verdim ondan sonrada toparlayamadim. Öyle düsünme sen süt veren annesin toparlarsın elbet

Ayy inşallah canım doktora kontrole gidecem bizim doktorda doğum sonrası aileyle foto çekip paylaşım yapıyor sırf kilolu duracam fotoda diye doktora gitmiyorum ben hamileyken sınır koymadım canim ne istediyse yedim yedim sonra bu hale geldim diyet yapiyim diyorum sütüm azalir korkusu var en iyisi 6 aylik olana kadar beklemek

Ben 64 le hamile kalmıştım 70 le doğurdum.Simdi 59 'um.Geceleri makarnalar,lahmacunlar yiyorum yok ekmek pilav tüketiyorum ama alamıyorum aksine dahada düşüyorum emzirmekten sanırım yada çok terliyorum ondan diye düşünüyorum.

Herkese merhaba ben birkaç şey sormak istiyordum. Öncelikle aramızda covid aşısı (biontech) olup sütünde azalma yaşayan var mı? Var ise ne zaman düzeldi ya da düzeldi mi? Bir de blok uykuya nasıl geçtiniz? Oğlum bugün tam 3 aylık oldu uykusu biraz düzene girmişti ki covid aşımdan sonra sık sık uyanmaları başladı. Bu durum atak ile mi covid ile mi ilgili ya da sütün azalması ile mi ilgili tam çözmüş değilim. Benzer şey başına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…