2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ne güzel kilo vermişsin işte benim hala 10kilo fazlam var aynada kendime bakmaktan nefret ediyorum emzirmesem en fazla 2 aya veririm kalıcı olarak ama zaten süt gıdı gıdına gidiyor korkumdan canım ne istese yiyorum

Kızlar bu boyun meselesi konuşulmuş benim kızım doğduğunda başını hep sola çevirip uyuyordu ben de sağına yatırdım hep sırtından destekle şimdi sağa da çeviriyor ama sırtüstü uyurken sola çevirirse yanağı yatağa tam deyiyor ama sağa çevirip yatarsa hafif eğimli kalıyor az önce de yüzüstü yatırdım sağa çevirdim kendisi yine sola çevirip uyudu bu şimdi problem olduğunu mu gösteriyor oyun halısında sola dönüp tv izlediğini gördüm ama bilemedim şimdi

Az önce kıpırdadı sağa çevirdim başını elimle tutup sola dönmesine izin vermedim 1dk uyudu öyle ama sonra uyandı

Yüzüstü yatıyorsa şu şekil bir yastık kullanabilirsin, hem kusmuktan hem de nefessiz kalmaktan koruyor.

Eklentiler

• Screenshot_20211119-125804_Trendyol.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 33
Canım bizimki de öyle hep sağa çevirip yatıyor, sola çevirince eğreti duruyor, doktorumuz fizik doktoruna yönlendirdi, havaya kaldirdigimizda da hafif sağa düşüyor boynu, fizik doktoru da uyurken sola çevirseniz de tekrar sağa döndürür ama uyanıkken sola doğru egzersiz yaptırın düzelir o dedi, ocakta da tekrar kontrole götüreceğiz.

2. Ay kontrolunde doktor bebeğimin kilosunu düşük bulmuştu bir memeyi de reddediyodu tek memeyle ve sütümün azalmasıyla tam beslenemiyordu (2 saatte 1 sadece anne sütü veriyordum) doktor hemen mamaya başlattı ama emzirmeye de devam dedi yine 2 saatte 1 besledim 1 meme 1 mama şeklinde 1 haftada 400 gr alarak kilosunu toparladık, doktorunuza danışarak bu tarz bir beslenme şekli yapabilirsiniz belki. Hala azıcık sütüm var ama memeyi kesinlikle bırakmadık. Ben sağdığımda 15 ml çıkıyor varın siz düşünün 1 kaşık da olsa anne sütü hiçbirşeyin yerini tutmuyor

Mama verdiğin saatte sağım yapmayı denedin mi arttırırdı belki

Nasıl egzersizler mesela? 4.30 gibi oyun halısında uyumuş kaldırmadım başı sağa dönük yarım saat uyudu çevirmeden bu iyiye işarettir herhalde ama video falan varsa egzersizler yaptırayım ben de

Benim kızım da hep sola dönük uyuyor geç farkettim , şimdi hep sol tarafına destek koyuyuroum tamamen yanağı yatağa değik uyuyordu. Şimdi destekleyince çok rahat uyumuyor ama olsun. Bir de çocuk doktorumuz fizik doktoruna yönlendirdi cuma günü gidicez bakalım hareketler falan gösterir dedi. Inşallah düzelir kuzular

Nasıl egzersizler mesela? 4.30 gibi oyun halısında uyumuş kaldırmadım başı sağa dönük yarım saat uyudu çevirmeden bu iyiye işarettir herhalde ama video falan varsa egzersizler yaptırayım ben de
Başını birkaç defa sol omzuna doğru yatırıyoruz, bir de mama verirken sola bakacak şekilde veriyoruz. Sağ taraftaki kas kısa kalmış biraz onu uzatmaya çalışıyoruz. Ama çok hafif bizimki, sola doğru rahat bakıyor.

Biz hiç fark etmedik, doktor birkaç defa havaya kaldirdi, baktı boynu sağa düşüyor, o söyleyince dikkat ettik, sola yatırınca rahat edemiyor kendini yine sağa döndürüyor.

Ne güzel kilo vermişsin işte benim hala 10kilo fazlam var aynada kendime bakmaktan nefret ediyorum emzirmesem en fazla 2 aya veririm kalıcı olarak ama zaten süt gıdı gıdına gidiyor korkumdan canım ne istese yiyorum
Bende yiyorum canım zaten emzirirken diyet yapılmaz.Ama metabolizma ile alakalı sanırım sütüm zaten iyi.Terleme ile ilgili soru sormuştum grupta daha önceden ben doğumdan sonra aşırı terliyorum su gibi oluyorum diye bence ondan kilo verdim birde yoğun tempo uykusuz günler,geceler

Başı kucağımıza aldığımızda hala sağa düşebiliyor ama solada rahat bakıyor o yüzden şimdi dillendirmedik doktora bunu.Emzirirken başı çok düşmesin diye elimle yukarda tutuyorum destek yapıyorum.Birde yatarak yan emziriyorum soldan sola doğru dönsün memeyi soldan alsın diye.

Ya oğlanlar aynıymış Şu an soğuk burası ben çıkarmaya korkuyorum ama o şekilde uyusa bile bebek arabası durduğu an uyanıyor Evet canım şu an uyku eğitimi önerilmiyor sen alacağın zaman bana da söyler misin uyku danışmanını şu anlık yapacak bi şey yok bol bol emsin yatsın ilerde değişir durum belki çok teşekkür ederim

Bende şuan sağ göğsümü sağip veriyorum biraz böyle olsun . Doktora gitsen hemen zaten insanı korkutuyorlar. Ben iki gün kendime gelemedim korkudan. Bizimkide sağa sola rahat döndürüyo sence çok korkmalimiyim. Doktor korkmana gerek yok 6 aya kadar düzelir dedi

Tabi ki bilgilerimizi paylaşırız

Kızlar oğlum 3 ay 19 günlük, eli sürekli ağzında artık, salyası çok akıyor. 3-4 gündür inanılmaz huzursuz. Mızmızlanıyo, uykuya dalamıyor, ağlıyor. Diş çıkarma hazırlığı mı acaba ? Doktora sordum rahatlatmak için bısey mı kullansak diye dişlik ver dedi sadece Sizde nasıl durumlar ?
Osanit diye bi ürün okudum, tamamen birkisel diyor ve diş Dönemininde oldukça rahatlatıyormuş, bilgisi olan, kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…