- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- 113
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.561
Canım atak haftasında olabilir, onu Bi hesapla istersen, bizim de 3. Ay atağı çok zorlu geçti, o kadar sinirli ve huysuzdu ki, parmağı yetmedi bütün elini ağzına sokmaya çalıştı durdu, sürekli kendi kendine hırçın hırçın sesler çıkarttıSaydiklariniz disinda meme 1dakika emip aniden memeyi hincla cikarip aglamaya basliyir...elini agzina sokuyi gazi vardir deyip gazini cikarmak icin dik tutugumda yanagimi agzina almaya calisiyor...acayip huzursuz 2-3gundur
Teşekkür ederim uzun uzun uğraşmışsınız anlatmışsınız Allah razı olsun çok sağolunBu yeşil olan ergopouch. Yeni modeli bu. Yürüyebilir olunca bacaklarının fermuarını ortadan ayırıp kullanacakmışız. Üst taraftaki fermuarı açıp bebişi içine koyuyoruz. Fermuarın batmasını önleyecek yeri baya iyi. Alt fermuarı açıp bebeği çıkarmadan bez değişimi oluyor. 3 yaş iddialı ama 2 yaşında giyer.
Eki Görüntüle 2954229
Eki Görüntüle 2954230
Eki Görüntüle 2954231
Beyaz olan owli. Bu kundaklı olan. Yani kolları içine konuluyor istenirse de çıkartılıyor. O kısım çıtçıtlı. Fermuarı çift yönlü, alt değimi için iyi. Bacak kısmı da yapmışlar. Yürüyecek çağa gelince kullanılacak. Bir de tulumu asansörlü gibi yapmışlar yandan fermuarı var onu açınca hacimleniyor. Yenidoğan dönemi için anlamlı. Ben yenidoğan için bunun sade 0-3 aylık olanını almıştım. Onu yaza uygun almıştım. Bunu kışlık aldım.
Ergo da bu da 1 tog değerinde. Ev ısısı 20-24 arasındaysa 1 tog, daha düşükse 2.5 tog öneriliyor. Bizim ev 20-22 civarında. Ben içlerine body ve ayaklı tulum giydiriyorum ince. Bu markalar özelinde yorumlarsam owli daha uygun fiyatlı ergoya o kadar para vermeye gerek yok gibi. Ama ergo daha yorganımsı owli kıyafet gibi. Bebiş çok kustuğu için iki taneye ihtiyaç oldu keşke birini daha kalın alsaydım dedim sonradan pişman oldum. Bir de bebeğiniz kolları içeri almaya tepki vermiyorsa owlinin kundak özelliği de iyi yani hem ısınması için hem de kendini uyandırma olayı azalır.
Eki Görüntüle 2954236 Eki Görüntüle 2954237 Eki Görüntüle 2954238
Bir üçüncü de markasız var. Kayınvalidem aldı. Tog değeri yok ama modeli çok kullanışlı. Yandan tamamen açılması giyimini çok kolaylaştırıyor. Giydirme konusunda zorlananlara böyle bi model öneriririm. Ama bu mevsimlik tamamen, hem ince hem askılı gibi.
Eki Görüntüle 2954241
Eki Görüntüle 2954242
Benim bebeğim sırt üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor en fazla 15 dakika yatıyor geri uyanıyor. Hep yüzüstü yatmak istiyorCanım peki Osman gönülal uyuma şeklyle ilgili sırt üstü öneriyor. Nasıl yatırıyorsunuz bebeklernizi?
Bebeklere yastık kullanılmıyor diye biliyorum yani ben kullanmıyorum. Bu modelin yatağı olsa cok iyi olur vallaYüzüstü yatıyorsa şu şekil bir yastık kullanabilirsin, hem kusmuktan hem de nefessiz kalmaktan koruyor.
Bunun tek yolu siz de izlemeyeceksiniz , benim de evde sürekli televizyon acıktı artık açmıyorum bebeklerle ilgilenirken. Çok fazla ekran maruziyeti bebekler için hiç iyi değil. Daha sonralarda odaklanma problemi, dikkat dağınıklığı yaşar bol bol. Hele müge anlı gibi programlarda ordaki insanların bağrış çağrıları, cinayet konuşulması çocukların bilinç altina işler, ılerde daha agresif bir çocugunuz olabilir.Kızlar ya benim bebeğim cok televizyon izliyor. Bütün gün bebekle birlikte oturma odasındayız e ben tv açıyorum mecburen bebeğim de benimle birlikte izliyor baya baya müge anlıyla başlıyoruz akşam haberleriyle bitiryoruztabiki okdr uzun izlemesine müsade etmiyorum da önüne oyuncak koyuyorum oynatmaya calısıyorum ama hep gözü tv de başka birşey çok etkilemiyor onu. Bazen benim de işime geliyor evin işlerini yapıyorum da. Ama cok düşkün olduğu için de üzülüyorum. Acaba çok mu zararlı doktoruna soran oldu mu? Ben haftaya göz doktoruna götürücem sorucam mutlaka
Evet boyundan yastık kullanmıyorlar ama bunlar büyük oluyor reflu yastığı gibi. Sırttan itibaren konulabilir, bizim kullandığımız gibi sadece başının altına koymak sakıncalı, boynu bükük kalmamalı.Bebeklere yastık kullanılmıyor diye biliyorum yani ben kullanmıyorum. Bu modelin yatağı olsa cok iyi olur valla
Gözüne değil de zihin gelişimine zararlı, oyuncaklar ilgisini çekmezken ben de açıyordum bi 10-15 dk ama 18 aya kadar televizyonla tanistirmamak lazımmış, zaten televizyon da izlemiyoruz biz, o yüzden açmıyorum da. Sürekli televizyon açık bir evde çocuk da televizyona düşkün olur tabiki bence o uyurken izlemek daha iyi olur çünkü zararlı gerçekten.Kızlar ya benim bebeğim cok televizyon izliyor. Bütün gün bebekle birlikte oturma odasındayız e ben tv açıyorum mecburen bebeğim de benimle birlikte izliyor baya baya müge anlıyla başlıyoruz akşam haberleriyle bitiryoruztabiki okdr uzun izlemesine müsade etmiyorum da önüne oyuncak koyuyorum oynatmaya calısıyorum ama hep gözü tv de başka birşey çok etkilemiyor onu. Bazen benim de işime geliyor evin işlerini yapıyorum da. Ama cok düşkün olduğu için de üzülüyorum. Acaba çok mu zararlı doktoruna soran oldu mu? Ben haftaya göz doktoruna götürücem sorucam mutlaka
Kesinlikle çok zararlı. Hatta ilk 2 yaşa kadar ekran görmemesi gerekir. Ekran günlük yaşamın aksine hızlı aktığı için dikkat eksikliği yaşamasına sebep olabilir .sizi korkutmak için söylemiyorum henüz erken şimdiden engel olabilirsiniz diye yazıcam son dönemlerde ekrana uzun süre maruz kalmış çocuklarda otizm olma olasılığının arttığına dair bir doktorun yazıSını okumuştum.Kızlar ya benim bebeğim cok televizyon izliyor. Bütün gün bebekle birlikte oturma odasındayız e ben tv açıyorum mecburen bebeğim de benimle birlikte izliyor baya baya müge anlıyla başlıyoruz akşam haberleriyle bitiryoruztabiki okdr uzun izlemesine müsade etmiyorum da önüne oyuncak koyuyorum oynatmaya calısıyorum ama hep gözü tv de başka birşey çok etkilemiyor onu. Bazen benim de işime geliyor evin işlerini yapıyorum da. Ama cok düşkün olduğu için de üzülüyorum. Acaba çok mu zararlı doktoruna soran oldu mu? Ben haftaya göz doktoruna götürücem sorucam mutlaka
Bebeğim doğduğundan beri televizyon açılmıyor evde. Mesleğim gereği televizyonun zararlarını çok iyi biliyorum çokça da gördüm maalesef . Bebeklerin gözlerinin o kadar yoğun pigmentasyonu kaldıramayacağını düşünüyorum. Zaten hiç birşey de öğrenmiyorlar. Tabi ki tercih sizin ama 2 yaşına kadar tv telefon tablet önermiyor uzmanlar.Kızlar ya benim bebeğim cok televizyon izliyor. Bütün gün bebekle birlikte oturma odasındayız e ben tv açıyorum mecburen bebeğim de benimle birlikte izliyor baya baya müge anlıyla başlıyoruz akşam haberleriyle bitiryoruztabiki okdr uzun izlemesine müsade etmiyorum da önüne oyuncak koyuyorum oynatmaya calısıyorum ama hep gözü tv de başka birşey çok etkilemiyor onu. Bazen benim de işime geliyor evin işlerini yapıyorum da. Ama cok düşkün olduğu için de üzülüyorum. Acaba çok mu zararlı doktoruna soran oldu mu? Ben haftaya göz doktoruna götürücem sorucam mutlaka
Kızlar ya benim bebeğim cok televizyon izliyor. Bütün gün bebekle birlikte oturma odasındayız e ben tv açıyorum mecburen bebeğim de benimle birlikte izliyor baya baya müge anlıyla başlıyoruz akşam haberleriyle bitiryoruztabiki okdr uzun izlemesine müsade etmiyorum da önüne oyuncak koyuyorum oynatmaya calısıyorum ama hep gözü tv de başka birşey çok etkilemiyor onu. Bazen benim de işime geliyor evin işlerini yapıyorum da. Ama cok düşkün olduğu için de üzülüyorum. Acaba çok mu zararlı doktoruna soran oldu mu? Ben haftaya göz doktoruna götürücem sorucam mutlaka
Tv’ye artık inanılmaz dikkatle bakmaya başladı bizimki de, tv açık olurdu artık açamaz oldumKızlar ya benim bebeğim cok televizyon izliyor. Bütün gün bebekle birlikte oturma odasındayız e ben tv açıyorum mecburen bebeğim de benimle birlikte izliyor baya baya müge anlıyla başlıyoruz akşam haberleriyle bitiryoruztabiki okdr uzun izlemesine müsade etmiyorum da önüne oyuncak koyuyorum oynatmaya calısıyorum ama hep gözü tv de başka birşey çok etkilemiyor onu. Bazen benim de işime geliyor evin işlerini yapıyorum da. Ama cok düşkün olduğu için de üzülüyorum. Acaba çok mu zararlı doktoruna soran oldu mu? Ben haftaya göz doktoruna götürücem sorucam mutlaka
kızım emziği 1 kez bile almadı ama biberonu hep verdim onu aldı. Memeyi asla reddetmedi daha iştahla aldı. Ama son 2 hfatadır uyanıkken biberonu istemiyor 2-3 çekiyor diliyle itiyor gece uykusunda alıyor veya gündüz uyuduğunda veriyorum. Uyanıkken sadece meme. Sütüm de az olunca sadece mem ile olmuyor fırsat kolluyorum biberon vermeye gündüz
Benim bebeğim ne yaptıysak tutmadı emziği ama ilk günden beri biberon alıyor.
Lansinohta denedim ben yok almıyo öğürüyo sütün tadına baktım gaywt iyi aklıma sadece kaşık biberon geliyor ınu denediniz mi sizAynı durumdayız, benimki de asla biberon almıyor 1,5 aylık olduğundan beri emzikte eh işte çok çok nadir, çok denedim biberonu öğürüyor uykusunda dahi versem uyanıyor bu ne be meme değil bu dercesine mızmızlanmaya başlıyor. Sadece meme baska alternatifi yok. Ne mama ne sagilmis süt verebiliyorum. Eskisi gibi de dolu dolu olmuyor sütüm gün içerisinde, bu çocuk nasıl besleniyor anlamadim. Ilerde işe döneceğim ne halt edeceğim bilmiyorum. Lansinoh biberon almamıştım bir o kalmıştı zaten denemediğim onu alıp birde farklı bir mama alıp deneyeceğim, açıkcası çok canım sıkılıyor bu duruma benim
Bizimki de çok meraklı tv ye dikkat ediyoduk çok fazla gözü takılıyo sürekli bıraksak izliyecek. Biz de tekrar izmire taşındık, sanırım doktorunuzdan memnunsunuz ben de doktor arayışındayım sizin doktorunuz kim acaba?Merhaba kizlar konusu gecmis diye yazmak istedim..bizim cocuk doktorumuz izmirde baya taninan ve sevilen donanimli bir doktor..kendisi bize bebeginiz birakin tv izlesin demisti ne zaman bilinclemir oturur pepe izler veya su bunu acmanizi ister iste o zamam tehlikeli demisti...ama su evrede bebege sesli ve goruntulu uyaran verdigi icin bilakis faydali demisti sadeece izleme mesafesi en az 2metre olsun demsti..ilk 2.5aya kadar cok da onemsemedim tv aciyirdum ama artik bebegimin iyice dikkatini cektigini anladigim an izletmiyorum..ana kucagini Tv ye ters sekilde koyuyorum ve ben izliyorum bi yandan onhnla oynuyorum ama o tv yi gormuyor sadece sesleri duyuyo..bazen muzik aciyorum maksat ses olsun ve o uyuyo ...
Evet canım ben artık kullanmıyorum ilk işe yarıyordu sonra alıştı mı noldu bilmiyorum işe yaramadı bıraktık biz, ben hep e-bebekten alıyordum bide instagramda resmi sayfaları var orada internet sitelerinin linki vardı bak oraya canım biarcherwoman canım sende mommy s bliss kullanıyordun demi ? Hiç biryerde bulamıyorum satış yok Bilgin var mı senin de ?
Bir ya da 2 tanesini görebileceği yere koyuyoruz öyle dakika falan tutmuyorum biz yemek yerken falan bakıyor oyalanıyor bir süre sonra kendisi sıkılıp bırakıyor zaten.Kızlar zeka kartıni nasil kullaniyorsunuz. Biz aldik ama nasil kullanacağız bebeğe kaç dakika göstereceğiz günde kaç kart gösteriliyor bikgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?