- 16 Eylül 2020
- 353
- 426
- 33
- 36
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.541
Ben de öyleyim hamileyken 11 kilo alınca doğumdan 1 hafta sonra hepsi gitti direkt eski kiloma düştüm zaten hep yiyip almayanlardan oldum hamileylen bile dünyaları yemiştim, şimdi b12 kullanıyorum bide d vitamini 1 2 kilo aldımEmzirirken kilo veren var mı pekiNispet yapmak gibi olmasın da ben de çok kilo verdim 69dan 55e düştüm sabahları 54 bile oluyor. Ama sağlıksız geliypr gözüme eskiden de kilo verirdim de hani süzüldüm böyle. Normal de yiyorum eskisi gibi, porsiyonlarım da büyük. Ama yine de kilo alamiyorum 58e falan gelmek istiyorum ideal kilom. Var mı benim gibi olan siz neler yapiyorsunuz? Emzirme bitince mi alınır acaba
Bence çok korkma zamanla düzelir başlarını kontrol etmeye başladıklarında düzelecektir diye düşünüyorum.Tabi bu arada tedbiri elden bırakmadan onu dönmediği tarafa dönmesini teşvik edecek şeyler yapılabilir seninki n kadarlıkti tam hatırlamıyorum küçüktü birazdaha sanırım ama büyüdükçe ilgisi i oyuncakları,ışıklı nesneler fln çekecek veya TV.Bende şuan sağ göğsümü sağip veriyorum biraz böyle olsun . Doktora gitsen hemen zaten insanı korkutuyorlar. Ben iki gün kendime gelemedim korkudan. Bizimkide sağa sola rahat döndürüyo sence çok korkmalimiyim. Doktor korkmana gerek yok 6 aya kadar düzelir dedi
Kızlar oğlum 3 ay 19 günlük, eli sürekli ağzında artık, salyası çok akıyor. 3-4 gündür inanılmaz huzursuz. Mızmızlanıyo, uykuya dalamıyor, ağlıyor. Diş çıkarma hazırlığı mı acaba ? Doktora sordum rahatlatmak için bısey mı kullansak diye dişlik ver dedi sadeceSizde nasıl durumlar ?
Osanit diye bi ürün okudum, tamamen birkisel diyor ve diş Dönemininde oldukça rahatlatıyormuş, bilgisi olan, kullanan var mı ?
Kızlar oğlum 3 ay 19 günlük, eli sürekli ağzında artık, salyası çok akıyor. 3-4 gündür inanılmaz huzursuz. Mızmızlanıyo, uykuya dalamıyor, ağlıyor. Diş çıkarma hazırlığı mı acaba ? Doktora sordum rahatlatmak için bısey mı kullansak diye dişlik ver dedi sadeceSizde nasıl durumlar ?
Osanit diye bi ürün okudum, tamamen birkisel diyor ve diş Dönemininde oldukça rahatlatıyormuş, bilgisi olan, kullanan var mı ?
Kızlar benim oğlumun da sürekli salyasi akıyor ve eli ağzında yumruk yapıp ağzına alıyor elini bazen ...ama nasıl emiyor cokur cokur ses çıkarıyorBirebir aynı durumu yaşıyorum. Özellikle bu hafta çok beter ne gece duruyor ne gündüz, uyumuyor eller hep ağızda. İkisini birden sokuyor ayaklarını da alcak neredeyse ağzına. Sürekli emmek istiyor. Ben arada parmağımla kaşıyorum Ama çekince kendi devam ediyor
Kızlar benim oğlumun da sürekli salyasi akıyor ve eli ağzında yumruk yapıp ağzına alıyor elini bazen ...ama nasıl emiyor cokur cokur ses çıkarıyorBu ayın ozelliklerinde okumuştum diş için erken olabilir ama bazı bebeklerin 4.ayda başlıyormuş.
benimki 1 .5 aylık daha InsAllah bizde çabucak düzeliriz dediğin gibi bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok şükür o kadar kötü değiliz düzelecektir bencede başıni tutabildiği zamanBence çok korkma zamanla düzelir başlarını kontrol etmeye başladıklarında düzelecektir diye düşünüyorum.Tabi bu arada tedbiri elden bırakmadan onu dönmediği tarafa dönmesini teşvik edecek şeyler yapılabilir seninki n kadarlıkti tam hatırlamıyorum küçüktü birazdaha sanırım ama büyüdükçe ilgisi i oyuncakları,ışıklı nesneler fln çekecek veya TV.
Dönmediği tarafa koyarsın onları bebeğinle konuşurken o taraftan sana bakmasını sağlayacak şekilde konuşursun.Bunun gibi şeylerle düzelir diye düşünüyorum zaten egzersizlerle duzeliyormuş 6ay 1 yaşa kadar
Birebir aynı durumu yaşıyorum. Özellikle bu hafta çok beter ne gece duruyor ne gündüz, uyumuyor eller hep ağızda. İkisini birden sokuyor ayaklarını da alcak neredeyse ağzına. Sürekli emmek istiyor. Ben arada parmağımla kaşıyorum Ama çekince kendi devam ediyor
Aynı şeyler evetKızlar benim oğlumun da sürekli salyasi akıyor ve eli ağzında yumruk yapıp ağzına alıyor elini bazen ...ama nasıl emiyor cokur cokur ses çıkarıyorBu ayın ozelliklerinde okumuştum diş için erken olabilir ama bazı bebeklerin 4.ayda başlıyormuş.
Solgarın bende süt arttırma etkisi olmadı ama kullanan bir çok kişi memnun deneyin derim, ben sadece bana verdiği enerjiden memnunum şimdilikKizlar benim aksam son seans sutum yetmemeye basladi sonuncuda mama veriyorum solgar takviye alsam artar mi aslinda gun icinde uyusam dolacak ama uyuyamıyorum
Düşme derken dik dururken değil de havaya kaldırınca aşağıya doğru bakıyor ya, başı sağa doğru hafif yatık bakıyor, tam ortada olmuyor.Bizimkisinin öyle düşme olmuyor dik tutuyor normalde kafasını
Ay bizimki de öyle nerdeyse elini yiyecek öyle bir hırs, beslenme-uyku düzenini sarstı biraz bu durum. Üstüne iştahsızlık var biz de ek olarak. Bizimkilerin dişleri 6 ayı beklemeden gelebilirKızlar oğlum 3 ay 19 günlük, eli sürekli ağzında artık, salyası çok akıyor. 3-4 gündür inanılmaz huzursuz. Mızmızlanıyo, uykuya dalamıyor, ağlıyor. Diş çıkarma hazırlığı mı acaba ? Doktora sordum rahatlatmak için bısey mı kullansak diye dişlik ver dedi sadeceSizde nasıl durumlar ?
Valla ben de aynııZaten bi rahat yüzü göremedim, diş de başlasın erkenden tüy diksin ne diyim. Enerji menerji kalmadı bende
Evet bizim de başımız çok terliyor emerken annem normal olduğunu söylüyor. Emzirirken ben de terliyorum o da.Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor özellikle emdiginde.Bütünende çok terliyor geceleri emzirneye uyandirdigimda su gibi oluyor beden acaba başına gelen var mı?
Anladım, doktora gittiğimizde doktorumuz da baktı düz duruyor kafası ama yatarken sola yatıyor hep. O tarafa doğru yamulmuş azcık kafatası, inşallah duzelir ya bisey olmadan.Düşme derken dik dururken değil de havaya kaldırınca aşağıya doğru bakıyor ya, başı sağa doğru hafif yatık bakıyor, tam ortada olmuyor.
Evet benimkinin de başı çok terliyor özellikle geceleri yatağına kadar geçiyor, başının altına ince bi havlu koyuyorum değiştiriyorum sürekli uyurkenKızlar benim bebeğimin başı çok terliyor özellikle emdiginde.Bütünende çok terliyor geceleri emzirneye uyandirdigimda su gibi oluyor beden acaba başına gelen var mı?
Saydiklariniz disinda meme 1dakika emip aniden memeyi hincla cikarip aglamaya basliyir...elini agzina sokuyi gazi vardir deyip gazini cikarmak icin dik tutugumda yanagimi agzina almaya calisiyor...acayip huzursuz 2-3gundurAy bizimki de öyle nerdeyse elini yiyecek öyle bir hırs, beslenme-uyku düzenini sarstı biraz bu durum. Üstüne iştahsızlık var biz de ek olarak. Bizimkilerin dişleri 6 ayı beklemeden gelebilir
Dediğiniz ürünü duymadım, kullananlar varsa ben de bekliyorum yorumları.
Ben de doğum öncesi kiloma hatta Kandemir öncesi kiloma 54’e inmek istiyorum ama aynaya bakınca imkansız gibi geliyorEmzirirken kilo veren var mı pekiNispet yapmak gibi olmasın da ben de çok kilo verdim 69dan 55e düştüm sabahları 54 bile oluyor. Ama sağlıksız geliypr gözüme eskiden de kilo verirdim de hani süzüldüm böyle. Normal de yiyorum eskisi gibi, porsiyonlarım da büyük. Ama yine de kilo alamiyorum 58e falan gelmek istiyorum ideal kilom. Var mı benim gibi olan siz neler yapiyorsunuz? Emzirme bitince mi alınır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?