2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de öyleyim hamileyken 11 kilo alınca doğumdan 1 hafta sonra hepsi gitti direkt eski kiloma düştüm zaten hep yiyip almayanlardan oldum hamileylen bile dünyaları yemiştim, şimdi b12 kullanıyorum bide d vitamini 1 2 kilo aldım

Bence çok korkma zamanla düzelir başlarını kontrol etmeye başladıklarında düzelecektir diye düşünüyorum.Tabi bu arada tedbiri elden bırakmadan onu dönmediği tarafa dönmesini teşvik edecek şeyler yapılabilir seninki n kadarlıkti tam hatırlamıyorum küçüktü birazdaha sanırım ama büyüdükçe ilgisi i oyuncakları,ışıklı nesneler fln çekecek veya TV.
Dönmediği tarafa koyarsın onları bebeğinle konuşurken o taraftan sana bakmasını sağlayacak şekilde konuşursun.Bunun gibi şeylerle düzelir diye düşünüyorum zaten egzersizlerle duzeliyormuş 6ay 1 yaşa kadar

Birebir aynı durumu yaşıyorum. Özellikle bu hafta çok beter ne gece duruyor ne gündüz, uyumuyor eller hep ağızda. İkisini birden sokuyor ayaklarını da alcak neredeyse ağzına. Sürekli emmek istiyor. Ben arada parmağımla kaşıyorum Ama çekince kendi devam ediyor

Kızlar benim oğlumun da sürekli salyasi akıyor ve eli ağzında yumruk yapıp ağzına alıyor elini bazen ...ama nasıl emiyor cokur cokur ses çıkarıyor Bu ayın ozelliklerinde okumuştum diş için erken olabilir ama bazı bebeklerin 4.ayda başlıyormuş.

Zaten bi rahat yüzü göremedim, diş de başlasın erkenden tüy diksin ne diyim. Enerji menerji kalmadı bende

benimki 1 .5 aylık daha InsAllah bizde çabucak düzeliriz dediğin gibi bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok şükür o kadar kötü değiliz düzelecektir bencede başıni tutabildiği zaman

Aynı şeyler evetŞapur şupur nasıl emiyor ellerini. Zor dönemler bizi bekliyor sanırım inşallah kolay cıkarırlar.

Kizlar benim aksam son seans sutum yetmemeye basladi sonuncuda mama veriyorum solgar takviye alsam artar mi aslinda gun icinde uyusam dolacak ama uyuyamıyorum
Solgarın bende süt arttırma etkisi olmadı ama kullanan bir çok kişi memnun deneyin derim, ben sadece bana verdiği enerjiden memnunum şimdilik

Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor özellikle emdiginde.Bütünende çok terliyor geceleri emzirneye uyandirdigimda su gibi oluyor beden acaba başına gelen var mı?

Ay bizimki de öyle nerdeyse elini yiyecek öyle bir hırs, beslenme-uyku düzenini sarstı biraz bu durum. Üstüne iştahsızlık var biz de ek olarak. Bizimkilerin dişleri 6 ayı beklemeden gelebilir
Dediğiniz ürünü duymadım, kullananlar varsa ben de bekliyorum yorumları.

Zaten bi rahat yüzü göremedim, diş de başlasın erkenden tüy diksin ne diyim. Enerji menerji kalmadı bende
Valla ben de aynıı
Doğduğu günden beri sorunlu çocuğum. Ne uyuyor ne duruyor sürekli huzursuz ağlıyor.
Şimdi de salyaları akıyor elini yumruk yapıp sokuyo ağzına sonra sinirleniyor ağlıyor
Dişte başlasın da bari hazır çekerken onu da çekeyim diyorum

Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor özellikle emdiginde.Bütünende çok terliyor geceleri emzirneye uyandirdigimda su gibi oluyor beden acaba başına gelen var mı?
Evet bizim de başımız çok terliyor emerken annem normal olduğunu söylüyor. Emzirirken ben de terliyorum o da.

Düşme derken dik dururken değil de havaya kaldırınca aşağıya doğru bakıyor ya, başı sağa doğru hafif yatık bakıyor, tam ortada olmuyor.
Anladım, doktora gittiğimizde doktorumuz da baktı düz duruyor kafası ama yatarken sola yatıyor hep. O tarafa doğru yamulmuş azcık kafatası, inşallah duzelir ya bisey olmadan.

Evet benimkinin de başı çok terliyor özellikle geceleri yatağına kadar geçiyor, başının altına ince bi havlu koyuyorum değiştiriyorum sürekli uyurken

Kizlar cocugum bi kac gundur meme emerken aniden memeyi agzindan cikarip agliyor .hem ac hem de meme istemiyor biberon da istemiyor eli surekli agzina goturmeye calisiyor benzer durum yaayan var mi?

Saydiklariniz disinda meme 1dakika emip aniden memeyi hincla cikarip aglamaya basliyir...elini agzina sokuyi gazi vardir deyip gazini cikarmak icin dik tutugumda yanagimi agzina almaya calisiyor...acayip huzursuz 2-3gundur

Ben de doğum öncesi kiloma hatta Kandemir öncesi kiloma 54’e inmek istiyorum ama aynaya bakınca imkansız gibi geliyor tartıya bile bakacak yüzüm yok. Eski kıyafetlerim adeta bir çocuğa aitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…