- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.581
Aynı durumdayız hatta bu ay kontrolde doktora soracaktım kafa hep ıslak bizim de gün içinde de öyle oluyor bizim sadece gece değil üşütür diye çok korkuyorumKızlar benim bebeğimin başı çok terliyor özellikle emdiginde.Bütünende çok terliyor geceleri emzirneye uyandirdigimda su gibi oluyor beden acaba başına gelen var mı?
Merhaba ben hep gösteriyorum şöyle yapıyoruz 180 derece döndürüyoruz bi kulaktan öbür kulağa kadar takip edecek onu arada tam önünde tutup yukarı da kaldırın başını yukarı da kaldırıyor boyun kasları için yapıyoruz 0-4 ayı gösterdik şimdi de 4-6 ayı gösteriyoruz mesela günde 3-4 kart tam 180 derece takip edince tamam oluyor göz boyun kasları için faydalıKızlar zeka kartıni nasil kullaniyorsunuz. Biz aldik ama nasil kullanacağız bebeğe kaç dakika göstereceğiz günde kaç kart gösteriliyor bikgisi olan varmi
Ben günde 1 kere hepsini gosteriyorum , baya dikkatli inceliyorlar uzun tutunca .Kızlar zeka kartıni nasil kullaniyorsunuz. Biz aldik ama nasil kullanacağız bebeğe kaç dakika göstereceğiz günde kaç kart gösteriliyor bikgisi olan varmi
Rotarix yaptırdık, bizde hiçbir yan etkisi olmadıHayırlı günler arkadaşlar
Konusu geçmiştir belki okuyamadım tüm geçmişi ama rota aşısı yaptırdınız mı?
Hangisini yaptırdınız?
Yan etkisi oldu mu?
Canım benimde öyleydi bi ara. Yürürken emzirmeyi dene bende işe yaradı ama sürekli yürümedim 2 3 dk sonra oturarak emmeye devam etti. Sonra düzeldi şimdi öyle yapmıyor. Bir de ağzında pamukcuk da olabilir emerken o da acitabilirKizlar cocugum bi kac gundur meme emerken aniden memeyi agzindan cikarip agliyor .hem ac hem de meme istemiyor biberon da istemiyor eli surekli agzina goturmeye calisiyor benzer durum yaayan var mi?
Bende daha fazla bilgi edinirsem yazarım buraya.Ay bizimki de öyle nerdeyse elini yiyecek öyle bir hırs, beslenme-uyku düzenini sarstı biraz bu durum. Üstüne iştahsızlık var biz de ek olarak. Bizimkilerin dişleri 6 ayı beklemeden gelebilir
Dediğiniz ürünü duymadım, kullananlar varsa ben de bekliyorum yorumları.
Hepsine baktım ama şuan yokmuş. Sen ne kullanıyosun canım gaz için şuan ?Evet canım ben artık kullanmıyorum ilk işe yarıyordu sonra alıştı mı noldu bilmiyorum işe yaramadı bıraktık biz, ben hep e-bebekten alıyordum bide instagramda resmi sayfaları var orada internet sitelerinin linki vardı bak oraya canım bi
Aaa neden acaba türkiyeden mi çekilmiş? Kuzenimin oğlu küçükken türkiyede yokmuş amerikadan getirtiyorlarmış yine öyle mi olacak acaba ya da dolar kuru yükseldi onu mu uygulayacaklar acaba? Biz şu an sab simplex kullanıyoruz(günde üç kere 8 damla) memnunum ben tam gidermiyor yine ama iyi… sanırım gazın tek çaresi zamanBende daha fazla bilgi edinirsem yazarım buraya.
Hepsine baktım ama şuan yokmuş. Sen ne kullanıyosun canım gaz için şuan ?
Merhaba ben hep gösteriyorum şöyle yapıyoruz 180 derece döndürüyoruz bi kulaktan öbür kulağa kadar takip edecek onu arada tam önünde tutup yukarı da kaldırın başını yukarı da kaldırıyor boyun kasları için yapıyoruz 0-4 ayı gösterdik şimdi de 4-6 ayı gösteriyoruz mesela günde 3-4 kart tam 180 derece takip edince tamam oluyor göz boyun kasları için faydalı
Ebe doğru söylemiş bir süre sonra yapmamayı öğreniyor. Bizimki onu bıraktı saçını çekmeye başladı baktı acıyor onu da bıraktı.İyi akşamlar birsey soracağım biz 3 ay 3 günlük olduk oğlum yüzünü tırmalıyor çizik çizik yapıyor sizin bebeginizde yapıyormu? Ebe diyor canı açıldıkça yapmaz bırak diyor ama ben üzülüyorum oyle cizdiginde tırnakları hep kısa tutuyorum ama nasıl çiziyor anlamıyorum bu saatten sonra eldiven olmaz tam ellerini keşf ederken olmaz
Benim 1 ay sonra tuttu.Cok uğraşmıstik tutmamistu meme ucumdan dolayı.Bir gün deneyim dedim pat tutuverdi bende şaşırdım sanırım güçlendigi içinKızlar bebekleriniz ilk doğduğunda memeyi tutmayınca tutturmak için nasil yol denediniz? Benim bebek tutmuştu da şimdi arakadaşım doğum yaptı ikiz onunkiler tutmuyormus bana sordu bizim öyle bir sıkıntı olmadığı için bilmiyorum dedim. Bildiğiniz yöntemler varsa yazarmısıniz
Benimkide her gün yüzü çizikler içinde maalesef.Tirnaklari o kadar hızlı uzuyor ki kesiyorum 2gün sonra upuzun.Ama Allah'tan çabuk geçiyor cizikleri.İyi akşamlar birsey soracağım biz 3 ay 3 günlük olduk oğlum yüzünü tırmalıyor çizik çizik yapıyor sizin bebeginizde yapıyormu? Ebe diyor canı açıldıkça yapmaz bırak diyor ama ben üzülüyorum oyle cizdiginde tırnakları hep kısa tutuyorum ama nasıl çiziyor anlamıyorum bu saatten sonra eldiven olmaz tam ellerini keşf ederken olmaz
Çize çize öğrenecek. Ben doğduğundan beri eldiven takmadım şu an hiç çizmiyorİyi akşamlar birsey soracağım biz 3 ay 3 günlük olduk oğlum yüzünü tırmalıyor çizik çizik yapıyor sizin bebeginizde yapıyormu? Ebe diyor canı açıldıkça yapmaz bırak diyor ama ben üzülüyorum oyle cizdiginde tırnakları hep kısa tutuyorum ama nasıl çiziyor anlamıyorum bu saatten sonra eldiven olmaz tam ellerini keşf ederken olmaz
belirlediğin sayıdaki kartları gün içerisinde aynılarını tekrar gösterip ses tonu mimik kullanarak bir şeyler anlatıyorum (bak kızım bu inek bu süt verir biz bu sütü içeriz vs gibi) anlatırken göz takibi yapması için oynatıyorum sürekli. her bir kartı 1 dk anlatıyorum.Kızlar zeka kartıni nasil kullaniyorsunuz. Biz aldik ama nasil kullanacağız bebeğe kaç dakika göstereceğiz günde kaç kart gösteriliyor bikgisi olan varmi
Bizim doktorumuz ahmet babacan...evet cok memnunum oneri uzerine arastirmistim.cok guzel.yorumlar var hakkinda ve bi kac arkadasim da cok memnun olunca onu tercih etmistik...gayet de izmirde bilinen bir doktorBizimki de çok meraklı tv ye dikkat ediyoduk çok fazla gözü takılıyo sürekli bıraksak izliyecek. Biz de tekrar izmire taşındık, sanırım doktorunuzdan memnunsunuz ben de doktor arayışındayım sizin doktorunuz kim acaba?
Yani pamukcuk olmasin diye her hafta agzini karbonatli su ve gazli bezle silerim...bir de asiri acken yani uykudan uyaninca emiyor gayet hani pamukcuk olsa hep istemezdi diye dusunuyirum insallah gecer benim deCanım benimde öyleydi bi ara. Yürürken emzirmeyi dene bende işe yaradı ama sürekli yürümedim 2 3 dk sonra oturarak emmeye devam etti. Sonra düzeldi şimdi öyle yapmıyor. Bir de ağzında pamukcuk da olabilir emerken o da acitabilir
Gerçekten mi teşekkür ederim içim rahatladı üzülüyordum çokEbe doğru söylemiş bir süre sonra yapmamayı öğreniyor. Bizimki onu bıraktı saçını çekmeye başladı baktı acıyor onu da bıraktı.
Benim oğlanın yüzünü görsen harita gibi oldu tırnaklarını uzun bırakmıyorum nasıl çiziyor anlamıyorum birde tam aşı günü alnına derin bi çizik atmış şapkayla kapattımBenimkide her gün yüzü çizikler içinde maalesef.Tirnaklari o kadar hızlı uzuyor ki kesiyorum 2gün sonra upuzun.Ama Allah'tan çabuk geçiyor cizikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?