2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim sütüm azalmadan önce aynı şekilde sızlardı. Sonra giderek sızlamasının azalmasıyla sütüm de azaldı belki herkeste aynı değildir belki sızlamayla süt miktarının da alakası olmayabilir korkutmak gibi olmasın ama bende öyle olmuştu

Kızlar bebeği kucağımıza alınca belini boynunu tutuyoruz ya aniden kendini geriye atmasin diye. Az önce komşumuz kucağına aldi tutmayi unutti belinden tut demeye kalmadan bebek kendini geriye itti ama anında tuttuk. Ağlama falan olmadi sizce bir şey olurmu moralim bozuldu ben gözümden sakiniyorken kucagima aliyim dedi yok diyemedim.

Bi kere ben tutarken de öyle oldu. Kayınvalidemleydik. Kadın bayılıyordu korkudan.
Hiç bir şey olmadı sadece biz anlık olarak korktuk. Travması bize yani.
Bebişin sıkıntısı olsa o an hissettirirdi size de. Bişey olmamıştır rahat etsin içiniz.

Hangi vitamini kullanıyorsun peki ? Benim evde hamilelikten kalma decavit ve kan ilacım var. Kullansam mı diye düşünüyorum

Cevabiniz için teşekkür ederim bende baya korktum. Allah korusun öyle bir şey olsa ağlardı değil mi? Bende annemi aradim da o kadar dan bir şey olmaz kafasi arkaya aşağı doğru gittimediyse bir sey yoktur dedi. Inşallah yoktur.

Allahım bütün bebekleri korusun ne kötü bir şeymiş. Ben doğumdan sonra hep kötü şey düşünür oldum şimdi bazı illerde deprem oluyor büyük deprem olsa enkaz altinda kalirsak diyorum bebegimin yanından ayrilmayim öyle bir şey olursa enkaz altimda hep emziririm diyorim. Araba sürüyor eşim sanki bütün arabalar bize çarpacak gibi. Pandemiden dolayi evden de çıkmıyorum hep bebekle ilgilen ilgilen bunaldim galiba. Bugün de belini attirinca bebek aglamadi korkudan ben ağlayacaktım

Kızlar bizim bebiş 5.600 dü 6.100 geldi 3. Ayda kilo alımına normal dedi doktor kafama takıldı hala az değil mi sizcede sizin doktorlat ne diyorlar

Bizim de başımıza geldi arabada pusetine yerleştirmeye çalışırken bi anlık boşluğuma geldi ağlamadı bişey olmadı ama biz de korkmuştuk

Kızlar bizim bebiş 5.600 dü 6.100 geldi 3. Ayda kilo alımına normal dedi doktor kafama takıldı hala az değil mi sizcede sizin doktorlat ne diyorlar
Bizim bebiş 3. Ayda 5.500 olmuştu şimdi 4 aylık olmamıza az kaldı anca 6.000 oldu doktor bize sınırda demişti kilosu için sizinki gayet normal tabi kilosu yüksek doğmadıysa

Bizim bebiş 3. Ayda 5.500 olmuştu şimdi 4 aylık olmamıza az kaldı anca 6.000 oldu doktor bize sınırda demişti kilosu için sizinki gayet normal tabi kilosu yüksek doğmadıysa
3.500 doğdu canım. Normalde 1 kg ya yakın alıyordu. Bu ay aşılardan mı alamadı bilmiyorum hareketlendi de.

Bebekler 5. Aylarında doğum kilolarının 2 katına ulaşmaları gerekirmiş eğer sizinde o yönde gidiyorsa endişelenmeyin

Benzer korkuları ben de yaşıyorum. Bizim ev 8. Kat ve deprem olduğunda biraz daha şiddetli hissediyoruz. Ev yıkılsa ne tarafa nasıl düşeriz acaba o an nerede olursam kızıma bi zarar gelmeden düşeriz diye hesaplarken buluyorum kendimi. Kızım 9 günlükken trafik kazası geçirdik araba pert oldu sağ çıkmamız mucizeydi. Bunlar aklıma geldikçe kızımın büyüdüğünü göremeyecek miyim diye üzülüyorum. Kafayı yemek üzereyim bu korkularım yüzünden. Sanırım biraz rahatlamamız gerek. Kötü düşündükçe kötü bizi buluyor maalesef

Kızlar karnımda
Bi ağrı acı vardi genel cerrah bilgisayarli tomografi yaptırdı rahim doğumdan sonra hala büyük kalmış dedi bu ağrı yaparmı bilen yaşayan varmı yarın kadın doğuma. gidicem ama kolonoskopi vs yaptırmak istyrm gereksiz bi ağrı acı yasyrm

Kizlar sırt agrisi yasayaniniz var mi, gece emzirmek icin uyandigimda sirtim tutulmus gibi agriyo, sabah dayak yemis gibi kalkiyorum. Bu sabah bi sicak dus aldim iyi geldi, hareketsizlikten, bebisle ilgilenmekten heryerim tutuldu sanirim. Sizde de var mi oyle seyler yoksa bendeki baska bi hastaligin belirtisi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…