2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sezeryanla mı doğum yaptınız benim de oluyor özellikle geceleri ama doktor belden yapılan iğneden olabileceğini söylemişti.

Benim hamilelikten önce hep belim ağrırdı, şimdi belim ağırmıyor sürekli sırtım aprıyor. Sürekli kambur vaziyette bebeği emziriyorum gecem gündüzüm yok ondan herhalde. Eşim parmaklarıyla masaj yaptığında ağrıdan duramıyorum, onu yapmasına bile izin veremiyorum. Ya beceremiyor ya da dokunduğunda ağıracak kadar beter durumdayım. Sıcak duşu ben de deneyim.

Sezeryanla mı doğum yaptınız benim de oluyor özellikle geceleri ama doktor belden yapılan iğneden olabileceğini söylemişti.
Evet benim de ozellikle geceleri oluyor, ben de sezeryan dogum yaptim. İgneden degildir umarim ya ignedense bir omur bu agri kalacak mi umarim soguktan tutulma falandir

Evet ben de surekli kambur vaziyette emziriyorum, onun etkisi olabilir dediginiz gibi. Dikkat etmeye calisiyorum durusuma ama kendimi yine kambur buluyorum. Siz herhangi bi doktora danistiniz mi bunu?

Hangi vitamini kullanıyorsun peki ? Benim evde hamilelikten kalma decavit ve kan ilacım var. Kullansam mı diye düşünüyorum
Demir kullanmaya devam ediyorum, gyno ferro sanol markası, gebelikte vitamin olarak sadece bunu kullandırdı doktorum. 6 aylık oluncaya dek devam. Evde magnezinc var onu kullanıyorum. Bir de doğumdan sonra süt içmiyordum tekrar başladım, kalsiyum takviyesi yapmazsan yaşlanınca kemik erimesi olur dedi doktor. Bebek bizdeki depolardan kullanıyormuş. Gebelikte de sevmediğim halde her gün muhakkak süt yoğurt Yedim.

Evet ben de surekli kambur vaziyette emziriyorum, onun etkisi olabilir dediginiz gibi. Dikkat etmeye calisiyorum durusuma ama kendimi yine kambur buluyorum. Siz herhangi bi doktora danistiniz mi bunu?

Hiç aklıma gelmedi sormak. Tipik Türk insanıyım işte kendi teşhisimi kendim koydum ailede de doktor var ama hiç aklıma gelmedi sormak.

Bende var zaman zaman daha cok hissediyorum tutulmus gibi dus almak iyi geliyor olabilir bugun daha almadim tutulmuş gibiyim

Bebeği bırakmak ya da almak için eğildikten sonra doğrulamıyorum sizlerde de var mı bu durum? Belimi doğrulatmaz hale geldim

Süt için bunu için, alın aldırın. İki hafta ara vermiştim iki gündür tekrar içmeye başladım fark var.

Eklentiler

• 1A24D117-9409-4EDD-8CFD-5A29EDB8F8B0.webp
    24 KB · Görüntüleme: 46
Hiç aklıma gelmedi sormak. Tipik Türk insanıyım işte kendi teşhisimi kendim koydum ailede de doktor var ama hiç aklıma gelmedi sormak.
Valla ben de kendi kendime arastirdim falan sirt agrisinin nedenlerini ama internette yazilanlara hic bakmamak lazim, insani öldürüyo hemen sorarsaniz bana da haber verirseniz sevinirim

Kızlar 3.5 aylık olduk bu ayda bebeği dönmeye başlayan var mı? oyuncakları net şekilde tutan uzanan ? benimki henüz dönme adına bişey yapmıyor oyuncaklara da uzanıyor gibi ama tam beceremiyor hala yarım yamalak tutuyor ağzına götürüyor atıyor ve uzatmıyor ilgiyi kesiyor oyuncaktan ilk gösterince heyecanlı sonra ilgisizleşiyor. oyun halısında falan bi süre sonra sinirleniyor bağırıyor. Daha çok bana bakın benimle konuşun diyor kahkaha atıyor konuştukça. Eşim de çocukta problem arayıp durma diyor haklı olarak ama ilk bebiş ben mi acele ediyorum tepkiler için bilemedim

Süt için bunu için, alın aldırın. İki hafta ara vermiştim iki gündür tekrar içmeye başladım fark var.
Bundan önce moms still tea kullandım tadı buna göre baya iyi lezzetli sütü de çok güzel arttırdı ama 3 gün içtim üç gece nöbet tuttum çocuk uyumadı resmen. Yatağa bıraktığım gibi gözünü açıyordu. Geçen gün bu hediye geldi iki gün bi fincan içtim dün gece yine nöbetteydim şimdi cesaret edemiyorum ya bu çaydan dolayı uyumadıysa diye size de böyle bişey oldu mu?

Benimki de henüz dönmüyor. Ama çırpına çırpına saat yelkovanı gibi dönüyor. Tan bıraktığımda düz oluyor ama düzken yan dönmedi hiç. Oyun halısındaki oyuncaklara uzanıyor ama tutamıyor. Eline yumuşak birşey versem tutuyor 3 saniye falan. Oyun halısında 5-10 dk sonra ağlıyor.

Benim bebeğim de aynı birşey soracam benim kafam karıştı biz şimdi 4. Ayı doldurup 5. Aya mı girecez benim kafam allak bullak

Bebeği gece emzirme için uyandırıyor musunuz?
Sizin bebeğiniz ne kadar süre uyuyor geceleri? benimki bıraksam gece 12 sabah 7 arası uyuyacak birkaç kere ben uyanamadım uyudu da ama genelde gece 4 - 5 gibi ben uyandırıyorum dr bırak uyusun dedi ama bana çok geliyo o kadar uyuması kilosu da sınırda diye genelde uyandırmaya çalışıyorum

Bebeği gece emzirme için uyandırıyor musunuz?
Ben uyandırıyorum, doyurduktan sonra 5 saat sonrasına alarm kuruyorum, altını al mamasını hazırla derken 5 buçuk saati buluyor zaten, gece de gündüz de kendisi uyanmazsa mutlaka uyandiriyorum, 4 aylık olana kadar 6 saati geçmemesi gerekiyormuş, karacigerindeki yağ ve şeker depoları yeterli değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…