2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim doktor bunu 4. Ayda yapmamizi söylemisti 3 gün kuralından hic bahsetmedi bile biz 2 3 gün aralıklarla denedik tabiki öğürdü istemedi 5. Ay kontorulunde yediremedigimi söyledim aç bırak yer dedi bırakmadım ama bu sefer de öyle bir liste verdiki kahvaltılı günde 3 ögün beslenmeli kıymayla çorbalar falan tabiki vermedim bana çok güvensiz geldi bu durum (verdigi liste de arastırdim farkli bir hastanenin yayınladığı listeydi kendisi bile zahmet edip liste olusturmamıs hastaneye sikayette bulunacağım bu durumu) sadece 5. Ayın ilk haftalarında denemeler yaptım ufak ufak kabız oldu bu sefer. Suan 5bucuk aylik olduk Simdi 3 gündür sadece mama veriyorum kesinlikle temkinli ilerlemekte fayda var

Kıymalara falan genelde 7. Ay gibi geçiliyor diye biliyorum. Bugün ben de bebeğime avokdp tattirdim öğürdü, elma püresi yaptim istemedi falan Zorlamadğm ben de. Halbuki doktorum hazır demişti ek gıdaya mesela. Benimki de açtı sabah emzirmesini yapmamıştım, ek gıdadan sonra memeye saldırdı bildiğin En iyisini annelrr biliyor yine. Acaba soğur mu yemek yemekten erken mi basladik diye kafama taktım şimdi. Kesinlikle çok haklısın bebeğe göre hareket etmek en iyisi yiyemiyorsa zorlamamalı..

Aynı durumdayım iste canim basından beri yemiyor yok. Sürekli agzini kitleme durumu var kasığı görunce bu durumu benim yaptığımı düsünmüyorum çünkü ilk kaşık gördüğünden beri tepkisi bu. Kitaplar aldım okuyorum arastirmaya devam ediyorum ve et konusu kesinlikle baslanmaması lazım 7. Aya kadar, ben 15 gün bisey vermeden bekleyim belki unutur diyorum ama bilmiyorum kilosu da cok az 4. Ay kontorulunde 6 kilo oldugu icin baslatmisti doktorumuz 5. Ayda 6500 olmutu ama saglıklı bir bebek o yüzden bekleyebilirim 6 ayı neyse haberdar olalım birbirimizden bu konuda canım

Ay bu da harikaymış Seni yormayacaksam müsait olduğunda fotoğraf atar mısın arabada nasıl durduğu ile ilgili Çok teşekkür ederim

Ay bu da harikaymış Seni yormayacaksam müsait olduğunda fotoğraf atar mısın arabada nasıl durduğu ile ilgili Çok teşekkür ederim
Tabi atarım bu gün dışarı çıkacağız zaten ozman çekerim
Şöyle düşün dikiz aynasından bebeği çok net görebiliyorsun ben tek kullandığımda cok iyi oluyor bebişide takip edebiliyorum
Bazen son uykusunu araba da yaptırıyorum bende müzik dinleyip stres atıyorum sadece turluyorum yani araba kullanmayı hiç sevmezdim işim gereği de ful arabaylaydım onunda etkisi var ama şimdi lüks oldu nasıl keyifli geliyor ah analık

Biz daha başlamadık ama eline sürekli kaşık veriyorum diş kaşıyıcı gibi kullanıyor slikon kaşık kaşığa alışsın diye böyle düşündüm en azından şuan boşta olsa ağzını açıyor belki sizde de işe yarar

Evet hergün elinde kaşığı diş kaşımaya gelince iş hoşuna gidiyor beyefendinin ama kaşık doluyken ıh ıhh

Tabi canım yazabilirsin mesaj olarak her zaman doktorlar en iyisini bilir tabi ama bebiş tam hazır olmadan vermemen daha iyi olur. Vermemezlik yapma ufak ufak teklif et bence alışması da lazım sonuçta. İstemeyince zorlama sadece ama her gün 1-2 kaşık teklif ettikçe belki bunun bir rutin düzen olduğunu anlar. En çok düzenlerinin bozulması onları huzursuz ediyor çünkü ben bunu anladim. Kaşık görünce ağzını kitleme bende de var malesef şimdilik sana anlattigim şekilde deneyecegim ben de sonrasına bakicam. Bi de ben şöyle gitmeyi düşünüyorum doktor bana açken ver dedi ama çok aç ise asla istemez süte saldırır gibi yaparlar bence. Mamadan 1.5 sa sonra verebilirsin aşırı açlık huzursuzluğu da olmaz hem bence. Ayy inş böyle devam etmes yerler valla işimiz zor

Haklısın , ben hep genelde mamadan 2 saat sonra bazen mamadan hemen önce veriyordum. 10 kere denediysem 2 sinde biraz istekli yemistir. Neyse kabızlığımız gecti yine en baştan başlayacağım bir de önce meyvelerle gidince sonradan sebzelerin tadını sevmeyebilirmis doktor bana da yoğurt ve meyveyle baslattı belki o yüzden sebzeleri hic sevmedi bu da aklında olsun canım

Bende 3 gündür brokoli veriyorum ama yiyemiyor ki bu ek gıda olayı büyük sıkıntı biraz ezip birazda bütün şekilde önüne koyuyorum emip ağzından geri atıyo ama kakasında biraz brokoli gördüm umutluyum bugünde kabak vericem . Ben ezdiğim brokolinin içine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı damlatıım tüm sebzelerde bunu yapmayı planlıyorum kabızlık vs olmadı

Ay evet sürekli sıvıya alıştıkları icin bu da ne böyle pütürlü diyip çıkarıyorlarEvet zeytinyağı durumu da biraz karışık bazı doktorlar hemen öneriyor bazısı ilk gıdalara zeytinyağı eklemeyin bir süre sonra başlayın diyorlar ben de zeytinyağı olmadan sebze vermedim hic ama yine de kakada zorlandık biraz

Malesef ben de iciyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde birden biraktim. Ama dogurur dogurmaz tekrar basladim. Icmesek daha iyi tabi ama icmeyip stres olup bebege yansitmaktansa icip rahatlatip mutlu bir anne olmayi tercih ederim. Benim bebis dogdugundan beri mama ve meme ile beslendigi icin anne sutu agirlikli degildik o yuzden kafama taksam da cok sorun yapmadim. Bir de nikotin orani en dusuk olanla devam.ettim. Bebisin doktoruna sormustum. Icmemen tercihimiz ama az icmene de sukur demisti

Ben sezeryan ameliyatim sirasinda sanirim biraz da narkozun etkisiyle doktoruma ne zaman sigara kahve keyfi yapabilriim diye sormusum

Kızlar banada 3.doz biontech aşı cıkmış 2.dozu daha ekimde yaptırmıştm.yaptıran varmı?? Araları cok kısa değilmi biraz daha mı beklesem doz arası şöle 4 5 ay mı olsa yan etki daha mı az yasanır acaba? Sanki arası kısa olınca yan etki daha cok olacakmış gibi geliyor

Ben de dim be safe ama oturtuyorum yatik pozisyonda ..turn 360 serisinden ve bebegim inanilmaz keyif aliyor etrafi izliyor ,uyuyo,oyun oynuyo

Canım biz de düşünüyoruz o markayı bi isofixli bi isofizxsiz fiyatı var arada baya uçurum var sizinki isofixli mi aradaki farkı biliyo musun

Bizimkisi bundan...biz bayaemnunuz sanirim isofixli serisi bu

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-16-23-27-05-610_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21 KB · Görüntüleme: 46
Ben de yaptirdim 3.doz sukur bi yan etki yapmadi bende hafif kol agrisi disinda o da igmenin yapildigi yerdi agriyan

Canım ben taşımlara başladım açken yeniyorlar önce emzir 15 dakika sonra tattır daha istekli oluyor birde siz yerken dene biz yemek yerken oda yemek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…