2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doğumdan 2 ay sonra doktorum smear testi yapmıştı

Soylediginiz uyku saatleri icin ben sukreder oldum valla 3 4 gece boyunca 45dk.da bir uyaniyordu, dun gece 2saat uyudu diye sukrediyodum o da calpol sayesinde

Canım ben de uyku eğitimi vermeye çalışıyorum bilmiyorum alıyor gibi benim eğitmenim MadammS benim de ilk günler süperdi gündüz müthişti daha 2. Günden 2 dkda koyar koymaz uykuya geçiyordu şimdi biraz daha uyanıyor ama döndürmeye çalışıyorum uykuya. Ben 10. Güne biraz daha düzelir diyordum şu an bu yazdığına korktum dün gece bizim iyiydi bi gece öncesi kötüydü yani çok dalgalı bilmiyorum benim 5. Günüm daha haftaya cumaya kadar biraz düzelme umuyorum evde herkes nefesini tuttu uyuması mucize dediğim anlar da yaşanıyor. Bu akşam korkunç mesela sürekli uyanıyo

Amin canım hepimize nefesimizi tuttuk eşimle gerçekten uyumasını istiyoruz artık

MadammS bana demişti ki gün gelecek başa mı dönüyoruz olmuyo mu diyeceksin ama geçecek demişti istersen biraz daha sabret

Gerileme olur çünkü bebek yeni düzenin farkında oyüzden bi aydınlanma geliyor onlara da direnme başlıyor herkes böyle geçiriyor süreci bizde de aynı oldu :) hala bile 1 ayı geçtik direndiği zamanlar oluyor ama ertesi gün tekrar toparlıyor
İlk 15 gün istikrarlı olmak çok önemli
Atak haftası ve diş durumları da etkili tabi zorluk açısından

Ya gercekten dogumdan beri saat basi mi uyaniyor surekli, gercekten cok zor ama o kadar dogru ki yazdiklariniz. Benim son zamanlarda uyku problemi olmaya basladi onun haricinde rahat sayilirdik, su an o kadar uykusuzum ki artik bunye uykuyu kabul etmiyo, bugun annemlerde 2saat yattim asla ama asla uyuyamadim, en azindan gozlerimi dinlendirdim diyip ciktim artik odadan. Yarin da kayinvalideme gidip denicem uyumayi bunye artik alisti galiba bas agrisindan ölüyodum ama asla da uyuyamadim. Mecbur parol ictim artik bebegime bakacak halim kalmamisti

Kizlar bebislerde emekleyen var mi hic benim kiz emekleme ihtiyaci hissetmiyo valla biseye uzanmasi gerekince agliyo ajajjdjfjs yuvarlana yuvarlana gidiyor heryere ya da agliyo eskiden emekleme cabasina girerdi simdi kilini kipirdatmiyo bile sadece dönüyo

Bizimki de döne döne gidiyor hatta döne döne geri gelmiyor mesela oyun halısının en ucuna dönerek gidip yol bitti diye sanırım ordan bağırıyor ben başlangıç noktasına geri alıyorum

Siz doktorunuza sordunuz mu dis falan bisey dedi mi? Ben yarin baska bir doktora daha gidecegim, artik bugun bas agrisindan parol icmek zorunda kaldim. Umarim distendir de gecer
Canim bizimkiler alttan iki tane cikmis simdi usttekiler kasiniyo...doktorumuz distendir huysuzlugu dedi...ben kuru soganin bi kismini rendeleyip suyunu bi kenara suzuyom ve bu parmak dis kasiyiciyi batirip onun dislerini kasiyom 2dakikada inanilmaz sancisini aliyo...aklinizda olsun asiri faydali...dogal agri kesici hem de...les kokuyo sonra ama bebegime iyi geliyo....cevremdeki herkes oyle yapiyormus eskiden ben de duyup denedim

Bizimki de dönemiyor, sırtüstü iken yan dönüyor sadece.
Bizim de uan donuyo veya kafasini baya kaldiriyor kalkmaya calisiyo ama tam donemedi...endiselendim bi an...bizimki kilosu da fazla ondan mi diyorum kendi kendime ..gunde bi 10dakika kadar yuz ustu koyuyoruz veya destekli oturtuyoruz mutlaka ama dedigim gibi tam donemiyir

Uyumadan once sicak bisiyler icin hafif bir cay tarzi veya rezene...los bi odada gozunuzu baglayin bi esarpla ben oyle uyuyabiliyorum yoksa zombi mod on...duzenimkz alt ust resmen

Evet zor zamanla bitecek. Ailelerinize yakın olmanız çok büyük şans yapayalnız olmak inanın çok zor bi taraftan da daha tetikte olmayı öğretiyor ayakta kalmam gerek diye direniyorum. Ben sallamaya hiç alıştırmadım yoksa dayanamazdım yüksek persentilde bebeğim, kanguru beyaz gürültü falan derken yatağında kendi uyuyor çok şükür. Onu yatırınca belim biraz yatak görüyor. Bugün uykusu iyice şaştı daha uykuya dalamadı. Yeni beceriler yolda diye düşünüyorum. İyiden iyiye emeklemeye başladı son zamanlarda.

Evet ya gercekten oyle, anneme yakin degilim ama haftanin bir gunu mutlaka gidiyoruz kar kis dinlemedik gittik yine. Kayinvalideme keske daha da yakin olsaydim allah razi olsun ondan, yemegimi bile yapip gonderiyor bu zamanda. O sayede bebegime odaklanabiliyorum, zaten surekli mutfakta biyerleri acik unutmaya basladim surekli telas icinde olmaktan
Ya masallah bizimkinde henuz tık yok emekleme konusunda ama simdi genel yazilanlara bakinca erkenmis demekki, sizin bebis erkencilerden masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…