2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ama günde 2-3 kere yapıyormuş kakasını, benimki öyle kendisini sıktığında ya kaka yapıyor ya gaz çıkartıyor, bilemedim ki.
Yani anlamadim.ben de bi de bu iki aydir sari yesil arasi renkte kaka yapiyor..doktoruna sorduk rengine takilmayin diyoryani bazen yemyesil kaka yapiyo bazen saricok yesillik yememe bagliyirum durumu

Evet kısa olunca daha kolaydı
Bide ben deniyorum ama 3 saat mümkün değil
Yatağa atın beni diyor sanki çocuk sadece söyleniyor asla oyalanmaz yani yatağa koyduğum anda şartel kapanıyor zaten heralde bayılıyor

Canım hoppala için doktorum alabilirsin dedi ama yürüteç kesinlikle önermedi.
layı sırt bacak kasları için faydalı buluyorum dedi bende alacağım

Kabak dediginiz bal kabagi degil mi o tatlimsi normalde bebekler sever diye duymustum
Hayır canım normal kabaktan bahsediyorum balkabağını tattırmadım daha emzirmeyi nasıl ayarlıyorsunuz ek gıda vermeden mi verdikten sonra mı emziriyorsunuz ya da mama veriyorsunuz
Bizim bir ara açılır gibi olmuştu ama şu ara 2 saati zor bekliyor gece uykusuna yatmadan önce 3 saat durabiliyor o da zorla
Bizde tam tersi kabağı havuç ve tatlı patatesten çok sevdi ben de şaşırdım.
Normal kabak mı balkabağı mı

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Biz bi de geçen ay bronşit olmuştuk o sefer de benim babam getirmişti eve. Üst üste denk gelince daha da çok korktum. O zaman da demiştim anne olduğumu çocuk hasta olunca anladım meğer oyun oynuyormuş. Ben de sadece maske takıyorum ilk uzak durmaya çalıştım anneme bıraktım ama annem uyutamayınca mecbur aldım yine. uyku zamanlarında yaklaşıyorum bi de susturamadığında. Gece uykusundan önce de biraz oynuyoruz yoksa inat ediyor uyumamak için. şu an daha bi sıkıntı olmadı kendi anneme de bulaşmadı. Bakalım inşallah kazasız atlatırız. Ben hala çok hastayım halsizim ve göğsümde hırıltı var. Bi de anneme sürekli maske taktırtıyorum çocuk iyileşse de yine de bulaştırabilir diye. Bi de bizim hala huysuzluğumuz var tam normale dönemedi sizin nasıl şu an?

Geçen hafta benimki de aynıydı. Kakası normaldi her zamanki gibi ama sürekli bi ıkınma halindeydi. Oynarken emerken her an bi anda kıpkırmızı oluyordu. Bi de sesli sesli ıkınıyor bu hafta bıraktı neyse ki

Aynen ya bizim de sesli ikiniyor ve kendini kipkirmizi yapiyor zorluyor yani ...kakasi da bir sari sulu bir yesil su bazen kati hani surekli kakasi var gibi davraniyor ama guzel de kaka yapiyor aslinda kabiz gibi degil.... insallah bizim de gecicidir zira ben panik oluyorum....doktoruma sordum yedigin biseyden kaynakli olabilir veya daha once dokunmayan birsey daha sonra dokunabilir dedi deneme yanilma yoluyla bulucaz dedi ama dusunuyorum yani bilemiyorum

Balkabağı verdim ben.

Teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun. Maalesef ben de eşim de pozitifiz suan karantinadayız kızımın da 2 gün düşmeyen ateşi oldu şuan iyi şükür. Ama ateş olduğu zamanlar covid olduğumu bilmiyordum maske fln takmadım hiç. Öğrendikten sonra takmaya başladık yani elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum kucağıma almamaya calısıyorum ama çok zorluyor hiç durmuyor umarım bir an önce biter şu günler

Geçmiş olsun size de canım. Yani evde oturarak kendime virüs geçiren tek insan olabilirim. Korkumdan hamileliğimden beri evdeydim ama işte annem geldi bulaştırdı olucağı varmış. Ateşlendi kızım 2 gün şuan iyi şükür. Birdaha birşey olmasın diye önlem almaya calısıyorum sürekli maskeyim evin içinde inşallah bir daha olmaz ateşten cok korkuyorum cok panik oluyorum bende senin gibi elimde ateş ölcer 10 dk da bir ölcüyordum

Evet öpememek koklayamamak çoook zor napalım iyi olsunlarda biraz daha dayanırım artık.. emzirirken mi maske kullandınız bir tek? Ben evde sürekli maskeyle dolaşıyorum acaba sadece emzirirken taksam yeterli olur mu? Zaten ateşlendi virüsü atlattı ama yine de korkuyorum

Yaa ne güzel sadece uyku zamanlarında yaklasıyorsanız. Benimki hiç ama hiç durmuyor beni maskeyle görmek istemiyor resmen odadan cıktığım an basıyor ağlamayı hep kucak ilgi istiyor. Artık mecburen tv de kırmızı balık açıyorum onu izliyor biraz oyalanıyor. Huyu değişti çocugun normalde daha sakin bir bebekti.

Kızlar merhaba konudan biraz bağımsız olacak ama eğer bilgisi olan varsa öğrenmek isterim. Doğum öncesi tampon kullanıyordum şu an regl oluyorum, 40tan sonra düzenli oluyorum 6 ay oldu yani. Neyse ilk aylar ped kullandım, ama sevmiyorum ped Aramızda doğum sonrası regl olup tampon kullanan var mi, artık geçebilir miyiim acaba. İnternette bir bilgi bulamadim. Korkuyorum açıkçası enfeksiyon bişey olur mu diye

Canım hoppala için doktorum alabilirsin dedi ama yürüteç kesinlikle önermedi.
layı sırt bacak kasları için faydalı buluyorum dedi bende alacağım
Ay valla çok sevindim, evde müsait yer de kalmadı ama kendi alanlarimizdan feragat edeceğiz artık

Canim biz mama vermiyoruz sadece anne sutu simdilik...ek gidaya da baslatmafi doktorumuz saglik olursa gelecek ay tafim yaptiririz dedi...benim bildigim mevsim sebzesi olan bal kabagi verilir

Ben hic kullanmadim ama nirmalde de kullanimi cok inerilmiyor diye duymustum yani enfeksiyona cok acikmis tampon kullanimibi de cok merak ediyorum orayi genisletmiyormu gerci nasil kullanildigini dahi bilmiyorum

günaydın bu mesajı zor buldum Ben de bugün yopurt yapıp hemen yedirmek istiyorum ama şnternette hep bir gece dinlendirmeli tarifler var. Rica etsem tam olarak nasıl yaptığınızı yazar mısınız

Ben hic kullanmadim ama nirmalde de kullanimi cok inerilmiyor diye duymustum yani enfeksiyona cok acikmis tampon kullanimibi de cok merak ediyorum orayi genisletmiyormu gerci nasil kullanildigini dahi bilmiyorum
Ben hiç yakalanmadim kullanirken cok şükür, 4-5 saatte bir değiştirirsen bişey olmaz, düzgün takarsan yok gibi rahat ediyorsun. Genişletmiyor canım fitil atar gibi sokuyosun işte

çok geçmiş olsun ,ben de aynı siz gibi yaşıyorum evdeyim sürekliii. Ama işte annelerimizde mi gelmesin bilemiyorumki bende. Ben fe bu hafta annemleri çağırdım gelecekler şehirdışından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…