- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #36.281
Yani anlamadim.ben de bi de bu iki aydir sari yesil arasi renkte kaka yapiyor..doktoruna sorduk rengine takilmayin diyorAma günde 2-3 kere yapıyormuş kakasını, benimki öyle kendisini sıktığında ya kaka yapıyor ya gaz çıkartıyor, bilemedim ki.
Evet kısa olunca daha kolaydıSabah uyandiktan 2:15dk sonra 1.uykuya geciyor, 1bucuk2saat uyuyor, ondan uyanip 3saat sonra 2.uykuya geciyor. Ondan da uyanip 4saat sonra gece uykusuna yatiyor. Boyle cok daha kolay oldu ya ama o uyaniklik surelerinde ilgilenmek cok zorhic is yapamaz oldum ev darmaduman
Canım hoppala için doktorum alabilirsin dedi ama yürüteç kesinlikle önermedi.Kızlar hoppala zipziplar da yürüteç gibi zararlı mı? Doktoruna danışan oldu mu? Benim kız sürekli ayağa kalkmak istiyor, yürüteçin zararlarını okuyunca almadım ama zararı yoksa bari hoppala alayım diyorum.
Hayır canım normal kabaktan bahsediyorum balkabağını tattırmadım daha emzirmeyi nasıl ayarlıyorsunuz ek gıda vermeden mi verdikten sonra mı emziriyorsunuz ya da mama veriyorsunuzKabak dediginiz bal kabagi degil mi o tatlimsi normalde bebekler sever diye duymustum
Bizim bir ara açılır gibi olmuştu ama şu ara 2 saati zor bekliyor gece uykusuna yatmadan önce 3 saat durabiliyor o da zorlaSabah uyandiktan 2:15dk sonra 1.uykuya geciyor, 1bucuk2saat uyuyor, ondan uyanip 3saat sonra 2.uykuya geciyor. Ondan da uyanip 4saat sonra gece uykusuna yatiyor. Boyle cok daha kolay oldu ya ama o uyaniklik surelerinde ilgilenmek cok zorhic is yapamaz oldum ev darmaduman
Normal kabak mı balkabağı mıBizde tam tersi kabağı havuç ve tatlı patatesten çok sevdi ben de şaşırdım.
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Biz bi de geçen ay bronşit olmuştuk o sefer de benim babam getirmişti eve. Üst üste denk gelince daha da çok korktum. O zaman da demiştim anne olduğumu çocuk hasta olunca anladım meğer oyun oynuyormuş. Ben de sadece maske takıyorum ilk uzak durmaya çalıştım anneme bıraktım ama annem uyutamayınca mecbur aldım yine. uyku zamanlarında yaklaşıyorum bi de susturamadığında. Gece uykusundan önce de biraz oynuyoruz yoksa inat ediyor uyumamak için. şu an daha bi sıkıntı olmadı kendi anneme de bulaşmadı. Bakalım inşallah kazasız atlatırız. Ben hala çok hastayım halsizim ve göğsümde hırıltı var. Bi de anneme sürekli maske taktırtıyorum çocuk iyileşse de yine de bulaştırabilir diye. Bi de bizim hala huysuzluğumuz var tam normale dönemedi sizin nasıl şu an?G
Geçmiş olsun canım yaa bebeklere insan çok üzülüyor dimi.. pazar günü annemler bendeydi geçen hafta çarşamba günü annemin pozitif olduğunu öğrendim çarşamba gecesi de kızım ateşlendi zaten 2 gün sürdü başta diş sandık ama doktora götürdüm cok korktum doktor diş değil ya virüs ya da üşütmüştür dedi. Cok şükür iyileşti 2 gün sürdü sadece ateş. Dün gece de ben pozitif olduğumu öğrendim. Kızımla emzirmek dısında fazla temasta bulunmamaya calısıyorum maske takıyorum çift evde umarım bir daha bulaştırmam. Sen nasıl önlem almıştın maske takmış mıydın
Geçen hafta benimki de aynıydı. Kakası normaldi her zamanki gibi ama sürekli bi ıkınma halindeydi. Oynarken emerken her an bi anda kıpkırmızı oluyordu. Bi de sesli sesli ıkınıyorKizlar biz daha ek gidaya gecmedik bebegimin kilosu ilerde diye...2-3gundur bebegim kabiz gibi kendink zorluyor ikiniyor kipkirmizi oluyor 20-30saniye kadar ..halbuki kabiz degil gunde 2-3kere kaka da yapiyo ...benzer durum yasayan var mi?yediklerimi sorguluyorum ama hep yedigim seyler
Aynen ya bizim de sesli ikiniyor ve kendini kipkirmizi yapiyor zorluyor yani ...kakasi da bir sari sulu bir yesil su bazen kati hani surekli kakasi var gibi davraniyor ama guzel de kaka yapiyor aslinda kabiz gibi degil.... insallah bizim de gecicidir zira ben panik oluyorum....doktoruma sordum yedigin biseyden kaynakli olabilir veya daha once dokunmayan birsey daha sonra dokunabilir dedi deneme yanilma yoluyla bulucaz dedi ama dusunuyorum yani bilemiyorumGeçen hafta benimki de aynıydı. Kakası normaldi her zamanki gibi ama sürekli bi ıkınma halindeydi. Oynarken emerken her an bi anda kıpkırmızı oluyordu. Bi de sesli sesli ıkınıyorbu hafta bıraktı neyse ki
Balkabağı verdim ben.Hayır canım normal kabaktan bahsediyorum balkabağını tattırmadım daha emzirmeyi nasıl ayarlıyorsunuz ek gıda vermeden mi verdikten sonra mı emziriyorsunuz ya da mama veriyorsunuz
Bizim bir ara açılır gibi olmuştu ama şu ara 2 saati zor bekliyor gece uykusuna yatmadan önce 3 saat durabiliyor o da zorla
Normal kabak mı balkabağı mı
Teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun. Maalesef ben de eşim de pozitifiz suan karantinadayız kızımın da 2 gün düşmeyen ateşi oldu şuan iyi şükür. Ama ateş olduğu zamanlar covid olduğumu bilmiyordum maske fln takmadım hiç. Öğrendikten sonra takmaya başladık yani elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum kucağıma almamaya calısıyorum ama çok zorluyor hiç durmuyor umarım bir an önce biter şu günlerCanım cok geçmiş olsun biz şuanda karantinadayız oğlumun 2 gece düşmeyen yüksek ateşi vardı hafif öksürük bir de, ateş düşünce birşeyi kalmadı çok şükür, maskeyle sık sık emzirdim ben korkmayın cok güçlü onlar kolay atlatıyorlar inşallah korona değilsinizdir
Geçmiş olsun size de canım. Yani evde oturarak kendime virüs geçiren tek insan olabilirim. Korkumdan hamileliğimden beri evdeydim ama işte annem geldi bulaştırdı olucağı varmış. Ateşlendi kızım 2 gün şuan iyi şükür. Birdaha birşey olmasın diye önlem almaya calısıyorum sürekli maskeyim evin içinde inşallah bir daha olmaz ateşten cok korkuyorum cok panik oluyorum bende senin gibi elimde ateş ölcer 10 dk da bir ölcüyordumBize de pazar günü kaynanamlar geldi çat diye sağolsunlar getirmişler. Kayınpederim ilk hastalandı sonra hepimiz. Kızım 2 günde atlattı ama ilk gece ateşini çok zor düşürdüm hep 38lerdeydi hiç yalnız bırakmayın anında çıkıyor 10 dakikada bi ölçüyordum ben. Şimdi biraz huysuzluğu var bi de boğazları acıyor sanırım çok emmek istemiyor. Biz carpol verdik 6 saatte 1. Doktor öksürük olursa öksürük şurubu verin dedi bitkisel bi tane var evde gerek kalmadı kullanmaya. Çok kötü olursa getirin dedi zaten. Ben gece olunca bütün yakındaki hastaneleri aramıştım hangisinde nöbetçi çocuk doktoru var diye ne olur ne olmaz. İnşallah bulaşmaz miniğe.
İnşallah teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bebişler çok güçlü içinizi ferah tutun
Evet öpememek koklayamamak çoook zorGeçmiş olsun. Ben de yeni yıla hasta girdim. Sürekli çift maske ile emzirdim. Çok öpmek koklamak istedim ama kendimi tuttum. Ona bulaşmasından çok korktum . Allahtan eşim negatifti o uyuttu ilgilendi ilk zamanlar ama bir yerden sonra yeri geldi ben de uyuttum. İlk günler ben de çok paniktim ama sonra alışıyorsun. Geçti gitti çok şükür.
Yaa ne güzel sadece uyku zamanlarında yaklasıyorsanız. Benimki hiç ama hiç durmuyor beni maskeyle görmek istemiyor resmen odadan cıktığım an basıyor ağlamayı hep kucak ilgi istiyor. Artık mecburen tv de kırmızı balık açıyorum onu izliyor biraz oyalanıyor. Huyu değişti çocugun normalde daha sakin bir bebekti.Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Biz bi de geçen ay bronşit olmuştuk o sefer de benim babam getirmişti eve. Üst üste denk gelince daha da çok korktum. O zaman da demiştim anne olduğumu çocuk hasta olunca anladım meğer oyun oynuyormuş. Ben de sadece maske takıyorum ilk uzak durmaya çalıştım anneme bıraktım ama annem uyutamayınca mecbur aldım yine. uyku zamanlarında yaklaşıyorum bi de susturamadığında. Gece uykusundan önce de biraz oynuyoruz yoksa inat ediyor uyumamak için. şu an daha bi sıkıntı olmadı kendi anneme de bulaşmadı. Bakalım inşallah kazasız atlatırız. Ben hala çok hastayım halsizim ve göğsümde hırıltı var. Bi de anneme sürekli maske taktırtıyorum çocuk iyileşse de yine de bulaştırabilir diye. Bi de bizim hala huysuzluğumuz var tam normale dönemedi sizin nasıl şu an?
Ay valla çok sevindim, evde müsait yer de kalmadı ama kendi alanlarimizdan feragat edeceğiz artıkCanım hoppala için doktorum alabilirsin dedi ama yürüteç kesinlikle önermedi.
layı sırt bacak kasları için faydalı buluyorum dedi bende alacağım
Canim biz mama vermiyoruz sadece anne sutu simdilik...ek gidaya da baslatmafi doktorumuz saglik olursa gelecek ay tafim yaptiririz dedi...benim bildigim mevsim sebzesi olan bal kabagi verilirHayır canım normal kabaktan bahsediyorum balkabağını tattırmadım daha emzirmeyi nasıl ayarlıyorsunuz ek gıda vermeden mi verdikten sonra mı emziriyorsunuz ya da mama veriyorsunuz
Bizim bir ara açılır gibi olmuştu ama şu ara 2 saati zor bekliyor gece uykusuna yatmadan önce 3 saat durabiliyor o da zorla
Normal kabak mı balkabağı mı
Ben hic kullanmadim ama nirmalde de kullanimi cok inerilmiyor diye duymustum yani enfeksiyona cok acikmis tampon kullanimiKızlar merhaba konudan biraz bağımsız olacak ama eğer bilgisi olan varsa öğrenmek isterim. Doğum öncesi tampon kullanıyordum şu an regl oluyorum, 40tan sonra düzenli oluyorum 6 ay oldu yani. Neyse ilk aylar ped kullandım, ama sevmiyorum pedAramızda doğum sonrası regl olup tampon kullanan var mi, artık geçebilir miyiim acaba. İnternette bir bilgi bulamadim. Korkuyorum açıkçası enfeksiyon bişey olur mu diye
günaydın bu mesajı zor buldum5 ay 10 günlük flndı, kilo alımı az olunca, doktorda yemek yerken sizi izliyo mu, oturmaya çalısıyo mu diye sormuştu öyle yavastan başlamıştık.Yoğurt tattırın mutlaka genelde seviyorlar. Ben aslında yoğurt makinesi alayım dedim ama bi üzerine düşüp bakamadım. Her gün mü yapmak lazım illa bilmiyorum, o konuda kesin konusmayım. Ben sabah kalktığımda kahvaltı öncesi cezvede hemen 1 su bardağı kadar cam şişe sütü az kaynatıp, mayalıyorum fırına koyuyorum 4-5 saate oluyo zaten öğleden sonra yediriyorum. İlk başta sizde çay bardağına fln az az yapın deneyin günlük,zor olmuyo.
Ben hiç yakalanmadim kullanirken cok şükür, 4-5 saatte bir değiştirirsen bişey olmaz, düzgün takarsan yok gibi rahat ediyorsun. Genişletmiyor canımBen hic kullanmadim ama nirmalde de kullanimi cok inerilmiyor diye duymustum yani enfeksiyona cok acikmis tampon kullanimibi de cok merak ediyorum orayi genisletmiyormu gerci nasil kullanildigini dahi bilmiyorum
çok geçmiş olsun ,ben de aynı siz gibi yaşıyorum evdeyim sürekliii. Ama işte annelerimizde mi gelmesin bilemiyorumki bende. Ben fe bu hafta annemleri çağırdım gelecekler şehirdışındanGeçmiş olsun size de canım. Yani evde oturarak kendime virüs geçiren tek insan olabilirim. Korkumdan hamileliğimden beri evdeydim ama işte annem geldi bulaştırdı olucağı varmış. Ateşlendi kızım 2 gün şuan iyi şükür. Birdaha birşey olmasın diye önlem almaya calısıyorum sürekli maskeyim evin içinde inşallah bir daha olmaz ateşten cok korkuyorum cok panik oluyorum bende senin gibi elimde ateş ölcer 10 dk da bir ölcüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?