2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bal kabağı yap canım, hem tatlı sever hemde biraz bağırsakları hareketlendirir.
Poposunu uyarmayı denedin mi ? kulak çubuğunu iyice zytnyağına bulayıp toto deliğine hafif gireblrsn o yağ bağırsaklara kadar ulasıp rahatlatıyor. Ben 1 -2 defa yaptım acı çekmesindense bu yöntem daha iyi morarıyordu benim yavrum bir kaç saat sonra en kötü 1 gün sonra yapmıştı

Benim bebegim de kabiz, ben de kayisi veriyorum ayrica kulak cubugunu zeytinyagina batirip poposunu uyariyorum o zaman yapiyor. Ama genelde 3 4 gun kabiz oldugu oluyor. Su icmeyi sevmiyor bizimki o yuzden kabiz. Sizin de mi su problemi var?

keşke kaynatmasaydınız kullanılmaz artık, bu tarz ürünler kaynatılmıyor bazıları bulaşık makinesine dahi koyulmuyor. Yıkama talimatı neyse onu uygulamak lazım.

Reactions: Hyl
Ben kaşığı kaynattım bi kaç defa hiç bişey olmamıştı. Tabağı da kaynar sudan geçiriyorum arada. Üstünde de silikon olduğu için kaynatılabilir, kaynar suyla yıkanır yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, silikon olmasını övüp duruyordu talimatlarında, asla zarar gelmez gibisinden.

Siveno güneş kremi aklıma yattı baya temiz içerikmiş kullananlar memnun. Takip ettiğim bir fenomen çocuğuna kullanıyor ve çocuğu baya beyaz tenli bir kere sürüyorum baya etki ediyor gün boyu koruyor demiş. Umarım reklam için vs dememiştir ama kullanıcı yorumları baya olumlu sizde bir bakın isterseniz. Bende kolluk mu alsam yoksa bu bebek koltuğu gibi şişme güneşlikli olan simitten mi alsam bilemedim ya sanırım ikisindende alacağım hangisini severse

Kızlar geçen gün lekelendiğimi söylemiştim. 2 gün boyunca lekelenmem devam etti ama kırmızıya dönmüştü. Ve tamamen bitti. Acaba doğumdan sonra düzensizlik olabiliyormuş ya öyle bişey mi . Yoksa hamilemiyim ya test yapmaya korkuyorum belirti falanda yok.

Uzerinde yazan talimatta suda kaynatin yazdigini hatirlamiyorum ben o yuzden kaynatmadim, sicak suda biberon emzik deterjaniyla yikadim. Kotu koku olmadi, icinden cikan talimata bakmsmiydiniz

Kuru inciri bölüp kaynatın, biberonla içirin 50 ml gibi kısa sürede etki eder. Brokoli, balkabağı, pırasa çorbalarına bunlardan birini ekleyin mutlaka yapar.

Ev yogurdu denediniz mi yogurtta da yapmiyor mu?

B
Bizim anne sütünde yapmıyordu ek gida da yapmaya basladi ama ayni anda sidefer demir ilaci verdik yogurttan mi sideferden mi bilemedim zeytinyağı da ekledik yiyeceklere ama az.

Tatlım haziranda o kadar sıcak olmuyor gayet güzel olur haziran candır fakat temmuz ağustos ha sahra çölü ha antalya yani Ben eylülün sonu gibi denize attım benim oğlanı hala 40 derecelerdeydi. 30 faktör güneş kremi yeterli olur.Ben bir yere giderken kendim kavanoz çorba vs yapmadiysam vegabones yada milupanin çok güzel sebze çorbaları var onlardan alıyorum yedek ama o aylarda biraz daha büyümüş olacaklar çok yemek konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Söyleyebileceğim kendine kabin boy valiz yaparken bebiş için büyük boy valiz yapıyorsun

Canım ben buradaki yazana göre temizliyorum fotoğrafını çekmiştim paylaşayım dedim.

Eklentiler

• 0EC73D40-68C9-4BEE-8A41-D412AA4638B4.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 54
Yaa evet öyleymiş valiz konusu zaten anneme giderken bile şuradan şuraya 50 çeşit kıyafet taşıyorum evden çıkmam 2 saati buluyor hazırlanırken
Ya biz 2-3 yıldır hep Haziran'da gidiyoruz Antalya'ya sanki Ağustos gibi aşırı sıcak Bakalım inşallah sorunsuz keyifli güzel bir tatil olur o sebze çorbalarıni ordan alırım o zaman inşallah yer

Ben hic kaynatmadim. Ama kullanimdan sonra yikayip sicak suyun icinde bekletiyorum koku olmadi.

Bizimkisi bagi markasi flexfold serisi ve asiri hafif ve cok memnunum

Merhaba muhendisinoglu diye instgram sayfasindan bakin bence cunku iceriklerinin hangisinin temiz oldugu hangissinin olmadigi tek tek aciklanmis halinde var...ben gunes kremi alirken orayi baz alip almayi planliyorum acikcasi

Onlar kaynatilmamasi gereken urunler...kaucuk mu ne bir icerigi var sadece kaynar suda bekletmeniz yetiyor diye biliyorum

Eger sut ve sut urunu alerjisi yoksa yayla corbasi yapabilrisiniz veya bebek tarhanasi veya tel sehriye...bunlara biraz kemik suyu da ilave edersiniz... Mesela yayla corbasini.....az pirinci suda haslayin bir kenarda 3-4kasik yogurt ,1tatli kasigindan biraz az tam bugday ununu ve bir yumurta sarisinj cirpiyorum ...kaynayan pirincin suyundan azar azar karisima koyup terbisesini hazirliyorum. Ve isi dengesini sagladiktan sonra yogurtlu karisimj yavasca kaynayan pirince ilave ediyorum 10dakika agir ateste kaynadiktan sonra altini kapatim az zeytinyagi koyuyorum....doktorumuz az tuzsuz tereyagini eritip icine biraz nane koyup yag yanmadan atesten alip corbaya dokun oyle de verebilrisimiz demisti...bizimkisi sadece tadimlik suan...ek gidaya tam baslamadik

Haklisin tatlım, başka şehirden gelenlere haziran ayı da sıcak geliyor bize serin geliyor.Geçtiğimiz yaz sıcakta karnımız burnumuzda isyan ede ede bu yaz bebelerimizle tatilleri hayal etmiştik hep hatirlarsan, insallah sizin için çok keyifli olur O zamanlar gelsin ne lazımsa ona göre yazarız yine Kremiydi(30 faktör),losyonuydu, havlusuydu, deniz sonrası koruyucusuydu vs şimdiden al ama iyice zamlanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…