- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.081
Bal kabağı yap canım, hem tatlı sever hemde biraz bağırsakları hareketlendirir.Kızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi
Benim bebegim de kabiz, ben de kayisi veriyorum ayrica kulak cubugunu zeytinyagina batirip poposunu uyariyorum o zaman yapiyor. Ama genelde 3 4 gun kabiz oldugu oluyor. Su icmeyi sevmiyor bizimki o yuzden kabiz. Sizin de mi su problemi var?Kızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi
keşke kaynatmasaydınız kullanılmaz artık, bu tarz ürünler kaynatılmıyor bazıları bulaşık makinesine dahi koyulmuyor. Yıkama talimatı neyse onu uygulamak lazım.Kızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor
Ben kaşığı kaynattım bi kaç defa hiç bişey olmamıştı. Tabağı da kaynar sudan geçiriyorum arada. Üstünde de silikon olduğu için kaynatılabilir, kaynar suyla yıkanır yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, silikon olmasını övüp duruyordu talimatlarında, asla zarar gelmez gibisinden.Kızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor
Siveno güneş kremi aklıma yattı baya temiz içerikmiş kullananlar memnun. Takip ettiğim bir fenomen çocuğuna kullanıyor ve çocuğu baya beyaz tenli bir kere sürüyorum baya etki ediyor gün boyu koruyor demiş. Umarım reklam için vs dememiştirValla oğlum doğdugundan beri biberonla mama içiyor, ana öğünü oldu hep ve emiyorda memeyi hiç bırakmadı. Ek gıdaya geçince biraz az emmeye başladı mamayla alakası olmadı. Bi ara bizde de emerek uyuma vardı kabus gibiydi benim için, kendime gelemiyordum gündüzleri. Şimdi yatarken biberonu veriyorum kendi içerek uyuyakalıyo, gece o uyurkende emziriyorum yine.
Araştırmalarınızı bizimlede paylaşır mısınızYavaştan hazırlık yapalım bizde Bende bebek mayosu ve kolluklara bakıyorum
Uzerinde yazan talimatta suda kaynatin yazdigini hatirlamiyorum ben o yuzden kaynatmadim, sicak suda biberon emzik deterjaniyla yikadim. Kotu koku olmadi, icinden cikan talimata bakmsmiydinizKızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor
Kuru inciri bölüp kaynatın, biberonla içirin 50 ml gibi kısa sürede etki eder. Brokoli, balkabağı, pırasa çorbalarına bunlardan birini ekleyin mutlaka yapar.Kızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi
Ev yogurdu denediniz mi yogurtta da yapmiyor mu?Kızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi
Başlayabilirsin, dut yada keçiboynuzu pekmezi verebilirsin hergun bir tatlı kasığı. Ben 5.5 aylıkken başlamıştım ve hemen hemen hergün veriyorumPekmezi kaçıncı ayda başlayabiliyoruz kızlar?
Bizim anne sütünde yapmıyordu ek gida da yapmaya basladi ama ayni anda sidefer demir ilaci verdik yogurttan mi sideferden mi bilemedim zeytinyağı da ekledik yiyeceklere ama az.Kızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi
Tatlım haziranda o kadar sıcak olmuyor gayet güzel olur haziran candır fakat temmuz ağustos ha sahra çölü ha antalya yaniGünaydın herkese kızlar..
Sorum biraz alakasız olacak ama hipp markasının bebek güneş kremini kullanan varmı?Haziran sonunda tatile çıkacağız bebekle kısmetse gideceğimiz yer Antalya ve orası Haziran'da bile dehşet sıcako zaman 10+11 aylık oluyor beslemesi vs nasıl olacak ne yiyecek ne içecek yanıma neler almalıyım?
O zaman oranın yemeklerinden pek yiyemez sanırım tuz+şeker vs kullanmadığı için yanıma neler almalıyım cam rendesi,formül mama kavanoz mama ?
Canım ben buradaki yazana göre temizliyorum fotoğrafını çekmiştim paylaşayım dedim.Kızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor
Yaa evet öyleymiş valiz konusu zaten anneme giderken bile şuradan şuraya 50 çeşit kıyafet taşıyorum evden çıkmam 2 saati buluyor hazırlanırkenTatlım haziranda o kadar sıcak olmuyor gayet güzel olur haziran candır fakat temmuz ağustos ha sahra çölü ha antalya yaniBen eylülün sonu gibi denize attım benim oğlanı hala 40 derecelerdeydi. 30 faktör güneş kremi yeterli olur.Ben bir yere giderken kendim kavanoz çorba vs yapmadiysam vegabones yada milupanin çok güzel sebze çorbaları var onlardan alıyorum yedek ama o aylarda biraz daha büyümüş olacaklar çok yemek konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Söyleyebileceğim kendine kabin boy valiz yaparken bebiş için büyük boy valiz yapıyorsun
Ben hic kaynatmadim. Ama kullanimdan sonra yikayip sicak suyun icinde bekletiyorum koku olmadi.Kızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor
Bizimkisi bagi markasi flexfold serisi ve asiri hafif ve cok memnunumMerhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacaktı eminim konuşulmuştur amamalum topik bayağı yoğun...
Sorum şu olacak: normalde bebeğime travel sistem araba aldık ve kullanıyoruz gayet memnunuz.ama ben tek basıma dısarı cıkmak istediğimde veya uçak seyahatinde vs zorlayacak belli.kabin boy bir araba arayışındayım kullanışlı ve hafif olanından.kullananlar hangi araba olduğunu yazarsa güzel fikirlerinize ve önerilerinize açığım çook teşekürler
Merhaba muhendisinoglu diye instgram sayfasindan bakin bence cunku iceriklerinin hangisinin temiz oldugu hangissinin olmadigi tek tek aciklanmis halinde var...ben gunes kremi alirken orayi baz alip almayi planliyorum acikcasiValla oğlum doğdugundan beri biberonla mama içiyor, ana öğünü oldu hep ve emiyorda memeyi hiç bırakmadı. Ek gıdaya geçince biraz az emmeye başladı mamayla alakası olmadı. Bi ara bizde de emerek uyuma vardı kabus gibiydi benim için, kendime gelemiyordum gündüzleri. Şimdi yatarken biberonu veriyorum kendi içerek uyuyakalıyo, gece o uyurkende emziriyorum yine.
Araştırmalarınızı bizimlede paylaşır mısınızYavaştan hazırlık yapalım bizde Bende bebek mayosu ve kolluklara bakıyorum
Onlar kaynatilmamasi gereken urunler...kaucuk mu ne bir icerigi var sadece kaynar suda bekletmeniz yetiyor diye biliyorumKızlar şu oioi markanın kaşık, tabak vs ilk kullanımdan önce suda kaynatmak gerekiyor mu? Normal de bu tarz ürünler 5 dk kaynatılır ya, oioi nun kaynatın yazmıyor. Yinede içime sinmedi kaşığını kaynattım, okadar kötü koktu ki ve o koku kaldı gitmiyor
Eger sut ve sut urunu alerjisi yoksa yayla corbasi yapabilrisiniz veya bebek tarhanasi veya tel sehriye...bunlara biraz kemik suyu da ilave edersiniz... Mesela yayla corbasini.....az pirinci suda haslayin bir kenarda 3-4kasik yogurt ,1tatli kasigindan biraz az tam bugday ununu ve bir yumurta sarisinj cirpiyorum ...kaynayan pirincin suyundan azar azar karisima koyup terbisesini hazirliyorum. Ve isi dengesini sagladiktan sonra yogurtlu karisimj yavasca kaynayan pirince ilave ediyorum 10dakika agir ateste kaynadiktan sonra altini kapatim az zeytinyagi koyuyorum....doktorumuz az tuzsuz tereyagini eritip icine biraz nane koyup yag yanmadan atesten alip corbaya dokun oyle de verebilrisimiz demisti...bizimkisi sadece tadimlik suan...ek gidaya tam baslamadikKızlar bebeğime kuru aysi hasladim ezdim içine zeytinyağı döktüm yedirdim. Kayisinin suyunu icirdim. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Ama fayda etmiyor bebegim kabız yapamıyor. Şimdi uyudu. Çorba yapıp içirsem diyorum. Yaptığınız bebeginizin sevdiği çorba tarifi yazarmisiniz. Uyanana kadar yapiyim uyaninca içsin belki sıvı oldugundan yapar kakasi
Haklisin tatlım, başka şehirden gelenlere haziran ayı da sıcak geliyor bize serin geliyor.Geçtiğimiz yaz sıcakta karnımız burnumuzda isyan ede ede bu yaz bebelerimizle tatilleri hayal etmiştik hep hatirlarsan, insallah sizin için çok keyifli olurYaa evet öyleymiş valiz konusu zaten anneme giderken bile şuradan şuraya 50 çeşit kıyafet taşıyorum evden çıkmam 2 saati buluyor hazırlanırken
Ya biz 2-3 yıldır hep Haziran'da gidiyoruz Antalya'ya sanki Ağustos gibi aşırı sıcakBakalım inşallah sorunsuz keyifli güzel bir tatil olur o sebze çorbalarıni ordan alırım o zaman inşallah yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?