2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim doktor da kes dedi, ben veriyorum zaten zar zor alıştırdım biberona günde iki yada üç kez veriyorum 90 ml. Gece yatarken veriyorum sabah 7 ye kadar uyanmıyor. Bakma sen her doktor farklı birşey söylüyor, gece yatarken veriyorsan vermeye devam et. Ben biberonun ucunu biraz açtım iki ölçek mamalı tahilli muhallebi tarzı yapıyorum kaşıkla değilde biberonla içiriyorum deliksiz uyuyor.

Benim bebegim de kabiz, ben de kayisi veriyorum ayrica kulak cubugunu zeytinyagina batirip poposunu uyariyorum o zaman yapiyor. Ama genelde 3 4 gun kabiz oldugu oluyor. Su icmeyi sevmiyor bizimki o yuzden kabiz. Sizin de mi su problemi var?
Evet canim bizimki de su içmiyor ama kayisinin suyunu içiyor dün şükür yaptı rahatladim bende buarada mesajima tek tek cevap veren herkese teşekkür ederim alıntı yapamadım ama

Avokado yedirmeni tavsiye ederim yogurtla karisik. Ben ne zaman yedirsem baya yapiyor buyuk tuvaletini

Bizimkisi bagi markasi flexfold serisi ve asiri hafif ve cok memnunum
Benim de travel sistem çok memnunum ama kabin boy bir araba arıyordum Ağustosta tatile gideceğimiz için uçakta, gezmede rahat olsun diye . Açıkcası 2. bir arabayı fuzuli gördüğüm için d*lap uygulamasından 150 liraya 2. el aldım
Mis gibi tertemiz, ne kırığı ne söküğü var yolda, izde bizi idare edebilecek cinsten .

Bence bu tür şeyler için uygulamalar çok mantıklı temiz kullanıldığı sürece tabiki. Yürütecini de mesela kızımın d*laptan aldım ben tertemiz yine gıcır gıcır sıfırı 499 liraydı ben uygulamadan 110 liraya aldım

Büyük ihtimal reklam için demiştir işin içinde olduğum için söylüyorum
Ama kullanıcı yorumları iyiyse, sorun yoktur herhalde :)

Büyük ihtimal reklam için demiştir işin içinde olduğum için söylüyorum
Ama kullanıcı yorumları iyiyse, sorun yoktur herhalde :)
Ya bu fenomenlerin hepsi beni cok geriyor hepsi mukemmel anne onlar da reklam dimi reklam olsun lutfen cunku cocukla hem temizlik hem yemek hem ozbakim hem cocukbakim hem cocuga etkinlik cok zor yaa, yazarken bile yordu

Ya bu fenomenlerin hepsi beni cok geriyor hepsi mukemmel anne onlar da reklam dimi reklam olsun lutfen cunku cocukla hem temizlik hem yemek hem ozbakim hem cocukbakim hem cocuga etkinlik cok zor yaa, yazarken bile yordu
hangi fenomen çocuğuyla ya da evi ile snn kadar ilgileniyor ki ? öyle düşün .. o çocukların bir sürü bakıcısı o evin de genelde yardımcıları var zaten .
Mesela D.Polat suan Dubai de tatilde çocukları evde ya da Ömer Tuba genelde hep tatilde yanında sürekli yardımcıları ya da 5 görümcesi kendi eğlenip foto paylaşırken çocuklara gereken ilgi zaten x kişiler tarafından veriliyor..
gelelim İnfluencerlara onlar daha masumane en azından kendi işlerini kendileri yapıyor

pastelmom

Biraz araştırın, d*lap ya da g*rdrops uygulamasına bakabilrsnz b*be cruz vs letgo sahibinden bu tur uygulamalara bakın..
2. bir araba için tekrardan dünyaları dökmeye gerek yok bence.. Bu benim fikrim tabiki israf onun yerine üzerine başına alırsnz, ne bileyim mamasına verirsnz vs :) araştırırsanz güzel şeyler çıkıyor max 300-400e kapatırsınz diye düşünüyorum

Ay yok yanlis tabir kullandim o zaman oylelerinin yardimcilari var da beni influencerlar geriyo ya mesela doktor anne diye takip ediyorum, yasit bebemiz var takip edeyim diyorum kadin bi anda kiyafet linki, cilt bakim linki paylasmaya basliyo surekli bi etkinlik, surekli bi yeni ekgida tarifi. Yok valla ben mukemmel anne olamiyorum galiba herkes mukemmel

Öyle düşünme mesela şöyle söyleyeyim benim 20 binden fazla takipçim var, Ki benim az bile bende çocuktan sonra daha çok duruldum . Ürün tanıtımları yapıyorum mesela nasıl yapıyorum kızım uyuduktan sonra, ya da babasına kitliyorum o şekilde bekleyen 5 ürünüm var yapamıyorum zamanım yok artı bir vakit ayıramıyorum mesela .. yardımcım yok cnkü e bir yandanda sabahtan akşama kdar çalışıyorum akşam geliyorum kızımla ilgileniyorum ona rağmen iyi yapıyorum diyorum ki çoğu influencer olarak hitap ettiğimiz kesiminde yardımcısı var. Yani arka planı blmiosunuz , etkinliği yapıyor görünüyor ama o mu yapıyo ya da oyun ablası mı ? Onu blmiosnz mesela

O yüzden anneliğini hiç sorgulama :)
Emin ol en mükemmel annesindir

Valla canım bana da gece bir çok masum geliyor yani. Çerez gibi bişey. İstiyor bende vermeye devam edeceğim çocuğum mama diye ağlıyor. Uyku kalitesi artıyor bende dinlemiyorum doktoru.

Kızlar göğsünde gamzeleşme olan var mı böyle çukur çukur oldu benim tek göğsüm gamze gibi

Evet canım ben İstanbul'da oturuyorum oranın hazirani buranın temmuz agustosu
Zam olayına gelince çok haklısın gölgelikli oturak aldık şimdiden fiyatlar uçuyor mayosu ayagina slipstop şapkasiydi bayağı alınacak var bakalım o zaman gelsin dediğin gibi

Kızlar 6. Ay aşımızda sağlık ocaginda ki ebe bebeğimden için bacaklarında çarpıklık var dedi. Doktor kontrolünde doktoruma sorarım dedim. Ama bugün yürüteç bindirdim 2 dakika da olsun kullansın diye ama sanki henüz öyle ayakların üzerine basamıyor parmak uçlarını kullanıyor. Benimle doğum yapan birisi var takip ediyorum o video atıyor onun bebiş maşallah baya fildir fildir dolanıyor. Kafama takıldı çarpıklıkla mi alakalı acaba. Benim bildiğim anne karnındaki pozisyondan dolayı her bebekte olan bir sey zamanla düzeliyor ama bugün baya kafama takıldı. Çarpıklık varsa da her ay doktor kontrolünde doktor niye farketmedi

Merhaba, demir ilaci kullanmayan var mi? İngilterede gidalardan alinmasi gerektigini soylediler ama icim rahat degil. Dengeli besleyemiyoruz henüz sonucta.
Biz kullanmıyoruz canım, 6. Ay kontrolünde kana bakıldı, ihtiyaç olmadığı için hiç başlamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…