- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.481
Ya instagram da varsın farkındasn dmi herşeyi yapıyor ama yok ısrarla dönmüyor cinnet geçireceğim tribe girdim resmenCanım bence dönebildiğini bilmiyor
Oturan, ayağa kalkan, yürüten kullanan bebeğin kasları dönmeye de hazırdır sadece dönme işi biraz teknik kolu koy totoyu çevir flaan henüz keşfetmemiş yavrucuk
İhtiyaç duymuyor olabilir bol bol aktivite artık
Bide sert zeminde dene sert derken oyun halısı gibi yatak vs yumuşak oluyor gömülüyor ya
Bizimki de sadece parkede emekliyor mesela ve ayaklar çıplak olacak
Yokkkkk ne yuvarlanması dönmüyor ki yuvarlansın
Ben biraz sulu bıraktım kalıplara koydum o şekilde dondurdum birer tablet koyuyorum yemeklerearkadaşlar bebek kıymasını haşlayan biri vardı ama kimdi: ) suyunu çektirecek miyiz, dökecek miyiz böyle yıkama amaçlı gibi mi haşlıyoruz bilemedim. içimden suyunu dökmek geliyor aslında..
önce köfte haline getirip sonra haşlasam daha mı iyi olurdu acaba?
Galiba bizde ayrılık kaygısı yaşıyoruz ,dün resmen bana kolunu atıp koynuma sokulup uyuduYa evet aslinda erken uyumasi iyi ama uyuyup 30-45dk.da bir uyanip ilgi beklemesi kotu, insan bu defa hic uyumasa daha iyi diyor gercekten. Ama dediginiz de dogru, en azindan su uyku bolunmeleri biterse erkenden yatar ben de rahat ederim ama su an maalesef arada 30dk falan dinlenip sonra devam mesaiye. İnsallah donemseldir, su an ayrilik kaygisindan da olabilir cunku ben yanina yatinca sweatimin ipinden tutuyor gitmemi istemiyoro yuzden donemsel olma ihtimali de vardir belki bazilarinin ama bizim kiz aylardir boyle sık uyandigi icin aliskanlik ihtimali yuksek maalesef.
Ben de kendini kandıranlardanım aslındaBenimki donemsel degil...dogdugundan beri oylehep kendimce bir bahane buldum...disidir,kulagidir,asisidir....gibi ama yok oyle uykusu...sabah 11-11.30da ilk ogle uykusu olur bazen yarim saat bazen 2saat uyur...sonra uyanir 2.uyku 15.30-16gibi o da 1-1.5 saat sonra 20.00de sekerleme yapiyor onu direl gece uykusuna baglamaya calistim ama kesinlikle. Yarim saati asmaz uyanir...sobra 23-23.30a kadar otururuz oynariz...uyuturum 12de tam dalar yerine koyarim ama sabaha kadar zilyin kez uyanir meme aranir...halterci oldum resmen al emzir.yerine koy
Bizde aynıyız sürekli bi bahane buluyorum bu ara çok huysuz diş heralde gerçi cıkmaya yakın görünmüyor amaBen de kendini kandıranlardanım aslında40ı çıksın ,3 aylık olsun ,ek gıdaya başlasın ,dişi çıkdın diye diye geçiyo günler Eşimle artık kesintisiz 3 saat uyusa en azından süper olurdu diyoruz
Bizimde öyle yalnız değilsin cnmKızlar yazilari elimden geldiğince okuyorum maşallah bebisler 7-8de uyanip aksamda erken uyuyorlar. Bizimki öğlen 11.30 da uyanir tabi bende o saate kadar uyuyorumbirlikte 11.30 da uyaniriz yatakta 1 saat keyif yapariz 12.30 gibi kahvaltı masamiza geçer analı oğullu kahvaltı yaparız oyun oynarız tek bırakıp ben işimi yaparim 13.30-14.00 gibi uyur 16.00-17.00 arasinda uyanır aksam 8-9 civarı yarim saatlik şekerleme yapar gece de 12 de uyur. Şekerlemeyi yapmazsa 12 değilde 11 de uyur. Ama her türlü geç uyuyor geç uyaniyor. Benle yatıyor benle kalkıyor. Anne baba saatimiz de olmuyor eşimle film izlemeyi birlikte birşeyler yapmayı özledim ama nerdeeee oğluş başımızda bekçilik yapıyor
Ben bir sürü oyuncak aldim, cıngıraklar, piyano, puzzle, halkalar, toplar, kitap falan ama o yine boş ped şişe ve kumanda ile oynamayi seviyorkızlar bebeğinizle hangi oyuncakalrı oynatıyorsunuz ? hangi etkinliklerin faydasını gördünüz?
Ben birsuru oyuncak aldim ama hicbiriyle ilgilenmiyor, dokun hisset kartlari ve diger sebze meyve hayvan kelime kartlari cok hosuna gidiyor onlarla dakikalarca oynuyor, bi ters bi duz cevirip cevirip bakiyorkızlar bebeğinizle hangi oyuncakalrı oynatıyorsunuz ? hangi etkinliklerin faydasını gördünüz?
Valla bizim kiz guya erken yatiyor, 9da yatiyor sabah 8de uyaniyor. Boyle bakinca anne baba saatimiz var gibi algilaniyor ama gel gor ki surekli uyandigi icin basinda nobetteyimKızlar yazilari elimden geldiğince okuyorum maşallah bebisler 7-8de uyanip aksamda erken uyuyorlar. Bizimki öğlen 11.30 da uyanir tabi bende o saate kadar uyuyorumbirlikte 11.30 da uyaniriz yatakta 1 saat keyif yapariz 12.30 gibi kahvaltı masamiza geçer analı oğullu kahvaltı yaparız oyun oynarız tek bırakıp ben işimi yaparim 13.30-14.00 gibi uyur 16.00-17.00 arasinda uyanır aksam 8-9 civarı yarim saatlik şekerleme yapar gece de 12 de uyur. Şekerlemeyi yapmazsa 12 değilde 11 de uyur. Ama her türlü geç uyuyor geç uyaniyor. Benle yatıyor benle kalkıyor. Anne baba saatimiz de olmuyor eşimle film izlemeyi birlikte birşeyler yapmayı özledim ama nerdeeee oğluş başımızda bekçilik yapıyor
Ben de cok aglayinca elini tutup uyuyorumGaliba bizde ayrılık kaygısı yaşıyoruz ,dün resmen bana kolunu atıp koynuma sokulup uyudu
Ben olabilirim, yaptığın yemeğin içine koy hepsi beraber pişsin dedi doktorumuz o şekilde pişirip veriyorum. Çok az suyla kısık ateşte pişiyorlar suyunu da yiyor yani, vitamin kaybı olmuyor. Buzdolabına misket kadar parçalar halinde attım pişirmeden iki saat önce bir iki tane çıkarıyorum eriyor sonr pişiriyorum. Eğer donuk pişerse üzerine değişik bir katman olur.arkadaşlar bebek kıymasını haşlayan biri vardı ama kimdi: ) suyunu çektirecek miyiz, dökecek miyiz böyle yıkama amaçlı gibi mi haşlıyoruz bilemedim. içimden suyunu dökmek geliyor aslında..
önce köfte haline getirip sonra haşlasam daha mı iyi olurdu acaba?
Mesajınızı yeni gördüm. 15 gün öncesine kadar benimde 4 5 gün o şekilde devam etti hatta takip ettim uykudayken 10 dakikada toplam 16 kez sıçradı. Endişelendim bende tabi dr a sordum dokunduğunda veya seslendiginde geçiyorsa problem yok dedi ama geçmedi muayeneye götürdüm bana bazı videolar seyrettiydi bunlar oluyor mu diye. Olmadığı içinde bi problem yok o zaman dedi. Sonra kendiliğinden geçti sıçramaları. Hâlâ donup kalıyor ama dokunduğumda tepki de vermeye başladı.Kizlar merhaba umarim herkes iyidiraranizda bebegi arada bi yere dalan var mi? 10-15saniyeligine....son 4-5gundur farkediyorum bunu ve bebegime sesllenince de donup bakmiyo o sure icinde
teşekkür ederim, ben çok yanlış anlamışım kıyma haşlama işini: ) o gün haşladım, suyunu süzdüm, hiç hoş kokmadı, kendimize makarna sosu yaptım, o da güzel olmadı: ))Ben olabilirim, yaptığın yemeğin içine koy hepsi beraber pişsin dedi doktorumuz o şekilde pişirip veriyorum. Çok az suyla kısık ateşte pişiyorlar suyunu da yiyor yani, vitamin kaybı olmuyor. Buzdolabına misket kadar parçalar halinde attım pişirmeden iki saat önce bir iki tane çıkarıyorum eriyor sonr pişiriyorum. Eğer donuk pişerse üzerine değişik bir katman olur.
Köfte için 8-9 ayı bekliyorum ben, henüz tehlikeli geliyor.
çok tatlı geldi: ) yok bizimki yapmıyor. şöyle bişey oluyor ama: kakası gelince gözümün içine bakarak kaşlarını çatıp kıpkırmızı olup ıkınmaya başlıyor. sinirlenmişcesine hareketler: )Kizlar merhaba bu aylarda bebisler sinirli olma hareketi yaparlarmi?benimki biseye kizinca iki avucunu sikip bi anda iiiihhhh diye kizgin hareketi yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?