2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya instagram da varsın farkındasn dmi herşeyi yapıyor ama yok ısrarla dönmüyor cinnet geçireceğim tribe girdim resmen

arkadaşlar bebek kıymasını haşlayan biri vardı ama kimdi: ) suyunu çektirecek miyiz, dökecek miyiz böyle yıkama amaçlı gibi mi haşlıyoruz bilemedim. içimden suyunu dökmek geliyor aslında..
önce köfte haline getirip sonra haşlasam daha mı iyi olurdu acaba?

Yokkkkk ne yuvarlanması dönmüyor ki yuvarlansın
Ben biraz sulu bıraktım kalıplara koydum o şekilde dondurdum birer tablet koyuyorum yemeklere

Galiba bizde ayrılık kaygısı yaşıyoruz ,dün resmen bana kolunu atıp koynuma sokulup uyudu

Ben de kendini kandıranlardanım aslında 40ı çıksın ,3 aylık olsun ,ek gıdaya başlasın ,dişi çıkdın diye diye geçiyo günler Eşimle artık kesintisiz 3 saat uyusa en azından süper olurdu diyoruz

Bizde aynıyız sürekli bi bahane buluyorum bu ara çok huysuz diş heralde gerçi cıkmaya yakın görünmüyor ama dün gece saat başı mızmızlanarak uyandı

Kızlar yazilari elimden geldiğince okuyorum maşallah bebisler 7-8de uyanip aksamda erken uyuyorlar. Bizimki öğlen 11.30 da uyanir tabi bende o saate kadar uyuyorum birlikte 11.30 da uyaniriz yatakta 1 saat keyif yapariz 12.30 gibi kahvaltı masamiza geçer analı oğullu kahvaltı yaparız oyun oynarız tek bırakıp ben işimi yaparim 13.30-14.00 gibi uyur 16.00-17.00 arasinda uyanır aksam 8-9 civarı yarim saatlik şekerleme yapar gece de 12 de uyur. Şekerlemeyi yapmazsa 12 değilde 11 de uyur. Ama her türlü geç uyuyor geç uyaniyor. Benle yatıyor benle kalkıyor. Anne baba saatimiz de olmuyor eşimle film izlemeyi birlikte birşeyler yapmayı özledim ama nerdeeee oğluş başımızda bekçilik yapıyor

Bizimde öyle yalnız değilsin cnm dün gece 11bucukta uyudu anne baba saati diye bişey kalmadı sabahta 7 gibi uyanıyor gece de zaten saatte bir uyanıyor uyanmasa büle sürekli dönüyor sesine uyanıyorum bazen okuyorum böyle bebekleri 8 9 gibi uyuyup sabah 7 gibi kalkanlar oluyır özeniyorum ben 8de yatırsam gece 4 te kalkar

kızlar bebeğinizle hangi oyuncakalrı oynatıyorsunuz ? hangi etkinliklerin faydasını gördünüz?
Ben birsuru oyuncak aldim ama hicbiriyle ilgilenmiyor, dokun hisset kartlari ve diger sebze meyve hayvan kelime kartlari cok hosuna gidiyor onlarla dakikalarca oynuyor, bi ters bi duz cevirip cevirip bakiyor

Valla bizim kiz guya erken yatiyor, 9da yatiyor sabah 8de uyaniyor. Boyle bakinca anne baba saatimiz var gibi algilaniyor ama gel gor ki surekli uyandigi icin basinda nobetteyim bazen 30dk.da bazen 45dk.da bazen saat basi uyaniyor, hele ki bu aralar surekli uyaniyor. Mesai bitmiyor yani

Kızlar Türkiye’de menectra menenjit aşısı var mı araştıranlar bilir? İlk doz menenjit aşısı burada olacak kızımın 2.doz da Türkiye’de. Bir instagram hesabında sadece bexero var diye gördüm de

Ben olabilirim, yaptığın yemeğin içine koy hepsi beraber pişsin dedi doktorumuz o şekilde pişirip veriyorum. Çok az suyla kısık ateşte pişiyorlar suyunu da yiyor yani, vitamin kaybı olmuyor. Buzdolabına misket kadar parçalar halinde attım pişirmeden iki saat önce bir iki tane çıkarıyorum eriyor sonr pişiriyorum. Eğer donuk pişerse üzerine değişik bir katman olur.
Köfte için 8-9 ayı bekliyorum ben, henüz tehlikeli geliyor.

Kizlar merhaba umarim herkes iyidiraranizda bebegi arada bi yere dalan var mi? 10-15saniyeligine....son 4-5gundur farkediyorum bunu ve bebegime sesllenince de donup bakmiyo o sure icinde
Mesajınızı yeni gördüm. 15 gün öncesine kadar benimde 4 5 gün o şekilde devam etti hatta takip ettim uykudayken 10 dakikada toplam 16 kez sıçradı. Endişelendim bende tabi dr a sordum dokunduğunda veya seslendiginde geçiyorsa problem yok dedi ama geçmedi muayeneye götürdüm bana bazı videolar seyrettiydi bunlar oluyor mu diye. Olmadığı içinde bi problem yok o zaman dedi. Sonra kendiliğinden geçti sıçramaları. Hâlâ donup kalıyor ama dokunduğumda tepki de vermeye başladı.
Sizde durumlar nedir? Muayene oldunuz mu

teşekkür ederim, ben çok yanlış anlamışım kıyma haşlama işini: ) o gün haşladım, suyunu süzdüm, hiç hoş kokmadı, kendimize makarna sosu yaptım, o da güzel olmadı: ))
köfteye hazır mı oğlum ben de emin değilim ama zamanı yaklaşıyor. hiç sulu yemek vermedim daha. tarhanayı bile azcık suyla yapıyorum cezvede, et suyu ekliyorum sadece, böyle lapa gibi oluyor işte susuz, yoğurt çorbasını da katı yemek gibi yapıyorum. pankek yiyor bizimki, mücver ve köftemsi tariflere de geçeceğim bakalım.. şu ünlü tarif kitabını da aldım ilham olur diye.

Kizlar merhaba bu aylarda bebisler sinirli olma hareketi yaparlarmi?benimki biseye kizinca iki avucunu sikip bi anda iiiihhhh diye kizgin hareketi yapiyor
çok tatlı geldi: ) yok bizimki yapmıyor. şöyle bişey oluyor ama: kakası gelince gözümün içine bakarak kaşlarını çatıp kıpkırmızı olup ıkınmaya başlıyor. sinirlenmişcesine hareketler: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…