2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar merhaba bu aylarda bebisler sinirli olma hareketi yaparlarmi?benimki biseye kizinca iki avucunu sikip bi anda iiiihhhh diye kizgin hareketi yapiyor
Ay bizde de 2 gündür başladı istediği olmayınca resmen sinir küpü oluyor
Minnoş kızım gitti yerine doblocu enişte geldi diyorum
Bizimki hareketi aynı değil sizle ama yüzüyle böyle çirkin ol derler ya bebeklere öyle bi değişik mimik yapıyor kızarıyor resmen burnundan soluyor ve baya söyleniyor kendi dilinde.
Gelişim sürecinin bir parçası merak etmeyin sadece o anlarda siz cok sakin olun istediğini yapmak zorunda değilsiniz elbette ama açıklayarak sakinleştirmek gerekiyormuş bizden örnek alırmış öfke anlarını birazda.
el kadar bebeler neler biliyor neler

Peki gündüz uykularını nasıl uzatabiliriz bazen 1-1,5 sa uyuyo bazen 40 dk. Bizde tam 3 uykudan 2 ye geçiş aşamasındayız. Gündüz saatlerimizi bi düzene sokmam lazım
kızlar bebeğinizle hangi oyuncakalrı oynatıyorsunuz ? hangi etkinliklerin faydasını gördünüz?
Son günlerde aktivite masasını çok seviyor. Ayakta durmaya da basladı tutunup, kendi oynuyor. Piyano seviyor. Eğitici küp almıştım çevire çevire onla baya oyalanıyor. Aksam uykusu öncesinde de kitaplara bakıyoruz. Pop up, dokun hisset tarzı kitaplar almıştım ilgisini çekiyor.

Acikcasi doktora goturmedim...cunku ben hastalik hastasi oldugum icin esim benim abarttigimi dusundu...cocuk doktoru kontrolumyzde de doktorumuz hersey yolunda deyip gecti...bizimkisi eskisi gibi olmazsa da yine ara ara daliyo ve 2-3kez seslenince ancak donebiliyor....hani agir bir derinlik hali yok suan ...ilk gunler ne yaparsam yapayim donmuyordu ancak sarsinca felan ama suan seslendigimde 2-3kez donup bakiyor. ...size izletilen videolarin icerigi neydi mesela ne gosteriyordu

Ahaha benimki tatliliktan cok bu yasta ne siniri diye kicik oluyorum...yani insallah boyle bir kisiligimiz olusmaz endisrm bu

Bizimki de durup dururken yapiyo ozellikle sıkılnca yaptigini farkettim mesrla mama sandalyesinde cok bekletilince veya oyundan sikilinca ama insan da geriliyo niye yapio diye

Kızlar dyson süpürge kullanıyor musunuz v15 alayım diyorum sizce değer mi o kadar para vermeye?!
Mesajları geriden okuyorum belki cevap yazan olmuştur ama bu msjı görünce kayıtsız kalamadım cünkü daha bugün bu dyson ı bulandan Allah razı olsun diye dua ettim :)) 2 sene önce v7 sini almıştım tabi ozamanlar üst modelleri pek yoktu:) v7 den bile cok memnunum asla pişman olmazsın. Komşum yeni V8 aldı o da cok memnun. Eğer bütçeniz varsa alın kesinlikle değer okadar para vermek istemiyorum derseniz de v8 de cokkkk güzel iişinizi görür:))

Bizik de gündüzler düzene girdi gecemiz de tamamen kötüleşti aynı sizinki gibi
Biz napıcaz böle ne zaman düzelecek diye düşünmeye basladım artık, diş olabilrimi acaba sizinkide görünür de varmı ? dün uyurken sürekli yatagında dönüp yatagn kenarına çarpınca duruyor mızmızlanmaya baslıyor nerdeyse yarımsaatte bir , zombi oldum

Bizde de var böyle şeyler geçer umarım ama az uyursa daha huysuz oluyor bazen gunduz 2.5 saatlik uyju uyuyor uyaninca çok sakin oluyor

Aynen bende sizingibi dusunuyorum

West sendromunu hatırlıyorum bak youtube den istersen

Kızlar bir kaç haftadır bir şey dikkatimi çekiyor dün doktora gittik sormayı unuttum .
Benim kızın çenesinden kütür kütür sesler geliyor böyle sanki çenesini kıtlatır gibi sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…