- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.521
Baktim canim Rabbim sifa versin tum hasta yavrularaWest sendromunu hatırlıyorum bak youtube den istersen
Loru kecibotlynuzu pekmezine karistirip veriyom yiyo oyleBebeği yumurta ve lor sevmeyen var mı ya sabah kahvaltılarımız işkenceli. Nasıl veriyorsunuz bu iki besini fatklı şekillerde
Ay iyi ki yazdınız v11 yada v15 alayım dedim ama mağazada un süpürdüm halıdan ne bileyim tek seferde hepsini alır diye bekliyordum denediğim model v11’in bir değişiği yani haznesi falan daha büyüktü ve çoooook ağırdı sizce normal süpürgenin yerini tutar mıMesajları geriden okuyorum belki cevap yazan olmuştur ama bu msjı görünce kayıtsız kalamadım cünkü daha bugün bu dyson ı bulandan Allah razı olsun diye dua ettim :)) 2 sene önce v7 sini almıştım tabi ozamanlar üst modelleri pek yoktu:) v7 den bile cok memnunum asla pişman olmazsın. Komşum yeni V8 aldı o da cok memnun. Eğer bütçeniz varsa alın kesinlikle değer okadar para vermek istemiyorum derseniz de v8 de cokkkk güzel iişinizi görür:))
Maalesef biz de o saatler de uyanıyoruz yaa karartma perde kullanıyor musunuz? Ben kullanmıyorum acaba ısıktan mı rahatsız olup uyanıyor diye dusundumBenim kizim 5:30da uyaniyor aynen ve ya 6 da aksam kacta yattigi farketmiyor
Karartma perdeye rağmen mi erken uyaniyorMaalesef biz de o saatler de uyanıyoruz yaa karartma perde kullanıyor musunuz? Ben kullanmıyorum acaba ısıktan mı rahatsız olup uyanıyor diye dusundum
-Dokun hisset kartları iyi, gerçi benimki yiyerek hissetmek istiyor ama sizinki normal normal dokunabilir bilemedim. En azIndan üstündekilere bakıp konuşacak konu çıkartıyoruz. Köpek diyoruz havlıyoruz vs.kızlar bebeğinizle hangi oyuncakalrı oynatıyorsunuz ? hangi etkinliklerin faydasını gördünüz?
Valla ne iyi söylediniz buna kesin bakmalıyım. Mama sandalyesinde oturmuyor cunku umarım işime yararMelissa & doug ahşap boncuklu labirent. Yemeğini hazırlarken mama sandalyesinin önüne bunu koyuyorum, yemek öncesi oynuyor. Daha anlamaz bunu diyordum ama anlıyor yavaş yavaş, ayakları vakumlı olduğu için iş görüyor. Vakumlu olan herhangi bir marka olur bence.
Hayır kullanmıyorum suan hatta sipariş ettim kullanınca bakalım nasıl olacakKarartma perdeye rağmen mi erken uyaniyor
Kullanıyorum ben ezanı mı duyuyor diyorum ben eskiden 715 te uyanırdı kışın birden güneş saatleri değişti bebekte değiştiMaalesef biz de o saatler de uyanıyoruz yaa karartma perde kullanıyor musunuz? Ben kullanmıyorum acaba ısıktan mı rahatsız olup uyanıyor diye dusundum
Pardon canim kullanıyorum diye okumuşum. Aynen bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Yoksa 6 6 buçukta gözleri dikiyorHayır kullanmıyorum suan hatta sipariş ettim kullanınca bakalım nasıl olacak
Tutunup ayağa kalkıyorsa 8. Ay uyku gerilemesine hoş geldiniz bu yeteceğin zamanına denk gelir ortalama olarakKızlar Benim kız beşikte sürekli tutunup ayağa kalkıyor oturtunca da ağlıyor uyutmak ızdırap oldu buna Bi çözümü olan var mı
Karartma perde ben doğduğundan beri kullanıyorum tüm uykuları baya karanlıkta yapıyor gündüz uykuları dahil. Sabah hiç erken kalkma problemimiz olmadı aksine perdeyi açmazsam uyanmıyorPardon canim kullanıyorum diye okumuşum. Aynen bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Yoksa 6 6 buçukta gözleri dikiyor
Inşallah ise yarar
Ben de diştendir diye düşünüyorum ,yoksa bu kadar huzursuz olmazlar sanırımBiz napıcaz böle ne zaman düzelecek diye düşünmeye basladım artık, diş olabilrimi acaba sizinkide görünür de varmı ? dün uyurken sürekli yatagında dönüp yatagn kenarına çarpınca duruyor mızmızlanmaya baslıyor nerdeyse yarımsaatte bir , zombi oldum
Ben yazsam bu kadar olurBen artık kabullendim. 2 buçuk 3 yaşına kadar bu uyku işi böyle. Geçmiş olsun dedim eşime. 2 gün güzel uyudu mu geçicek diye umutlanıp düzenimiz olacak sanıp heyecanlanıyordum. Sonra hayal kırıklığıbi ferahlık geliyo deneyin arkadaşlar.
Şaka bi yana, azıcık düzelmişti de uykularımız, hatta gece emzirmesini bırakanlardan gaza gelip azaltayım emzirmeyi diye ikiye falan düşürmüştüm. Hatta önceki hafta ptesi günü bebeğimi yatağa uyanık koyup bıraktığımda arkasını dönüp uyumuştu 2 3 kere.
Sonra noldu tam bilmiyorum ben de çok kötü hasta oldum, susuzluktan süt de olmadı bende 2 gün, biberondan da emmedi. Ordan sonra yokuş aşağı. Şu an sadece kucakta uyuyor, gece sürekli sarmaş dolaş yatıyoruz. Bana çok rahatsız tabi. Halbuki ilk uykuya geçişi de kolay oluyor. Ama gece boyu korkunç, 20 kere uyanıyordur heralde. İyi döneminde 4 5 di uyanma sayımız, o benim için kabul edilebilir durumdaydı. Akşam 9 gibi uyuyor sabah da 6 buçuk gibi uyanıyor, iyi durumda 7 buçuk. Bizim gece uykusu yatış kalkış arası 10 saat yaklaşık. Öyle 11 saat falan uyku 15 20 günde bir denk geliyor. Sabah mesaisini eşim alıyor, gece boyu da bende. Sabah bakabilmek için eşim salonda uyuyorrezillik.
Dün avmye gittim, herkes bebesiyle dolaşıyor ben de dolanayım hava güzel dedim ama bebek arabasında da durmuyor. Sadece kanguruda duruyor. Bu da bel ama
7 buçuk kiloyu öyle 2 3 saat sürekli taşımak biraz zor oluyor ama arabadan atacak kendini diye mecbur.
Neyse dönemsel heralde ama kabullendim dönemi bitmeyecek bir kaç sene daha. Ben sabah 7 de çalışmayı kabul edebilecek bi bakıcı arayışına girdim. Belki öyle daha yaşanılabilir bir hayatım olur.
Canım benim bebegim de öyleydi, öğlene kadar uyuyorduk, o saatte uyanınca da çok yorgun hissediyordum kendimi gün içinde, ben de her gün 15-20 dk erken uyandırarak saat 8-8.30 a çektim, akşam da 8-9 gibi yatıyor. Gelişimleri için de erken yatmaları lazım, sen de deneyebilirsin.Kızlar yazilari elimden geldiğince okuyorum maşallah bebisler 7-8de uyanip aksamda erken uyuyorlar. Bizimki öğlen 11.30 da uyanir tabi bende o saate kadar uyuyorumbirlikte 11.30 da uyaniriz yatakta 1 saat keyif yapariz 12.30 gibi kahvaltı masamiza geçer analı oğullu kahvaltı yaparız oyun oynarız tek bırakıp ben işimi yaparim 13.30-14.00 gibi uyur 16.00-17.00 arasinda uyanır aksam 8-9 civarı yarim saatlik şekerleme yapar gece de 12 de uyur. Şekerlemeyi yapmazsa 12 değilde 11 de uyur. Ama her türlü geç uyuyor geç uyaniyor. Benle yatıyor benle kalkıyor. Anne baba saatimiz de olmuyor eşimle film izlemeyi birlikte birşeyler yapmayı özledim ama nerdeeee oğluş başımızda bekçilik yapıyor
Evet Bizimkinde var o, avuçlarını sıkıp bağırıyor ama zaten sinirli bir bebek, gelecekten endişeliyim.Kizlar merhaba bu aylarda bebisler sinirli olma hareketi yaparlarmi?benimki biseye kizinca iki avucunu sikip bi anda iiiihhhh diye kizgin hareketi yapiyor
Yaa çok teşekkür ederim bilgilendirmen için bunu bilmem çok iyi oldu ne kadar sürer acaba bu durum bilgin var mı uyku uyumak istemiyor resmen müdahale edince de hemen ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bendeTutunup ayağa kalkıyorsa 8. Ay uyku gerilemesine hoş geldiniz bu yeteceğin zamanına denk gelir ortalama olarak
Benim araştırmalarıma göre; Asla müdahele yok ayakta kalmak istediği kadar kalacak 10 dk bir 15 dk bir yatmayı teklif edeceksiniz yani inatlaşma yok
Oyun zamanı bol bol ayağa kalk otur yapın ki hem ustalaşsın kalkınca kendi oturabilsin hem de doysun ki merakı geçsin uyku zamanı ihtiyaç duymasın. En yorucu süreçlerden birisidir uyku için ayağa kalkma ve yürüme evreleri kolay gelsin valla
Benim oglus da oyle. Hatta 5 te kalkiyor. Ama ben tekrar uyutmak icin cozum buldum. Psikolojikmen gune baslamisiz gibi yapiyorum. 5 te aliyorum mutfaga goturuyorum. Bisiler yediriyorum. Biraz oyuncakla oynuyor. Tekrar acikmasina firsat vermeden emzirip tekrar uyutuyorum. 7. 7.30 a kadar en azindan uyumus oluyoruzYa bir tek benim oğlum mu 5.30 ta uyaniyoAksam 8 de yatiyo halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?