2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bugün yine bi çarşı market işlerini halledeyim diye çıktım. Arabasında kafayı yedi çıldırdı. Toplam 15 dk durdu, kaka yapmış meğer yavrum Ama sonra da durmadı. Ben bu bebek arabasını boşuna aldım galiba, ya da kanguruya çok para verdim diye hakkını verelim anne diyor olabilir. Sadece uyandıktan sonraki ilk yarım saat içinde keyfi iyi onun dışında sürekli bi rahatsızlık içeren ses çıkartıyor. Neyse işte, iyileşir heralde zamanla...
Biz eşimle beraber kendi işimizi yapıyoruz. Ben keyfi olarak fırsat buldukça çalışıyordum yani çok az :) ama artık sezon yaklaşıyor tek kişi mümkün değil, benim de dönmem lazım işe. Bir de bu hafta 2 gün annelere bıraktım bebeği, toplantılara katıldım tüm gün çok iyi geldi.
Şimdi ptesi biriyle görüşeceğiz, anlaşırsak direkt başlayacak. Yani daha önce de iş amaçlı yanımızda çalışan biriydi, her işi yapacak şekilde konuştuk. Bebekse bebek, yemekse yemek, ev işiyse o gibi. O sırada neye ihtiyaç varsa. Ben de ona o eksik bunu yapmamışsın demem, öncelik bebekte. Eğer anlaşırsak hiç aramaya girmeyeceğim.

Çok uzun sürmüyor canım merak etme fiziksel gelişimi oturunca geçiyor kısa süren bi dönem yani
4. Ay uyku gerilemesi en zoru 8-12 geçici
Müdahele etmemeye çalış dediğim gibi 8. Ay uyku gerilemesi olarak araştırabilirsin baya faydalı bilgiler var.

Kızlar bizimki surunmuyor yere koyuyorum sürünsun diye yatıyor oyunuyor ne yapmam lazım

Kızlar sizde de oluyor mu benim bebeğim sürekli kafasını kaşıyor
Kaşıdığı yere bakıyorum hcbsey yok kızarıklık tahriş vs herşey normal görünüyor baya baya kaşıyor yanii.. saçını çekiyor birşeyler yapıyor neden acaba ya

Karartma perde olmasina ragmen 5.30 da uyaniyo sıpa. İngilteredeyim hava daha aydinlanmamis oluyo zaten. Kargayla beraber kahvalti yapiyoruz bizde

Kulagini kasiyo olabilir mi? Benim oglumda iki üç gündür kulagini kasiyip duruyo. Dis cikarma kulak kasimaya sebep olurmus.

Valla bence tutar evin cok büyük değil ise daha da iyi olur şarj acısından. Şarjı cabuk bitiyordu benim kullandığım modelin tek şikayetim oydu. Ama ne oldu bilmiyorum şimdi bütün evi süpürüyorum hala şarjı bitmiyor:) kullandıkça şarj olayı daha uzun gidiyor diye bir yorum okumuştum sanırım ondan:) hele bebekli evde büyük kolaylık ya.. bence v11 v15 okadar para vermeye gerek yok v8 işini çok çok iyi görür. Gecen hafta aldık komşuma indirimde 6 bin küsürdü şimdi ne oldu bilmiyorum tabi

Valla maşallah ne güzel düzen tutturmuşsun ne çok şey öğrenmişsin seni çok takdir ediyorum canım:) ben uyku düzenimi anlatsam hepiniz gülersiniz belki linçlersiniz o yüzden hiç anlatmyıp size imrenmeye devam edeyim

Ayy aynı benim hikayem :) bazen 12 de bile kalktığı oluyor. Ne yalan söyleyeyim bende uykuyu cok sevıyorum benim de işime geliyor ama sağlıklı mı değil mi bilmiyorum Tek farkı bizim gündüz uykularımız cok kısa yarım saat sonra uyanıyor sanırım geç kalktığından kaynaklı

Canım bizim alışkanlıklarımızda biraz etkiliyor düzeni. Ben çalışıyorum ve sabah 7 de uyanıyorum 8 de evden çıkıyorum bu nedenle kızımı da 7 de kaldırıyorum ki beraber vakit geçirebilelim hem hazırlanıyorum ben onunla ilgileniyorum
Akşam da 4 te geliyorum 7:30-8 gibi de kızımın gece uyku saati. 4-8 arası tamamen ona aitim sadece üzerimi değiştiriyorum yemek yemek bile yok bol oyun ilgi gündüzün açığını kapatma telaşım işte
8 sonrası uyuyunca da anne baba saatimiz ben de 12 de uyuyorum eş/ arkadaş planlarımızı bu 4 saatte yapıyoruz bizde

Aynen bende uyuyorum babamiz işe gidince yanima alıyorum birlikte öğlene kadar uyuyoruz hatta kendi uyanıyor bakıyor ben yaninda uyuyorum oda tekrar uyuyor

Benimki de sürünmüyor
Karaya vurmuş fok balığı gibi çırpınıyor
Bizimki hiç surunuyum diye çaba göstermiyor yüz üstü uyudugundan yere yuz üstü koyunca uyuyacagini saniyor galiba yatiyor bizden 1 ay küçük bebek var maşallah o bebek sanki sürünmuyor uçuyor resmen

Walla canım aklımda yoktu ama ben bu yaz Türkiye’ye dönüyorum burada 8000₺ Türkiye’de 13-14bin₺ falan o yüzden getireyim dedim evim 4+1 eğer yeterli dersen zaten robot süpürge de aldım her yer süpürge olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…