2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay valla bende aynıyım ama geçicek diye sabrediyorum benimde kimsem yok ankarada yaşıyoruz aileler uzakta tek bakmak çok zor gerçekten aslında şöyle günlük 2 saatcik kendimizle baş başa kalsak ne iyi olurdu

Dişleri sırasıyla çıkmayan varmı? Bizim 2 alt çıktı üst ten beklerken yine alttan çıktı

Menveo ve menectra arasindaki fark nedir acaba bilginiz var mi?
Doz durumları ile ilgili 9. Ayda ilk doz yapılırsa menectra ile başlıyor genelde biz ilk 5 aylıkken olmuştuk bu aşıyı diğer muadilleri önerdi o nedenle. Birbirlerinin muadili yani sadece bebeğin yaşı ve doza göre doktorun aşı tercihi değişiyor içerikleri aynı canım.

Kızlar yaz geldi malum. Şuan 65 kg. Doğum öncesi kiloma döndüm çoktan ama evlilik kiloma asla dönemiyorum. İnat gibi yapıştı üstüme. 7 kg vermem lazım. 2 ayda verebilir miyim bilmiyorum tabi spor da şart. Aranızda Spora giden kilo veren varsa öneri almam lazım. Diyetisyene gitmek istemiyorum. Çünkü uyamam gibi geliyor bebekle. Emzirdiğim için de hala çok yiyorum aşırı iştahım açık. Var mı küt filan deneyen ya da başka türlü diyet deneyen.

Merhaba,benim bebeğimde var.Ultrason çekildi kalçadan ve gamzeden bir şey çıkmadı.Doğduğunda daha belirgindi şu an baya kapandı.
Bu arada dun baktirdik usg den radyolog bisey yok dedi...dedim yurtdisina tasinacaz rontgen felan mr felan cektirmek lazim mi?yok dedi usg temiz ne gerek var baska bisey yapmayin dedi

Kizlar bizim kilo onde gidiyordu diye tam olarak ek.gidaya baslamadik...haftaya 9.ayi tamamlayacagiz...doktorumuz 9.aydan sonra ek gidaya tam.olarak gececegiz dedi...suana kadar hep kafama gore tadimlar yaptim...ama brnim kiz cok az yiyor ...ilk baslarda da oyle mi olur yani moralim bozulur boyke az yerse...mesela pankek yapiyom keciboynuzu avakadolu tarcinli felan kucuk bi tane yanina bir tatli kasigi yogurdu zorla bitiryor...mideleri mi oyle yoksa istahsiz mi oluyoryani nirmalmi.azicik.yemesi

Yeni başladıysan normal canım bizde öyle başlarda 1-2 kaşık yerdi sonra porsiyonlara çıktı merak etme alıştıkça yiyecektir. Zorlamadan hep teklif et yemediğini de bi gün yiyebiliyor vs.
Neyi sevip sevmediğini anladıkça ona uygun menüler hazırlarsın

Cok tesekkur ederim cevabiniz icinbenimkisi 9.ayi tamamladi ve ek gidaya gec kaldik ya yemezse hep boyle bi iki lokma yerse diye telasim...insallah saglikla biz de tam porsiyonlara geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…