Ya yazdiklarinizi okudum da bizde de benzer durumlar var ..hatta avukat oldugum icin bosanma dilekcesink bile hazirladim...bu sefer duzelecegim diyor ama ayni tas ayni hamam...esim ben gebeyken hakkini yiyemem her ev isini o yapti...bulasiklari dizdi utu yaptievi supurdu ama bebek dogduktan sonra buna bi haller oldu...ben de bakimsizliktan kiriliyorum..gece 7-8kez bebegim uyanir hop yanima alir emzirir uyuyunca hop yerine kaldirmaktan belimde 3fitigim olmus...kuyruk sokumum agriyor ve agri diz kapaklarima vuruyor...tum gun bebekle ilgilenmekten ben havada uyuyorum..beyn durmus gibi...kaslarim biyiklarim hic alinmamis gibi uzadilar...dusu bile bebegimle birlikte aliyirum...yardim edenim yok aileler uzakta...psikolojikmen coktum ...isten gelir iki saat bakar o iki saatte de yemek yapar cay demler bulasik dizerim sonra bebegi bana verir hopp uyur ...migren ataklarim olur iki saat bebrgi tut derim 45dakika zor dayanir getirir hatun bunun uykusu var meme istiyor der....yani yalniz degilsiniz
inanin ben de diyorum bosayim haftada bir gun bebegi babaya veririm sut sagarim o versin baksin en azindanhaftada bir gun benim gunum olur yani boyle planlar kuruyirum artik