- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.341
Oh sevindimBu arada dun baktirdik usg den radyolog bisey yok dedi...dedim yurtdisina tasinacaz rontgen felan mr felan cektirmek lazim mi?yok dedi usg temiz ne gerek var baska bisey yapmayin dedi
Yani inanin tum gece yatamadim mide agrisiyla uyandim streslenince benim direk mideme vuruyor ..gece bakiyirum doktorlar sitesinde prof beyin cerahhalri felan iste mutlaka mr cekilmeli demis bi kac kisiye......iste biri yazmis usg onemsiz kesin tani mr diye....yani minicikler daha ne mr diyorsun...bir de usgde suoheli bir durum da yoksa niye mr isteniyor onu anlamadim...ben radyologa sordum gerek yok dedi. Daha da desmeyecegim Rabbimin izniyle bisey olmaz...cunkucidden cok yorucubir donemden geciyorum ...psikolojim bir de bi mr kaldiramayacak ...iyiyse iyidir...ayaklarini oynatiyo tuttugumda ayaklari uzerinde durabiliyo sukurler olsunOh sevindimAynı şekilde ben de sormuştum bu yeterli demişti.Hatta birçok kişide oluyor ama farketmeyen çok demişti.
Bende doluyum buraya yazayım. Eşim çok uyku düşkünü akşam 7 de geliyor eve 8 gibi yemek Faslı bitiyor. Bulaşıktı çaydı 9 oluyor o sıra oğlumlA ilgileniyor ve bu çocuk zapt olmuyo bende dinlenmek istiyorum diye söylenmeye başlıyor sAat 10 oluncada uyur zaten. 2 saat kollarımda karanlık evde gezdirdiğimi bilirim. Beyefendi lavaboya kalkıp beni karanlıkta görüp korkmuşta uyuyamamış. Bazen diyorum boşa gitsin. Bide gelmiş bana diyor bebek bizde sevgi kopukluğu yaptı diye. Sen bu kdr bencil olursan olacağı o. Bende çok yoruldum çok zayıfladım. Göz altlarım mor mor halkalaştı. Yüzüm çöktü. Hiç bir şeyden zevk Alamıyorum. Oğlum doğduğundan beri uykuya direniyor. Sadece yanımda uyuyor oda yarım saatte bir meme için ağlayarak. Sinir hastası oldum. O kdr sakin bir insandım ki olgun sakin şuan ne olgunluk kaldı ne sakinlik . Bazen oluyor kan beynime sıçrıyor. Oğlum herşeyden memnuniyetsiz. Mama sandalyesinde durmuyor yürüteçte durmuyor az emekliyor ondanda sıkılıp üstüme çıkıyor. Bi dk oturmaz sessiz sakin. Delirmeme ramak kaldı. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz beyefendi beni hiçbir şeyden memnun olmamakla suçluyor birde. Psikolojik destek alıcam. Akşama kdr huysuz bebeyle nasıl ev işi temizlik yaptığımı bilmiyorum 578554 kez deliriyorum. Akşam beyefendi gelsin 2 saat baksın dinlenmek benimde hakkım deyip yatıp uyusun. Az kaldı adliyeye gidicem bu kdr bencil bi insanla ömür mü gecer ya o eşlik, babalık yapmayı öğrenecek ya da ben onun hayatından çıkıcam o zaman bol bol uyuyup dinlensin.
Selam kızlar foruma bakmayali bayagi oldu.Biraz gezineyim dedim sizin bu konuşmalarınızı görünce biraz kendimi buldum.Uykuyu sevmeyen bir bebeğim var basindan beri. 3-4 aylikken işe başladim ağlaya ağlaya.İşe başlarken yardimci olacaktı göya eşim aksamlari uyutmak için vs.de ama nerdee...Bebeğim zaten uyku sorunu var sürekli uyaniyordu geceleri sabah ben gidecekken daha yeni uykuya daldığı bile oluyordu.Yada gece sürekli uyanıp emerek geri uyuduğu veyahut ayagimda sallayarak.Ya yazdiklarinizi okudum da bizde de benzer durumlar var ..hatta avukat oldugum icin bosanma dilekcesink bile hazirladim...bu sefer duzelecegim diyor ama ayni tas ayni hamam...esim ben gebeyken hakkini yiyemem her ev isini o yapti...bulasiklari dizdi utu yaptievi supurdu ama bebek dogduktan sonra buna bi haller oldu...ben de bakimsizliktan kiriliyorum..gece 7-8kez bebegim uyanir hop yanima alir emzirir uyuyunca hop yerine kaldirmaktan belimde 3fitigim olmus...kuyruk sokumum agriyor ve agri diz kapaklarima vuruyor...tum gun bebekle ilgilenmekten ben havada uyuyorum..beyn durmus gibi...kaslarim biyiklarim hic alinmamis gibi uzadilar...dusu bile bebegimle birlikte aliyirum...yardim edenim yok aileler uzakta...psikolojikmen coktum ...isten gelir iki saat bakar o iki saatte de yemek yapar cay demler bulasik dizerim sonra bebegi bana verir hopp uyur ...migren ataklarim olur iki saat bebrgi tut derim 45dakika zor dayanir getirir hatun bunun uykusu var meme istiyor der....yani yalniz degilsinizinanin ben de diyorum bosayim haftada bir gun bebegi babaya veririm sut sagarim o versin baksin en azindanhaftada bir gun benim gunum olur yani boyle planlar kuruyirum artik
Levrek veriyorum 1 aydır. Somon ağır gelebilir dedi başta doktor.Kızlarcım bebeğine balık veren oldu mu?Doktora sormadım acaba verebiliyor muyuz?
Ben veriyorum somon , annemlerde de bir kaç kere sazan denk geldi yedirdimKızlarcım bebeğine balık veren oldu mu?Doktora sormadım acaba verebiliyor muyuz?
Walla bizimki de öyle ve asla üstünün örtülmesini istemiyor. Bilerek açıyor, yatagının kenarlarına sıkıştırıyorum ordanda bir şekilde çıkarıyor. Çözüm bulamadımKızlar bebeğiniz gece uyurken üzerini çok açıyor mu. Bizimki çok açıyor babasıyla ben kapatıyoruz arkamızı dönmeye yine açıyor çözüm olarak ne yapmaliyiz
Yarim kundak yapmayi düşündüm ama ilk doğduğunda bile kundak yapmamıştım sanmiyorum kundakla uyuyacaginiWalla bizimki de öyle ve asla üstünün örtülmesini istemiyor. Bilerek açıyor, yatagının kenarlarına sıkıştırıyorum ordanda bir şekilde çıkarıyor. Çözüm bulamadımkendi haline bıraktım artık
Hiç sanmamYarim kundak yapmayi düşündüm ama ilk doğduğunda bile kundak yapmamıştım sanmiyorum kundakla uyuyacagini
Merhaba bu sorunu nası çözdünüz acabaDün gece uyandığımda göğüslerim dolu doluydu ama sağ göğsümde ağrı vardı emzirip uyudum tekrar uyandığımızda ağrı hem artmıştı hem de emzirirken ağrı yapıyordu dün gece emzirdim sonra soğuk lahana yaprağı buz torbası falan koyup arkasına sağdım emzirirkenki ağrı gitti fakat hala normal değil ağrım var biraz elimle bastırınca da acıyor normalde sağım yapınca sağ göğsümden hep daha fazla çıkardı iki gecedir sağ göğsümden daha az süt çıkıyor
Uyku tulumu :)Kızlar bebeğiniz gece uyurken üzerini çok açıyor mu. Bizimki çok açıyor babasıyla ben kapatıyoruz arkamızı dönmeye yine açıyor çözüm olarak ne yapmaliyiz
Biri üç ayda biri iki ayda yapılıyor farklı farklı menenjit hastalıklarına karşı koruyor, bizim bütün dozlar yapılacak önce üç ayda Olan yapılacakKızlar bebeğine menenjit için menectra aşısını yaptıran var mı aranızda? Herkes mi bexero yaptırdı
Kolsuz da üşür diye korkuyorum ben yaUyku tulumu :)
Bizimki mümkün değil üstü örtülü kalsın okadar pozisyona giriyor ki uyurken amuda kalkmadığı kaldı bi
Ben kundak işi bittikten sonra 4 ay gibi uyku tulumuna geçtim hiç üzerini örtmedik yani canım
Kışın kalın 2 tog kullandım
Şuan havalar sıcak 0.3 tog kısa kollu uyku tulumu kullanıyorum
Kıyafetin üstüne giydiriyorum. Görselleri ekliyim bakmak istersen
Kışlık olanlar lcw ve ebebek
Yazlık olan owli uyku gurusu bu 3 yaşa kadar alttan bacağı uzuyor falan değişik ama kolsuz
Merhaba benzer durumu bi kac kez ben de yasadim...benim memenin ucunda dikkatlice bakildiginda beyaz bir kabarcik vardi...ben steril oldguna emin oldugum bir igne ucuyla o beyaz minicik kabarca hafif dokundurarak patlatmistim...normalde onerilen bisey degil bu yontem ama bende baska bi cozum bulamadim...sonra da o kabarciktan hrmen sut akar ve meme pompasiyla bosaltirim rahatlarMerhaba bu sorunu nası çözdünüz acaba
Ben de verdim, uskumruyu pek sevmedi ama levreği güzel yedi. 35 haftayı geçti bebislerimiz artık verilebilir belli araliklarlaKızlarcım bebeğine balık veren oldu mu?Doktora sormadım acaba verebiliyor muyuz?
Odası 24 derece uzun kollu tulumu üzerine giydiriyorum canım üşümüyor yaKolsuz da üşür diye korkuyorum ben ya
Sabaha kadar yatakta tavaf ediyor ayakları çıplak suratımda bırak üstünü açmayı aşırı deli yatmaya başladıKızlar bebeğiniz gece uyurken üzerini çok açıyor mu. Bizimki çok açıyor babasıyla ben kapatıyoruz arkamızı dönmeye yine açıyor çözüm olarak ne yapmaliyiz
Baktımda bende yok kabarcık. Tıkanma daha orta kısımlardamı oldu acaba gerçi tıkammamı blmiyorum süt az da olsa geliyor ama kızardı birde dokununca acıyor bi kaç gine geçmesse doktora gideceğim bugün sıcak havlu koydum biraz iyi geldi sankiMerhaba benzer durumu bi kac kez ben de yasadim...benim memenin ucunda dikkatlice bakildiginda beyaz bir kabarcik vardi...ben steril oldguna emin oldugum bir igne ucuyla o beyaz minicik kabarca hafif dokundurarak patlatmistim...normalde onerilen bisey degil bu yontem ama bende baska bi cozum bulamadim...sonra da o kabarciktan hrmen sut akar ve meme pompasiyla bosaltirim rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?