- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.381
Canım çok çok geçmiş olsun merak ediyordum ben de seni ne güzel haberlerle geldinKızlar selamlarben çok uzun zamandır yoktum oğlum 5.5 aylıkken NF isimli bir hastalıktan şüphelenilmiştü moralim çok bozulduğu için girmedim, biz çok zorlu süreçler yaşadık ama genetik testi negatif çıktı yani kromozomlarında yok, üstüne üstlük MR çekildi anestezi aldı MR da temiz çıktı şimdilik sadece vücutta leke olarak yer alıyor artıp artmadığına dikkat edicez 6 ayda bir göz muayenesi şimdilik yeterli Evlatlarımızla sağlıklı uzun güzel yıllarımız olsun, hastalıkların en hafifi bile yavruşlara yakışmıyor Bu arada benim oğlan emekliyor sıralama yapıyor aktivite masası aldım çok sevdi ama sehpayı itekleyerek ilerlemek istiyor var mı aranızda yürüme arkadaşı kullanan? Hızlandırır mı yürümeyi acaba? Arkadaşımın oğlu da bu aylarda sıralama yapıyordu ama yürümesi 15. Ayı buldu bakalım bizimki napacak bir de büyüdükçe her şey daha kolay değil mi?
Çok teşekkür ederim canım benimCanım çok çok geçmiş olsun merak ediyordum ben de seni ne güzel haberlerle geldinbenim kızım da bayadır emekliyor sıralıyor bugün ilk defa hiç destek almadan oturduğu yerden ayağa kalktı birden artık ara ara ayakta duruyor tutunmadan bakalım yürüme ne zamana
Çok sevindimKızlar selamlarben çok uzun zamandır yoktum oğlum 5.5 aylıkken NF isimli bir hastalıktan şüphelenilmiştü moralim çok bozulduğu için girmedim, biz çok zorlu süreçler yaşadık ama genetik testi negatif çıktı yani kromozomlarında yok, üstüne üstlük MR çekildi anestezi aldı MR da temiz çıktı şimdilik sadece vücutta leke olarak yer alıyor artıp artmadığına dikkat edicez 6 ayda bir göz muayenesi şimdilik yeterli Evlatlarımızla sağlıklı uzun güzel yıllarımız olsun, hastalıkların en hafifi bile yavruşlara yakışmıyor Bu arada benim oğlan emekliyor sıralama yapıyor aktivite masası aldım çok sevdi ama sehpayı itekleyerek ilerlemek istiyor var mı aranızda yürüme arkadaşı kullanan? Hızlandırır mı yürümeyi acaba? Arkadaşımın oğlu da bu aylarda sıralama yapıyordu ama yürümesi 15. Ayı buldu bakalım bizimki napacak bir de büyüdükçe her şey daha kolay değil mi?
Hep aklımdaydın çok sevindim yaa Allahım tüm bebişleri korusunKızlar selamlarben çok uzun zamandır yoktum oğlum 5.5 aylıkken NF isimli bir hastalıktan şüphelenilmiştü moralim çok bozulduğu için girmedim, biz çok zorlu süreçler yaşadık ama genetik testi negatif çıktı yani kromozomlarında yok, üstüne üstlük MR çekildi anestezi aldı MR da temiz çıktı şimdilik sadece vücutta leke olarak yer alıyor artıp artmadığına dikkat edicez 6 ayda bir göz muayenesi şimdilik yeterli Evlatlarımızla sağlıklı uzun güzel yıllarımız olsun, hastalıkların en hafifi bile yavruşlara yakışmıyor Bu arada benim oğlan emekliyor sıralama yapıyor aktivite masası aldım çok sevdi ama sehpayı itekleyerek ilerlemek istiyor var mı aranızda yürüme arkadaşı kullanan? Hızlandırır mı yürümeyi acaba? Arkadaşımın oğlu da bu aylarda sıralama yapıyordu ama yürümesi 15. Ayı buldu bakalım bizimki napacak bir de büyüdükçe her şey daha kolay değil mi?
Canım çok sevindimKızlar selamlarben çok uzun zamandır yoktum oğlum 5.5 aylıkken NF isimli bir hastalıktan şüphelenilmiştü moralim çok bozulduğu için girmedim, biz çok zorlu süreçler yaşadık ama genetik testi negatif çıktı yani kromozomlarında yok, üstüne üstlük MR çekildi anestezi aldı MR da temiz çıktı şimdilik sadece vücutta leke olarak yer alıyor artıp artmadığına dikkat edicez 6 ayda bir göz muayenesi şimdilik yeterli Evlatlarımızla sağlıklı uzun güzel yıllarımız olsun, hastalıkların en hafifi bile yavruşlara yakışmıyor Bu arada benim oğlan emekliyor sıralama yapıyor aktivite masası aldım çok sevdi ama sehpayı itekleyerek ilerlemek istiyor var mı aranızda yürüme arkadaşı kullanan? Hızlandırır mı yürümeyi acaba? Arkadaşımın oğlu da bu aylarda sıralama yapıyordu ama yürümesi 15. Ayı buldu bakalım bizimki napacak bir de büyüdükçe her şey daha kolay değil mi?
Çooook sevindiiiiim :) hep aklıma geliyordunuz.Kızlar selamlarben çok uzun zamandır yoktum oğlum 5.5 aylıkken NF isimli bir hastalıktan şüphelenilmiştü moralim çok bozulduğu için girmedim, biz çok zorlu süreçler yaşadık ama genetik testi negatif çıktı yani kromozomlarında yok, üstüne üstlük MR çekildi anestezi aldı MR da temiz çıktı şimdilik sadece vücutta leke olarak yer alıyor artıp artmadığına dikkat edicez 6 ayda bir göz muayenesi şimdilik yeterli Evlatlarımızla sağlıklı uzun güzel yıllarımız olsun, hastalıkların en hafifi bile yavruşlara yakışmıyor Bu arada benim oğlan emekliyor sıralama yapıyor aktivite masası aldım çok sevdi ama sehpayı itekleyerek ilerlemek istiyor var mı aranızda yürüme arkadaşı kullanan? Hızlandırır mı yürümeyi acaba? Arkadaşımın oğlu da bu aylarda sıralama yapıyordu ama yürümesi 15. Ayı buldu bakalım bizimki napacak bir de büyüdükçe her şey daha kolay değil mi?
C cup kullanırdım, sütyeni unuttuğumu gün ortasında farkederdim hoplama zıplama dışında işte bile günü çıkarırdım. Şu an ne kullansam memelerim göğsümün ortasına toplanıyorlar, çıkıyorlar. Önerebileceğiniz emzirme sütyeni var mı?
Çok teşekkür ederim o dönemde sorduğun ilgilendiğin için çoook teşekkür ederimCanım çok sevindim
Yürüme arkadaşı bende alacağım henüz tutunup ayağa kalkmaya başlamadı o güncelleme gelince alacağım yani
Çevremde alanlar çok çok memnun gözlemim yürümeyi kesinlikle hızlandırdığı ❤
Çoook teşekkür ederim güzel dualar akla gelince güzel dilekler sayesinde olduÇooook sevindiiiiim :) hep aklıma geliyordunuz.
Bizim çocuk emeklemiyo ama sürekli ayakta durmak istediği için yürüme arkdaşı aldık . Ayakta durmasını vs çok hızlandırdı biz iyki aldık diyoruz
Ben de arkadaşımdan öğrendim. Tutunup ayağa kalkıyorsa ve o şekilde sağa sola doğru ilerleyebiliyorsa sıralama yapıyor demekmişbebeğin sıralayabildiğinden bahsetmişsin ben anlamadım sıralamak tam olarak nedirBenim bebiş 8. aydan beri emekliyor 2-3 haftadır da tutunup kalkıyor adım atıyor desteksiz ayakta kısa süre duruyor ama sıralamak ne anlamadım.
Artık öyle almadığımız her şey değerleniyorÇok teşekkür ederim o dönemde sorduğun ilgilendiğin için çoook teşekkür ederimBen alayım o zaman fiyat uçuk beklesem mi bilmiyorum bi yandan daha geçen ay 440₺ tı şart bebelere
Her güne yeni bir fiyatla uyanıyoruz mpmpöppkjnobob dur ona da bakayım çok teşekkür ederim canımArtık öyle almadığımız her şey değerleniyor
Fisher köpekçik ve zebra arasında fiyat farkı var ama kullanım farkı neredeyse yok köpekçik daha müzikli ve 1 cm daha geniş sadece.
Ev zaten ışıklı müzikli oyuncak dolu o nedenle zebra alacağım o 399
Merhabalar bizimki de sürekli ayakta durmak istiyor ama henüz kendi kalkıp duramıyor koltuğa ben tutunduruyorum biraz duruyor alsak işe yarar mı?Çooook sevindiiiiim :) hep aklıma geliyordunuz.
Bizim çocuk emeklemiyo ama sürekli ayakta durmak istediği için yürüme arkdaşı aldık . Ayakta durmasını vs çok hızlandırdı biz iyki aldık diyoruz
Chicco aldım ben. 2. El aldım pek ümidim yoktu kullanmaz diye ama baya işe yaradı .Çoook teşekkür ederim güzel dualar akla gelince güzel dilekler sayesinde olduHangi marka acaba bizim clementoni aktivite masası var çok seviyor ama itip gitmek istiyor keşke dedim en başından yürüteç alsaydım yürüteçler aktivite masası da oluyor
Bizimde artık tutup yürütmekten belimiz kopmuştu :) tesadüfen 2. El bir dükkanda gördük alıp deneyelim dedik 2. El olunca fiyatıda uygundu denemek için. Yine biz tutuyoruz tamamen bırakılmıyo ama alışsın diye ara ara bırakıyoruz çocuk için artık daha rahat kendi kendine kalkıyo, dik durabiliyo , ayaklarını daha ritimli kullanıyo vs bizimde daha az belimiz ağrıyoMerhabalar bizimki de sürekli ayakta durmak istiyor ama henüz kendi kalkıp duramıyor koltuğa ben tutunduruyorum biraz duruyor alsak işe yarar mı?
Cok gecmis olsun canim neyseki bisey cikmamis cok sevindim, aklima gelip merak ediyordum durumunuzu, cok sukur bisey cikmamisKızlar selamlarben çok uzun zamandır yoktum oğlum 5.5 aylıkken NF isimli bir hastalıktan şüphelenilmiştü moralim çok bozulduğu için girmedim, biz çok zorlu süreçler yaşadık ama genetik testi negatif çıktı yani kromozomlarında yok, üstüne üstlük MR çekildi anestezi aldı MR da temiz çıktı şimdilik sadece vücutta leke olarak yer alıyor artıp artmadığına dikkat edicez 6 ayda bir göz muayenesi şimdilik yeterli Evlatlarımızla sağlıklı uzun güzel yıllarımız olsun, hastalıkların en hafifi bile yavruşlara yakışmıyor Bu arada benim oğlan emekliyor sıralama yapıyor aktivite masası aldım çok sevdi ama sehpayı itekleyerek ilerlemek istiyor var mı aranızda yürüme arkadaşı kullanan? Hızlandırır mı yürümeyi acaba? Arkadaşımın oğlu da bu aylarda sıralama yapıyordu ama yürümesi 15. Ayı buldu bakalım bizimki napacak bir de büyüdükçe her şey daha kolay değil mi?
Güzel dilekler sayesinde çok şükür hiçbi şey olmadı çok sağolCok gecmis olsun canim neyseki bisey cikmamis cok sevindim, aklima gelip merak ediyordum durumunuzu, cok sukur bisey cikmamisallah butun hastaliklardan korusun minikleri
Bizim kiz da tutunup kalkiyor, siraliyor. Emeklemiyor dizlerinin uzerine gelip birakiyor ama asker gibi surunerek gidiyor heryereyurume arkadasi ben de almistim simdi simdi alistirmaya calisiyorum oncesinde hep yurume arkadasinin oyuncaklariyla oynuyordu ins alisir yurumeye bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?