2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ruca ederim ama dedigim gbi telaslanmayin yillardir yasiyirum bunu ben defalarca endoskopi oldum hatta...gebelikte reflu de oluyor zaten ve her gebelik de ayni degil hani oncekinde yasamadiysaniz bunda yasamis olabilirsiniz ve dojtorunuza belirtin gaviscon tarzi suruplar verir muhtemelen mide asidinizi dengelemek icin...cunku bogaza cikip orayi tahris ediyor bir de size onerik yuksete yatmaya calisin ben 4 yildir reflu yastigi kullaniyorum

Levrek civa orani yuksek baliklardan diye duymustum ve onlar gebelikte oek tuketilmemesi lazimmis yani yanlis da hatirliyor olabilirim tabi ama bi bakin isterseniz
bende çok seviyorum levreği civa oranından dolayı kararsız kaldım. somonuda bilmiyordum ithal almam gerektiğini bundan sonra onada dikkat edeyim :)

bende çok seviyorum levreği civa oranından dolayı kararsız kaldım. somonuda bilmiyordum ithal almam gerektiğini bundan sonra onada dikkat edeyim :)
Ben normal hayatimda da baliga asiri duskun biriyim hatta haftada 2 kere balik yemeye calisirdim lakin gebe kalinca doktorum perinatolog ve bizzat sormustum her balik yenmez demisti yenilirse de haftalik 400 gr ile sinirli olacal sekilde tuket demisti...onerdikleri arasinda da yuzey baliklari ve onermedigi ise derin su baliklari onlarda agir civa bulunur dedi...somonda da varmis hatta ama asiri besleyici oldugu icin haftalik 400 gr asilmadigi takdirde ithal olanini tuketebilirsin demisti...levrek icin de bi kac kriter var ama tuketmesen daha iyi riske atma demisti

Aaa doktor önermişti bana onu.
araştırayım hemen
Levrek bayilirim ama çiftlik olmamasına dikkat et, deniz balığı olsun. Bi de en garanti ithal somon hem bebeğe yararlı hem pişmesi pratik hem de öyle kokmuyor. Hoş ben karadenizliyim balık kokusu hiç rahatsız etmez beni, ondan rahat tüketebiliyorum. Balık mevsimi de sınırlı somon ye rahat ol :))

Bende şuan oyle zanediyorum hep islaklik hisediyorum akintiyi bile hisediyorum korkuyom inşallah birsey yoktur yarin sabah arayacagim
Bu bende de var yaa. Koyu kıvamlı değil su gibi akıntı geldiği zaman hissediyorum camasırı hafif ıslatıyor. Gün içinde 2-3 kere oluyor. Normalde de akıntısı bol bir insanımdır ama gebelikte korkuyo insan, doktorun dediğini bana da iletirsn sevinirim :)

Merhaba hanımlar, aranızda Ankara'da olan var mı? Özele gidiyorum ama doktorumla tarzımız tam uyuşmadı, sigortam var o yüzden devlet düşünmüyorum. Önerebileceğiniz birileri var mı?

Somon ve sardalyaciva orani en az baliklar hatya doktorum somonu ithal olandan al dedi yerli olanda civa biraz daha yuksek dedi
Bu Türk somonu dediklerinde mi fazla acaba? Benim balıkla pek aram yok sevmem de. Hamilelik olunca haftada 1 tüketiyoruz eşim de Türk somonunu çok sevdiğinden ondan tüketiyordum. Netten bakınca çok bişi bulamadım ama bahsettiğiniz Türk somonu mu ?

Arkadaşlar herkese selamlar.. Hepiniz çok iyisinizdir inşallah, bu aralar işlerim çok yoğun. homeoffice çalışıyorum ben kendi işim ama bu aralar pek yoğun. Ama hepinizin yazdığını takip ediyorum

Kızlar benim kalça kemiği de ayağa kalkarken, çok ayakta kaldığımda vs sağ tarafında ağrı oluyor. Sanki eklem yerlerinde öyle hissediyorum. Doktora söyledim ama magnezyum için erken henüz dedi. Imom kullanıyorum, onun içindeki mg yetmezse başlatırız dedi. Bu kadar erken mi başlıyordu kemik ağrıları hiç hatırlamıyorum oğlumdan. Sizlerde olan var mı?

Ben hıc balık tuketmıyorum malesef asırı tıksındım balıkdan kokusu bıle aklıma gelınce midem bulanıyor ne olacak benım bu halim hiç bilmiyorum... 15+3 oldum ama azalma yok bulantılarda gündüz ıyıydım tekrardan basladı

Geçmiş olsun canım bende de vardı magnezyum içince birkaç günde geçti dilersen başka bir doktora daha sorabilirsin ama bizim gibi ağrı yaşayanlarında kullandığına burda rastladım oyüzden kullandım halada devam ediyorum.

Merhaba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı sonunda cinsiyeti öğrendik Dr %100 erkek dedi, erkek bebek sayısı artıyor.
4’lü test için kan verdim. Plasenta biraz aşağıda gibi hafif kanama olursa korkma iletişime geç hemen dedi. Çok yorulma kanamayı tetiklemesin dedi. Saçını boyayabilirsin, lazer biraz dursun yaptırma dedi. İdrar enfeksiyonuna karşı fitil yazdı bir de şase.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…