2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
slm kızlar ben 2 gündür çok uyuyorum yaa 10/11 gibi uyanıyorum yemek yiyorum 12/1 gibi uyuyorum 4/5 gibi tekrar uyanıyorum ilk haftalardaki yorgunluk geri geldi sizde de oluyormu

Bende ayniyim canim resmen ayakta uyuyorum

Günaydın kızlar
bu 3 gündür yataktan kalkmadan once her iki bacakta uyuşma var gün içinde olmuyor sizde de oluyor mu?

İnternette artan kilo artışı falan diyor sadece 3 kilo falan aldım. ama şu var işlerinde uzun uzun oturuyorum lavobaya kalkıyorum sadece, birde geceleri uyurken uyuduğum pozisyonda fazla uyuyorum geceleri bu uyuşmayı hissetmiyorum sadece sabah uyandığımda hissediyorum bugun uzun uyumak istedim ama uyuşmayı hissedince uyuyamadım 2,3 dk yürüyünce düzeldi. uyku pozisyonunu hamile yastığı dan da sık değiştirmiyor olabilirim.

Kızlar bel fıtığı olan var mı aranızda
Benim var bazen zorluyor ama aşırı değil. Son aylarda ne olur durum bilmiyorum.
eltimde de varmış hamileyken. Neredeyse hiç ağrımadı o zamanlar diyor. Ama doğumda epiduralden sonra eğilip kalkarken zor oldu hala zorluyor diyor. Kızı 3 yaşında şu an.

Hareketsizlikten kan dolasimi az olur ve bu da bacakta uyusma yapabilir diye biliyirun

Geçmiş olsun canım inşallah ağrın olmaz. Hamilelikte ağrısı hiç çekilmiyor onu anladım. Epidural yaptıranlarda da bel ağrısı oluyormuş sanırım ben sezeryan olsam Epidural yaptırmam

Günaydin kızlar
Geçmiş olsun canım inşallah ağrın olmaz. Hamilelikte ağrısı hiç çekilmiyor onu anladım. Epidural yaptıranlarda da bel ağrısı oluyormuş sanırım ben sezeryan olsam Epidural yaptırmam

Hayatimin en büyük hatasi epidural yaptirmakti. 8 yildir bel agrim gecmedi . Dogumdan önce hic bel agrim yoktu

Kızlar simdi detaylidan çıktık şükür kızım iyi. Herşey yolunda. Boyumuz 29cm kilo 670gr 1 hafta ileriden gidiyoruz.. fetal dna yaptirdigimdan 4 lü teste gerek yok dedi. Bu arada 50 dakika sürdü ama canim acımadi. Bence bolbol jel kullanmakla ilgilide olabilir.

B
bende detaylıda bir böbreğin geniş olduğunu öğrendim 4.5 yazıyo raporda da. Ama doktor çok önemli olmadığını ilerleyen haftalarda takip etmemiz gerektiğini söyledi sizin bebeğin cinsiyeti neydi ? Erkek bebeklerde oluyomuş genellikle

Maşallah cnm gözün aydın bende salı günü girwcem inş bizde de herşey yolundadır

evet benim bebeğimde erkek 19+6 da iki taraflı 4,3 4,2 ölçüldü benimde.
ama benim parlak bagırsak dırumu da var . bana da doktorum dedi erkek bebeklerde olabilir diye ama 2 tane sorun oldugu için genetik incelemesi yapılabilir dedi.

sen niye fetal dna yaptırmıştın canım ben onu kaçırmışm .

Hanımlar merhaba 2 kere sol göğüsümden sarı renkli bi akıntı geldi uçlarım belirgin normalde de uçları kabuklu gibi emzirmeye başlamadan iltihap olmuş olabilir mi .s daha önce yaşayan fikri olan doktoruna danışmış olan var mı?

Gözün aydın hadi canım, maşallah Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun

Çok geçmiş olsun bende aynı sizin gibi iki embriyo konuldu bir kese büyük diğeri küçük göründü ve o kayboldu. Aynen ikili yüksek çıktı ve Fetal e yönlendirdiler ve fetal verdim . Siz DNA geçebilir fetal yapılmaz demişsiniz çok endişelendim şuan gerçekten öylemiymiş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…