2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Canım maşallah cidden çok sevindim. Eşinin ve senin boyun uzunsa bebekte o yüzden de gelişindir
 
Geçmiş olsun benım de 2 gündür ağrılarım baya arttı ne yapacağım bilmiyorum sizin yaptığını bşey var mı ağrı için
Benim 16. Haftada basladi agrilarim. Gece yatakta donerken aciyla uyaniyordum. Biraz yastik destegi ile yatmayi denedim baktim faydasi var hemen hamile yastigi aldim. Simdi onunla yatiyorum faydasini cok gordum. Siz henuz almadiysaniz ebebek de satilani oneririm. Onun haricinde cok ayakta sabit kalmamaya calisiyorum.
 
Evet canım uzun süre sabit kalmamak lazım doğru daha çok tetikliyor ağırıy. Yastığa da hemen bakayım
 
Hareketlerini hissediyorum artık şükür ondan rahatladımbide forumda araştırdım çok böyle söylenen olmuş sağlık ocağının cihazıyla ilgili rahatladım biraz.
 
Kızlar siz yazdıktan sonra bende dikkat ettim.Gerek USG de gerek ikili test sonuçlarında bebeğin baş popo mesafesi,uyluk kemiği ve olcumlerine.Benimde farklı farklı ama doktor birşey dememişti.
Aradaki fark en fazla 5gün.Sanirim 2haftadan sonrası riskli.Mesela benimki karın çevresi önde.
Bpd yazan yer başta ondeymiş şimdi geriye düşmüş.Birazda genetik özelliklerle ilgili olabiliyor sanirim anne baba minyonsa yada kafa yapısı küçükse misal benim kafa yapım küçük ama boyum kısa değil eşimde öyle.Ama uyluk kemiği geride çıkıyor hep acaba kısa boylu olacağı yada minyon olacağı anlamına mı geliyor bu?Şimdide buna taktım
 
Herkese merhabalar, 16. haftada bir hafta geriden gelen bebeğimin 3 hafta sonra yani 19+1'de çok daha geriye düştüğünü öğrendik. Femur kısalığı, karın çevresi baş çevresi hepsi 3 hafta geriye düşmüş. Doktorum perinataloğa yönlendirdi, o da plasenta da sorun olduğunu, bebeğin yeterince beslenmediğini ve yaşamayacağını, 30 haftayı görmesinin mucize olacağını, yaşasa bile sorunlu olacağını, bu sebeple hemen aldırmamızı tavsiye etti. Dünyam kararmış durumda, ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç böyle erken dönem gelişme geriliği yaşamış ya da bilen var mı?
 

Canim benim oğlumda minyon tipli ama bir bakışları var, bir annemmmm diye sarılmasi var dünyaya bedel. Fazla kafaya takma ,kendine zehir etme hamileliğini.
 

Canim ilk defa duydum Rabbim yar ve yardimcin olsun . Bebeğinede şifa versin.
 
Allah buyukdur canim Inslaah normale döner genisleme durur.. psikoloji insanida bebegide cok etkiliyor guzel düsünki guzel olsun Inslaah saglikla dogar bebegin rabbim saglikla kucaklarimiza versin bebegimizi
 
Merhaba wbc kandaki lokosit demek...siniri 11 dir sizin 13 cikmis...gebelikte bu deger yukseliyor genelde..benim 16 idi en son....ama saha yuksrk oldugunda enfeksiyondan suphe ederler...kirkmayin siz hem doktorynuz da iyi demis zaten
Çok teşekkür ederim canım bende enfeksiyon mu acaba diye korkmuştum bilmeyince.içimi ferahlattiniz allah razı olsun
 
Bizim bebeğimiz erkek 10 gün önce doktorumuz ultrasonda tek böbreğini gösterip genişleme olduğunu ama gebelikte geçmezse en kötü ihtimalle doğunca ilk 1 haftada normale döneceğini kesinlikle telaş yapmamam gerektiğini söyledi ölçtü ama değeri bize söylemedi eğer sorup üstüne düşseydim daha çok üzülecektim konu üzerine birşeyler okudum ama çok fazla kapılıp araştırma yapmadım lütfen daha başka şeyler düşünün ne yesem ne yapsam bebeğime faydalı olur diye bunları okuyun bol bol. İnanın düşündükçe moral olarak aşağı çekiliyorsunuz bebeklerimizin bizim güzel neşemize ihtiyacı var güzel anneler
 
güzel yorumunuz için teşekkür ederim .
haklısınız bunun farkındayım . belki vesvese sebebiyle iş bu noktalara geldi. ilk ögrendigimde böyle degildim. ne hislerim ne ben .
herkesin bebeğimsağlıklı olsun inş . düşünmemeye ve kafa dagıtmaya calışacagım.
yeni yeni ayaklanmaya başlamıştım işimede başlıcam esnek çalışma şeklinde.insan görünce kafam dagılacak eminim.3 ay hastane dışında evden cıkmamam da paikolojimi bozdu.
bunun da farkındayım. güzel haberlerle dönerim aranıza inşallah.
 
O kadar iyi anlıyorum ki ben de ilk öğrendiğimde senin gibiydim tabi ama 2. Gün moralimin bozulmasına izin vermedim hepimiz ne zor dönemler anlattık bu aşamalarda gelinceye kadar şimdi hamileliğin tadını çıkarma vakti güzel haberlerini bekliyoruz canım
 
Hanımlar hastane çıkışı aldınız mı veya yaptırdınız mı? Hangi renk kullanıcaksınız? Ben aldım ama bebiş verniksli doğarsa diye acaba beşli takım alıp öncesinde onu mu versem hemşirelere sonrasında odaya geçince pamuğu ıslatıp bebişi silerim öyle öbür hastane çıkışını giydirdiririm diye düşündüm sizler nasıl karar verdiniz.
 

Oglumda herhangi bir lekelenme olmamisti. Zaten 10 lu takımda alınsa hepsini almıyorlar. İçlik dış zıbın ve battaniyesini alıyorlar.
 
Maşallah
Bende yarın giricem detaylıya. Çok heyecanlıyım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…