- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 43
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #14.521
Masallah gözün aydin darisi basimiza insallahKızlar simdi detaylidan çıktık şükür kızım iyi. Herşey yolunda. Boyumuz 29cm kilo 670gr 1 hafta ileriden gidiyoruz.. fetal dna yaptirdigimdan 4 lü teste gerek yok dedi. Bu arada 50 dakika sürdü ama canim acımadi. Bence bolbol jel kullanmakla ilgilide olabilir.
Maşallah
Bende yarın giricem detaylıya. Çok heyecanlıyım
Masallah gözün aydin darisi basimiza insallahDetayli ultrasyonuda atlatalim insallah hayirlisiyla,, benimde hic canim acimaz bazen bebek kucuk oldumu yada erken detayliya girildimi bastiriliyor iyi görünmesi icin,, bizim hafta olarak buyuk oldugu icin acimaz ,, benimde az kaldi cok sükür 3 gün sonra detayli randevum
normalde 4 üstü degerleri bönrek genişlemesi olarak görüyorlarmış. benim ölçümlerim 4.2 4.3 olmak üzere iki taraflı. inş bizim de belli bi haftadan sonra durur.
ruhen kendimi iyi hissetmememe kızıyorum. bu şekilde hissederken onu içimde nasıl sağlıkla besleyip büyütecegim bilmiyorum. son 2 gündür uyudugum uykuyu bile anlamıyorum
Ben 5 li ve 10 lu iki takim aldim biri krem biri ekru, önce 5 li takimi verecegim ekru olanı, sonra bebişi temizleyip paklayıp 10 lu takımı giydirecegim o daha ciciliHanımlar hastane çıkışı aldınız mı veya yaptırdınız mı? Hangi renk kullanıcaksınız? Ben aldım ama bebiş verniksli doğarsa diye acaba beşli takım alıp öncesinde onu mu versem hemşirelere sonrasında odaya geçince pamuğu ıslatıp bebişi silerim öyle öbür hastane çıkışını giydirdiririm diye düşündüm sizler nasıl karar verdiniz.
Evet detaylida herseyi belli oluyor cok guzel bir ultrasyonSagolasin canim benimm. Hadi darisi başiniza cinsiyetide 4 gözle bekliyoruz. Ben 22+6 da gittim ama 23+5 falan çıktık. Çok rahat heryerini gördü doktor. Hatta beyni 2 ye ayiran bir damar varmis o bile oluşmus tam zamaninda gelmişsin dedi. bu arada tahminin varmi cinsiyet icin.
Ben yeni 1 takım aldım, beyaz sade sevdiğim için chakra dan aldım çok sevimli, yumuşacıkHanımlar hastane çıkışı aldınız mı veya yaptırdınız mı? Hangi renk kullanıcaksınız? Ben aldım ama bebiş verniksli doğarsa diye acaba beşli takım alıp öncesinde onu mu versem hemşirelere sonrasında odaya geçince pamuğu ıslatıp bebişi silerim öyle öbür hastane çıkışını giydirdiririm diye düşündüm sizler nasıl karar verdiniz.
Evet detaylida herseyi belli oluyor cok guzel bir ultrasyonben erkek hissediyorum kizimdan cok farkli hamileligim tabi Allah bilir herseyin hayirlisi,, saglikli ve hayirli olsun yeterli bizim icin
Ben yeni 1 takım aldım, beyaz sade sevdiğim için chakra dan aldım çok sevimli, yumuşacıkİlk doğunca hastane kendi hastane çıkışlarını giydiriyor zaten, 1 tane daha 10 lu hastane çıkışı alıp sonra tek zıbınlı takımlar almayı planlıyorum.
Sağol canım, tecrübelerinizi paylaşmanız güzel oluyoCanim hastane cikisi 1 tane yetiyor sonrasinda 5 li takimlar yetiyor. Göbeği düştukten sonrada çıtlıklı badyler daha kullanışlı oluyor .
Canım yanlış bakmışım sanırım Fl si haftasıni yakalamış oncekinde düşükmüşCanim benim oğlumda minyon tipli ama bir bakışları var, bir annemmmm diye sarılmasi var dünyaya bedel.Fazla kafaya takma ,kendine zehir etme hamileliğini.
Amin cümlemizin insallah ögrenip bir an önce alisverise baslamak istiyorum agirlasmadan herseyi hazirlamaliyimAllah hayirlisini gönlüne göre versin canım
Lekelenme olmasa bile ayak izlerini aldıkları mürekkep bulaşıyormuş o yüzden bilemedim bende beşli takım versem daha iyi olucak sanırımOglumda herhangi bir lekelenme olmamisti. Zaten 10 lu takımda alınsa hepsini almıyorlar. İçlik dış zıbın ve battaniyesini alıyorlar.
Evet bende öyle düşünüyorumBen 5 li ve 10 lu iki takim aldim biri krem biri ekru, önce 5 li takimi verecegim ekru olanı, sonra bebişi temizleyip paklayıp 10 lu takımı giydirecegim o daha cicilisizin gibi dusundum yani zaten 2 takım yeterli oluyormuş
Yaptirmadim hazır aldım ama cok hosuma gittiEvet bende öyle düşünüyorumAma bir beşli de yedek götürürüm ben sanırım Üç takım olur 10 lu takımı aldın mı yaptırdın mı ben yaptırmadım ama güzel bi markanın aldım yaptırsam muhtemelen aynı fiyata denk gelir di ama hala isme karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?