2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Canımmmm rabbim şu mübaret günlerin hürmetine bebeğini sağlıkla sana bağışlasın. Dualarım ve kalbim seninle .

Bebek hareketlerini hep aynı bölgede mi hissediyorsunuz? Ben göbeğimin sağ tarafında ve kasıklarıma yakın bölgede hissediyorum ultrasona göre ayakları aşağıda eller ve kafa göbeğimin sağında. Ama hareketler daha çok göbeğimin sağında aşağıda çok nadir hissediyorum. Eller mi daha kuvvetli hissediliyor ki veya dönmüş müdür kendi kendime neden ayaklarını hissetmiyorum diye endişe ediyorum bu kez

Bana ayrintili karindan bakıldı. Vajinal sadece kanamam olunca bakilmisti. Bu haftalarda vajinal bakılıyormu bilmiyorum

merhaba allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. rahim kısalığı bir belirti veriyormu yoksa doktor bakınca mı gördü?

Kızlar kontrolden geldim 24+1 bebeğimin kilosu 640 gr iyi mi bana zayıf geldi biraz canım sıkkın

Canim benim ayrintili 23+5 gibiydi ayrintilida doktor 700gr ileriden geliyor demisti 1 hafta sonra kendi doktorum 600gr dedi. Ben sordum değisebiliyor dedi. Oyüzden fazla takılma kiloya

Canım Allahım sana bağışlasın bebeğini sakın kötü düşünme güzel haberlerini alacağız inşallah

Allah yardimciniz olsun ikinizinde. Insallah en az 27 haftaya kadar kalır. Umarim daha fazla da kalır. Allahtan umut kesilmez. Rabbim evladinizi bagislasin canim dualarimizdasin saglikla gelsin kucaginiza

Canim böyle durumlarda ciğer gelistirici igne yapiyorlar dogum öncesi bilgin olsun. Insallah prensesinin güzel haberlerini alacagız

Niye öyle oldu ya ben orayı kaçırdım galiba inşallah bu savaşı bebeğin kazanır canım üzülmemeye çalış stresten uzak dur

canım şu mübarek günlerde inşallah bebeğin biraz daha sabır etsin.ikiniz içinde dua edicem.

Allah hepinizden razı olsun bir tek buraya girince güzel yorumlarınızı okuyunca rahatlıyorum :) inşallah dayanır kızım benim için doktorlar çok iyi konuşuyor yaşama şansının fazla olduğunu söylüyorlar ama inşallah oyledir korkuyorum onu kaybetmekten inşallah bu savaşı biz kazanırız

Selamlar, ben özele gidiyorum ve bel fıtığım var. Doktor hamileliğimin en başında belden uyuşturma yapamayız genel anestezi olman lazım dedi. Şimdi bile belimden güç alıp bişey yapmakta çok zorlanıyorum, riske atamam. Doktorunla konuşmanda fayda var.

İçime doğuyo kızınız erkencide olsa size hayata tutunacak inşallah doğru hissediyorum hep haberlerinizi bekliyorum

Kuzum bak sabrediyo bebisin 23tun yattığında antibiyotik başlanacak mı acaba derken bak büyüdü 24oldunuz inşallah 26 27de olursunuz dualarımız sizinle
Karından muayene oluyo herhangi bir sıkıntı yoksa canım

Canım sakın stres yapma kendine bol bol dua oku bizimde dualarımız seninle ama sende iyi düşün moralini yüksek tut umarım prenses onun içinde uygun olan zamanda gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…