- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #16.601
Maleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Yok canım iyi masallah 24. Haftaya göre 600 gr ideal olani diye okudum. Bende 24+3 te gittim. 670 gramdi.Kızlar kontrolden geldim 24+1 bebeğimin kilosu 640 gr iyi mi bana zayıf geldi biraz canım sıkkın
Doktorum ölçse bile genelde bana bilgi vermiyor bu konuda. Olumsuz olsa bilgilendirir diye düşünüyorum.
Yarın gideceğim ayıntılı ultrason olduğu için acaba alttan muayene olur mu diye düşündüm. Sizin ayrıntılı ultrasonlarda alttan bakıldı mı?
merhaba allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. rahim kısalığı bir belirti veriyormu yoksa doktor bakınca mı gördü?Maleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
ayrıntılı ultrasona girdiğim odada düz sedye vardı, öyle çatal falan yoktu gerçi yine oraya gidicem ama.Bana ayrintili karindan bakıldı. Vajinal sadece kanamam olunca bakilmisti. Bu haftalarda vajinal bakılıyormu bilmiyorum
Kızlar kontrolden geldim 24+1 bebeğimin kilosu 640 gr iyi mi bana zayıf geldi biraz canım sıkkın
Canım Allahım sana bağışlasın bebeğini sakın kötü düşünme güzel haberlerini alacağız inşallahMaleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Allah yardimciniz olsun ikinizinde. Insallah en az 27 haftaya kadar kalır. Umarim daha fazla da kalır. Allahtan umut kesilmez. Rabbim evladinizi bagislasin canim dualarimizdasinMaleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Maleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Ne bilim valla ana yüreği işte hemen panik yapıyorumYok canım iyi masallah 24. Haftaya göre 600 gr ideal olani diye okudum. Bende 24+3 te gittim. 670 gramdi.
Valla bende uzun aradan sonra ilk defa develete gittim devletteki doktor dedi haftaya özelde kontrolümCanim benim ayrintili 23+5 gibiydi ayrintilida doktor 700gr ileriden geliyor demisti 1 hafta sonra kendi doktorum 600gr dedi. Ben sordum değisebiliyor dedi. Oyüzden fazla takılma kiloya
Niye öyle oldu ya ben orayı kaçırdım galiba inşallah bu savaşı bebeğin kazanır canım üzülmemeye çalış stresten uzak durMaleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
canım şu mübarek günlerde inşallah bebeğin biraz daha sabır etsin.ikiniz içinde dua edicem.Maleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Selamlar, ben özele gidiyorum ve bel fıtığım var. Doktor hamileliğimin en başında belden uyuşturma yapamayız genel anestezi olman lazım dedi. Şimdi bile belimden güç alıp bişey yapmakta çok zorlanıyorum, riske atamam. Doktorunla konuşmanda fayda var.Canım doğum şeklini kesinleştirdiniz mi sonuç olarak?
özel hastanelerde zorunlu değil o zaman epidural. Kime sorsam özelde de epidural yapıyorlar artık genel anestezi kalktı diyorlar.
Benim bir de bel fıtığım var. İlerde bi de epidural ağrısı çökerse ben erkenden düşerim elden ayaktan
Ne diye ilk doğumu sezeryan yaptıysam artık , çok pişmanım
İçime doğuyo kızınız erkencide olsa size hayata tutunacak inşallah doğru hissediyorum hep haberlerinizi bekliyorumMaleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Kuzum bak sabrediyo bebisin 23tun yattığında antibiyotik başlanacak mı acaba derken bak büyüdü 24oldunuz inşallah 26 27de olursunuzMaleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Karından muayene oluyo herhangi bir sıkıntı yoksa canımDoktorum ölçse bile genelde bana bilgi vermiyor bu konuda. Olumsuz olsa bilgilendirir diye düşünüyorum.
Yarın gideceğim ayıntılı ultrason olduğu için acaba alttan muayene olur mu diye düşündüm. Sizin ayrıntılı ultrasonlarda alttan bakıldı mı?
Canım sakın stres yapma kendine bol bol dua oku bizimde dualarımız seninle ama sende iyi düşün moralini yüksek tut umarım prenses onun içinde uygun olan zamanda gelecekMaleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Evet unisex bi isim dogruBenim kiz arkadasimin adida yektaben hep kiz ismi olarak biliyordum kizada olur yani düsünürseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?