2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Olsun canım dayaniriz insallah . Ben bugün ufak bir tatlı kaçamaği yaptim . Çok pişmanımmm

Lansinohu çatlamadan 1 -2 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş engelleyebilmek için, genelde yedinci sekizinci ay gibi. Benim de aynı şekilde uçları açılmaya başlamıştı badem yağı kayısı yağı susam yağı karışık vücuduma sürüyordum göğsüme de sürmeye başladım çok rahatlattı. Bu tarz bi yağ varsa deneyin bi daha fazla açılmadan.
Balmumunu ben de duydum gümüş kapaktan daha iyi diyorlar ama daha denemedim alıp da

Olsun canım dayaniriz insallah . Ben bugün ufak bir tatlı kaçamaği yaptim . Çok pişmanımmm
Bugun bende sadece bi isirik aldim bugun kilomu olctuler 14 gun once 72 kilo kusur bugun 71 kilo diyet ise yariyor yataktan kalkmamama ragmen bence 1 kilo vermek iyi olmus ama bebegin suyu biraz fazla dedikten sonra bugun ilk defa tatli birsey tatım pişman oldum sonra inşallah normale düşer suyumuz

Şeker yüklemesi de konuşulmuş, ben 20-21. haftada yaptırdım, herkes on dakikada yavaş yavaş içtik diyo, bana 75 mg. dört dakikada çabuk çabuk diye apar topar içirdiler, şekerimin sınırda çıkması bununla mı ilgili diye düşünmüyor da değilim, erkendi çünkü.

Bende yağları deneyım ozaman tesekur ederım

Kızlar aşı sorgulaması yaptınız mı hiç kendinize ? Aşı çıkmış görünüyor hamilelere. Birde doktorlarınıza sordunuz mu ne diyorlar covid aşısı için

Banada 5 dakika içinde bitirmen gerekiyor demişti hemşire

şeker ölçtüysen ve sıkıntı yoksa üzülme canım.evin içinde haraket yap ve yürüyüş. benim doktorum haftada birgün kontrollü 1 porsiyon sütlü tatlıya izin verdi.hafif yediğim günler.

Banada 5 dakika içinde bitirmen gerekiyor demişti hemşire
Bakıyorum internetteki referans aralıklarına göre normal, 75 mg 'da kaç çeşit referans var bilmiyorum, kendi doktorum fazla diyor.
Az önce de denk geldim, referans burda 153, hastanenin referansı 120.

Banada 5dakikada içmeniz gerekli dediler.Bende araştırdığımda böyle olnasi gerekiyormuş su içer gibi.

Arkadaslar 2 gundur esimle ormana 30 dakikalik hafif yuruyuslere cikiyoruz ve dondugumde camasirim baya islak oluyor ..dun doktora yazdim o da terlemissindir dedi...yani amniyon sivisi diye cok korktum..bugun yine oyle.yani bildiginiz.akinti degil su gibi ve yarim cay bardagi kadar.islaklik oluyor...gerci sirtim da terliyor ama camasirda gorunce insan panik yapiyor...sukur agrim sizim yok ve bebek tekmelerini de hissediyorum 2 gundur ...benzer durum yasayan var mi

Bana da 2 dakikada falan içirdiler birden içmek gerekiyo diye vallla

Ben peçete koyuyorum sürekli su gibi şeffaf akıntı oluyo ama progestan kullanıyorum ona bağlıyorum ayağa kalkmakta tetikliyor. Ama akıntı mı oluyo sumu rengi ne vs görmek için hep peçete koyuyorum sizde koyun isterseniz termi yoksa akıntı mı anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…