2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı düşüncedeyim canım burda bir arkadaşımız benden önce enfeksiyon olmuş bebegini kaybeti burda bizi uyardi anlatı neler hisetiğini nasıl geliştigini bi baktım ayni simtomlar bende de var onun üzerine hemen doktora gittim enfeksiyon buldular belki o arkadaşımız yazmasaydı ben kendimi anlamayacaktım ve daha geç olacaktı ve bende bebeğimi kaybedecektim bende başimdan gelenleri buraya yazıyorumki hepimiz bilinçlenelım ve aynı hataya kimse düşmesin korunsun diye kaç defa da yazmıştım nolur enfeksiyona dikat edin başina gelen bilir allah göstermesin hiç kimseyin başına gelmesin çok zor.

Evet daha hamileligin ilk haftaları falandi birinin kanamasi olmustu burda, o bebegini dusuren kişi, benim de kanamam oldu bebegimi dusurdum cabuk kosun doktora gidin demisti o zaman da tepki gostermistim oyle mi soylenir diye. Ben haksiz oldugumu dusunmuyorum boyle seyler biraz insanin icinde olmalı. Karsidakini dusunmek lazim. Ben de soylediginiz gibi sizi engelleyecegim, demek istediklerimi hala anlamadiginiz icin devam edeceksiniz sanirim bu tarz yorumlariniza Hayirlisiyla kucaginiza alin bebeginizi insallah

Baslardada bebegini kaybeden biri olmusdu grupta girip sadece bizi uyarmak icin yazmis acisini paylasmisdi ,,, onuda tersleyen olmusdu etkilenenler var falan filan cok cookk üzülmüsdüm yani iyi niyetle yapilan birseyin yanlis anlasilmasi kadar kötü bi durum yok malesef herkesin yazis söyleyis tarzi farklidir niyet önemli bence

Benim doktorum sen bilirsin dedi. Aile hekimime sordum eşim gebe olsa ben aşı olmasını istemezdim dedi. Senin sordugun doktorların da yaptırma demiş olması yaptırmamaya daha yakınlaştırdı beni.
Bi de evden dışarı da çıkmıyoruz sadece kontrole gidiyoruz. Eşlerimiz eve taşımazsa bence korona olma ihtimalimiz de düşük

Bende ayni şekilde düsünüyorum. bende evdeyim sadece hastaneye gidiyorum. Market alisverisim online.oglumda okula gitmiyor. Sagolsun 2 aydir ogretmenlerimiz durumumu bildiginden idare ediyor. Simdide onlibe egitimde. . Esimde isyerinde kaliyor. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik. Allah yardimcimiz olsun.

Evet ayni arkadas terslemisti vicdansız yazmisti ve o bayan sadece uyarmak istemistim benim yaşadigimi yasamayin diye cok üzülmüstü

Son düzenleme:
Bu konusmaları mı diyorsunuz ? Yine bendim, çizgimi her zaman korurum Ben de tam tersi kanamasi olup da bu yorumla karsilasan kisiye uzuldum biliyor musunuz ? Söyleme tarzı çok önemli işte, biraz empatiyle yaklaşmak lazım. Ben çok ince dusunurum bu konularda herkese karşı. Neyse burada konuyu kapatıyorum daha fazla anlatmak icin kendimi paralamak istemiyorum, anlaşılmadığım için üzgünüm.

Eklentiler

• Screenshot_20210501-145326_Chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20210501-145350_Chrome.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşlar acaba doğum & doktor & hastane hakkında araştırma yapmaya başladınız mı?
Ne kadar zaman önce karar vermek gerekiyor? Öncesinde gidip hastaneyle anlaşma mı yapmak gerekiyor?
Belki bilenleriniz vardır, tecrübeliler de var aramızda.

Ben kendi muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum. Bi aksilik olmazsa kendisi doğumda olsun isterim. Doğum da özel bi hastanede olacak haliyle. Daha önce çok kısa bi konuşmuştuk da istediğiniz yerde yaparız demişti. Ama sekreteri 3 tane hastane ismi vermişti. Seçenekleri soracağım kendisine.

Şimdi erken doğum vs. olur diye de korktuğum için biraz araştırayım diyorum yavaştan.
Haftaya da doktor randevum var gidince ona da soracağım.
Doktora sormam gereken, ay bunu mutlaka sor diyeceğiniz bir şey var mı?
Bir de mesela hep merak ediyorum, diyelim ki doktorumla anlaştık doğumu o yapacak. Ama kendisinin geleceğini nasıl garanti edebilir? Hastalığı var sağlığı var yetişip yetişememesi var. Bu insanlar hiç tatile falan çıkmıyor mu Hiç kafamda oturtamadım.

30.haftaya kadar netlestirmek gerekiyor bence. Bazi doktorlar sonradan kabul etmiyorlarmis. hatta benim doktorum 30.haftadan sonra geleni kabul etmiyorum kendi takip ettigim hasta tercihim dedi.

Evet ayni arkadas terslemisti vicdansız yazmisti ve o bayan sadece uyarmak istemistim benim yaşadigimi yasamayin diye cok üzülmüstü
Ya siz iyice çarpıtmaya basladiniz ama vicdansiz falan yazmadim, acimasizca konusuyorsunuz dedim kadına. Kötü olan ben oldum şimdi bu kadar ince dusunurken gercekten cok ilginc. Ayrica o kanamasi olan ve o yoruma maruz kalan arkadas da T Twinmummy miş. Gayet saglikli bir gebelik geciriyor şükür, kucuk bi kanama alani varmis o zaman yazik kimbilir ne kadar korktu bebegini dusurecek diye. Yani kendimi anlatcam diye gittim size konusmalari buldum screenshot aldim, millet de beni harbiden vicdansiz biri sanacak bakin ben de boyle yazmisim ona

Eklentiler

• 20210501_151007.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 79
Doğumda değil de doğum sonrasında kanamam olmuştu doktorum şehir dışındaydı hastaneye gitmiş nöbetçi doktor ilgilenmişti kendi doktorum gelene kadar ama doğum için daha farklı tabi durum

6 kere bebegini kaybetmis bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki. Bebegini yeni kaybetmis cani yanan acısi taze olan bir anneye yorumunuz acimasızca ve bencilceydi. Artik cevaplamiyacagim lütfen bana yazmayin kırmak istemiyorum.

Ben öğretmenim bana hala çıkmadı Şahsen çıksada yaptırmayı düşünmüyorum ben, size çıktı mı peki?
Korkum ne biliyor musun rus aşısı gelecekmiş şimdi biz doğum yapana kadar rus aşısı türkiyede olursa ben töbe yaptıramam rus aşısına töbe güvenmiyorum aşısız gezerim valla

Keşke o zaman dile getirseydiniz fikrinizi, neden simdi? Ben acimasiz yorum yaptigimi dusunmuyorum hala. Yani kac ay once olmus bitmis bir olay buralara kadar geldi pesssss. Ya kusura bakma korkuttuysam biraz fazla kacmis gozunun damari patladi yorumum deyip gulucuk koysaydin sonuna biz bunlari hiiiiic konusmamis olacaktik. Gulup gececektik yok anladim benim burada olmamam lazim doguma kadar. Kafalar cok farkli calisiyor

Kızlar forum kurallarına uyduğu sürece herkes istediğini yazabilir. O yüzden polemiğe girmeyelim. Birbirimizi kırıp üzmeyelim hamileliğin en güzel aylarındayız hiç birbirimizi strese sokmayalım. Hamilelik hormonların gazabına gelmiyelim

Korkum ne biliyor musun rus aşısı gelecekmiş şimdi biz doğum yapana kadar rus aşısı türkiyede olursa ben töbe yaptıramam rus aşısına töbe güvenmiyorum aşısız gezerim valla

Bende rus aşısina denk gelmekten korkuyorum.

Merhaba Benim 2. Gebeliğim kız bebek bekliyorum. İlk gebeliğimde yaşamadığım bir sorunla karşı karşıyayım. Serviks uzunluğum kısalmış şu anda 1,8cm.. dikiş atılmadı ilaç tedavisi verildi.. tedirgin bir bekleyiş içindeyim. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inş

Kızlar size covid aşısı çıkmış mı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Ben yaptırmayı düşünmediğim içi bakma gereği bile duymadımAşıya asla karsı değilim ama yeni olan ve hamileler adına hiç verisi olmayan Bi aşıyı yaptırmak bana mantıklı gelmiyor. Haaa hamilelikte önce olsaydı düşünmeden yapardım ama şuan yaptırmayı düşünmüyorum cnm yine de karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…