- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.461
Evet ben de yazıyı o şekil düşünmüştüm. Yazılı olarak çağırılmak istiuorum da diyebilirim evet iyi fikirDoktordan gebeliğin 24. Haftasındadır kağıdı aldıktan sonra dilekçe yaz canım, şu genelgeye ve cumhurbaşkanlığı personel ve prensipler genel müdürlüğünün şu sayılı yazısına istinaden idari izinli sayılmak istiyorum diye, ikisini beraber kurumuna ver, eğer amirin calismani isteyecekse bunu yazılı yapmak zorunda kalır, o zaman bu riske girmek istemez.
İnş sağsalim vaktinde doğururuzblgk gözüm aydın canım çok sevindim . Çok yerde okudum kizlar belitmek istedim 23-30 hafta arasında rahim ağzı uzayıp kısalıyormuş anlık birşey olabiliyormuş ama yinede dikat edelim benim ne çektiğimi biliyorunuz benden sonra bakıyorumda herkez ayni sorunla karşılaşıyor ama böyle birşey duyunca hemen kotuye yormayin doktorunuzdan memnun degilseniz degistirin 1 doktorun daha fikrini gorusunu alin ona gore davranin ama allah korusun boyle bir durumla karsi karsiya gelseniz bile lutfen akliniza beni getirin rekor suan icin bende 0.8 mm dustugum halde 3 hafta olacak hala burdayiz(ki bir doktorum 1/2 gune suyun gelir demişti ) normalde doguma bukadar kisalikla giriliyormus rabbim ne nasil ederse onu gorup yasiyoruz lutfen stres ve sikintidan uzak durun doktorlarim hep bana bunlarin stres ve sikintinin etkiledigini soyledi
Hahahahah farketmez Olga olsam bile senle ocakbaşına gelirim her türlü, benim de içimde bir Adanalı varCanım benim tip kurtarmaz asla kütük adana ama senin olabilir
Canım sen de sinovac yaptırmalısın ozaman çekik göz siyah saçBen zaten sarısin çok beyaz tenliyim aman almıyim.bende esmer şeker seviyorum.
Aklınıza çok takmayın sıkıntı stres te yapmayın hiç birşey olmazİnş sağsalim vaktinde doğururuzGüzel temennilerin için teşekkür ederim. Birbirimize moral vermek iyi geliyor.. 20 gün sonra kontrol var inş kısalmaz o zamana dek
Geçmiş olsun cnm bilmiyordum Allahtan bizim kaysı ağacının çekirdeği acı olduğu için çekirdeği hiç yemedim cnmKayısı çekirdeğinde amigdalin diye bi madde var vücutta sindirim esnasında siyanüre dönüşüyor. yediğin miktara bağlı zehirlenme olur. Bebeği ne kadar etkiler bilmiyorum ama normal zamanda bile kendimiz için çok iyi değilaynı şey badem çekirdeğinde de var bi tık daha az. Ben de yedim baya dayanamadım badem çağlası. Hatta daha önce kayısı çekirdeğinden zehirlendim bile çok yemekten hem de bile bile yedim
Kizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?
Benim durumum riskli oldugu için yatağida eşim yapıyor annemin yaninda oldugum için anca yemek yiyorum yatiyorum sabah kahvalita yardim ediyorum falan ama hamileliginde bir risk taşımıyorsan rutin ev temizliginden birşey olmaz risk varsa bilmem cnmKizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?
Hahahahah farketmez Olga olsam bile senle ocakbaşına gelirim her türlü, benim de içimde bir Adanalı var
Hmmm ben silkeleme yapiyorum malesef ama halı vs degil. Genelde örtü, kiyafet vs... Cam silme uzanma vs ben de yapmiyorumCanim doktor bana uzanma, cam silme,agir kaldirma ,sirkeleme islerini yapma. onun dısında rutin islerini yapabilirsin dedi. Ben diger şeyleri az az yavaş yavaş yapiyorum.
Bildigim kadariyla bir risk yok. Dr. da bir sey demiyor. Cok agir is olmamak kaydiyla yapiyorum hepsini.Benim durumum riskli oldugu için yatağida eşim yapıyor annemin yaninda oldugum için anca yemek yiyorum yatiyorum sabah kahvalita yardim ediyorum falan ama hamileliginde bir risk taşımıyorsan rutin ev temizliginden birşey olmaz risk varsa bilmem cnm
İyi denk gelmişGeçmiş olsun cnm bilmiyordum Allahtan bizim kaysı ağacının çekirdeği acı olduğu için çekirdeği hiç yemedim cnm
Cook sagol canım cok şükür inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz sıkıntısız stressizblgk gözüm aydın canım çok sevindim . Çok yerde okudum kizlar belitmek istedim 23-30 hafta arasında rahim ağzı uzayıp kısalıyormuş anlık birşey olabiliyormuş ama yinede dikat edelim benim ne çektiğimi biliyorunuz benden sonra bakıyorumda herkez ayni sorunla karşılaşıyor ama böyle birşey duyunca hemen kotuye yormayin doktorunuzdan memnun degilseniz degistirin 1 doktorun daha fikrini gorusunu alin ona gore davranin ama allah korusun boyle bir durumla karsi karsiya gelseniz bile lutfen akliniza beni getirin rekor suan icin bende 0.8 mm dustugum halde 3 hafta olacak hala burdayiz(ki bir doktorum 1/2 gune suyun gelir demişti ) normalde doguma bukadar kisalikla giriliyormus rabbim ne nasil ederse onu gorup yasiyoruz lutfen stres ve sikintidan uzak durun doktorlarim hep bana bunlarin stres ve sikintinin etkiledigini soyledi
Ben de anca yemek kahvaltı bulaşık yıkama işini yapıyorum kalanı eşim hallediyorKizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?
Geçmiş olsun toparlanmanza çok sevindim maşallahBenim durumum riskli oldugu için yatağida eşim yapıyor annemin yaninda oldugum için anca yemek yiyorum yatiyorum sabah kahvalita yardim ediyorum falan ama hamileliginde bir risk taşımıyorsan rutin ev temizliginden birşey olmaz risk varsa bilmem cnm
Ben hala kendim süpürüp kendim siliyorum yemeklerimide kendim yapıyorum lavabo banyo temizliğini de çamaşır yıka as kurut katla hepsini daha kendim halledebiliyorum eşime son haftalar büyük iş düşecek şimdi yeni yeni ağırlaşıyorum ilerde fazla ağırlaştığımda yardım eder. Oda akşama kadar çalışıyo o bana kıyamıyor ben onaKizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?
Bana geçen yatılı misafir geldi evet bu koronada evet bu kadar ilerlemişken gebelik... sinirden kudurdum ama heralde kapmadım korona birkaç gün daha bakıcam inşallah yoktur... tüm evi temizledim süpürme silme kaç çeşit yemek yaptım her işi yaptım en son kaldıkları son gece sol taraf karnıma ağrı saplandı bebek sertleşti ordaydı çok kötü oldum iki büklüm oldum bide gittiler gidişlerine temizliğin aynısını yaptım hala balkon yıkayamadım hala çamaşır yıkıyorum çok yoruldum ... zorunda değilseniz yapmayın ben o gün çok korktum gerçekten kötü bi şey olabilirdi kendilerinin üç çocuğu var büyütmüşler benim ilk çocuğum düşük yapsam kimsenin umrunda olmaz bi dahaki sefere nasıl engel olurum bilmiyorum bir ay sonra tekrar gelme durumları var ben gitgide ağırlaşıyorum yapamam artıkKizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?
Bence misafir hele ki yatili kabul etmeyin.Benim iftara davet etmem gereken yakinim var mesela. Kisitlamadan oturu cagirmam gerekirse yatiliya kalmalari gerekir. sirf bu yuzden allah affetsin cagirmicam. Ben daha onemliyim gozum almiyor bir de misafiri su an. Yaptigim temizlik beni zorlamiyor ama yine de kafama takiliyor uste. Olcusu nedir diye bilemiyorum acikcasiBana geçen yatılı misafir geldi evet bu koronada evet bu kadar ilerlemişken gebelik... sinirden kudurdum ama heralde kapmadım korona birkaç gün daha bakıcam inşallah yoktur... tüm evi temizledim süpürme silme kaç çeşit yemek yaptım her işi yaptım en son kaldıkları son gece sol taraf karnıma ağrı saplandı bebek sertleşti ordaydı çok kötü oldum iki büklüm oldum bide gittiler gidişlerine temizliğin aynısını yaptım hala balkon yıkayamadım hala çamaşır yıkıyorum çok yoruldum ... zorunda değilseniz yapmayın ben o gün çok korktum gerçekten kötü bi şey olabilirdi kendilerinin üç çocuğu var büyütmüşler benim ilk çocuğum düşük yapsam kimsenin umrunda olmaz bi dahaki sefere nasıl engel olurum bilmiyorum bir ay sonra tekrar gelme durumları var ben gitgide ağırlaşıyorum yapamam artıkhep eşimin suçu o da istemiyor ama hayır diyemediği için bunlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?