2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet ben de yazıyı o şekil düşünmüştüm. Yazılı olarak çağırılmak istiuorum da diyebilirim evet iyi fikir

İnş sağsalim vaktinde doğururuz Güzel temennilerin için teşekkür ederim. Birbirimize moral vermek iyi geliyor.. 20 gün sonra kontrol var inş kısalmaz o zamana dek

İnş sağsalim vaktinde doğururuz Güzel temennilerin için teşekkür ederim. Birbirimize moral vermek iyi geliyor.. 20 gün sonra kontrol var inş kısalmaz o zamana dek
Aklınıza çok takmayın sıkıntı stres te yapmayın hiç birşey olmaz allahın izniyle

Geçmiş olsun cnm bilmiyordum Allahtan bizim kaysı ağacının çekirdeği acı olduğu için çekirdeği hiç yemedim cnm

Kizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?

Kizlar rutin ev temizliginizi yapiyor musunuz? Supurme isini benim esimi yapiyor. Mopla yer silme ve toz alma silkeleme vs ben yapiyorum. Sonrasinda ise hep bir endise halindeyim acaba bebisime bir sey oldu mu diye? Sizde durumlar nedir?

Canim doktor bana uzanma, cam silme,agir kaldirma ,sirkeleme islerini yapma. onun dısında rutin islerini yapabilirsin dedi. Ben diger şeyleri az az yavaş yavaş yapiyorum.

Benim durumum riskli oldugu için yatağida eşim yapıyor annemin yaninda oldugum için anca yemek yiyorum yatiyorum sabah kahvalita yardim ediyorum falan ama hamileliginde bir risk taşımıyorsan rutin ev temizliginden birşey olmaz risk varsa bilmem cnm

Bildigim kadariyla bir risk yok. Dr. da bir sey demiyor. Cok agir is olmamak kaydiyla yapiyorum hepsini.

Kizlar yemekten sonra karnim taş gibi oluyor nefes alamiyorum.. normalde gore daha az yiyorum ama niye boyle anlamadim.
Her gün bir tane maden suyu iciyorum limin sıkıp..
Acaba bir zarari var mıdır

Cook sagol canım cok şükür inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz sıkıntısız stressiz
Ben de anca yemek kahvaltı bulaşık yıkama işini yapıyorum kalanı eşim hallediyor

Geçmiş olsun toparlanmanza çok sevindim maşallah

Ben hala kendim süpürüp kendim siliyorum yemeklerimide kendim yapıyorum lavabo banyo temizliğini de çamaşır yıka as kurut katla hepsini daha kendim halledebiliyorum eşime son haftalar büyük iş düşecek şimdi yeni yeni ağırlaşıyorum ilerde fazla ağırlaştığımda yardım eder. Oda akşama kadar çalışıyo o bana kıyamıyor ben ona ama son zamanlarda çok ihtiyacım olacak ona biraz dişini sıkar artık

Ben yemek bulaşık yika kaldir onu yapabiliyorum,arada birde ortaligi kabadan bi topluyorum o kadar. Eşim vakti olunca yardim ediyor süpürür ,camasir yikar asar falan ama o kadar yogun calisiyorki malesef son ana kadar ev oyle kaliyo Öyle bi konuya parmak basmissiniz ki Bende bunlari düşünüyodum ,dogum icin ev hazirligini nasil yapicam diye

Bana geçen yatılı misafir geldi evet bu koronada evet bu kadar ilerlemişken gebelik... sinirden kudurdum ama heralde kapmadım korona birkaç gün daha bakıcam inşallah yoktur... tüm evi temizledim süpürme silme kaç çeşit yemek yaptım her işi yaptım en son kaldıkları son gece sol taraf karnıma ağrı saplandı bebek sertleşti ordaydı çok kötü oldum iki büklüm oldum bide gittiler gidişlerine temizliğin aynısını yaptım hala balkon yıkayamadım hala çamaşır yıkıyorum çok yoruldum ... zorunda değilseniz yapmayın ben o gün çok korktum gerçekten kötü bi şey olabilirdi kendilerinin üç çocuğu var büyütmüşler benim ilk çocuğum düşük yapsam kimsenin umrunda olmaz bi dahaki sefere nasıl engel olurum bilmiyorum bir ay sonra tekrar gelme durumları var ben gitgide ağırlaşıyorum yapamam artık hep eşimin suçu o da istemiyor ama hayır diyemediği için bunlar oluyor

Bence misafir hele ki yatili kabul etmeyin.Benim iftara davet etmem gereken yakinim var mesela. Kisitlamadan oturu cagirmam gerekirse yatiliya kalmalari gerekir. sirf bu yuzden allah affetsin cagirmicam. Ben daha onemliyim gozum almiyor bir de misafiri su an. Yaptigim temizlik beni zorlamiyor ama yine de kafama takiliyor uste. Olcusu nedir diye bilemiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…