2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
sanki bana 1 saat ya da 2 saat bekle gibi bisey demedi ama ya da bende hatirlamiuo olabilirm. 1 bucuk saat sonra falan baktiraykm en iyisi

Bi 15 gün kısa giydiremezsiniz ilk oğlum 16 ağustosta doğmuştu. İlk başlarda üşüyodu 20sine doğru kısa kol gidirmiştim.

Belki kısa süre önce geçirmişsinizdir ondan igm yüksek cıkmıştır. Ben de geçirdiğimi öğrenince üzülmüstüm ama sevindim sonra hamileyken yakalanır mıyım derdi olmuyor. Benim kedim var ondan geçti yüksek ihtimal mesela. 5 hafta çok yeni hayirli olsun, korkmayin hiç ilerleyen haftalarda olmasindansa çıksın bitsin. Bebek etkilense zaten belli ederdi gebelik oluşmazdı endişelenmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun. Ben otorite değilim ama doktorum bunları söylemişti :) en doğrusunu onlar bilir. Siz sadece olumlu düşünün :)

Su yazdıkların o kadar iyi geldi ki

kizlar sivilcelerle nasil bas ettiniz . omuzlarim ve yuzumde minik minik benek gibi sivilceler cikti birsey kullanmadim ama gozume batiyor artik . sizler oldumu

Çok sağ ol aynen daha çok yeni bir de aşı oldum ben 22 gün oruç tuttum çok badire atlattı

Merhabalar,
Bu süreçte pek giremedim siteye yazamadım o yüzden.
Ilk 3 4 gün cok kötüydü, ağrıdan agladığım oldu. Nefes darlığı çok artmadı, günde birkac kere koşa koşa balkona çıkıyordum ama en fazla bu kadar oldu. Bugün 13. günüm, halsizlik hala devam ediyor. Baş ağrısı arada geri geliyor ama başlardaki kadar kötü değil. Hafif bir göğüs ağrısı var, takipteyim.
Insallah özellikle bebek bekleyen herkes en az sıkıntıyla atlatır bu süreci, tabi keşke hiç bulaşmasa ama buna da şükür.

Insallah düzene girer canım. Artik idare edecegiz
Aminn saglikla gelsinler yeterki..diyet listem de hic de oyle ac kalma durumum.yok hatta olmayan ogunler ara ogun olarak eklenmis...ac kalmayacagim ama tabi sevdigim ve zararli olan cigu seybde yok.. saglikla gecsin yeterki bu gunler.bu da basimiz uzerine

Ben de izmirdeyim....ama doktorlar diyor ki ne giyerseniz sadec 1 kat daha kalin bebeklere giydirin diye...acikcasi ben nirmal uzun kollu ama.kalin olmayan zibinlar alacagim

Cok sevindim iyi olmaniza
Benim hala arada kuru öksürüklerim oluyor daha da iyi olursunuz insaallah

Yine kahverengi lekelenmeler var, daha dün her şeye bakıldı, doktor hiçbir sorun yok demişti, dün akşam tekrar aradım, bu sabah çağırdı. Dün akşam progestana başlamama rağmen de geçmedi. Benim zaten normalde de erken doğum riskim var yumurtalığımdaki 13 cm kistten dolayı. Bebeğin hareketlerinde pek sıkıntı olmadı dün de hareketliydi ama bugün doktor ne diyecek bilmiyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bence kiloyla alakası yok ben 13 kilo aldım kesin gebelik şekeri çıkacak dedim, 75 grlık içecek içtim açlık 75 1. Saat 77 2. Saat 75 çıktı çok oynamadı ki 75 gr az bir şeker değil düşününce. 70 in altı hipoglisemik olurmuş 70 in altına düşmedikçe korkmayın bence

Merhaba, ben de sicaklarda napicaz diye hep endiseleniyodum herkes farkli bisey soyluyor cunku kiyafet konusunda. Takip ettigim bir cocuk doktoru aciklama yapmisti yakin zamanda, siz de okuyun isterseniz yardimi olur. Login • Instagram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…