- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.081
sanki bana 1 saat ya da 2 saat bekle gibi bisey demedi ama ya da bende hatirlamiuo olabilirm. 1 bucuk saat sonra falan baktiraykm en iyisiBenim doktorumda aynı şekilde hareket etti. Açlık ve tokluk kan şekerime baktırdım ona göre karar vericem dedi birden size o ladar şeker yüklemenin anlamı yok demişti. Bugün tokluk için kanı kahvaltımı yaptım 2 saat sonra kan verdim 1 saat veya 2 saatlik olmasını doktor belirtiyormuş. Ona göre sağlık ocağı hareket ediyor.
Canım benimde açlık 82 çıktı 2 saatlik tokluk 75 çıktı. Doktorum tertemiz ara öğünlerine dikkat et dedi. Bence strese sokma kendini. Bebeğin son kontrolünde kilosu normalse stres yapacak bir şey yok diye düşünüyorum.
tabiki haber veririm yazarim buraya. Pazar ya da p.tesi baktiricamBenim de o şekilde yapılacak bayram dönüşünde bilgi verirsen yaptırınca seviniriminşallah her şey yolunda gider sizde de
Bi 15 gün kısa giydiremezsiniz ilk oğlum 16 ağustosta doğmuştu. İlk başlarda üşüyodu 20sine doğru kısa kol gidirmiştim.Bizim bebekler yazın göbeğine doğacak. Ne giydiricez biz bu bebeklere? Yani izmir sıcağında derimizi bile çıkartmak istiyoruz bazen :) Kolsuz ayaksız zıbınlar mı giydirilir daha çok yoksa uzun şeyler de gider mi arada?
Yeni doğan setleri hep uzun zaten. Klimalı ortamda da uzun olabilir de, klimasız alanda nasıl giydirilir?
Temmuz grubuna baktım da 31+ sonra alınabiliyor yazmışlar32+6 yani 32 hafta tamamlanınca alınıyor
Belki kısa süre önce geçirmişsinizdir ondan igm yüksek cıkmıştır. Ben de geçirdiğimi öğrenince üzülmüstüm ama sevindim sonra hamileyken yakalanır mıyım derdi olmuyor. Benim kedim var ondan geçti yüksek ihtimal mesela. 5 hafta çok yeni hayirli olsun, korkmayin hiç ilerleyen haftalarda olmasindansa çıksın bitsin. Bebek etkilense zaten belli ederdi gebelik oluşmazdı endişelenmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun. Ben otorite değilim ama doktorum bunları söylemişti :) en doğrusunu onlar bilir. Siz sadece olumlu düşünün :)Bende daha yeni öğrendim gebeliğimi beş haftalık korktum sadece pozitif çıktı Şirince üzüldüm. Ondan size sormak istedim . Ama benm igg de 154 yani sizin yazdıklarınıza göre bağışıklık kazanmış
Su yazdıkların o kadar iyi geldi kiBelki kısa süre önce geçirmişsinizdir ondan igm yüksek cıkmıştır. Ben de geçirdiğimi öğrenince üzülmüstüm ama sevindim sonra hamileyken yakalanır mıyım derdi olmuyor. Benim kedim var ondan geçti yüksek ihtimal mesela. 5 hafta çok yeni hayirli olsun, korkmayin hiç ilerleyen haftalarda olmasindansa çıksın bitsin. Bebek etkilense zaten belli ederdi gebelik oluşmazdı endişelenmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun. Ben otorite değilim ama doktorum bunları söylemişti :) en doğrusunu onlar bilir. Siz sadece olumlu düşünün :)
Çok sağ ol aynen daha çok yeni bir de aşı oldum ben 22 gün oruç tuttum çok badire atlattıBelki kısa süre önce geçirmişsinizdir ondan igm yüksek cıkmıştır. Ben de geçirdiğimi öğrenince üzülmüstüm ama sevindim sonra hamileyken yakalanır mıyım derdi olmuyor. Benim kedim var ondan geçti yüksek ihtimal mesela. 5 hafta çok yeni hayirli olsun, korkmayin hiç ilerleyen haftalarda olmasindansa çıksın bitsin. Bebek etkilense zaten belli ederdi gebelik oluşmazdı endişelenmeyin doktorunuzla irtibat halinde olun. Ben otorite değilim ama doktorum bunları söylemişti :) en doğrusunu onlar bilir. Siz sadece olumlu düşünün :)
Canım ya ömrü güzel olsun inşallah size de sıkıntısız, keyifli bir hamilelik süreci dilerim. Artık şımarma vakti :))Çok sağ ol aynen daha çok yeni bir de aşı oldum ben 22 gün oruç tuttum çok badire atlattı
Yanlış yazmışım kusura bakmayın 32+0 yani 31hafta tamamlandığında alınıyor :)Temmuz grubuna baktım da 31+ sonra alınabiliyor yazmışlar
Ay çok sağ ol canm benm insan endişeleniyor ama güzel şeyler bunlarCanım ya ömrü güzel olsun inşallah size de sıkıntısız, keyifli bir hamilelik süreci dilerim. Artık şımarma vakti :))
Maşallah canımYa yok ben ovulasyon testiyle takip ediyordum erken yumurtlama olmadı ama benim boyum 173 eşim 195iri yarı derler ya işte o biziz bence bebek de bize benziyor tamamen genetik
Merhaba, 32+0 da aliniyor. Insan kaynaklarinda calisiyorum is kanununda bu sekilde geciyor32+6 yani 32 hafta tamamlanınca alınıyor
Kardeşim benim sana naçizane tavsiyem ambulansı çağır hastaneye git bir röntgen falan çeksinler Allah vermesin ciğerine falan inmesin sonrasında perişan olmamak için şimdiden tedbirini al.nefes darlığı ha deyince geçmiyor çünkü
Merhabalar,Ben yeni atlatiyorum sukur
Oncelijle gecmis olsun benimki baya agir gecti ilk gun halsizligim vardi sonraki 2. Ve 3. Gun sanki kamyon carpmis gibi butun kemiklerim agridi yataktan kalkamadim dehset bir bas agrisi da cabasi
4. Gun nefes darligi basladi cumlemi hic tamamlayamadim nefessizlikten 5. Gun daha da artti doktorum konusmayi yasakladi ayni gun oksuruk basladi balgamli bir oksuruk ama oksurdukce sanki yanik ciger kokusu geliyordu agzima
Su an 12 ya da 13. Gundeyim hala yorgunum arada oksurugum var ama cok sukur iyiyim
Bu surecte doktorum kan sulandirici igne oneriyormus ben zaten kullaniyordum vitaminlerime devam ettim gunde 3 e kadar parol kullanma hakkim vardi bir de bol nanelimon ictim
Benim hastaneye gitme luksum yoktu evde cocugum vardi kimseye birakamzdim
Aminn saglikla gelsinler yeterki..diyet listem de hic de oyle ac kalma durumum.yok hatta olmayan ogunler ara ogun olarak eklenmis...ac kalmayacagim ama tabi sevdigim ve zararli olan cigu seybde yok.. saglikla gecsin yeterki bu gunler.bu da basimiz uzerineInsallah düzene girer canım. Artik idare edecegiz
Ben de izmirdeyim....ama doktorlar diyor ki ne giyerseniz sadec 1 kat daha kalin bebeklere giydirin diye...acikcasi ben nirmal uzun kollu ama.kalin olmayan zibinlar alacagimBizim bebekler yazın göbeğine doğacak. Ne giydiricez biz bu bebeklere? Yani izmir sıcağında derimizi bile çıkartmak istiyoruz bazen :) Kolsuz ayaksız zıbınlar mı giydirilir daha çok yoksa uzun şeyler de gider mi arada?
Yeni doğan setleri hep uzun zaten. Klimalı ortamda da uzun olabilir de, klimasız alanda nasıl giydirilir?
Cok sevindim iyi olmanizaMerhabalar,
Bu süreçte pek giremedim siteye yazamadım o yüzden.
Ilk 3 4 gün cok kötüydü, ağrıdan agladığım oldu. Nefes darlığı çok artmadı, günde birkac kere koşa koşa balkona çıkıyordum ama en fazla bu kadar oldu. Bugün 13. günüm, halsizlik hala devam ediyor. Baş ağrısı arada geri geliyor ama başlardaki kadar kötü değil. Hafif bir göğüs ağrısı var, takipteyim.
Insallah özellikle bebek bekleyen herkes en az sıkıntıyla atlatır bu süreci, tabi keşke hiç bulaşmasa ama buna da şükür.
Bence kiloyla alakası yok ben 13 kilo aldım kesin gebelik şekeri çıkacak dedim, 75 grlık içecek içtim açlık 75 1. Saat 77 2. Saat 75 çıktı çok oynamadı ki 75 gr az bir şeker değil düşününce. 70 in altı hipoglisemik olurmuş 70 in altına düşmedikçe korkmayın benceKızlar benim açlık tokluk değerlerine bakıldı bugün. Açlık 80 tokluk 77 çıkmış. Tansiyonumda 10\6 çıktı. Doktor az mı geliyor acaba yediklerin dedi ama son bir ayda 2 kilo da aldım o yüzden yediklerimi değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Ama herkesin yüksek benim neden düşük anlamadım. Bir yanlışlık mı var acaba diyorum ama geçen ay da tokluk 70 çıkmıştı. Anlamadım hiç bir şey
Merhaba, ben de sicaklarda napicaz diye hep endiseleniyodum herkes farkli bisey soyluyor cunku kiyafet konusunda. Takip ettigim bir cocuk doktoru aciklama yapmisti yakin zamanda, siz de okuyun isterseniz yardimi olurBizim bebekler yazın göbeğine doğacak. Ne giydiricez biz bu bebeklere? Yani izmir sıcağında derimizi bile çıkartmak istiyoruz bazen :) Kolsuz ayaksız zıbınlar mı giydirilir daha çok yoksa uzun şeyler de gider mi arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?